Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwesuperstarso.png

Jim Ross: Tygodnie szybko mijają SuperStars #3 czas zacząć, jak zwykle komentować dla was będą Jim Ross

Jerry Lawler: Jerry Lawler i nowa pomoc Booker T

Booker T: Witam Was.
813albertodelrio.png

Alberto Del Rio: My Name, My Name is Albertooooooo Dellll Riooooooooo!! But you already know that.Jak wiemy WWE opuściło kilka osób w nich The Undertaker który zapewne się bał mojej reakcji dziś za to co zrobił mi tydzień temu.Undertaker miłej emrytury zostaw WWE dla lepszych gwiazd od siebie, czyli dla mnie....

1914kofikingston.png

Kofi Kingston: Alberto nie zauważyłeś że od trzech tygodni tylko wchodzisz na ring aby się bez przerwy chwalić ? Nie zauważyłeś tego, każdy już wie jakie jest twoje przeznaczenie, ale nikt niewie czy potrafisz pokonać na przykład mnie...

Alberto Del Rio: Ciebie ? Czy ja potrafie pokonać ciebie...

Jerry Lawler: Moment, dostalem informacje od Michael'a Cole'a: ,,Kingston ma racje, więc zmierzycie się tu i teraz''

Jim Ross: Myśle że mądra decyzja od Gm'a Alberto Del Rio vs Kofi Kingston.

Końcówka Walki:

Kofi Kingston bezradny w obecnej sytuacji, Alberto del rio radzi sobie z nim bez problemów.Kingston podnosi się już bardzo zmęczony walką lecz znów potężny Clothesline od Del Rio.Jamajczyk stacza się do rogu i stara podnieść.Alberto Del Rio robi to za niego i atakuje serią pięści rywala, Irish-Whip do rogu naprzeciwko.Del Rio rusza, jednak Kofi się odsuwa, Alberto nabija się na róg, odchodzi troche ogłuszony i SOS od Kofiego Kingstona !!! Pin 1..2..Kick Out !! Było bardzo blisko,Kofi zmęczony wchodzi na róg, Del Rio powoli staje na nogi, Kofi już chce skakać jednak szybszy Del Rio, wyskokuje przy rogu i Step-up enzuigiri !!! Niesamowita akcja.Po chwili Del Rio przypina rywala 1...2...Kick Out !! To nie koniec, wściekły del rio zapina Cross armbreaker, jednak są przy linach więc kofi korzysta z okazji i łapie się za nie.Del Rio jednak nie puszcza sędzia odlicza do dwóch po czym Alberto puszcza kofiego.Meksykanin szybko się podnosi i czeka na leżącego rywala.Kofi już wstaje odwraca się i shyla się przed atakiem rywala, Trouble in Paradise !!! Kofi Kingston 1...2....3

Booker T: Niesamowite Zwycięstwo Kofiego Kingstona.

Jim Ross: Czyli chyba Del Rio jest dobry tylko przy mikrofonie.

Jerry Lawler: Na to wygląda, Brawo Kofi.

Na korytarzu stoją Wade Barrett, Justin Gabriel, Curt Hawkins, Zack Ryder, The Uso, Daniel Bryan, Sin Cara odraz Micheal Cole.

Micheal Cole: Dobra więc każdy z was chce posiadać pasy Tag Team w mojej federacji. Mamy 4 Tag Team'y. Więc działanie będzie proste, dziś odbędzie się pojedynek Wade Barrett i Justin Gabriel vs Daniel Bryan i Sin Cara. Za tydzień odbędzie się pojedynek Curt Hawkins i Zack Ryder vs The Uso’s. Zwycięskie pary tych dwóch walk zmierzą się ze sobą na PPV. Mam nadzieje że to zrozumiałe.

