Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy gimmnick Undertakera, Shelley Martinez i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow:WWE zwolniło już 5 zawodników, ale wiele mówi się, że to dopiero początek. Według osób z zarządu tacy wrestlerzy jak Trent Barreta, Tyler Reks, Curt Hawkins mogą być zagrożeni zwolnieniem.

:arrow:Ostatnio pojawiły się plotki, jakoby Undertaker miał powrócić do federacji McMahona. WWE rzeczywiście chce, aby Phemon wrócił, lecz nie chce robić tego na siłę i nikt nie wie jeszcze kiedy miałoby to nastąpić. Gdyby do tego doszło najprawdopodobniej Deadman występował by w nowym gimmicku.

:arrow:Do karty na Summerslam doszła jedna nowa walka:

Sheamus vs Mark Henry

:arrow:Pojawiają się filmiki promujące starcie Johna Ceny z CM Punkiem na Summerslam. W jednym z nich, Punk domaga się więcej czasu dla div w WWE oraz Tysona Kidda i Dolpha Zigglera. Wcześniej jeden z dwóch mistrzów WWE nawoływał do pushu dla Zacka Rydera.

:arrow:Na wrześniowe PPV Night of Champions planuje się piąte starcie z rzędu na PPV między Christianem, a Randym Ortonem. Oczywiście plany mogą ulec zmianie, ale dotychczas wydawało się, że ich walka na Summerslam oficjalnie zakończy trwający od czerwca feud obu panów. Na razie więcej informacji na ten temat nie ma, ale wcześniejsze plany mówiły o pojedynku Christiana z Sheamusem.

:arrow:Johnny Curtis, zwycięzca czwartego sezonu NXT, który od dłuższego czasu wygłasza swoje proma na Smackdown, w przyszłym tygodniu zadebiutuje na niebieskiej gali.

:arrow:Akasana zadebiutowała na Smackdown w segmencie z Teddy'm Longiem.

:arrow:John Morrison na swoim Twitterze napisał na temat zwolnienia Meliny:

„ Uważam, że była ona najbardziej utalentowaną Divą w federacji. Jej twarz zawsze pokazywała emocje, a sam pan McMahon mówi, że „Telewizja to emocje” i absolutnie się z tym zgadzam. Myślę, że WWE Universe będzie za nią tęskniło. Nigdy nie zapomnę, gdy spotkałem ją po raz pierwszy w Tough Enough. Jej uśmiech był niesamowity. Szkoda, że nie będę mógł pracować już z moją dziewczyną.”

:arrow:Jim Ross zapytany czy nie lubi Michael’a Cole’a odpowiedział:

„ Czy nienawidzę Cole’a? Nie. Próbuje normalnie z nim pracować, ponieważ wiem, że w swojej pracy spotyka się różnych ludzi. Jesteśmy z Michael’em zupełnie inni, ale nic do niego nie mam.”

:arrow:CM Punk jest na okładce ostatniego numeru "Power Slam".

:arrow:Czwartkowy rating Impact Wrestling wyniósł 1.14, co jest lekkim spadkiem w stosunku do zeszłego tygodnia – 1.20.

:arrow:Hardcore Justice już w tą niedzielę, a żadna walka nie ma stypulacji. Może to trochę zaskakiwać, ponieważ zawsze na tej PPV pojedynki miały jakieś hardcorowe stypulacje, ale najprawdopodobniej już na samej gali dostaniemy bonusy, którymi mogą okazać się No DQ Matche, albo Ladder Matche.

:arrow:Była TNA Knockout - Shelley Martinez aka Salinas oświadczyła, że zastanawia się nad powrotem do federacji. Podobno dyskutowała na ten temat z Vincem Russo i dostała zielone światło na powrót do Total Nonstop Action.

