Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

W.P.W News

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Na stronie głównej organizacji World Proffesional Wrestling podano informacje związane z federacją. Głównym celem federacji jest udowodnienie wszystkim fanom że można z normalnych beztalenci zrobić utalentowanych zawodników.

:arrow: Creative Team W.P.W oznajmiło że założą dywizję Div. W rosterze Extreme jest osiem dziewczyn i mają dwa pasy mistrzowskie Divas Tittle i Sic City Power Tittle.

:arrow: Poznaliśmy wszystkie Tag Team'y na początek roku. O to lista dywizji Tag Team...

- The Miz and John Morrison - The Dirty

- A.J Styles and Christopher Daniels - A.J Daniels

- D'Angelo Dinero and R-Truth - D'R-T

- Jimmy Wang Yang and Jeff Jarret - The China

- Layla and Micheal McColl - LayColl

- Velvet Sky and Angelina Love - Love Sky

:arrow: The Miz ma się stać czołowym Face'm federacji. Ma to związek z odnowiem Dirty Sheet, który w skład wchodzi jeszcze John Morrison. Dirty Sheet ma zmienić nazwę, na The Dirty. Podobno mają zawojować w dywizji Tag Team.

:arrow: Hulk Hogan napisał na swoim twiterze że chętnie może zamienić słabych zawodników na jednego wrestlera. O to pełny wpis na twitter

,, Widzę w mojej federacji, kilka zawodników których mogą być najlepszymi... Jednak Ci najsłabsi, z umięjętnościami poniżej 50 % odpadną. Ale jeśli takich kilku zawodników będzie, to zoorganizuje match a wygrany zostaje. Przegranego zastąpi Osaka Pro,,

Nie oficjalnie mówi się że już po miesiącu Osaka Pro może dołączyć do rosteru Extreme.

:arrow: Poznalismy oficjalny theme federacji o to on...

:arrow: To jest już oficjalna informacja... Jimmy Wang Yang podpisał tylko kontrakt na pół roku, a zgaśnie jego ważność kontraktu definitywnie kończy karierę. Nie oficjalnie się mówi że mogłby zostać General Manager, ale to nie potwierdzone informację.

:arrow: Jak wyżej napisaliśmy, gdyby zawodnik azjatyckiego pochodzenia skończył karierę, to na jego miejsce mógłby wskoczyć Jimmy Jacob's. Nie oficjalnie wiadomo że mogłby konkurować z Paule'm London'em.

:arrow: Wiadomość z ostatniej chwili... Creative Team postanowiło że widzowie mogą oglądać z ograniczeniem wiekowym. O to wpis Creative Team...

,,To postanowione, w grę, wchodzi gatunek Extreme. Trudno, ale wrestling jest ważniejszą rzeczą niż fani. Ograniczenie wiekowe to ważna sprawa i nie przekreślamy przywrócenia ponownie Ery PG,,

:arrow: Jerry Lawler w jednym z wywiadów powiedział, że Jimmy Wang Yang był najbardziej widowiskowo High Flyer'owym zawodnikiem jaki kiedykolwiek był. Powiedział również że wierzy że zostanie General Manager W.P.W i jego historia tak szybko nie zgaśnie.

:arrow: O to niektóre wpisy, które zostały napisane przez zawodników z W.P.W na świerkaczu...

R-Truth - Oooo... Little Jimmy, e tera to nie to samo...

Matt Hardy - Nie uwierzycie, spadło mi parę kilo...

Jimmy Wang Yang - Kariera, się kończy, ale zapamiętacie mnie na długo...

The Miz - The Dirty założone. Teraz czekać aż zawojujemy dywizję Tag Team...

John Morrison - Chciałem napisać to co Mizimanin

Jeff Jarret - Gram na gitarze, ale mi to nie dokońca wychodzi...
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Skaterowy

2

• TadziuU

1

• Ulicznik Xeb

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy miejscami bardzo monotonne i niezrozumiałe. Zdarzają się zdania w których trzeba domyślać się o co chodzi. Sprawiają wrażenie pisanych na szybko. Wpisy z Twittera możesz sobie darować bo słabo ci wyszły.

można z normalnych beztalenci zrobić utalentowanych zawodników.
Jeśli ktoś nie ma twoim zdaniem talentu to pracując nad nim dasz mu ten talent? Czy wypracujesz umiejętności? Kolejne newsy radze bardziej dopracować.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Te notki twitterowe... Skończ pisać jakieś Mizimanin bo to głupie. Kompletnie mnie się to nie podoba, a raczej żenujące i jeśli takie mają być to sobie odpuść, poza tym tak, jak po Twoim poście na BS, mam pytanie: Czy Ty jesteś analfabetą? Poważnie pytam. Twoje zdania nie mają żadnego większego sensu, może czasem. Nie mam tu czego komentować...

Czy Ty jesteś analfabetą?

Nie mam lekką dysleksję :(

Moim zdaniem newsy ci wyszły słabo i czasami ich nie rozumiałem. Wpisy z Twittera słabe, słabe i jeszcze raz słabe i było one niezrozumiałe jak i całe newsy. Myślę że popracujesz nad tym i następnym razem tak słabo nie będzie no i czekam na pierwszą gale.