Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jack Swagger, Powrót Undertakera, DVD o Jeffie Hardym i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476
:arrow:Jack Swagger zostanie ojcem! On i jego dziewczyna Catalina White spodziewają się dziecka. Gratulacje.

:arrow:W ostatnim numerze WWE magazine ukazała się informacja, jakoby The Undertaker miał powrócić na październikowe Vengeance.

:arrow:WWE rozmyśla nad nowym pomysłem na Michael'a Cole'a. Podobno ma zostać menadżerem jednej z młodszych gwiazd.

:arrow:Karta na Smackdown. Bez wyników:

Dark Match:

Wade Barrett vs. Colt Cabana

Match 1:

Sheamus vs The Great Khali

Match 2:

AJ Lee vs Natalya

Match 3:

Daniel Bryan vs Tyson Kidd

Match 4:

Non-Title Match

Ezekiel Jackson vs Zack Ryder

Match 5:

Vladimir Kozlov vs Mark Henry

Match 6:

6 Man Tag Team Match

David Otunga & Michael McGillicutty & JTG vs The Usos & Trent Barreta

Match 7:

Tag Team Match

Randy Orton & John Morrison vs Christian & R-Truth

:arrow:RAW osiągnęło rating 3.3, jest to najwyższy wynik od maja. Federacja może być zadowolona z takiego obrotu spraw, gdyż widać, że fanom podoba się storyline Cena/Punk, a także inne rzeczy, „budujące” tą tygodniówkę. W porównaniu z zeszłym tygodniem, jest to wzrost o 0.1.

:arrow:Zack Ryder napisał na swoim Twitterze, że ostatniej nocy na backstage sprzedał swój T-Shirt The Rock'owi.

:arrow:Uczestnik Tough Enough – Jeremiah Riggs został poinformowany, że WWE nie jest zainteresowane zakontraktowaniem go. Ta decyzja może budzić zdziwienie, gdyż jeszcze dwa tygodnie temu Riggs został zaproszony na try-out do FCW. Powodem rezygnacji z podpisania umowy są podobno kiepskie umiejętności ringowe Jeremiaha.

:arrow:Gwiazda MMA Cristiane "Cyborg" Santos powiedziała podczas jednego z wywiadów:

"Lubię WWE. Gdybym miał okazję wystąpienia tam, zrobiłbym to"

:arrow:Była Diva WWE Stacy Keibler zaczęła umawiać się z George'm Clooney'em.

:arrow:WWE opublikowało nowy artykuł, tym razem można poczytać o Kiss Demon'ie z WCW:http://www.wwe.com/superstars/wherearetheynow/where-are-they-now-kiss-demon

:arrow:Postacie Big Boss Man, Mark Henry i Michael Hayes zostały dzisiaj dodane jako nowi zawodnicy, do gry WWE All Stars.

:arrow:Podczas ostatniej konferencji prasowej WWE, Vince McMahon powiedział, że Rock miał duży wpływ na taki sukces ostatniej Wrestlemani. WWE zarobiło na tej gali ponad 28 milionów dolarów. Powiedział też, że Rock pojawi się jeszcze na kilku innych galach. Możliwe, że wystąpi na Summerslam i Survivor Series.

:arrow:Filmik z Bret Hart'em, na którym wypowiada się co do tego, czy kiedykolwiek wróci do WWE:

:arrow:Zapowiedź dzisiejszego Impact Wrestling:

:arrow:W spoilerze pierwszy T-Shirt Crimson'a wyprodukowany przez TNA. Mi się podoba ta koszulka.

m.jpg

:arrow:TNA planuje wydać w październiku nowe DVD poświęcone Jeff'owi Hardy'emu, ma się ono nazywać "Enigma 2".
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Deep

1

• Nathan1674325991

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gratulacje Jack. Może urośnie Nam następny All American American. Moim zdaniem Undertaker rzeczywiście może powrócić na jednej ze starych gal WWE. To bardzo dobry pomysł by Cole znowu miał push. Chciałbym by był managerem debiutującego mamy nadzieje niedługo Averno. Karta Smackdown zapowiada się świetnie. Napewno obejrzę. WWE ostatnio popisuję się dużymi ratingami. BRAWO !! :D Było mówione, że Zack Ryder jest lepszy niż The Rock. A teraz kupił jego t-shirt. Może to następca Dwayne'a. Nie lubie Riggs'a więc cieszę się, że nie został zatrudniony. Chcę wkońcu zobaczyć Andy'ego. Oby World Wrestling Entertainment z niego nie zrezygnował. Znam Cyborga i chciałbym go zobaczyć w największej federki świata wrestlingu. :D Uuuu brawo Stacey. Z Clooney'em. Hmmm ma powodzenie :applause: Zgodzę się z VK McMahon'em. Dzięki Rockowi Wrestlemania 27 była super po jego segmencie. :lol

Dzięki za News.