Justin Roberts: Panie i Panowie czas na drugą walke wieczoru. Jako pierwsi na ring wchodzą Wade Barrett odraz Justin Gabriel czyli The Corre !!!

wadebarrett3cutoutbycraq.pngjgabriel.png

Justin Roberts: Ich rywalami będą Daniel Bryan odraz Sin Caaaraa !!!

danielbryan14.pngsincara2011cutoutbyjibu.png

Końcówka Walki:

Walka trwa już ponad 10 minut. Sin Cara wyskakuje z rogu na Wade’a Barrett’a i Flying Cross Body pin 1..2…Kick Out !! Sin Cara zatacza się na zmiane i na ring wchodzi Daniel Bryan. Wade bardzo wolno się podnosi, Daniel bierze rozpęd i potężny dropkick dla Barrett’a, pin 1…2...przerywa Gabriel. Po chwili odpoczynku Bryan wstaje i podnosi rywala jednak ten go odpycha i Big Boot, jednak nie trafiony !! Bryan odbija się od lin, jednak tym razem Wade Barrett trafia doskonale mocnym Big Boot’em. Pin 1…2…Kick out, było bardzo blisko. Wade niespodziewanie chce zaatakować Sin Care jednak ten szybko zeskakuje. Zmiana z Gabrielem. Ten od razu wchodzi na róg z zamiarami wykonania finishera, jednak do tego czasu Daniel Bryan zdążył odpocząć i szybko się podniósł i wszedł w róg do Justin’a Gabriel’a i Sulpex z rogu !!! Niesamowita akcja pin 1…2…Kick Out !! Obaj próbują zmienić się z partnerem i udaje się na ring wskakuje Sin Cara i Wade Barrett, obaj biegną na siebie ale mamy La Mística !!! Wade Barrett od razu się poddaje

Here’s You Winner’s: Daniel Bryan i Sin Cara !!!!!

Booker T: Świetne zwycięstwo Daniel'a Bryan'a i Sin'a Cary. Już wiadomo że to oni będą walczyć na PPV o pasy Tag Team Championship.

Jerry Lawler: Tak, Gratulacje jednak przejdzmy już na BackStage bo tam Eve czeka z wywiadem.

Eve: Moim gościem dziś jest The Viper Randy Orton, Tydzień Temu wyzwałeś Michael'a Cole'a do bronienia pasa World Heavyweight Championship, jednak on do tej walki dał Mark'a Henry'ego, z którym wygrałeś przez dyskfalifikacje czy to już koniec twojej przygody z tym pasem ?

Randy Orton: Nie, Eve to dopiero początek. Wiem że Micheal Cole nie jest wrestlerem i zdobył ten pas bo ma teraz władze w tej federacji dlatego też za niego walczy Mark Henry, ale pokonam nawet jego żeby zdobyć ten pas.

Eve: Dziś w Main Evencie dostałeś walke z Sheamusem co o nim sądzisz ?

Randy Orton: Jeśli Cole chce mnie sprawdzić prosze bardzo pokonam bez problemu Sheamusa a następnei zdobęde pas World Heavyweigth Championship.

http://www.youtube.com/watch?v=MgygW3AgJb8&feature=player_embedded

Justin Robersts: Panie i Panowie czas na trzecią walke wieczoru, Pierwszym zawodnikiem tej walki, wchodzący razem z Mason'em Ryan'em jest Tyson Kidd !!!

tysoncutoutbyjibunjishi.png

Justin Roberts: Jego rywalem jest Big Red Monster KANE !!!

298kane.png

Końcówka Walki:

Tyson Kidd jest aktulanie po za ringiem słuchając Mason'a Ryan'a.Kane czeka na ringu na swojego rywala. Kidd szybko wślizguje się na ring. Od razu Kane powala potężnym punch’em. Tyson od razu się podnosi, Kane tym razem atakuje rywala mocnym Clothesline’m, Big Red Monster daje sygnał że zaraz zakończy walkę, Mason Ryan wchodzi na zewnętrzną część ringu, Kane to widzi i od razu podbiega jednak Mason szybko zeskakuje. Tyson Kidd to wykorzystuje i od tyłu atakuje Dropkick’em rywala, Kane wypada za ring. Kidd odwraca uwagę sędziego, Mason Ryan szybko okłada kilkoma kopnięciami i odchodzi. Sędzia odliczył już do 6...7…Kane się już podnosi, biegnie na niego Mason Ryan jednak kontra i Chokeslam dla Mason’a Ryan’a. Red Monster wchodzi na ring, rusza też na niego Kidd, Kane łapie go również na finishera !!! Tombstone Piledriver !!! Pin 1…2…3

Here You Winner: KANE !!!

