Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Tag Team Championship.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Stone_Cold_GM_display_image.jpg?1272701824

Rozpoczęła się gorąca dyskusja więc postanowiłem stworzyć ten temat. Krótka piłka - głosujemy czy chcecie by te pasy nadal funkcjonowały czy nie? Głosujemy postem, warto dodać też jakieś swoje konkretne zdanie.
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

3

• CezarMVP

2

• LC Edgar

2

• Xenon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Moim zdaniem warto by się koło nich zakręcić ponieważ te pasy wcale nie upokorzą jak to niektórzy mówią. Chciałbym o nie zawalczyć ale pierw musiałbym znaleźć Tag Team partnera.

Moim zdaniem nie warto, ludzie są nie poważni, robią Tagi i Stajnie na tydzień, potem się wypisują i ktoś kto się stara nie ma z kim walczyć, a ktoś komu nagle bardzo zalezy na tych Taga zamiast zrobić swój umie tylko gadać w Wolnej, że z ludzi, którzy juz obrali sój cel na pasy da się robić Tag Teamy na sile... Bezsens.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Z jednej strony to się nie opłaca, bo nie ma kto o nie wlaczyć, ale z drugiej to walka o te pasy to nie jest przecież nic upokarzającego i one są potrzebne, ale jeśli nie ma chętnych to niestety. Ja osobiście jestem za tym aby funkcjonowały.

ksgj.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Bezsens to masz na twarzy chyba wypisany.

Tutaj powiem tylko tyle że jestem za pasami Tag Team bo to najlepsze co wrestling może mieć a inne sporty ringowe takiej rzeczy nie posiadają, przy okazji to najlepsza szansa dla nowych by sie wypromować w miarę szybki sposób i skoczyć od razu po TT na szczyt kariery w WCE. Przykłady to Pro, który został WCE Champem bo działał dobrze w stajni i Xeb a reszte doczytajcie w wolnej dyskusji. Dzięki za uwagę :)

A ty jak zwykle nie mozesz bez wyzwania sie odpedzić, bo przecież jakby była zwykła wymiana zdań to Tuptus by nie dostał orgazmu czyż nie?

Cicho tam bezsens, bo zawodników podburzasz. // Xeb

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Powiem tak. Z jednej strony jest to dobry pomysł, bo nie było by wtedy po 10 osób chętnych do jednego pasu singlowego. Za to na dobry początek zniknie z jakieś osiem osób na tagi, więc na pewno uszczupleją pasy o jakieś osiem osób. Pomysł dobry, ale kto w takim razie miałby chrapkę na to, aby zdobyć pasy tt. Czy w ogóle stworzą się jakieś tagi, czy też po tych mówionych dwóch tygodniach, czy tam jednym wszystko pójdzie się rypać. Ogólnie można było by to wszystko jeszcze raz spróbować zdziałać i wystawić na próbę, ja jestem za reaktywacją pasów TT. Dziękuje. :)

Bezsens to masz na twarzy chyba wypisany.

To jest dobry pocisk. xD

ahfo.png

luba_049.png

Podsumuję to wszystko tak. Teraz gdy pasy mają zostać zawieszone na zawsze to każdy mówi że stworzył by TT i chce walczyć o te pasy. Ale spójrzmy prawdzie w oczy. To jest tak samo jak z komentowaniem wszystkiego na BGZ. Jest jakiś najazd to wtedy każdy komentuje a po tygodniu nic. Powiem szczerzę że TT jest moim zdaniem fajną rzeczą. Nie chodzi już o same pasy ale o granie razem. Kiedyś TT to był prestiż. Czemu weszła era na solową karierę tylko, nie wiem. Chętnie stworzył bym jakiś TT ale jak wiemy ja bronie pasa International a tego raczej nie da się pogodzić. Moim zdaniem, w tym temacie powinni zadeklarować się zawodnicy którzy stworzą TT na dłużej niż miesiąc. Jeśli nie spełnią tego warunku zostaną zwolnieni z WCE. Jak dla mnie to najlepsze rozwiąznie. Jeśli z taką deklaracją powstanie kilka TT to jestem za zostawieniem pasów TT. Dziękuje.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Jestem za pasami Tag Teamowymi. Widze już tu trzy osdoby z czego dwie są wolne (Hunico broni pasa, ale mam nadzieje że jeśli kiedyś go ztraci to pobawi się z nami). nie wszystkie Tagi są "na tydzień" Wolfpack istnieje już z trzy miesiące i ma się bardzo dobrze. Tuptuś, Xenon szukacie TT partnerów dogadajcie się i tyle. no i zapraszam bo to cholernie ciekawsze niż pisanie samotnie przeciw całemu światu.