:arrow:ROH po raz pierwszy nagra taping na nową serie swoich tygodniówek. Oto jakie pojedynki zobaczymy na pierwszej z nich:

* ROH champion Davey Richards vs. Roderick Strong

* ROH Tag Team champions Wrestling's Greatest Tag Team (Shelton Benjamin & Charlie Haas) vs. The Kings of Wrestling (Chris Hero & Claudio Castagnoli)

* ROH TV champion El Generico vs. Jay Lethal

* Eddie Edwards vs. Michael Elgin

* The Briscoes (Jay Briscoe & Mark Briscoe) vs. The All Night Express (Rhett Titus & Kenny King)

* Kyle O'Reilly & Adam Cole vs. The Bravado Brothers (Lance Bravado & Harlem Bravado)

Newsy pisane za Periego.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Xenon

1

• TadziuU

1

• Ulicznik Xeb

1

• wazzup961674325987

1

Top użytkownicy w tym temacie

Po pierwsze część newsów słowo w słowo skopiowana z konkurencyjnego forum (WF). :x:t_down:

Teraz przejdę do komentowania:

Ciekawe kto teraz poleci oby nie Curt mógłby reaktywować tag z Zackiem.

Nowy gimmick dla Undertakera? - O tak! Mógłby powrócić jako ABA :t_up:

Widać że Face turn Sheamusa zakończony pomyślnie.

CT widać posłuchał już częściowo Punka (push Zacka) może reszta się spełni.

Randy-Christian oby ten feud zakończył się na Summer Slam zwycięstwem Christiana bo robi się już nudny. :t_down:

Johnny w końcu doczekał się swojego debiutu :):thumb:

Oby TNA dodało jakieś stypulacje na HJ bo przecież powinna być to Hardcorowa gala.

W końcu ROH wraca do tv-karta ciekawa.

Dzięki za Newsy ale następnym razem spróbuj sam ich szukać albo chociaż przeredagować skopiowane.

CM Punk robi wiele postępów. Poprostu Push + Pas + Okładka = Main Eventer. Cieszyłbym się gdyby Undertaker znów miał gimmick Bad Ass. Czy WWE odwaliło ? Zwalniają tak dużo dobrych gwiazd. Jeżeli zaczną zwalniać następnych przestanę oglądać WWE ponieważ napewno ratingi spadną a federacja będzie za mała. Chyba, że do WWE zawita trochę zawodników z ROH i Luchadorów z CMLL i AAA. Ciekawe. Znudził mi się feud Christiana i Randy Ortona. Przejadły mi się te same walki i te Killswitch oraz RKO na końcu. Chciałbym zobaczyć walkę Christian vs. Sheamus vs. Alberto Del Rio. Feud trzech panów :D . Nie podoba mi się osoba Johnny Curtisa w World Wrestling Entertainent. Dziwię się powrotem Aksany do WWE

Wywalać Curta? Really? Żenada! No powiem, że ten news mnie zdenerwował, bo Curt też na coś zasługuje w federacji, skoro Kofi jest w karcie to czemu nie Hawkins?! Poza tym po co nowy gimm dla demona z doliny śmierci, skoro jeśli plotki, że jest łysy to prawda to czekamy na Bad Assa, nie Pile? :P JoMo broń dalej Melinę, a niedługo bd jobbował Cole'owi. Poza tym Melina jakoś ostatnio przytyła i zbrzydła, więc żadna strata, poza tym wygląda nijako i jej czas przeminął.

Trent Barreta, Tyler Reks, Curt Hawkins to utalentowani zawodnicy może Reks mniej ale był jakiś czas i wygrywał walki. Trent radzi sobie na tym Superstars i ja go lubię oglądać. Curt też mógł podnieść poziom nawet tego Superstars ale tak nie jest i nie będzie. Undertaker z nowym gimmickiem :t_down: nie pasuje mi to wolę go jako Dead Mana bo Bad Ass był strasznie jak dla mnie dziwny.CM Punk na prawdę jako prezes WWE zaciągnął by federacje na szczyt , wie co dobre i po prostu słucha fanów i wie co oni chcą. Na prawdę nie wytrzymam już tylu pojedynków starczy tego.W końcu zadebiutuje ale na pewno dostanie może z Jinder'em Mahal'em.Rating Impact taki sam jak zawsze 1.1 lub 1.2. No właśnie też mni to dziwiło okaże się że Hardcore Justice będzie z walkami na normalnych zasadach =)). Russo weźmie każdego do federacji pod warunkiem że będzie ta osoba chciała mało $$$. To znaczy że te walki ujrzymy w TV ? :shock: Rating od razu będzie 1.0. :D

Dzięki za newsy :thx:

On w sumie nie wyróżniał się wcale

zwykły typ, który jak każdy chciał życie poukładane...