Na Ring wbiega Evan Bourne, i Air Bourne z rogu na Tyson'a Kidd'a !!!

Jim Ross: Kane bez większych problemów pokonał swojego rywala i jednocześnie jego menagera.

Jerry Lawler: Jeszcze dokłada od Evan'a Bourne. Wcale się nie dziwie, od początku się nie lubili.

Booker T: Dobrze, więc przypomnijmy sobie co było tydzień temu:

(Triple H: .....

Cm Punk: Triple H...Witam cie w Nowym WWE, wybacz że przerwałem ci to co przed chwilą chciałeś powiedzieć ale to pewnie byłby jakieś nudy więc chyba lepiej że ci przerwałem prawda.Byłeś,jesteś i będzie nudny więc lepiej opuść ten ring bo teraz niemasz przy sobie już Pana McMahon'a więc nic nie zrobisz.

Punk szybko uderza HHH z mikrofonu.Bierze krzesło z pod ringu, Triple H się podnosi i mocny Chair Shoot od Punka !! Wyrzuca krzesło i zakłada Anaconda Vice !!! po około 30 sec. puszcza rywala i schodzi z ringu.)

Booker T: Czas na kolejną walke Cm Punk vs Triple H dziś rozwiąże się sytuacja z przed tygodnia.

Justin Roberts: Panie i panowie czas na kolejną walke wieczoru, jako pierwszy na ring wchodzi CM PUNK !!!

cmpunk2011cutoutbyjibun.png

Justin Roberts: Jego rywalem będzie The Game TRIPLE H !!!!

hhhwall.png

Końcówka Walki:

Oboje są już bardzo zmęczeni leżą w ringu. Triple H przed chwilą wykonał Pedigree. Punk podnosi się. Podchodzi do Game’a i kopie go kilka razy w plecy. Sędzia każe przestać, bo inaczej zostanie zdyskwalifikowany. Straight Edge Warrior podnosi Cereberal Assasin’a, bierze jego głowe i chce wykonać DDT, lecz Triple w ostatnim momencie kontruje. Irish whip od Triple H, Punk odbija się od lin i Spinebuster. Pin 1..2.. Kick Out !Kilka mocnych punchów w głowe od Hunter’a. Punk podnosi się przy pomocy lin. Wychodzi z ringu, żeby odpocząć.1.. Jednak Triple H nie chce czekać wychodzi do niego. Irish Whip na barierki oddzielające widzów od ringu. 2..Punk podchodzi do Huntera, zwarcie. Wygrywa je Punk.Chce wykonać Irish Whip lecz Game kontruje i kolejny Irish Whip na barierki.3.. CM Punk, chce uciec HHH z drogi. Przechodzą na rampe. Game uderza kilka razy w głowe. Warrior potykając się ucieka na back stage.4..Triple wraca do ringu 5… wchodzi na ring 6… Patrzy się cały czas w stronę wyjścia 7.. Licząc na to że Punk wróci.8…Zdenerwowany uderza w liny 9… ….10 Gong

Justin Roberts: Here is your winner The Game Triple H !!!

Jerry Lawler: Niespodziewałem się innego rezultatu tej walki, Triple H zwycięscą tej walki.

Jim Ross: Jesteśmy przed Main Eventem tej gali.

