Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sport: Polska poznała rywali do MŚ 2014, Skład Polski i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

6753379a3f812230d4acd7efafa9881c,10,1.jpg

:arrow:Reprezentacja Polski poznała rywali w walce o mundial. W eliminacjach nasza piłkarska kadra będzie rywalizować w grupie H. Za przeciwników będziemy mieli: Anglie, Czarnogóre, Ukraine, Mołdawie i San Marino.

Skład grup eliminacyjnych MŚ 2014:

Gr. A: Chorwacja, Serbia, Belgia, Szkocja, Macedonia, Walia.

Gr. B: Włochy, Dania, Czechy, Bułgaria, Armenia, Malta.

Gr. C: Niemcy, Szwecja, Irlandia, Austria, Wyspy Owcze, Kazachstan.

Gr. D: Holandia, Turcja, Węgry, Rumunia, Estonia, Andora.

Gr. E: Norwegia, Słowenia, Szwajcaria, Albania, Cypr, Islandia.

Gr. F: Portugalia, Rosja, Izrael, Irlandia Płn., Azerbejdżan, Luksemburg.

Gr. G: Grecja, Słowacja, Bośnia i Hercegowina, Litwa, Łotwa Liechtenstein.

Gr. H: Anglia, Czarnogóra, Ukraina, Polska, Mołdawia, San Marino.

Gr. I: Hiszpania, Francja, Białoruś, Gruzja, Finlandia.

:arrow:Roman Abramowicz zdecydował się na zwiększenie oferty za Lukę Modricia do 40 milionów funtów po tym jak Paris Saint-Germain pokonał londyński klub w walce o Javiera Pastore.

:arrow:No to jak jesteśmy już przy Pastore to Paris Saint-Germain pozyskało Javiera Pastore z US Palermo. Francuski klub zapłaci za 22-letniego reprezentanta Argentyny 43 miliony euro.

:arrow:Agent piłkarza Juventusu Turyn, Amauriego wyznał, że jego klient jest bliski podpisania umowy z występującym w Ligue 1 Olympique Marsylia.

:arrow:AS Roma ustaliła z Ajaksem Amsterdam warunki transferu Maartena Stekelenburga i w przyszłym sezonie golkiper reprezentacji Holandii będzie występował we włoskiej Serie A.

:arrow:Pomocnik Wigan Athletic, Charles N'Zogbia w przyszłym będzie reprezentował barwy Aston Villi. Francuz kosztował zespół z Birmingham niespełna 10 milionów funtów.

:arrow:Fiorentina w piątek sprzedała Sebastiena Frey'a do Genoi, ale wkrótce Arturowi Borucowi może przybyć nowy rywal. Według dziennika "Tuttosport" do Florencji może trafić Marco Storari z Juventusu Turyn.

:arrow:W czwartek piłkarze Legii Warszawa rozegrają na Pepsi Arenie rewanżowe spotkanie z Gaziantepsporem w III rundzie eliminacyjnej LE. Przed meczem w Warszawie Turcy nabyli dwóch nowych zawodników. Na stadion Kamil Ocak trafili dwaj zawodnicy z Afryki - kameruński obrońca Augustin Gilles Binaya (w ubiegłym sezonie Neuchatel Xamax) oraz togijski napastnik Arafat Djako (Anży Machaczkała).

:arrow:Trener Bayernu Monachium, Jupp Heynckes przyznał, że kontuzjowany holenderski pomocnik Arjen Robben nie zagra w zbliżającym się starciu Pucharu Niemiec z Eintrachtem Brunszwik.

a8567a466b7cb8b49b1d3935c0772501,10,1.jpg

:arrow:Piłkarz reprezentacji Anglii i Liverpoolu Steven Gerrard, który z powodu kontuzji pachwiny stracił koniec minionego sezonu, rozpoczyna przygotowania do ligi od... wizyty w szpitalu. Kapitan The Reds ma kłopoty z pachwiną.

:arrow:Theo Walcott na przedsezonowym zgrupowaniu w Niemczech doznał urazu kostki. Początkowe diagnozy lekarzy nie brzmiały optymistycznie, jednak okazało się, że piłkarz będzie do dyspozycji Arsene Wengera już za dziesięć dni.