30hwl83.png

Te zwolnienia są pewnie spowodowane przyjściem Triple H. DH mógłby zostać. Powiem, że skoro Trent, Tyler i Curt mają jobbować, albo w ogóle nie występować, to już może lepiej niech pójdą do ROH, albo TNA. Nowy Gimmick, czyżby powrót American Bad Ass? Sam nie wiem... Ta walka na SummerSlam? Wolałbym Sheamus vs Wade Barrett. Powiem, że to o co prosi Cena i Punk powinno być spełnione. Divy, mają 3 minuty na walkę i wejścia, więc po co w ogóle one są? Z Sheamus'em? A co z konfliktem Sheamus vs Barrett? Oby ten konflikt się już zakończył na SummerSlam i heel turn dla Randy'ego! No to chyba już trochę długo trwa z tym debiutem... Przyznam, że nie lubiłem Aksany od początku NXT. Sztywno grała... Ciekawe o co chodziło. WWE podejmuje co raz gorsze decyzje w sprawie swoich wrestlerów. RATING? Żal? Trochę niesprawiedliwy, gdyż WWE ma słabsze tygodniówki, chodzi mi o walki, a ratingi sięgają 3.5. Trochę głupie byłoby dawanie na HJ walk bez stypulacji.

No cóż co raz więcej niepotrzebnych zwolnień Curt jest naprawdę dobrym zawodnikiem tylko że dostaje za mało czasu. Trochę to

dziwne że Undertaker wróci w nowym gimmicku no bo odchodzi jako grabarz a wraca np jako wyluzowany gościu jeżdżący na motorze.

No mam już dość tego feudu Ortona i Christiana ile to może się jeszcze ciągnąć ? Wolałbym aby zamiast Ortona w tej walce znalazł

się Sheamus. Na debiut Curtisa czekam już od dawna to świetny zawodnik mam nadzieje że nie zostanie zwolniony. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Co do Trenta i Tylera to się nie dziwie że ich zwolnią, ale Curt jeśli jego zwolnią to będzie największy błąd ze strony WWE, przecież dla mnie on ma potencjał talent, ale i tak WWE go nie wykorzystuje i pewnie go zwolnią. Undertaker z nowym gimmnickiem, to jest na pewno bardzo dobry pomysł, no tylko z jakim bo będzie bardzo interesujące tylko czekać na Undertaker wróci do federacji WWE. Sheamus vs Mark Henry czyli Face vs Hell, to może być bardzo interesująca walka, mogą razem wykręcić jakąś dobrą walkę razem. Co do więcej czasu na Div, to ja się z tym nie zgadzał, mają tam parę minut ale więcej i to powinno im na razie wystarczyć, co do więcej czasu na Tysona z tym też się nie zgadzam, dostane dużo na NXT i to chyba mu wystarczy do do Dolpha to z tym się zgadzam żeby on dostał więcej czasu, oczywiście na RA, żeby trochę go wypromować żeby mógł, nawet walczyć o pas WWE zChapionship za jakiś czas. Mam nadzieje że feud Cristian - Orton jednak z kończy się na SS, bo mi ten feud już się znudził i potem Cristian będzie feudował z Sheamusem bo to mogą być ciekawe walki tych dwóch. No w końcu Curtis zadebiutuje, może na razie będzie odwalał jakieś speeche a co do walki to jeszcze jest czas na to może za parę miesięcy dostanie szanse. Co do tego że Akasana zadebiutowała na SD! jestem trochę tym zaszokowany, to może wkrótce zawalczy w ringu i zacznie z kimś feudować. Rating Impact trochę słabe ale czy kiedyś było dobre, spadem może oznaczać że teraz będę gorsze ratingi Impact. Trochę to dziwi że na Hardcore Justice żadna walka nie ma stypulacja, no bo przecież sama nazwa mówi za siebie Hardcore, no ale jest dobra karta i to PPV będzie dobre i warte obejrzenia. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Styl:  Jasny

Na początek:

Te zwolnienia są pewnie spowodowane przyjściem Triple H

Tojedno z najgłupszych zdań jakie wyczytałem w tym temacie. Nie obraź się stary, ale czy ty jesteś na bieżąco z newsami :?: Przecież jakieś 10 dni temu, Blazi (chyba) pisał, że Vice nadal jest szefem i nic się narazie nie zmieni. A to że został zwolniony to STORYLINE :!: Poprostu już nie to zdrowie i daje sobie spokój z telewizją, ale władzy jeszcze napwno nie oddał i nie odda.