Justin Roberts: Panie i Panowie czas na Main Event Gali !!! Jako Pierwszy na ring wchodzi SHEAMUS !!!!

sheamuscutoutbyjibunjis.png

Justin Roberts: Jego rywalem jest THE VIPER RANDY ORTON !!!

orton125.png

Końcówka Walki

Od samego początku w walce górował Sheamus. Lecz teraz widzimy jak Shemus jest w narożniku i Orton bierze rozbieg wykonuje close line. Sheamus upada na mate. Pin 1..2..kick out. Pin jeszcze raz. 1..rope break. Sheamus wychodzi za liny. Orton podbiega do niego i wykonuje rope huge ddt. Na Żmije zaczyna działać adrenalin, uderza kilkakrotnie w mate. Kiedy Celtic Warrior się podnosi i RKO. Nie ! Sheamus kontruje. Orton leży na macie. Sheamus podchodzi do niego. Podnosi go, i wynosi pod Irish Curse. Pin. 1..2. kick out. What ?! Orton przerwał liczenie !. Sheamus podnosi i uderza kilka razy Ortona w głowe. Irish Whip od Sheamusa lecz skontrowany, Warrior odbija się od lin i scoop slam od Żmiji 1..2. kick out. Apex Predator podnosi rudowłosego zawodnika i ciska nim w narożnik. Corner close line.Kopie go w brzuch i DDT !1..2. kick out. Sheamus się nie poddaje. Orton kopie go kilka razy w brzuch i w plecy. Podnosi go i RKO, podchodzi do narożnika czeka aż Sheamus będzie na kolanach bierze rozbieg i Running punt kick, przeciwnik pada nieprzytomny. 1..2..3 Gong

Justin Roberts: Here is your winner Randy Orton

Jim Ross: Punk Kick Punk Kick !!! Randy Orton wygrywa z Sheamusem !! Świetne zwycięstwo.

Na Rampie pojawia się Micheal Cole i Mark Henry

Michael Cole: Brawo Orton, więc chcesz zdobyć mój pas, niech będzie dam ci kolejną szanse ale tym razem nie za darmo, ty zmierzysz się na Breaking Point z Markiem Henrym o ten pas. Jak wygrasz pas jest twój. Jednak jak przegrasz to odchodzisz z WWE.

Gala z schodzi z anteny.

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

2

• fanfanfan

2

• Luks

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Powiem Ci szczerze że to cienizna. Backstage słaby, praktycznie nic się nie działo. Były tylko 3 segmenty, i to bardzo słabe, krótkie. Główny mistrz federacji się prawie nie pojawił (prócz zapowiedzenia turnieju(?) o pasy TT i na koniec). Walki też nic ciekawego, a przecież to tylko same końcówki. Rób jakieś wymiany zdań miedzy zawodnikami, tylko takie dłuższe a nie jak w pierwszym segmencie. Bo to przecież jest najciekawsze. Poza tym mało feud'ów. Nie wiem z czego ty chcesz zrobić te PPV. Bo na razie to tylko o TT, Cole-Orton, Kidd/Ryan-Bourn/Kane oraz HHH-Punk.

Moim zdaniem słabo to wszystko rozwinięte. Jest was dwóch więc te końcówki mogłyby być ciut dłuższe ale ich już się nie będę czepiał. BS też jest słabo rozwinięty. Jeśli nie piszecie całych walk to macie więcej czasu na segmenty i BS. Jeśli nie walki to przemowy mają być waszym atutem. W tej gali tego nie widziałem. Błagam was nie push***jcie Ortona. Niech Sheamus wygrywa! Co do reszty to raczej nie mam zastrzeżeń. Rozumiem że jest to gala po reaktywacji ale przykładajcie się bardziej do tego bo całą gale można przeczytać w bardzo krótkim czasie przez ubogą treść. Więcej życia!

