Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 04/08/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Sheamus pokonał The Great Khali'ego

2 Match

Natalya pokonała AJ Lee

3 Match

Daniel Bryan pokonał Tyson'a Kidd'a

4 Match

Non-Title Match

Ezekiel Jackson pokonał Zack'a Ryder'a

5 Match

Mark Henry pokonał Alex'a Koslov'a

6 Match

6 Man Tag Team Match

Michael McGillicutty, David Otunga & JTG pokonali The Uso Brothers & Trent'a Barreta

7 Match

Tag Team Match

R-Truth & Christian pokonali Randy'ego Orton'a & John'a Morrison'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yo

1

• Hacjend

1

• Deep

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Smackdown obejrzany to trzeba skomentować. Pierwsza walka mogli dać kogoś innego za przeciwnika a nie Khaliego, walka była bardzo nuda, tylko dla tego że był w niej Khali, można było by zauważyć że Khali prawie przez cały czas walki dominował nad Sheamusem, no choć czasami on kontratakował ale nie na długo. No i mam w końcu Vise Grip myślałem że to już koniec jednak się myliłem. Po walce miałem nadzieje że pojawi się Mark i dołoży Sheamusowi, ale tak się niestety nie stało. I kolejna walki tym razem Div, dobrze że dają powalczyć AJ i do tego z godną siebie rywalką. Tak jak nastało na walkę Div była ona bardzo krótka. No ale potem co się stało, na prawdę tego w ogóle się nie spodziewałem, kolejna Diva przeszła Hell Turn i była nią Natalya jak dla mnie to dobre posunięcie i może Feud z Beth już o pas Div jeśli go wygra Beth. Wade przy stole komentatorskim to jakiś żart, no ale przynajmniej bardzo dobrze wyszedł w tej roli. Kolejna walka no jeśli chcą promować Bryana to niech dają mu lepszych przeciwników a nie takiego Kidda. Po tej walce spodziewałem się że będzie bardzo nudna ale się myliłem. Było kilka ciekawych akcji obu panów, dlatego ta walka była dość dobra. Obaj panowie wykręcili świetną walkę. No i wygrał Bryan może już za niedługo ME. I tu też liczyłem że po walce Wade za atakuję Daniela, lecz tu też tak się nie stało, ale pewnie obaj panowie zmierzą się na SS. No i mam segment z Ryderem widać że WWE go promuje i z tego się ciesze. No a potem pojawia się inni, jak dla mnie był to zły pomysł, mogli dać dokończyć speecha Zackowi. Już wolałbym walkę Ted vs Jackson niz on i Zack. Ezekiel dominował w tej walce, ale też Zack czasami przeważał nad nim i było pewne że wygra Jackson, i trochę żle postąpili z Zackiem. Potem segment z Longiem i Aksana. Jak pokazali ją, nie wiedziałem w ogóle kto to jest, ale można wnioskować że Aksana podpisze kontrakt z WWE i dojdzie do rosteru SD. Kolejna walka, tylko dlaczego Markowi dali takiego przeciwnika jakim jest Koslov, mogli mu dać o wiele lepsze przeciwnika i ta walka trwała chyba około 1 minuty, jak na razie najgorsza walka na tym SD!. I potem Mark chyba z kontuzjował Koslova, chyba tylko dlatego że on został po prostu zwolniony. No i zjawi się Sheamus z krzesłem, już myślałem że przywali nim Marka ale tak się nie stało. Jak na razie ich walka zapowiada się ciekawie na SS i myślę że te feud pociągnie trochę dłużej niż do SS. No i przedostatnia walka po składzie tego pojedynku, można wywnioskować że walka będzie bardzo nudno i też bardzo krótka. Walka trwała nawet długo i tylko że przegrał Team z The Usos i mam nadzieje że wkrótce zdobędą pasy Tag Temowe. I przyszedł czas na ME po składzie tej walki można było się spodziewać ciekawej walki. Było kilka ciekawych akcji z obu stron, na pewno dużo w tej walce pokazywał John i to dzięki niemu ta walka była bardzo dobra. Jak na razie walki tych panów na SS zapowiadają się dość ciekawie.

lig48.jpg

SD! obejrzane, więc czas skomentować !