:arrow:Ibrahim Afellay w meczu towarzyskim z Manchesterem United doznał kontuzji uda. Jego udział w meczach o Superpuchar Hiszpanii z Realem Madryt stoi pod znakiem zapytania.

:arrow:Bramkarz Herthy Berlin, Thomas Kraft doznał kontuzji stawu skokowego i nie będzie mógł wystąpić w spotkaniu 1. rundy Pucharu Niemiec. Uraz leczy również drugi golkiper niemieckiego zespołu, Maikel Aerts.

:arrow:Napastnik Lecha Poznań, Artjoms Rudnevs otrzymał powołanie na najbliższe spotkanie towarzyskie reprezentacji Łotwy.

:arrow:W ostatnich dniach w Polsce wiele kontrowersji wywołało powołanie dla Eugena Polanskiego. Tymczasem selekcjoner Ukrainy Ołeh Błochin ogłosił, że nie wyklucza powołania dla Papy Gueye, senegalskiego obrońcy Metalista Charków. Natomiast w kadrze na Szwecję znalazł się Brazylijczyk Edmar.

:arrow:Manuel Neuer został uznany w plebiscycie pisma "Kicker" za najlepszego piłkarza Bundesligi w sezonie 2010/2011. Miano najlepszej zawodniczki sezonu otrzymała Fatmire Bajramaj, a trenera - Juergen Klopp, który doprowadził Borussię do mistrzostwa.

:arrow:Wyniki:

T-Mobile Ekstraklasa:

Piątek 29/07/11:

ŁKS Łódź 0-5 Lech Poznań

Polonia Warszawa 1-0 Lechia Gdańsk

Sobota 30/07/11:

Cracovia Kraków 1-2 Korona Kielce

Ruch Chorzów 2-1 GKS Bełchatów

Widzew Łódź 1-1 Wisła Kraków

Niedziela 31/07/11:

Śląsk Wrocław 1-1 Górnik Zabrze

Legia Warszawa - Zagłębie Lublin (Przełożone)

I Liga:

Piątek 29/07/11:

Górnik Polkowice 1-1 Pogoń Szczecin

Sandecja Nowy Sącz 1-3 Wisła Płock

GKS Katowice 1-1 Olimpia Elbląg

Arka Gdynia 2-2 Piast GLiwice

Sobota 30/07/11:

Górnik Łęczna 2 - 0 Olimpia Grudziądz

Ruch Radzionków 1 - 1 Kolejarz Stróże

Flota Świnoujście 1 - 2 Dolcan Ząbki

Niedziela 31/07/11:

Nieciecza 0 - 0 Zawisz Bygdoszcz

Polonia Bytom 0 - 1 Warta Poznań

Puchar Niemiec:

Rot Weiss Essen K 2 - 2 K 1. FC Union Berlin

RB Leipzig 3 - 2 VfL Wolfsburg

1. FC Saarbrücken D 1 - 3 D FC Erzgebirge Aue

SSV Jahn Regen… 1 - 3 Borussia M'gla…

SV Wehen Wiesbaden 1 - 2 VfB Stuttgart

VfL Osnabrück D 2 - 3 D TSV 1860 Monachium

BFC Dynamo 0 - 3 1. FC Kaisersl…

Hallescher FC 0 - 2 Eintracht Fran…

1. FC Heidenhe… 2 - 1 Werder Brema

SG Dynamo Dresden D 4 - 3 D Bayer Leverkusen

SV Eintracht 2 - 1 FC Sankt Pauli

Arminia Bielefeld 1 - 5 1. FC Nürnberg

Rot Weiss Ahlen 0 - 10 SC Paderborn 07

SV Babelsberg 03 0 - 2 MSV Duisburg

VfB Oldenburg 1897 1 - 2 Hamburger SV

Holstein Kiel 3 - 0 Energie Cottbus

SV Sandhausen 0 - 3 Borussia Dortmund

BSV Kickers Emden D 1 - 5 D FSV Frankfurt

Hansa Rostock K 2 - 2 K VfL Bochum

SC Rot Weiss D 1 - 2 D FC Augsburg

FC Oberneuland 1 - 4 FC Ingolstadt 04

SpVgg Unterhaching 3 - 2 SC Freiburg

Karlsruher SC 3 - 1 Alemannia Aachen

Eimsbütteler TV 0 - 10 SpVgg Greuthe…

Anker Wismar 0 - 6 Hannover 96

Meuselwitz 0 - 4 Hertha BSC Berlin

Germania Windeck D 1 - 3 D Hoffenheim

Teningen 1 - 11 Schalke 04

KSV Hessen Kassel 0 - 3 Fortuna Düsseldorf

Zweibrücken D 1 - 2 D 1. FSV Mainz 05

Wiedenbrück 0 - 3 1. FC Köln

Emirates Cup 2011:

Dzień 1 30/07/11:

New York Red Bulls 1-0 PSG

Arsenal Londyn 2-2 Boca Juniors

Dzień 2 31/07/11

PSG 3-0 Boca Juniors

Arsenal Londyn 1-1 NYRB

:arrow:Z powodu silnych opadów deszczu w Warszawie mecz T-Mobile Ekstraklasy między stołeczną Legią a Zagłębiem Lubin najpierw został przesunięty o pół godziny a następnie odwołany.

:arrow:Kibice Atletico Madryt są wściekli na Sergio Aguero, który odszedł do Manchesteru City. - Umrzyj "Kun"! Zdrajco - transparent o takiej treści fani wywiesili podczas meczu z Stromsgodset Drammen (2:1). Złość kibiców rozumie Enrique Cerezo, prezydent madryckiego klubu.

:arrow:Prezydent brazylijskiego Santosu, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro wyznał, że jeżeli Real Madryt będzie nadal próbował kupić napastnika Neymara to hiszpański klub będzie musiał stanąć przed obliczem FIFA.

7c96ff4bd72ea60293f49a5597816ecb,10,1.jpg

:arrow:Trener Andrea Anastasi podał skład 22-osobowej kadry Polski na wrześniowe mistrzostwa Europy w Austrii i Czechach. W pierwszej fazie turnieju Biało-Czerwoni zagrają w Pradze w grupie D kolejno z Niemcami, Bułgarią i Słowacją. Mecze trzech pozostałych grup odbędą się w Wiedniu, Innsbrucku oraz Karlowych Warach.

Rozgrywający: Fabian Drzyzga, Grzegorz Łomacz, Paweł Woicki, Łukasz Żygadło

Atakujący: Zbigniew Bartman, Piotr Gruszka, Bartosz Janeczek, Jakub Jarosz

Środkowi: Patryk Czarnowski, Karol Kłos, Grzegorz Kosok, Piotr Nowakowski, Marcin Możdżonek

Przyjmujący: Michał Bąkiewicz, Michał Kubiak, Bartosz Kurek, Mateusz Mika, Michał Ruciak, Sebastian Świderski

Libero: Krzysztof Ignaczak, Damian Wojtaszek, Paweł Zatorski

:arrow:Polskie siatkarki pokonały w sobotę Kubę 3:1 (25:21,18: 25, 25:14, 25:22) w rozgrywanych w Peru mistrzostwach świata juniorek. Dzięki zwycięstwu podopieczne Grzegorza Kosatki zagrają w niedzielę o dziewiątą lokatę.

:arrow:Grzegorz Fijałek (Andrychów) i Mariusz Prudel (Rybnik) przegrali z mistrzami olimpijskimi z Pekinu Amerykanami Toddem Rogersem i Philipem Dalhausserem 1:2 (15:21, 21:15, 13:15) w finale turnieju World Tour Grand Slam siatkarzy plażowych w Starych Jabłonkach.

:arrow:Marcin Gortat i Łukasz Koszarek dołączyli w niedzielę wieczorem do reprezentacji Polski koszykarzy przygotowującej się w Legionowie do mistrzostw Europy na Litwie (31 sierpnia - 18 września). We wtorek na zgrupowanie przyjedzie Thomas Kelati.

:arrow:Hiszpańscy koszykarze zostali we Wrocławiu mistrzami Europy do lat 18, idąc w ślady starszych kolegów, którzy przed dwoma laty także w Polsce sięgnęli po złote medale w rywalizacji seniorów. Srebny medal zdobyli Serbowie a brązowy Turcja. Polacy zakończyli turniej na szóstym miejscu.

c1f8526dab5ba1751484b9cff2f25f0b,10,1.jpg

:arrow:Brytyjczyk Jenson Button (McLaren) wygrał wyścig Formuły 1 o Grand Prix Węgier na torze Hungaroring. Brytyjczyk w ten sposób uczcił swój dwusetny występ w F1. Drugie miejsce zajął Sebastian Vettel (Red Bull) a trzeci był Fernando Alonso (Ferrari). Emocjonująca rywalizacja na torze pod Budapesztem trzymała w napięciu do ostatnich okrążeń.