Ostatnio pojawiły się plotki, jakoby Undertaker miał powrócić do federacji McMahona

To jest tak napisane, jakby brzmiało, że Taker opuścił WWE,a przecież tak nie jest - poprostu ma przerwę. Powrót oczywiście TAK, ale jako American Bad Ass - zdecydowanie NIE :!: Niestety spójrzmy prawdzie w oczy - bardzo szanuję Taker'a, ale do powrotu jako ABA jest już poprostu za stary. Kondycja już nie ta, spora ilość urazów i kontuzji. Widzieliśmy w jaki sposób opuścił tegoroczną WMkę. Tylko pod jakim gimnickiem miałby wrócić skoro odpada ABA i widocznie DeadMan :thinking: W necie krążą zdjęcia z łysym Taker'em - co to może zwiastować ?? Czyżby jakiś pomysł Punk'a?? Za dużo pytan - za mało odpowiedzi :) Henry vs Sheamus - sądzę, że walka będzie o #1 Contender'a i zapowiada się ona bardzo ciekawie, ale na 100% wygra Sheamus - w końcu musi się podbudować jako face. Orton vs Christian na NoC - k***a litości :evil: No ileż można oglądać jedno i to samo. Może jeszcze niech ciągną to do Hell In A Cell :t_down: Matko jak ja proszę - niech skończą to ciągnące się od maja przedstawienie. Rating Impact'a w sumie taki jak zawsze - między 1.1 a 1.2. Ten pierwszy taping ROH jak się już ukaże to chyba się skuszę na pobranie, bo karta wygląda bardzo obiecująco.

Tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Już o tym pisałem, ale powtórzę jeszcze raz: WWE woli trzymać Khaliego niż utalentowanych zawodników. Wiem, że to jakaś promocja dla Indy no, ale niech tamci też się pokazują na SD! Mam nadzieje, że nie zostaną zwolnieni i będziemy ich częściej widywać ! Głośno mówi się o zmianie gimmicku Undiego z DeadMana na ABA ! Czy to dobry pomysł ? Zgadzam się z Hacjendem, że już nie ma tylu lat i takiej kondycji. Myślę, że raczej Big Evil albo powinni zostać przy ''Umarlaku''. Mam nadzieje, że Orton nie wygra pasa na SS i jego konflikt z Zapałką się nie przedłuży. CC obroni pas i Rudy do niego startuje ! :D Morrison ma rację; Melina była JEDNĄ z najbardziej utalentowanych DIV ! Szkoda, że wszystko tak się potoczyło !

Dzięki za newsy ! Wybaczcie za opóźnienie !

deathnotep.png

angle_02.gif

Co do Trenta Barrety i Tylera Reksa to jestem absolutnie za, aby ich zwolnić, zaś co do Curta Hawkinsa, to wolałbym, żeby został. Ciekaw jestem, w jakim gimmicku miałby pojawić się The Undertaker. Nawet nie próbuję zgadywać. Ale ważne jest to, że Undertaker prawdopodobnie wróci i z tego się cieszę. Ostatnio coraz więcej zawodników domaga się więcej walk Div. Punk, Cena... Może faktycznie coś w tym jest. Nie rozumiem za to Punka, dlaczego domaga się większej ilości czasu dla Tysona Kidda. Jednak Punk z pushem dla Rydera miał absolutna rację moim zdaniem. Mówiąc szczerze, trochę mi się już przejadł ten feud Christiana z Ortonem. Zamiast Randy'ego wolałbym ujrzeć na NoC kogoś innego. Na przykład Sheamusa. Jestem bardzo ciekaw debiutu Curtisa na SmackDown. Mam nadzieję, że z nim nie skończy się tak samo jak z Kavalem i Creative Team będzie miał pomysł na Curtisa. Co do wypowiedzi Johna Morrisona to zgadzam się z nim w 100%. Zawsze lubiłem oglądać Melinę w akcji. Dzięki za newsy.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...