sig.png

Jestem zdecydowanie za wprowadzeniem pasów. Poniewaz moze to rozwinąć troche gorszych zawodnikow i dalo by im to pole do popisu. Fajnie by bylo gdyby ci gorsi dostawali titleshoty a nie osoby typu Edge. sry ze bez polskich znakow

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Tak jak pisałem, ja jestem na tak, ale zależy jakby to miało wyglądać. Tag teamy to dobry sposób na to, by wypromować nowych, by jakby poprawić ich umiejętności. Jeśli by dać do TT przykładowego Tomka z jakimś nowym, niedoświadczonym zawodnikiem, po odpowiednich konsultacjach partner tego przykładowego Tomka po miesiącu zaczął by pisać na poziomie pasa solowego. Nie zgadzam sie kompletnie z Vaderem, który zasugerował że pasy powinny być dla słabszych zawodników, a jednocześnie powinny mieć prestiż. Wybacz, ale albo wóz, albo przewóz, feud nowego zawodnika z doświadczonym graczem może przynieść tylko korzyści (pozdrowienia dla fana ;) ) o ile sie co niektórzy nie powypisują. Poza tym obsadzenie dobrej dywizji TT zwolniło by troche miejsca przy solowych tytułach, bo 5-osobowe walki na co drugim Collision/PPV robi sie nudne i solowe tytuły na tym tracą. Wszystko zalezy od graczy i od tego jak do tego podejdą, jak podejdą do tego zbyt powaznie, czyli że musze zdobyć tytuł i koniec, albo po dwóch tygodniach sie wypiszą, to takim zawodnikom bym podziękował (tak Arnie, mówie o tobie). Generalnie na chwile obecną mamy jeden porządny TT i stajnie, która istnieje już jakiś miesiąc i nie zapowiada sie na to, żeby szybko upadła, gracze są doświadczeni, więc na sam początek feud może wypalić, z tym, że Ziomala aktualnie nie ma, więc trzeba by poczekać. Widziałem jednak, że jest jeszcze jedna stajnia - Dirt Sheet i na sam początek można by im dać feud z Shrekiem i Luksem, co by wyszło obu stroną na dobre. Poza tym mamy Collision, mamy PPV, mamy Talk Showy (chyba) i dużo nowych, bezrobotnych graczy, którzy narzekają że sie do kart nie łapią, niech pofeudują troche, nie koniecznie o pas, niech sie powykazują w Teamach, solo i coś z tego wyjdzie. Moim zdaniem jak dywizja TT będzie dobrze prowadzona może wypalić, jeśli bedzie olewana to nic z tego, dajcie chłopakom segmenty na gali, niech sie pokazują, niech Wolfpack zdobędzie te pasy i niech zrobią troche sajgonu, chwaląc sie tytułami. Ja sam myślałem na początku, że zaczne od teamów, ale tak jakoś wyszło z tą moją przerwą że wylądowałem przy Tomku (co mnie osobiście cieszy, bo zajebiście sie z nim pisze :) ).

Reasumując: Jestem na tak :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Po co pasy tag? Lepiej zrobić 20 pasów solowych bo to większy prestiż. Niech ludzie zaczną to traktować jako zabawę, a nie próbę pokazania że jest się lepszym bo gra się samemu niż w duecie. I tak i tak gra się tak samo, więc o co szum? Ludzie nie chcą grac jako tt? To trzeba ich zmusić. Chcą odejść? To trzeba pokazać im drzwi.

o co pasy tag? Lepiej zrobić 20 pasów solowych bo to większy prestiż. Niech ludzie zaczną to traktować jako zabawę, a nie próbę pokazania że jest się lepszym bo gra się samemu niż w duecie. I tak i tak gra się tak samo, więc o co szum? Ludzie nie chcą grac jako tt? To trzeba ich zmusić. Chcą odejść? To trzeba pokazać im drzwi.

Podpisuje się pod tym dosłownie wszystkim :roll:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ogólnie mówiąc też jestem za ponownym wprowadzeniem pasów TT. WIele nowych osób ma szansę na wypromowanie się. Teraz 2 kłeszczyn, fan dlaczego jesteś temu taki przeciwny, and 2 pytanie : podaj teraz 1 argument na nie, skoro już tyle osób zadeklarowało inicjatywę w tym temacie, co by tu nie mówić nie byle jakich osób, więc myślę, że spokojnie to może ruszać..

