Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoilery, Billy Corgan, HBK, Punk i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZNEWS.png?t=1312217476

prosze o używanie tego logo i nie wstawianie niepotrzebnych zdjec bo sie smietnik robi. Obgadane z PRO a na dniach lepszy napisik bedzie :)

Na początek wszystkie spoilery. Enjoy.

:arrow: Adam Pearce zdobył tytuł NWA w niedzielę w Fatal 4 Way Match'u. Gratulacje.

:arrow: RAW podobno mają zacząć Jim Ross, który wrócił za stolik komentatorski na stałe, Michael Cole i Jerry "The King" Lawler. Choć mówi się że Ross będzie pracował na BS i wywoływał (cokolwiek to ma znaczyć) PPV.

:arrow: O Micku Foley'u i WWE jest coraz głośniej! Oto co Foley napisał na swoim Twiterze. "Dziękuję wszystkim, którzy mają wspólne pomysły i mam nadzieję na mój powrót do @ WWE. Jestem pewien, że zrobię coś z nimi, gdzieś, za jakiś czas."

:arrow: Na jednym z House Show RAW Zack Ryder i Alex Riley (chyba pewnie czeka go Superstars) ulegli Mizowi i Truthowi. Przed walką Miz i Truth ucięli krótkie promo i mówili o konspiracji, na czele której stoi Triple H.

:arrow: Cena i Punk ponownie zmierzyli się w ringu! Tak jest, panowie stoczyli pojedynek na Rockford Show, który zakończył się No Contest po interwencji Trutha i Miza. Cena i Punk wykonali po finisherze i opuścili kolejno ring ze swoimi pasami WWE.

:arrow: Podobno WWE zaoferowało Punkowi pięcioletni kontrakt ale nie wiadomo czy mistrz WWE podpisał go na tak długi okres czasu.

:arrow: Poniżej walki jakie zostały zapowiedziane na Battle Los Angeles.

* Dave Finlay vs Kevin Steen

* Chris Hero vs. Willie Mack * Chris Hero vs Willie Mack

* El Generico vs. Claudio Castagnoli * El Generico vs Claudio Castagnoli

* Eddie Edwards vs. Roderick Strong * Eddie Edwards vs Roderick Strong

:arrow: Rey Mysterio i Alberto Del Rio są zapowiedziani na następne Smackdown, które odbędzie się w Kaliforni.

:arrow: Curt Hawkins wziął udział w Evencie Evolve w ostatni wtorek w NY.

:arrow: TNA zapowiedziało dwa mecze BfG Series, które odbędą się na Hardcore Justice. Mecze znajdują się poniżej.

* RVD vs Crimson

* The Pope vs. Devon

:arrow: Niżej jak na razie pełna karta na Hardcore Justice.

* Six-Man Tag: Fortune (AJ Styles, Daniels and Kazarian) vs. Immortal (Gunner, Abyss and Scott Steiner)

* Bound for Glory Series Match: RVD vs. Crimson

* Bound for Glory Series Match: The Pope vs. Devon

* Knockouts Title Match: Mickie James © vs. Winter

* TNA Tag Team Title Match: Beer Money © vs. Mexican America

* X-Division Title Match: Brian Kendrick © vs. Alex Shelley vs. Austin Aries

* TNA World Title Match: Sting © vs. Kurt Angle

:arrow: Billy Corgan z The Smashing Pumpkins otwiera swoją promocję wrestlingową. Corgan jest wieloletnim fanem wrestlingu i działał np. w ECW. Więcej informacji w sierpniu na Wizard World Chicago.

:arrow: HBK i WWE pracują nad wydaniem książki o HBK'u, która będzie nosić nazwę "Diary Of Heartbreak Kid". Czekamy z niecierpliwością.

:arrow: Osoba grożąca Maryse nazywa się Lee Silber. Ów Silber podobno wysyła Maryse 50 wiadomości E-mail dziennie o tym że "weźmie ją ze sobą do nieba". WWE nie chce ryzykować i podjęto już odpowiednie kroki w tej sprawie a Maryse dostała jeszcze więcej ochroniarzy.

:arrow: Sin Cara jest reklamowany na House Show 20 sierpnia, który odbędzie się w Tacoma w stanie Washington. Jak widać obejdzie się bez zwolnienia ale na pewno odbije się to wszystko na pushu dla pana "bez twarzy"

:arrow: Sheamus promował dziś WWE w Lexington, Kentucky. W środę nasz kochany białas spotka się z dzieciakami w Bridgeport w stanie Connecticut.