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

To ja tylko przytaknę na to co mówili moi poprzednicy. Gala wyszła baaardzo słabo! FIZ, kiedy ty byleś sam to można bylo zrozumiec króciutkie skróty z walk, no ale ta gala robiona chyba z Vader'em tak? No nie podoba mi się, że te walki sa bardzo krotkie, bo bardzo mało jest w nich opisane. Moglibyście to bardziej obszernie opisac, nawet jezeli to sama koncówka! Drugie to te zdjecia. Ja cię błagam, daj nam titantrony, Gabriel większy od Barretta,, Cara od Bryana, strasznie dziwnie to wygląda i przy tym nieestetycznie. Segmenty tez bardzo śłabe, jest ich mało, a jak sa to króciutkie, bez emocji. Poczatkowy segment - masakra. Del Rio mówi swoje zdanie, do tego 2 inne, wchodzi Kingston. 3 zdania, wiadomość od Cole'a i walka między nimi. No rzeluz to jakoś, wymiana zdań czy cos. Nie będe oceniał, bo mogłbym zniechęcić. ierzcie sie odtro do pracy, bo nie jest dobrze. Zapraszam do moich newsów i niedlugo na gale.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jak na dwie osoby to to jest dno. Naprawdę nie mam czego oceniać, sam robiłeś lepsze FIZ tutaj nie ma żadnej spójności są jakieś cotygodniowe walki i tyle 0 story. Poza tym zdecyduj się albo zdjęcia albo video, a jak video to nie potrzebne jakieś tribute etc. możesz napisać: [reklama Kofiego itp.] Nie zaliczałbym 2linijkowych zdań do segmentów, a jak już takowe były to cienkie, tak samo walki końcówka powinna czytelnika podnosić z krzesła, a nie prosić żeby to była ostatnia linijka. Poza tym dużo błędów ort.

No i o to mi chodzi, jest zjazd ale są komentarze a nie jak ostanio, komentować dalej.

Poza tym zdecyduj się albo zdjęcia albo video

Od nastęgo razu już będzie bez zdjęć same video :)

Poza tym zdecyduj się albo zdjęcia albo video

Od nastęgo razu już będzie bez zdjęć same video :)

No i bardzo dobrze, bo same zdjecia, koslawe i jeszcze po środku kilka video promujących, słabo wyglądało.

No i taka sugestai, komentujcie z Vaderem rpace innych, bo inaczej komentarzy nie bedzie ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Niestety gala wyszła wam bardzo słabo. Jeśli już decydujecie się na same końcówki to postarajcie się wymyśłić dobre segmenty. Końcówki nie trzymały w napięciu ani nie porywały. Segmenty krótkie i nieciekawe. Ogólnie naprawde bardzo słabo i musicie duż poprawić. Powinniście włożyć w to więcej pracy. Jest was dwóch więc powinno być wam trochę łatwiej aniżeli samemu, a taka gala wygląda niestety gorzej niż napisałaby ją jedna osoba.

ksgj.png

Gala nie przypadła mi do gustu. Robicie sporo błędów w pisowni, a mi się to bardzo nie podoba. Róbcie dalej, bo trzeba jakoś rozwijać. Wiem, że macie z tym sporo roboty, więc szanuję was za to, że mimo wszystko postanowiliście się poświęcić. Trochę bardziej się przyłóżcie i będzie widać większe efekty. Pracujcie dalej, a zostanie wam to wynagrodzone :).

Gala nie zachwyca dla mnie była ona słaba a jeszcze do tego robicie ją we dwóch. Walki były trochę za krótkie i końcówki nie były jakoś bardzo emocjonujące. Moim zdaniem nie potrzebne są te zdjęcia wystarczyły by same titantrony. Dalej segmenty też były słabe a to dla tego bo były one za krótkie. Jak widać jest więcej minusów niż plusów tej gali więc musicie jeszcze popracować i na pewno będzie lepiej.

Walki są bardzo krótkie, postaraj się bardziej na backstage'm. Liczę na to, że następna gala wyjdzie lepiej. Zamiast zdjęć umieszczajcie titatrony. Komentatorzy wymienają mało zdań między sobą.

Całkiem ciekawie ci to wyszło :D ,popracuj nad backstage'm poza tym wyszło fajnie :t_up:

ohmzuw.gif