Gratuluję i życzę jednocześnie powodzenia w wychowywaniu. THE Undertaker miałby wrócić, ale pytanie z kim by walczył? Na razie nie widzę rywala, który byłby dla niego przeznaczony. Zaczyna mnie też denerwować, że Undertaker odchodzi i później wraca na Wrestlemanię. Wiem, że ma już swoje lata oraz, że WWE ma plany wobec jego strike'u na WM, ale to już przesada go tak męczyć. Smackdown zapowiada się naprawdę ciekawie i wreszcie sporo pojedynków będzie. Dziwi mnie tylko kolejny wystep Wade'a w Dark Match'u i brak rozwijania konfliktu na linii Wade - Sheamus. Ratingi mnie szczególnie nie obchodzą, gdyż moim zdaniem tu liczy się tylko kasa. Takie TNA jest o wiele lepsze, a osiąga ratingi ok. 0.9-1... Widzę Ryder już ma swoich fanów. Mógłby w końcu dostać tego push'a. Tough Enough nie oglądałem, więc nie wiem co i jak. WWE All Stars... wiem, że to ma być gra bardziej funny, ale moim zdaniem to jest żałosne, a cieszy się wielkim powodzeniem. Racja, The Rock nakręcał Wrestlemanię, ale nie była tak jak on mówił "wyjątkowa". Zdziwiło mnie tylko, że The Miz wygrał z Ceną, wiem w jaki sposób, ale to był jednak olbrzymi push, a teraz AWESOME! stacza się co raz niżej i może tag-team z R-Truthem go nieco podniesie. Impact może być bardzo ciekawy, po tej akcji sprzed tygodnia... Co do koszulki to jest ona zrobiona dobrze i nie widzę żadnych błędów, ale niestety i tak nie sprzeda się w takich ilościach jak maseczki Mysterio lub koszulki Ceny i powiedzcie za co TNA ma się wypromować. Żałosne.

No gratulacje dla Swaggera może wychowa sobie następce i za jakieś 25 lat zobaczymy jego syna w WWE. Na powrót The Undertakera

czekam już od dawna, może w jego przemówieniu powrotnym przeszkodzi mu Triple H i znowu będzie walka na WM. Jeżeli Cole ma

zostać menadżerem jakiejś nowej gwiazdy to może chodzi tutaj o Colta Cabana. Dzisiejsze Smackdown zapowiada się bardzo ciekawie

na pewno go będę oglądał. WWE zarabia i to sporo na rywalizacji Punka i Cena pewnie jeszcze będą to ciągli. Rock teraz będzie

pojawiał się częściej i pewnie feud z Ceną będzie się rozrastał. Dzięki za newsy ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gratulacje dla Jacka i jego dziewczyny. No jeśli to prawda że Undertaker wróci na Vengeance, no będzie to dobry pomysł i może poznamy jego rywala na WM 28, ale zobaczymy jak będzie. Cole menagerem to dobry pomysł ale kogo to na pewno będzie ciekawe. Karta na Smackdown bardzo ciekawa, jest kilka fajnych pojedynków, no i w Dark Matchu Colt Cabana to można oznaczać że za niedługo podpisze kontrakt z WWE, ale co robi w nim Wade, mogli mu dać słabszego rywala a nie takiego Wade. No widać że Rating Raw jest coraz lepszy i kolejne Raw może mieć o wiele lepszy Rating niż teraz i może dobiją w końcu do 4.0. WM 27 była średnia, a mimo to dzięki Rock'owi sprzedaż wzrosła o sporą ilość, mam nadzieję że przynajmniej Survivor Series i Summerslam będą dobre bo na razie Summerslam zapowiadają się ciekawie. T-Shirt Crimsona bardzo fajny. No na pewno to DVD o Jeffie będzie bardzo interesujące i warte obejrzenie. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Zack Ryder napisał na swoim Twitterze, że ostatniej nocy na backstage sprzedał swój T-Shirt The Rock'owi.

Czy czasem nie napisał, że jego T-Shirt na RAW sprzedawał się lepiej niż koszulki Rocka??

Gratulacje dla Jacka ! Życzę wszystkiego dobrego w życiu ! Undertaker na Vengeance ? TAK ! Liczę na to, że Undi powróci przed WM-ką i nie będzie odchodził po gali tylko zostanie ! Pomysł z Colem jako menadżerem może być ciekawy; zastanawia mnie kogo wziął by pod swoje skrzydła. Może KoW ? :thinking: Karta na SD ! prezentuje się dobrze. Liczę na to, że będziemy mieli dobrą tygodniówkę; jak ostatnio przystało na SD! A, więc czyżby Colt już podpisał kontrakt z WWE ? Szkoda, że to będzie dark match (?). Dziwi mnie fakt, że akurat w walce z Wadem. Również myślałem, że ktoś słabszy. Chociaż sam Cabana powiedział, że wolał by występować w MidCardzie ! Nie ma się co dziwić, że rating RAW wschodzi w górę skoro WWE daje nam tak świetne story ! Szkoda mi Jeramiaha. Moim zdaniem by się nadał. Może nie miał jakiś umiejętności; Khali też nie ma i go trzymają, ale miał chyba najlepszą charyzmę ! Miejmy na to, że nie zrezygnują z Andiego ! Mimo, że WM była najsłabszą z tej serii to się sprzedaje, ale dzięki Rockowi, który pewnie jakoś ''promuje'' gale. Podoba mi się shirt Crimsona. Co do DVD Jeffa...OBEJRZĘ ! :D

DZIĘKI ZA NEWSY ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

Gratulacje dla Jack'a. Undertaker na Vengeance - jestem na NIE!! Lepiej nich się pokaże symbolicznie na SummerSlam, żeby wzbudzać jakiekolwiek przypuszczenia na temat jego rywala na WMce 28. Cole jako menadżer - tylko niby czyim miałby być menadżerem ?? Kidd'a, Gabriel'a, Slater'a ?? Niech lepiej zostanie przy komentowaniu, tylko niech się przeniesie na SD! by razem z Bookerem komentować. RAW niezły, ale i tak wg mnie nie zbyt rewelacyjny, mimo zajebistego story Punk-Cena. No Stacy to wie gdzie się zakręcić :) Niemal 30 baniek - no trzeba przyznać, ze Wmka zarobiła sporo. I mam wielką nadzieję, że Rock pokaże się na SummerSlam - w końcu daleko nie będzie z Hollywood :) Koszulka Crimsona bardzo przyzwoita i podoba mi się. DVD o Hardasie - mówiąc szczerze, średno mnie ono interesuje.

Tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...