:arrow: Vince jest podobno otwarty na pomysły CM Punk'a. Tak jest, Vince będzie słuchał jego pomysłów i na 90% je realizował jak to miało miejsce podczas feudu HBK'a i Undertaker'a w zeszłym roku lub HHH i Undertaker przed tegoroczną Wrestlemanią. Punk ma podobno głowę pełną pomysłów i aż się pali by ujrzały światło dzienne, co z tego wyjdzie? Zobaczymy.

:arrow: John Laurinaitis, wiceprezes WWE ds. młodych talentów obchodzi dziś swoje 46 urodziny. Wszystkiego najlepszego.

:arrow: Jim Ross opublikował swój najnowszy Q&A (cokolwiek to jest) na swojej stronie internetowej. http://www.JRSBARBQ.com/

Jak wam podoba się taka forma newsów? Moim zdaniem nie ma śmietnika i idzie się bez problemu połapać :) Proszę was o opinie w komentarzach. Dzięki :)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• Tuptuś

1

• Hunico

1

• Jacob

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Logo całkiem ładne :)

Fajnie, że Jim Ross ma wrócić na stałę, bo faktycznie jako komentator jest The Best. Tylko nie wiem właśnie co ma oznaczać na BS czyżby wywiady? Hmm/.... Mich Foley ponownie w WWE? TAK!! Cieszyłbym się jakby CM Punk przedłużył kontrakt z WWE, bo dzięki niemu federacja robi większe show.

Ten Lee Silber to kompletny debil. Wiadomo, że Maryse jest piękna, ale on chyba za bardzo ją pragnie. Przez te głupie e-maile może zostać skazany i iść do kicia... Vince słucha pomysłów Punk'a? :thinking: Dość ciekawa sprawa. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu. Czekam na dalsze posunięcia ze strony Punk'a ;) Taka forma newsów osobiście mi się podoba, ale wcześniej też było dobrze. Newsy to newsy. Dzięki :t_up:

Super, że JR wrócił na Raw, jak dla mnie najlepszy komentator wrestlingu. Mick Foley w WWE? No nie wiem, jakoś go nie widzę, chyba że w roli GM'a Raw lub managera CM Punk'a. Aby tylko po podpisaniu tego kontraktu nie stwierdzili, że skoro mają Punk'a na te pięć lat, to wróci do swojej dawnej roli, jednak po tym feudzie z Johnem Ceną nie sądzę, aby tak się stało. Karta na Hardcore Justice niczym nie zachwyca.

Fajnie, że pojawi się książka o HBK'u, chętnie poczytam. Bardzo dobrze, że WWE dba o bezpieczeństwo Maryse, było by bardzo nie fajnie, gdyby coś jej się stało. Nie dziwie się, że Sin Cara nie został zwolniony, zbyt dużo w niego zainwestowali. Dobrze, że Sheamus aktywnie włącza się w promocje WWE, widać że zależy mu na federacji. Nie dziwie się, że Vince jest otwarty na pomysły Punk'a, jeśli są dobre to trzeba korzystać. Jak dla mnie taka forma newsów jest zdecydowanie lepsza, bez zbędnych grafik, rzeczowo i na temat.

Dzięki za newsy :t_up:

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

Fajnie, że pojawi się książka o HBK'u, chętnie poczytam.

Rzeczywiście jak pojawi się to poczytasz. Ale to poczytasz raczej Ci nie wyjdzie chyba, że znasz perfekcyjnie język angielski, bo właśnie w takim języku ta książka będzie wydana. Jest szansa, że ten cały tekst z książki dasz w Ivonę =))

Fajna ta nowa forma newsów ale wolałem tamtę.

Dobra. Let's go.

To logo całkiem spoko. Fajnie, że Jim Ross możę powrócić doo komentowania. Tęsknię za tymi jego tekstami 8) . Myślę, że Foley wróci ale nie jako wrestler lecz RAW General Menager. To raczej jasne, że Zack i Alex przegrali z The Mizem i R-Truthem, ponieważ push Alex'a skończył się a i Zack jakoś dziwnie spadł. Jak oglądałem ostatnie RAW to miał mniejszy pop w trakcie wejścia na ring. Cieszę się push'em Punka. Wkońcu go docenili i mam nadzieje, że niedługo będzie lepszy niż Cena :D . No.. Tak jak sądziłem. Informacja o tym, że Punk odchodzi była zwykłą plotką. Skoro WWE już chcę przedłużyć mu kontrakt jeszcze go zobaczymy w World Wrestling Entertainment. Oglądałem Battle Los Angeles. Nie zbyt mi się spodobało :|. Rey i Alberto znów razem w feudzie ? Hmm czy chcę znów to oglądać :( . Myślę, że walka RVD vs. Crimson będzie super :roll: . HardCore Justice fajnie się zapowiada. Po gali ocenimy :) . Chciałbym kupić tę książkę HBK ale czy uda mi się hmm. Ten Lee Sielber to jakiś świr. Ale Maryse mu się spodobała ? Przecie Maryse to zwykły plastik jakich pełno we Wrestlingu.

Ciesze się, że JR powraca na RAW. Jest po prostu najlepszy na świecie w tym co robi. Ciekawe o co chodzi z tym BS ?

Jeśli Mick przejdzie do WWE to będę ucieszony ! Może dzięki niemu coś się zmieni ? Oby Punk podpisał ten kontrakt ( ale raczej tak zrobił ) bo tak jak mówił patryniu to on rozkręca całe SHOW. Ciesze się (ale pewnie nie tak jak fan ;) ), że Maryse dostała ochronę. Ten koleś powinien dostać karę bo są to SWEGO RODZAJU groźby ! Vince miałby spełniać pomysły Punka ? Może być ciekawie, ale zobaczymy co sam wrestler nam zgotuje. Myślę, ze będzie się działo ! Najlepszego Laurinaitis !

Martwię się, że Riley pozostanie na SS, a przecież był w przez chwilę w ME i mógł w nim pozostać, ale widać że WWE uważa być może, że się nie nadaje. Może to przez to, że jest zbyt wolny, ale to było by zupełnie głupie; przecież z tego powodu wstrzymali jego push, ale WSTRZYMALI więc myślę, że to chwilowe i znów będziemy go widywać na RAW; starczy MID CARD !

Aha i podoba mi się ta nowa forma newsów. Fajnie to wygląda, ale tamta mogła zostać ! W sumie to obojętne, wasza decyzja !

Dzięki za newsy ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Bardzo się cieszę, że Ross powrócił na stałe za stolik komentatorski. Strasznie brakowało mi tego gościa, szczególnie dlatego że jest moim ulubionym komentatorem. Ciekaw jestem w jakiej roli Foley powróci do WWE (bo raczej wszystko wskazuje na to, iż powróci). W każdym razie na pewno sporo dobrego wniesie do federacji. Yhm, czyli znamy już prawdziwe imię Turka... W każdym razie Turek, odwal się od tej biednej Maryse! Ciekawe czy pomysły Punka zostaną zrealizowane, myślę że on może mieć całkiem dobre pomysłu na pociągnięcie całego feudu.

Ogólnie pomysł na nową formę newsów może i jest dobry, ale mi jakiejś wielkiej różnicy to nie robi. Dzięki za newsy :).

Również jestem za taką formą pisania newsów, sam jak pisałem je, czy też robiłem to za kogoś - często nie wrzucałem zdjęć, bo wygląda to mało estetycznie, tak więc na plus Tuptak.

Zaś jesli chodzi o treść to nic oprócz CM Punka mnie nie zaciekawiło. Fajnie, że Punk podobnie jak Cena/Orton zaczyna mieć wplyw na decyzje zarządu, to świadczy jedynie o tym, że zamierzają z niego zrobić gwiazdę ich pokroju (czy mam coś przeciwko? Ta...), z czego oczywiście niezmiernię się cieszę, bo zjada ich dwóch razem wziętych. ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Logo jest fajne i mogło by zostać przy każdych newsach, jednak nie zgodzę się że ze zdjęciami robi się śmietnik. Wręcz przeciwnie, czyta się przyjemniej i newsy są bardzo przejrzyste. Mózg i oko ludzkie bardziej lubi zróżnicowanie ( bez przesady jednak) i ładnie oddzielone newsy zdjęciami czy też innymi sposobami. Obrazki pomagają w znalezieniu interesujących newsów i nie wyglądają tak sucho jak Ten news. Wszystko potrzebuje jakiejś oprawy. Poprzednia wersja newsów była świetna, ta mi osobiście się nie podoba.

Wracając do newsów ciesze się że CM Punk może mieć więcej do gadania. Nareszcie może coś się ruszy w WWE, ponieważ ostatnie jego akcje były ciekawe czekam na następne. Fajnie też że JR wraca. Mogli by tylko coś zrobić z Bookerem.

Wydaje mi się, że po takiej formie newsów się więcej zapamięta, przynajmniej tak było w moim przypadku. BS - to Backstage? Wywoływać - to mi się kojarzy oczywiście z wrestlerami i ich wejściami, ale wywoływanie PPV - to nie mogę skojarzyć o co chodzi. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych feudów między Michael'em i Jimem i nie będzie żadnych walk na PPV między nimi. Chociaż Jim - to nie wiem czy by już w ogóle zawalczył. Za Mickiem to właściwie nigdy nie przepadałem, ale kolejny powrót, może być ciekawie. Cieszy mnie wygrana Miza i Trutha, ale niepokoi także kolejna przegrana Zacka. Czyżby to oznaczało, że będzie on już tylko zastępcą GM Smackdown, czy mają może co do niego większe plany. Widzę, że Miz i Truth zaczynają współpracować, więc może być ciekawie. Może Tag-Team Champion? Hardcore Justice ma moim zdaniem niezłą kartę i to zaostrzanie konfliktu między Fortune, a Immortal. Szkoda tylko, że Immortal wystawiło swoich nie specjalnie ciekawych członków. HBK książka. Przeczytać na pewno nie będzie mi się chciało, ale podoba mi się takie odwdzięczenie za tyle lat pięknej współpracy. Myślałem, że to z Maryse to nie jest takie poważne, ale skoro w każdych newsach wspominacie, to musi się ona nieźle bać. A miał tak bardzo odpoczywać i niby doskonalić swoje umiejętności, aby już nie pojawiało się tak wiele bothy, a tu już powrót. Mistrzem pewnie przez pół roku już nie będzie po tym co odwalił. Sheamus ma być podobno facem w przyszłości?(Takie pytanie poza tematem). No i przecież trzeba złożyć życzonka. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO za te wczorajsze już urodziny!

• Styl:  Jasny

Mi tam forma newsów nie przeszkadzała i nie przeszkadza. Byleby było co czytać i komentować :)

Skoro spoilery, to trzeba je też w spoiler dać :)

Wywoływanie PPV?? Czyżby JR mialby być kimś w rodzaju Michael'a Buffer'a :thinking: Mick przychodź i wprowadzaj pomysły - czy to swoje czy widzów :) 5 lat to spory kawał czasu, ale sądzę, że Punk się skusi :) póki co BOLA prezentuje się całkiem nieźle. Na dzień dzisiejszy karta HJ prezentuje się słabo - uwagi są godne w sumie dwie walki: WHC match i X title.

No ciekawe ile pociagnie federacja Billy'ego i kto będzie dla niej walczył. Jakby co, będzie miał z czego dokładać :) Książek nie czytam, choćby nie wiem o kim była. 20 sierpnie akurat mija okres zawieszenia/kontuzji Cary. Ale co będzie z nim dalej?? Ta afera napewno gładko nie przejdzie. No Punk mieszający w storyline'ach - jasna cholera już nie mogę się doczekać co z tego wyniknie. Jeżeli będzie miał taki wpływ na decyzje jak Taker czy Hunter, to sądzę, że Castagnoli i Hero mogą być raczej spokojni o push :)

Reszta wg mnei nei jest godna komentowania :) To tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

No i dobrze że JR wróci na stałe do komentowani, ja też mam nadzieje że jednak Mick podpisze kontrakt i raczej będzie tylko na backu i czasami może wywiad poprowadzi, raczej 5 letniego kontraktu to na pewno odpada pewnie z 3 lata i tylko tyle, no jeśli Rey i Alberto są zapowiedzeni na SD! to chyba oznacza że zasilą owy Roster i chyba będą feudować. No jeśli Punk ma tyle pomysłów, to Vince musie je realizować i chyba dobrze na tym wyjdzie ale zobaczymy już wkrótce jak to wypadnie. Najlepszego dla Johna. Mi też na forma newsów bardzo się podoba. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Książka o HBK. Co jak co ale o nim można pisać dużo i ciekawie. Widać porządnie był zdesperowany ten gość od Maryse. Komu by się chciało 50 wiadomości na dzień :D Zatem umiejętności Sin Cary zostaną sprawdzone na HS po to by powrócił z hukiem na SD. To było do przewidzenia. Storyline by Punk? Hell Yeah! Ja bez względu na to z kim, gdzie, kiedy. Pomysły Punka były i będą genialne. Jeśli zacznie współpracować z Triple H to będzie dobry produkt. Co do formy Newsów moim zdaniem jest tak jak trzeba. Czytać, komentować!

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...