Mnie chodzi o to, że jesteście tacy zajebisci, że sie weźmiecie za to wszyscy co grają w WCE, a po tygodniu wam się odechce. Hunico i inni nakłaniali do komentowania to komentowaliscie ... tydzień. I tak będzie i tym razem. Może 1 tag wytrzyma tyle co Wolfpach, kazdy bedzie chciał być taki fajny i pomóc w tym, po czym sie za 3 dni wycofa... Braliście sie za to przy poprzednim wprowadzeniu tych pasów dwa miesiace temu i skonczyl osie na tym ze mamy drugi az dyskusje czy je prowadzac, bo miesiac temu miały byc wprowadzone, ale te Teamy ktore były sie wykruszyły w miesiac... Jak dla mnie znowu tak zrobicie i nie warto sie trudzic dla 4 osób, które wytrwaja.

a no właśnie, więc chcesz wszystko powiedzmy "zniszczyć" tylko przez to co było? A jak teraz wyjdzie inaczej ;)?

To ile mamy wam dawac szans na to abyscie sie na powaznie zajęli tymi pasami? Była szansa 2 miechy temu i gówno zrobiliście...Nie chce niczego niszczyć bo moje zdanie gowno znaczy, tylko ze znowu robicie zamieszanie i jak nic z tego nie wyjdzie to oczywiscie zwalicie na bookerów, że zabraliśmy wam bezporzebnie szanse na solowe apsy bo nam sie Tagó zachciało...

Ja tam nie wiem kto i co gadał ;d

A i do Twojego dopisku pod Pietrkiem, co tak siebie nisko cenisz ;d?

Patrz post naszego niepokornego Shreczka :*

Edytowane przez Gość
akerdrugi.png

Powiem jedno - jestem na nie, ALE. Skoro tego chcecie, to proszę bardzo. Czekam do 10.08.2011. Na co? Już mówię. Jeżeli do tego czasu zobaczę inne dwa porządne tag teamy oprócz Wolfpack - pasy wracają. Jednak od razu mówię, że jeżeli to samo spotka nas za miesiąć.. pasy znikają! NA DOBRE!

:applause::applause::applause: Ruszcie dupy jak wam nagle tak zalezy, chodź wrożę wam powtórkę sprzed dwóch miesiecy ;) Powodzenia i raz nie schrzańcie czegoś, bo my wam robimy cyrki i wszystko co chcecie a jak znowu nas wystawicie to Fan pierdolnie to wszystko, chodz dla wa sto pewnie konfort bo ja tylko wsyztsko psuje i każdy robi wsyztsko lepiej czyż nie?

Pietrek... Daj nam czas omiesiąc dłuższy ok?? eraz i tak mamy walki rozpisane, i tego sie trzmamy niech wszyscy wrócą z wakcji zobaczymy co bedzie... a teraz do konkretów... tAK DAJCIE MI WARNA MAM TO GDZIEŚ... fAN ZWAL SOBIE K4NIA BO MASZ OKAZJE DOPIĄĆ SWEGO ŻEBY TA DYWIZJA NIE WRÓCIŁA, MAM KURNA NADZIEJE ŻE KUPA ZAWODNIKÓW ZROBI CI NA ZŁOŚĆ I POZNAJĄ SIĘ ŻE WARTO WALCZYĆ W DRURZYNIE, TE TWOJE BRAWA WSADŹ SOBIE POD KOŁNIERZ MAM CIE KOLEŚ NAPRAWDĘ DOSYĆ. UWAŻASZ SIE NAPRAWDĘ POWOLI ZA BOGA, ZAMIAST POMOC wce SIĘ ROZWIJAĆ TO STARASZ SIĘ TYLKO TO OGRANICZAĆ DO WALK SOLOWYCH, NIE MA CO GRATULACJE DLA SNOBÓW TWOJEGO POKROJU!!!! I PODPISUJ SIĘ POD KOMENTARZAMI NASTĘPNYM RAZEM!!!

WPROWADŹCIE NAZWĘ NAJLEPIEJ SCE- SOLO CHAMPIONCHIP ENTERTAIMENT Z ZAZANZACZENIEM WSZELIM GRUPOM WSTEĘP WZBRONIONY!!!

Nie będę się znizal to twojego jakże wysokiego poziomu wyzwisk, tylko nagrodze OSTRZEŻENIEM FEDOWY 1/3!!! Uwierz, że ja chcę tu dywizji Tag Teamów, jednak każdy jest czymś zajety i jakbyś nie widział w tym temacie wypowiedź każdego wyglada tak:

- Oj gdybym nie miał tego i tego to bym stworzył sobie Tag Team.

sig.png