1. Jenson Button [McLaren] 1:43.42,337

2. Sebastian Vettel [Red Bull] + 3,588

3. Fernando Alonso [Ferrari] + 19,819

4. Lewis Hamilton [McLaren] + 48,338

5. Mark Webber [Red Bull] + 49,742

6. Felipe Massa [Ferrari] + 1.17,176

7. Paul di Resta [Force India] + 1 okr.

8. Sebastien Buemi [Toro Rosso] + 1 okr.

9. Nico Rosberg [Mercedes] + 1 okr.

10. Jaime Alguersuari [Toro Rosso] + 1 okr.

11. Kamui Kobayashi [sauber] + 1 okr.

12. Witalij Pietrow [Lotus Renault] + 1 okr.

13. Rubens Barrichello [Williams] + 2 okr.

14. Adrian Sutil [Force India] + 2 okr.

15. Sergio Perez [sauber] + 2 okr.

16. Pastor Maldonado [Williams] + 2 okr.

17. Timo Glock [Virgin] + 4 okr.

18. Daniel Ricciardo [hrT] + 4 okr.

19. Jerome D'Ambrosio [Virgin] + 5 okr.

20. Vitantonio Liuzzi [hrT] + 5 okr.

:arrow:W niedzielę odbył się wyścig o GP Węgier. Na Hungaroringu było znacznie mniej Polaków niż zwykle, ale było to zrozumiałe, ponieważ nie startował Robert Kubica. Polski kierowca wraca do zdrowia po wypadku w rajdzie Ronde di Andora, do którego doszło w lutym. Jednak fani krakowianina mogą mieć powody do radości, ponieważ, kierowca Lotus Renault GP odzyskał sprawność w ręce, którą miał złamaną.

:arrow:Mecz XIV rundy Speedway Ekstraligi pomiędzy Stalą Caelum Gorzów a PGE Marmą Rzeszów został przełożony na 4.08. Powodem były złe warunki atmosferyczne w Gorzowie Wlkp.

:arrow:Rozstawiony z numerem drugim Ukrainiec Ołeksandr Dołgopołow pokonał faworyta publiczności Marina Cilicia 6:4, 3:6, 6:3 w finale turnieju ATP w chorwackim Umag (z pulą nagród 450 tys. euro).

:arrow:Rosjanka Nadieżda Pietrowa odniosła dziesiąte zwycięstwo w karierze, wygrywając w niedzielę turniej WTA na twardych kortach w Waszyngtonie (z pulą nagród 220 tys. dol.). Najwyżej rozstawiona tenisistka pokonała w finale Shahar Peer z Izraela (nr 2.) 7:5, 6:2.

Pomagał Kall ;)

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

2

• TadziuU

1

• Deep

1

• Evan AirBourne

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow: Myślę, że nasza reprezentacja trafiła dobrze, Mołdawia, Czarnogóra i San Marino trzeba ograć, Ukraińcy mogą się stawiać, a jeśli chodzi o mecze z Anglią, mam nadzieje że zagrają tak jak niegdyś z Portugalią.

:arrow: Jeśli chodzi o transfer Pastore do PSG to dodam, że jest to rekordowa kwota za jaką ściągnięto piłkarza do ligi francuskiej, Modrić powinien się wpasować w Chelsea, stylem gry przypomina mi Lamparda więc mogą się gryźć grając razem co może się przekładać na wyniki.

:arrow: Myślę że Boruc i tak będzie miał pewne miejsce w składzie Fiorentiny bo po sprzedaniu bramkarza jakim jest Frey, nie będą ściągali bardziej znaczącego bramkarza.

:arrow: Oby Walcott ostrożnie rozdysponował siły po urazie i oby nie skończyło się to czymś poważniejszym bo koleś ma dynamit w nogach ;D

:arrow: Szkoda mi trochę przejścia Affelay'a do Barcy, bo się tam nieco marnuje, ale jak dojdzie do siebie to na pewno powalczy o miejsce w składzie.