Pierwsza walka jakoś specjalnie nie porwała dlatego, że był w niej Khali; dziwne, że on wciąż jest w federacji, a utalentowane osoby idą do wyrzucenia ! Widać, że Sheamus jest już pełnym facem; brakowało mi w tej walce jakiegoś podgrzania feudu na linii Mark/Sheamus. Szkoda, że nie było interwencji ! Cieszy wygrana Sheamusa; mam nadzieje, że już wkrótce zawalczy o pas WHC z CC. Dalej mamy walkę pań. Przyznam, że początek fajny, techniczny; myślałem, że to taka rozgrzewka; tu szybki koniec ! Żałosne ! Najlepsze było po walce; Natalya znowu heelką ! Ciesze się z tego powodu. Może teraz zacznie się niszczenie tych ''cukierkowych'' DIV przez właśnie Natayle i Beth ? Jedziemy dalej i co mamy ? znowu walkę z przeszłości. Kolejne minuty zabierania czasu ! Nie oglądałem tej walki, ale przewijałem i widać było, że była dłuuuuga (z 10 min ? przesada) ! Ponownie mogli ten czas inaczej spożytkować ! jakaś fajna szybka walka ! Ponownie duży minus za te ''powtórki'' :t_down:. Następna walka z udziałem Bryana. Miał nowy theme, który jest lepszy od tamtego; co ja mówię tamten był beznadziejny ! Fajnie, że Tyson się pokazał; wiadomo, że by nie wygrał bo w końcu Daniel ma być pushowany do ME. Szkoda, że nie doszło do ataku ze strony Wada; widać jakiś feudzik być może na SS zobaczymy ich walkę ? na szali walizka ? Zobaczymy. Sam pojedynek mi się podobał; żal mi tego Kidda. Ma spore umiejętności, ale WWE woli Khaliego ! Z tego pana już chyba nic nie będzie. Może na scenie niezależnej wykorzystano by jego potencjał ? Fajnie, że Zack dostaje czasu antenowego. Widać, że Cena, Punk, Cold pomogli i się wstawili. Ma on umiejętności przy mikrofonie choć zachowywał się jak by był na youtubie :P. Szkoda, że segment został przerwany przez Zicka, a potem przez Codiego i Teda. Pewnie na SS dojdzie do pojedynku Jacksona z Rhodesem i mam nadzieję, że w końcu straci tytuł na rzecz Codiego - choć wolałbym Teda bo ten pas będzie takim krokiem w tył. Choć najpierw cza od czegoś zacząć. Jak wszedł Teddy i ustalił walkę dla Zacka to jednocześnie się cieszyłem, że dostał czas na walkę, ale i wiedziałem, że PRZEGRA ! Zack tam jakieś akcje wykonał, ale i tak cały pojedynek przeważał Jackson i wygrał. Też nie wiedziałem, że to Aksana ! Może podpisze kontrakt z federacją i będziemy mieli nowa Divę ? Może jakieś ożywienie ? Mark do SS chyba będzie dostawał samych jobberów ! Szkoda mi Kozlova; 3 lata temu na SD! był ME i pokonał Undiego; aż się wierzyć nie chce, a teraz brał udział w jakimś plankowaniu ! WTF ?! Może to dobra decyzja ? Może zostanie przyjęty przez inną fedkę, która go wykorzysta ? Samej walki nie ma co oceniać bo była krótka. Szkoda, że nie doszło do walki jeszcze przed SS Rudego i Henrego; choć dziwne, że Mark ucieka ! Kolejna walka. Cieszy fakt, że Trent i JTG się pokazali po za SuperStars ! Pojedynek był nie zbyt porywający. Szkoda, że NN wygrali, ale mam nadzieje, że Usos im te pasy już wkrótce odbiorą ! Może już na SS ? mam taką nadzieję ! No i walka wieczoru. Pojedynek zdecydowanie najlepszy, ale w sumie dzięki JoMo, który popisał się paroma ładnymi akcjami. Cieszy fakt, że CC spinował Ortona ! (po raz pierwszy chyba od ich feudu !) John zaliczył już kolejną porażkę od powrotu, ale zwiastuje to, że na SS pokona Trutha (choć nadal walka jest niezapowiedziana !). Podobał mi się ten team Trutha i CC. Takie cipki ! (rozbawiło mnie jak Christian zaczął uciekać w trybuny przed Randym !) Jakaś konspiracja się szykuje tej trójki (czyt. Truth, CC, Miz !).

W moim odczuciu kolejna dobra tygodniówka SD! 4/6 ! (coś nie schodzi niżej niż ta 4 ). :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Smackdown w tym tygodniu bardzo przyzwoite, choć liczne pomyłki techniczne dawały się we znaki mi i pewnie nie tylko mi :P

W każdym bądź razie po kolei - pierwsza walka straaasznie zamulasta. Ale czego się można spodziewać po Great Khali'm? Zdecydowanie bardziej wolałbym zobaczyć pojedynek pomiędzy Celtyckim Wojownikiem, a Mahalem, ale pewnie kiedyś takowy zobaczymy. Po za tym Jinder i Khali jako tag team ( ?? ) nie są prawie wcale promowani. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

Dalej divy - starcie było przyzwoite, ale dlaczego takie krótkie? Szkoda, że nikt nie chciał zauważyć, że Nattie oraz AJ mogłyby wykręcić naprawdę niezły pojedynek. Heel turn Nataylii? Zobaczymy, jak to wszystko się potoczy. Chociaż ja Beth i Nattie jako niszczycielki zapewne kupię "Dni słodkich div skończone! :twisted:

Daniel Bryan dostał nowy theme i bardzo się z tego powodu cieszę. Teraz tylko popracować nad charyzmą i będzie git. Szkoda natomiast, że Tyson Kidd tak rzadko pojawia się w TV, może dzięki Punkowi się to zmieni? Oby! Widziałbym go chociażby z pasem interkontynentalnym.

Ezekiel Jackson :/ Nie trawie kolesia. Niby silny, ale... w każdym razie mam nadzieję, że jak najszybciej straci pas. Zapewne na rzez Cody'ego Rhodes'a.

Mark Henry jest znacznie lepszy jako heel. Co prawda nie chcę, aby zdobył on pas WH, ale trzeba przyznać, że jako niszczyciel sprawuje się świetnie. :t_up:

JTG jednak żyje :) Ciekawe, bo odkąd przeszedł heel turn dostaje całkiem sporo ( oczywiście, jak na ludzi swojego pokroju ) czasu przy mikrofonie. W każdym razie pojedynek był ... taki sobie. Mam nadzieję, że Barretę będziemy częściej widywać w TV. Może na Smackdown zostałby przeniesiony jego feud z Tysonem Kiddem?

Main event dobry. Christian spinował Ortona, co bardzo cieszy. Oczywiście bez RKO by się nie odbyło. Szkoda, że JoMo od swojego powrotu ma niezbyt dobry streak ( 0 ; 3 ), ale zapewne wkrótce się to zmieni. I przede wszystkim zarówno Trutha, jak i JoMo widziałbym spokojnie na niebieskiej gali.