Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Operacja Maryse! Spoilery, Clay wraca do WWE i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: W spoilerze podaję zapowiedziany Dark Match Main Event najbliższego SmackDown.

Street Fight Christian © vs Randy Orton o pas WHC

:arrow: Legendy ECW Tommy Dreamer i Rhino zapowiedziane są na pojawienie się na pokazach zapasów, która odbędzie się w ramach Carrot Fest w Bradford, Ontario, 20 sierpnia.

:arrow: Maryse poinformowała na Twitterze, że przejdzie operację przepukliny!Poniżej notka.

"Jestem w trakcie operacji brzusznej przepukliny."

:arrow: WWE Champion, CM Punk w poniedziałek rano był obecny w 59 FOX News. A oto link do filmiku z jego wizyty w 59 FOX news. http://www.fox59.com/videobeta/4f68ae8e-f3d1-49b2-ab44-3bda58013fcd/Entertainment/WWE-Superstar-CM-Punk

:arrow: Juggalo Championship Wrestling ogłosił, że czwartkowe "Seal the Deal" online pay-per-view zostało anulowane. Widowisko zostało zaplanowane do transmisji z Alrosa Villa w Columbus, Oh.

:arrow: Poniżej w spoilerze filmik z wczorajszego raw.NIE OGLĄDAŁEŚ NIE OTWIERAJ!

:arrow: Poniżej w spoilerze zapowiedziane walki na SummerSlam.SPOILERY Z RAW.

Cena vs. Punk Undisputed WWE Championship Match

Beth Phoenix vs. Kelly Kelly Divas Championship Match

:arrow: Chris Jericho wywołała spore zamieszanie na Twitterze ostatniej nocy, reagując negatywnie o CM Punk'u. Oto co napisał.

"Everyone is so excited that @CMPunk mentioned me on Raw. Newsflash...I don't give a shit. Mind ur own business and stop rippin me off Punk."

:arrow: W spoilerze walki na najbliższe Superstars. BEZ WYNIKÓW!

-Vladimir Kozlov vs. Primo

-Jack Swagger vs. Chris Masters

:arrow: Gwiazda TNA Brian Kendrick jest zapowiedziany na NSPW's 3rd Anniversary Show, które odbędzie się 01 października 2011 w Quebec City, Kanada w Centrum Horizon.

:arrow: Po wczorajszym Raw odbył się Dark Match Main event. Poniżej w spoilerze wynik tej walki.

Champion vs. Champion

CM Punk vs. John Cena - Double DQ.

:arrow: Wczoraj swoje 34 urodziny obchodził Yoshi Tatsu. Wszystkiego, spóźnionego najlepszego! Natomiast dziś swoje 25 urodziny obchodzi David Hart Smith. Najlepszego!

:arrow: Poniżej w spoilerze aktualna klasyfikacja Bound for Glory Series.

* Crimson - 38 points

* Gunner - 28 points

* Rob Van Dam - 28 points

* James Storm - 21 points

* Robert Roode - 21 points

* Bully Ray - 21 points

* Brother Devon - 21 points

* AJ Styles - 14 points

* Scott Steiner - 14 points

* The Pope - 0 points

* Samoa Joe - 0 points

* Matt Morgan - injured with 24 points

:arrow: Zack Ryder wykazał na Twitterze, że Colt Cabana był obecny za kulisami wczorajszego Raw.

:arrow: Dzisiejszy Taping WWE SmackDown i NXT będzie odbywać się z Rupp Arena w Lexington, Kentucky.

:arrow: W Dark Matchu wczorajszego Raw Brodus Clay pokonał lokalnego rywala (Alex'a Silve).

:arrow: Poniżej w spoilerze jak na razie oficjalny plakat promujący Night of Champion 2011.

noc.jpg

:arrow: WWE Diva Kaitlyn będzie reprezentowała zespół Gaspari Nutrition w 2011 Olympia fitness expo we wrześniu.

:arrow: Batista i Chavo Guerrero widziano razem w ten weekend na Low Rider w Los Angeles.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Deep

1

• Mordornas-One

1

• Jacob

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No jezu... ile można tego, jak już nudnego feudu. Teraz jeszcze dark match? No to juz jest szczyt nudy. Nie wiem kurcze co juz myśleć. Ten feud był bardzo ciekawy przez pierwsze PPV (Over The Limit), no ale teraz mamy już czwarte (liczę SummerSlam). Postać Christiana jako heela trochę się nie sprawdza. Jednak wolałem go jako tego face, który prowadził fajny program.

Życzę Maryse jak najszybszego powrotu do zdrowia, bo jak nie jak, ale to czołowa Diva Wwe. Szkoda, że ostatnio musi się trzymać prowadząc NXT. To tak samo jak Zack Ryder prowadzi Z! True Long Island Story.

Fajnie, że CM Punk występuje w jakichś programach telewizyjnych. Trochę mi to Miza przypomina jako mistrza. Ale Miz jest lepszym mistrzem. Tak wiem, wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale to tylko moje skromne zdanie. Fajny wywiadzik :)

Fajnie wyglądała ta walka Theme Songów pod koniec Wwe Raw. Fajnie, że mamy dwóch mistrzów bo to na prawdę fajny storyline. Ale chciał bym, aby Alberto Del Rio na SummerSlam wykorzystał walizkę, a między tą trójką rozpoczął się feud o pas Wwe. To by było fajne :D

mizp.png

Orton nadal kręci się wokół pasa whc, mogli by szybko zrobić z Sheamus'a faca(co chyba rozpoczeło się na ostatnim SD) i dać mu feud z Christianem, bo na Ortona to już patrzeć nie mogę.

Szkoda, że z Maryse nie najlepiej, życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;) Fajnie, że CM Punk'a jest wszędzie pełno, widać zainteresowanie jego postacią ostatnimi czasy jest ogromne. Może rzeczywiście Jericho ma trochę racji, może zbytnie podniecanie się tym wszystkim co związane z Punkiem to przegięcie. Wszystkiego najlepszego, nawet spóźnionego dla solenizantów. Nic dziwnego, że Colt Cabana był widziany skoro miał dołączyć do WWE, chyba że była to tylko plotka. Co do plakatu to widzę ciągle Orton będzie feudował o pas, przynajmniej do NoC. Co do wpisu o Batiscie i Chavo to trochę dziwnie to zabrzmiało :P

Tradycyjnie - dzięki za newsy :t_up:

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

No i znowu walka Ortona i CC. Mam nadzieje, że ten ich feud zakończy się po SS i Christian obroni pas, ale na plakacie NOC Viper trzyma tytuł, więc coś to może oznaczać. Wiem, że to może nie jest prawdziwy, ale mam złe przeczucia !

Maryse życzę Ci powodzenia podczas operacji (Fan zaniepokojony). Wracaj szybko ! Punk widać, że przez ten story jest bardzo popularny i zapraszają go do programów ! Nawet Cena się teraz nigdzie nie załapuje :shock: Najlepszego dla solenizantów ! Jeśli Colt był za kulisami to pewnie przejdzie to WWE, a poza tym jego kontrakt powoli dobiega końca i to może być przełom w jego karierze. Może feuu z Punkiem ? Byłby to dobry pojedynek i feud ! Obaj są dobrzy w ringu ! Fajnie, ze Brodus powraca. Mam nadzieje, że nie będzie tylko w darkach i na SS, ale wepchną go na RAW bo na SD! jest Mark i nie potrzeba dwóch potworów, a Show i Kane są kontuzjowani, więc śmiało może zająć ich miejsce !

Dzisiaj krótko, ale właściwie to wszystko co mnie zainteresowało. Pozdrawiam i dzięki za newsy ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

Patrząc na skład tego dark matchu SD! to mam go gdzieś jak on się potoczy. Przepuklina brzuszna to określenie ogólne - jaki by rodzaj to nie był, Maryse jest wyłączona z akcji na około 4 tygodnie. No muszę przyznać, że

RAW było mocno średnie w tym tygodniu. Segmenty, zwłaszcza ten początkowy i końcowy, dały radę i ten z Dolph'em był niezły, to walki ssały niemiłosiernie. Ale jest jeden plus tych walk - Beth jako Contender do pasa

Div i jej heel turn. Może wreszcie dywizja kobiet się ruszy

Ten wpis Chris'a może zwiastować np face turn Punk'a jak i powrót Chris'a. Feud tej dwójki byłby z pewnością zajebisty :!: Najlepszego dla Yoshi'ego & DH'a. Cabna obecny na BS RAW - coś musi z tego być :) Cieszy powrót Brodus'a, ale jaką będie teraz pełnił rolę, bo wg mne solowej kariery raczej nie zrobi. chyba, że face turn i feud z Henrykiem - ciekawe co by wyszło z tego. Plakat NoC ssie niemiłosiernie - chyba to najgorszy poster w tym roku w WWE. Batista i Chavo razem :?::D Trochę źle ująłeś to zdanie. Lepeij było napisać, że byli widziani na tym show w LA. No ale czepiam się :)

Tye ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Na początku zaznaczam że jestem nowy. Może po kolei co do konfliktu Christiana i Ortona moim zdaniem ciągnie się dosyć długo i nudno wolałem Ortona gdy był na raw a więc pora by któryś z wrestlerów skończył to raz na dobre osobiście wolał bym aby orton zakończył to być może po przez wykonanie punt kick :D.Teraz może coś o Cm punk hmm on dla mnie będzie zawsze najlepszym wrestlerem i cieszy mnie to że wygrał z Ceną na money in the bank to tak jakby odrodzenie cm punka i cieszy mnie to że teraz jest jego pełno wszędzie i myślę że na summerslam wygra ponownie z ceną osobiście wolałem cm punka za czasów gdy występował na smackdown i wygrywał money in the bank na wrestlemanii :).Jeszcze tylko napiszę że bardzo by mnie cieszył powrót Batisty i Chrisa Jericho wiadomo że edge już nie wróci :( co o tym myślicie ? :):) pozdrawiam :)

Czas skomentować newsy więc jedziemy .. :D Dar Match Christian vs randy Orton .. no nie wiem kto tu wygra ale walka będzie nudna .. Bo jedyne co stać WWE w meczach bez DQ to finisher na stół komentatorski i uderzenie krzesłem .. Więc obejrzę tą walkę ale raczej nie będzie szału ... Hmm co do operacji Maryse .. może po tej operacji wróci po SummerSlam mniej my nadzieje . Co do nowych walk .. Cena vs Punk .. Mam nadzieje że wygra CM Punk i będzie mistrzem WWE . No ale zobaczymy .. Kolejna walka Beth Phoenix vs. Kelly Kelly o pas .. No heel turn Beth ciekawy mniej my nadzieje że coś z tego ciekawego wyjdzie .Co do superstars .. Kozlov vs Priomo .. Dobrze że Primo chociaż da Superstars walczy .. nie oglądam Superstars .. MOje odczucie to ze wygra Primo .. Mam nadzieje że zobaczymy go niedługo na RAW w walce z godnym przeciwnikiem . Jack Swagger vs. Chris Masters hmm .. Jak powinien walczyć na RAW miec feudy a nie walki na Superstars .. szkoda że go tak nie jest .. 1000 lat dla Davida Harta Smitha :) Co do plakatu Night of Champions.. nie podoba mi się .. Jest nudny i nic sie na nim nie dzieje .. + do tego Orton .. Jak dla mnie porażka ..

Pozdrawiam :thumb:

Matheo

Operacja Maryse? Jakoś wcześniej nie było o tym słychać. Punk zaczyna siebie jak i całą federację promować i dobrze. Jest odpowiednim mistrzem i godnie reprezentuje WWE. Nie wiem o co chodzi Jericho. Punk docenił go a on sie wkurza? Może to celowe bo Jericho chce wrócić i feudować z Punkiem? Nie wiem. A może Punk wymienił Jericho niepotrzebnie bo ten ma niedługo wrócić. Dziwna reakcja. Przejście Colta Cabany do WWE jest już chyba prawie pewne. Obecność na BS jeszcze niczego nie przesądza ale patrząc na ostatnie kilka tygodni to chyba tylko kwestia czasu aż się pojawi. Brodus powraca i dobrze. Oby tylko nie do Dark Matchy. Niech go podmienią zamiast Sheamusa i jest rywal dla Henrego. Dzięki za newsy :)

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

No jeśli Maryse będzie przechodziła operacje to na pewno będzie pałzowała parę tygodni ale nawet miesięcy. Co do nowych walka na SS punk vs cena mam nadzieje że to będzie tak sama super walka jak na MiTB i razem wykręca jakoś znakomitą walkę, co do walki o pas Div to moją faworytką jest oczywiście Beth która mam nadzieje odbierze pas Kelly bo ona po prostu z tym pasem dla mnie nie pasuje. Wymienienie przez Punk Jericho na Raw było trochę dziwne ale dla czego on się tak wkurzył a może po prostu wymienił go bo może powróci do federacji wkrótce. Najlepszego dla Yoshiego i Smitha. Chyba raczej już nikt nie odbierze wygranej Crimsonowi ma on dużo przewagę i raczej jej nie straci. No jeśli Colt był widziany za kulisami to w najbliższym czasie podpisze kontrakt z WWE ale nie wiadomo czy dojdzie do rosteru raw czy SD!. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

No nic nie było słychać że Maryse będzie przechodziła operację a jeżeli tak no to przerwa jest nieunikniona. Walka Cena i Punka na SS

zapowiada się ciekawie ale czy taka będzie się okażę a co do walki Div to mam nadzieje że to Kelly wygra i obroni swój pas to w końcu

moja ulubiona Diva szkoda by było gdyby straciła pas. Najlepszego dla solenizantów. Teraz widzę już tylko jednego faworyta co do

wygrania BfG jest to oczywiście Crimson jedynie kto jeszcze może mu zagrozić to Rob Van Dam ale nie sądzę żeby to on wygrał.

Wygląda na to że już nie długo Colt Cabana zadebiutuje w WWE ciekawe czy jeszcze w tym miesiącu. Fajnie że Brodus wraca do

WWE oczywiście mam nadzieje że będzie w Smackdown bo tam może rozpocząć feud z Markiem Henry. Dzięki za newsy ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...