:arrow:Eugen wywołał kontrowersje głównie swoją wypowiedzią o tym że bardziej czuje się Niemcem niż polakiem, ale cóż mu się dziwić skoro jako 3latek pojechał do Niemczech, dorastał tam i rozpoczynał karierę, grunt że ma polskie korzenie i chce dla nas grać.

:arrow:Jurgen Klopp bez wątpienia trenerem sezonu Bundesligi, zdominował konkurencje a to co zdziałał w Borussii to istny 'majstersztyk'.

:arrow:Sergio.. Kun.. Aguero.. kolejny który poszedł za kasą i po Silvie i innych klasowych piłkarzach się zmarnuje.. Dziwić się kibicom ? Zdecydowanie tak, bo w zeszłym roku deklarował, że chce 2 lata przynajmniej jeszcze w Atletico pograć.

No i jak dla mnie punkt kulminacyjny mojej wypowiedzi.

:arrow:Neymar i 'konflikt' na lini Real-Santos to jakieś nieporozumienie. Nie lubię Realu ale fakt jest taki że Santos grozi Realowi bezpodstawnie i tu zacytuje jeden z serwisów sportowych:

Jeśli Real Madryt albo jakikolwiek inny klub zdecyduje się skorzystanie z jego klauzuli odstępnego, to zgłosimy sprawę do FIFA o kontakty z naszym graczem bez zgody klubu.

a teraz to co nadmieniłem tam, nadmienię i tu.. przecież jak się złoży ofertę równą lub wyższą klauzuli odstępnego to pracodawca musi przyjąć ofertę a zawodnik decyduje czy podpisuje kontrakt czy też nie, klauzula jest dobra dla zawodnika bo klub wtedy nie ma nic do gadania, podpisując mu umowę z kwotą odstępnego wiedzieli co robią i ich groźby mnie irytują.

Innymi sportami się nie interesuje więc tyle ode mnie. Pozdrawiam

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Myślę, że losowanie powinno nastawić kibiców na ciekawe eliminację do MŚ 2014. Polska trafiła bardzo dobrze, bo z każdym zespołem można powalczyć na równi (bo i Anglia najmocniejsza nie jest). Mam tylko nadzieję, że nasi pokażą się najlepiej jednak na boiskach w meczach z Czarnogórą oraz Ukrainą, bo te starcia będą zdecydowanie najważniejsze. Mam nadzieję na awans Polaków z drugiego a może nawet z pierwszego miejsca, lecz trzeba unikać wpadek z takimi drużynami jak San Marino i Mołdawia. Oby do tego czasu zmienili Smudę, by nie powołał ponownie przez pomyłkę składu U20.

Dobrze, że Roman wykłada większą kasę, bo naprawdę zdziwiłem się, że PSG odważyło się wyłożyć za Pastore 45 milionów. Po wypowiedziach nadchodzących z obozu Spursów myślę jednak, że łatwiej byłoby zakupić Joao Moutinho, którego dobrze zna Villas Boas, na którego sukcesy z The Blues w tym roku gorąco liczę.

Stekelenburg to dla Romy dobry zastępca sprzedanego Doniego. Klub z Rzymu ostatnio stawia wielkie kroki w okienku transferowym, bo po paru dobrych zakupach jest nielada od podpisania umowy z Lucho Gonzalezem o ile mnie pamięć nie zawodzi. Serie A się wzmacnia i niech tak zostanie! Dzięki za newsy.

Zdziwiłem się sam tym, że chciało mi sie oglądać to losowanie, ale cóż obejrzałem. Podczas samego losowania, trzymałem kciuki, aby Polska była w grupie z Maltą, bo sam chciałbym zobaczyć jak ich gromimy. Cóż nie udało się, ale uważam, że grupę mamy naprawdę korzystną dla nas. Jeśli zagramy każdy mecz dobrze i piłkarzę będą w swojej formie, to mamy szansę nawet na wyjście z grupy. IMO Mołdawię i San Marino zniszczymy bez żadnych problemów, z Ukrainą da się wygrać, Czarnogóre może zbytnio nie podpatrzyłem, ale uważam, że jednobramkowa wygranna lub remis to coś co możemy osiągnąć. Do tego mecz z Anglią, pamiętam jak od nich dostawaliśmy w dupę, ale jak widać teraz nie są w najlpeszej formie, więc możemy sie pokusić nawet o wygraną, lub tak jak mówiłem remis. W najgorszym wypadku możemy dostać 2-0. Podsumowując losowanie naprawdę nie było złe. Ronaldo wylosował nam nie takich trudnych przeciwników, dzieki mu za to. ^^ I dzięki tobie za niusy.

ahfo.png

luba_049.png

No cóż rywale już poznani, losowanie nawet dobre już myślałem że trafimy na Hiszpanię. Czarnogóra, San Marino, Mołdawia są to drużyny

które nam nie powinny zagrozić. Ciężki mecz nas czeka z Ukrainą to będzie walka o awans. No mecz z Anglią będzie niesamowicie ciężki

tutaj szansa na zwycięstwo jest bardzo mała. Sergio Aguero zachował się jak zwykły :censored: ale nie on pierwszy i nie ostatni.

No fajnie że zwyciężył Button ale to jednak nic nie da bo Vettel był drugi i wo gule nie ustępuje. Myślę że ten sezon jest już zakończony.

Dzięki za newsy i czekam na kolejne :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Z tego co widzę mamy duże szanse wyjść z grupy to dobrze,do boju Polki tak trzymać kobitki :) .Oglądałem mecz Manchester Unt vs Barcelona mecz był ciekaawy :D ,szkoda tylko Afellay'a .Dzięki Tadziu za nowe ciekawe Newsy

ohmzuw.gif

Czarnogóra, San Marino, Mołdawia są to drużyny które nam nie powinny zagrozić.

Nie, no to już jest k***a przesada. Piszesz, że z Ukrainą która jest 45ta w rankingu będzie ciężko, a z 17ta Czarnogóra nie zagozi nam? No opanuj się chłopie, albo myśl co piszesz. Nie skazuję naszych piłkarzy od razu na pożarcie, ale przecież nasi przy Vuciniciu, Vukceviciu, Joveticiu, czy Jovanoviciu to zwykłe pionki na ogromnej planszy zwanej 'Droga do awansu na MŚ 2014'. Naprawdę takiej klapy dawno nie przeczytałem. Czarnogóra sama się w drugim koszyku nie znalazła, a istnieje dopiero jakieś 4-5 lat, więc to daje do rozumienia.

No na pewno będzie to trudno grupa, ale Polacy będą walczyć o awans do Mundialu. Z San Marino. Mołdawia będzie łatwo wygrać, z Ukraina oraz Czarnogóra jest szanse że wygramy ale zremisujemy ale będą to trudni rywale i Anglia na pewno będzie trudno z nimi wygrać ale remis jest w naszym zasięgu. No jeśli Modrić zasili szeregi Chelsea to na pewno wzmocni zespół, no nie wiadomo czy będzie grał w podstawowym składzie ale taki zawodnik to raczej tak. To dobrze że Maartena Stekelenburga zasili zepół Romy, bo w Ajaksie się marnował, a w Romie może rozwinąć skrzydła i może za parę lat kupią go Real czy Barcelona. No na pewno zaskoczeniem jest zwycięstwo Buttona a nie Hamiltona która przegrał jedynie przez mechaników, ale cóż zdarza się może w następnym wyścigu będzie lepiej i tym razem wygra. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Ogólnie podczas losowania drużyn mieliśmy szczęście, że trafiliśmy na grupę H. San Marino i Mołdawia do drużyny, które powinniśmy pokonać bez problemu. Z Ukrainą i Czarnogórą może być ciężko; zwłaszcza z Czarnymi, ale myślę, że jak nasi piłkarze będą w formie i nie będą popełniać tradycyjnych błędów jak gubienie piłki, niepotrzebne dryblingi to mamy szansę na wygrane; nawet duże szansę. Mecz z Anglią może być dla nas ważny, ale i ciężki. Chociaż Anglicy nie grają już takiej piłki jak przed kilkoma latami i tutaj możemy zgarnąć punkt, albo jak dobrze pójdzie mamy szansę na zwycięstwo ! Wszystko zależy od piłkarzy jak będą przygotowani, od trenera za to jak przygotuje naszą drużynę. Miejmy nadzieje, że Smuda wystawi odpowiedni skład, a nie jakieś beztalencia jak Rasiak :P .

Sory, że tylko tyle. Następnym razem skomentuje więcej !

Dzięki za newsy ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif