Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Z!, Spoilery SD, video Bryana, Punk, Cara i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: No to na poczatku Z! True Long Island Story #24. Filmik powyżej.

:arrow: Kevin Nash poza tym, że pochwalił ostatnio CM Punka, to jeszcze powiedział, że chętnie na trasie pełniłby role jego bodyguarda! To by było coś!

KOW.jpg

:arrow: Ostatnio każdy kto łączony jest z WWE łaczony jest również z CM Punkiem. To samo tyczy się The Kings of Wrestling, którym za miesiąc konczą się kontrakty z RoH. Mówi się o ich natychmiastowym debiucie i dołączeniu do Punka.

:arrow: Jeszcze co do newsa wyżej jeżeli The Kings of Wrestling dołączyli by do Punka zapewne prowadziłby jakiś ciekawy feud, a zapewne jego przeciwnik również musiałby dobrac sobie kogoś do pomocy. Kto mógłby sprzeciwać się Punk’owi i TT z RoH? M.in. mogliby to być członkowie New Nexus!

Maryse-At-WWE-s-Oscar-Party-maryse-ouellet-4387816-399-600.jpg

:arrow: Maryse jest już wolna od tego 61 letniego psychola. Wniosła wniosek do sądu i ten mężczyzna otrzymał zakaz zbilżania się do owej pięknej kobiety. Happy End.

:arrow: Dziwna sytuacja z Mickiem Foley. Był on obecny na tapingu Smackdown, już chyba ktoś informował nas, że raczej powróci do WWE, a tu informacja, ze Mick powiedział, ze powrócił do WWE jako fan i będzie pojawiał się ze swoimi dziećmi na tapingach. Co do kontraktu konkretów brak.

Zack-Ryder-90.jpg

:arrow: SPOILER ZE SMACKDOWN DT. ZACKA RYDERA!:

Zack został przez Trajpla mianowany asystentem GMa Smackdown – Teddy’ego Longa! Byłto zakulisowy segment.

:arrow: ZAPOWIEDZIANA NA SMACKDOWN WALKA NA SUMMERSLAM:

Christian vs Randy Orton – No Holds Barred Match o WHC.

:arrow: SPOILER ZE SMACKDOWN, DOTYCZY ROWNIEŻ PRAWDOPODOBNEJ WALKI NA SUMMERSLAM!:

Sheamus po tym jak Henry zdemolowal Hellera wyszedł i powiedział, że on chętnie zmierzy się z Markiem. Być może dojdzie do ich walki na SummerSlam, lecz ciekawe co z jego feudem z Barrettem. Niemal pewny jest jego face turn.

:arrow: Znalazłem dość starą wiadomosć, ale nie przypominam sobie, aby ona sie pojawila. Otóż Kane doznał kontuzji i pauzował będzie około 3 miesiące! Kontuzji nabawił się tak jak Big Show po ataku ze strony Marka Henry’ego tydzień temu.

49000679442_sin_cara__wwe.png

:arrow: Sin Cara został zapowiedziany na wszystkie House Showy WWE w Meksyku. Kto wierzył w plotki o sterydach, ma chyba odpowiedź, że to blef.

:arrow: Cara jest również zapowiedziany na tapingi SD w St. Louis, które już we wrześniu. Potwierdzenie tego co up.

:arrow: Już od 3 lat I 1 dnia programy WWE są bez odgraniczen wiekowych dla odbiorców.

:arrow: Nieco ponizej 19 minut trwały walki na WWE NXT.

:arrow: Christiana Von Eerie I Jesse Neal są zaręczeni! Jesse ogłosił to publicznie oraz powiedział, ze już niedługo wezmą ślub w Las Vegas.

:arrow: PPV TNA Destination X odnotowało ponad 8.000tys. wykupień (w granicach do 8.500).

james-storm.jpg

:arrow: James Storm na ćwierkaczu napisał, że na tapingu Impactu doznał kontuzji podczas jednego zajścia na backstage’u. Najprawdopodobniej jest to spowodowane wypadającym dyskiem. Czy zawodnik będzie musial pauzować na razie nie wiadomo.

cmpunk2011cutoutbyjibun.png

:arrow: Od poniedziałkowego Raw cały sprzęt CM Punka wydawany od WWE schodzi bardzo szybko, ale widać wyraźnie, ze federacja miała gość dużo, bo caly czas go ubywa, a caly czas kolejny wędruje na półki.

:arrow: Orton nawet jak przegrywa jest wygranym. Przegral on w Dark Matchu Smackdown z Christianem, któremu pomogli DiBiase i Rhodes, lecz potem RKO otrzymał każdy z nich.

http://www.youtube.com/watch?v=T1KUJgU6pEo&feature=player_embedded

:arrow: U gory drugi filmik Daniela Bryana na Youtube.

:arrow: "The Very Best of WCW Monday Nitro". To video zapewne doczeka się drugiej części, gdyż sprzedaje się bardzo dobrze, a o tym i o możliwości 2 części powiedział DDP na twitter’ze. (Pietrka idol :D)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

2

• Rejden

1

• Deep

1

• Jacob

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nowy odcinek Z! True Long Island Story epicki, najlepszy był Regal i kreskówka :P Nash jako bodyguard Punka? Mogło by być ciekawie. Dołączenie The Kings of Wrestling do CM Punka i sformowanie nowej stajni ROH Originals, gdyby jeszcze dołączyli tu Daniela Bryana było by wspaniale. Jakoś nie widzę Foleya w WWE, dla mnie nie miał by tam co robić, kojarzy mi się z Hardcorem, a jak wszyscy wiemy Hardcore i WWE to dwie różne sprawy.

No i Zack wypracował sobie wreszcze czas antenowy i to jako pomocnik GM'a Smackdown. Gratulacje Zack :t_up:

Z kontunzją Kane'a to podobno story, aby umocnić pozycję Marka Henrego i pokazać jaki jest straszny ;) Nadal niska liczba wykupień PPV od TNA, a to dziwne bo są na dość wysokim poziomie. Szkoda jeśli Storm będzie musiał pauzować, bardzo lubię Beer Money, choć kto wie może Bobby Roode rozwinie skrzydła walcząc w pojedynkę. Żeby tylko Danie Bryan nie miał na karku jakiejś organizacji ochraniającej owady, za tak brutalne morderstwo z użyciem młotka ;) Dzięki za newsy :t_up:

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

No Z! jak zawsze świetne. Zack trzyma poziom. Nash ochroniarzem Punka ?! A więc powrót do ringu Nasha jest możliwy. Osobiście nie chciał by go w roli wrestlera, ale jako bodyquard mogło by być ciekawie. Nexus vs KoW ?! Nie róbcie sobie jaj. Hero i Castagnoli mają spore umiejętności w porównaniu do Nexus, no i ten program byłby słaby. Ringowo wszystko musieli by ciągnąc KoW no i za mikrofonem też! Jestem na nie! Jedynie mogliby pofeudowac z Usos. Fan możesz spać spokojnie wiedząc, że Maryśka jest bezpieczna. W sumie dobrze zrobiła zakładając sprawę. Świr mógłby jej coś zrobić, a wtedy było by z nim źle (mam racje fan ?). WOW!! Zack i Teddy będą rządzić SD?! Ogólnie podoba mi się to. Może Zack ustali sobie walkę o jakiś pas?! A po za tym może być śmiesznie. No i znowu Orton/Christian. Nie mogli dać Marka, Wada lub Sheamusa ? Tylko znowu Orton. Cóż mam nadzieje, że to ich ostatnia walka i CC pokona Apexa i zakończy ten monotonny feud! Chociaż z drugiej strony jeśli wygra Viper to CC będzie chciał walki rewanżowej i wszystko będzie ciągnąć się do WM i tam się to wszystko zakończy! (nie przeżył bym tego). A więc Cara i zawieszenie to tylko plotki? A więc era PG jest już od 3 lat?! :t_down: Skończcie z tym! Najlepszego szczęśliwej parze na nowej drodze życia! Nic dziwnego, ze wszystko związane z Punkiem schodzi jak ciepłe bułeczki. W końcu to on jest na wszystkich portalach wrestlingowych i to o nim huczy cały świat wrestlingu! A co do Brayana; co to miało być ? Zabijanie biednych owadów ? Przecież ten vlog miał być do tego by poprawić jego mic skilla!

Tradycyjnie dzięki za newsy! :thumb:

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

A co mi tam też skomentuje :) Jeden z lepszych odcinków mojego ulubionego show na youtube ten nowy pas wygląda kozacko i myślę, że gdyby WWE zaczęło sprzedawać repliki tego pasa to mogli by dużo zarobić. Nash jako ochroniarz eee kiepski pomysł lepiej go wplątać w jakiś feud i niech się cieszy. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumie jak ktoś taki jak Maryse może się podobać ? Przecież ona ma na sobie tone plastiku jest jedną z najbardziej plastikowych div w historii. Foley tylko tak gada i jeszcze kiedyś zawita do WWE i powie, że robi to dla dzieci albo coś takiego kwestia czasu :)

Ryder

W końcu !! Jak występował tylko na SS to teraz na RAW i na SD oby na jednym z tych show występował regularnie. A to jak zagrzewał zawodnika do walki było najlepsze "You can be Broski of the Week ! Jeszcze jakiś pas to znaczy po za Internet Championship i będzie miodnie Woo Woo Woo You Know It !

SD Spoiler

Sheamus jako face hmm niby fajnie, bo jakoś to odświeży jego postać, a z drugiej strony był bardzo dobrym złym gościem, ale zobaczymy jak w pełni przejdzie face turn to będzie można porównać ;)

Z tego co wiem to Kane nie ma kontuzji to jest story żeby umocnić pozycje Marka jako zabójcy :P

Szyn Kara zostaje i gitara gra miejmy nadzieje, że to jednorazowa wpadka i Mistico dostanie jakiś konkretny feud i niech się pnie do góry, bo ma gość potencjał.

Bla bla bla Punk nie ma się co dziwić, że tak schodzi wszystko co z nim związane. Bla bla bla Bryan really ? no i w zasadzie to tyle dziękuję za uwagę :)

Super odcinek show Zacka czekam na kolejne. Bardzo ciekawa sytuacja gdyby Kings of Wrestling i Cm Punk połączyli siły. Tylko feud z

New Nexusem jakoś mi nie pasuje. Cieszy że ten staruch dał spokój Maryse teraz już jest bezpieczna. Foley może kiedyś pasował do

WWE ale teraz to nie ma sensu. Brakuje jak że pożądanego Hardcoru. Dobrze zrobi mu ta przerwa, Kane już od dawna nie robił sobie

przerwy. Kontuzja Storma no nie ciekawa sytuacja, teraz następna osoba odpada z turnieju. Po tym jak Cm Punk zdobył pas WWE od

tamtego czasu jego rzeczy schodzą jak świeże bułeczki. Fajnie że Daniel też będzie wydawał filmiki ze swoim udziałem.

Super wiadomość, Zack może wreszcie zacznie występować na SD a nie tylko na Superstars. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Z tego co wiem to Kane nie ma kontuzji to jest story żeby umocnić pozycje Marka jako zabójcy :P

To Big Show ma kontuzje storyline'ową, a Kane'a podobno jest normalna dlatego tez ma go nie być az 3 miesiace!

Nie rozumiem i nigdy nie zrozumie jak ktoś taki jak Maryse może się podobać ? Przecież ona ma na sobie tone plastiku jest jedną z najbardziej plastikowych div w historii.

Ale my nie mówimy o jakiejś Angelinie Love, która jest z plastiku czy tez innej. My mówimy o przeboskiej Maryse :D Moze sie podobać, bo nawet jej twarz jest genialna, a czy ja wiem czy ona jest najbardziej sztuczna..?

Fan możesz spać spokojnie wiedząc, że Maryśka jest bezpieczna. W sumie dobrze zrobiła zakładając sprawę. Świr mógłby jej coś zrobić, a wtedy było by z nim źle (mam racje fan ?).

Jasne! Jakby tylko sie do niej zblizyłto bralbym w samolot Turka i Droopsa a wtedy łatwo by mu nie było. I musze powiedziec, że z ulga odetchnąłem :lol

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Z! trzyma poziom. Nowy pas jest wręcz mistrzowski. Taki jaki powinien być. Nash, The Kings of Wrestling wszyscy obok Punka? Szykuje się jakaś mocna stajnia czy to tylko pogłoski? Fan jest teraz spokojny bo psychol ma zakaz :P Mick Foley ma być obecny na tapingach i nie będzie wykorzystany? Jakoś w to wątpię. Samym pojawieniem się już wywołałby furorę. Kwestia czasu i pieniędzy jak dla mnie. Jeśli Kane ma prawdziwą kontuzję to Henry przesadził po raz drugi. Chociaż może to wszystko story. Nie dziwie się że gadżety z Punkiem idą momentalnie. Sama koszulka jest genialna i chciałbym mieć taką. Dzięki za newsy :t_up:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

To Big Show ma kontuzje storyline'ową, a Kane'a podobno jest normalna dlatego tez ma go nie być az 3 miesiace!

Gówno prawda. Kane też ma w story, bo nie ma na niego obecnie pomysłu, jak na Showa i mają jakieś tam problemy. Nash, jako ochrona? Po co to? Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, gdyby była już taka potrzeba to Punk by latał z Ryanem. E, tam Foley coś dziwny jest, raz tak, raz tak, a i tak wszyscy wiemy, że w końcu wystąpi w ringu, bo to nieuniknione, prawda Rock?

Ta pozycja Zacka na SD, jest super. Można z tego naprawdę wiele wyciskać, jednak On jest młody i jeśli ma chodzić tylko obok Longa to to głupota, bo fani chcą go nie tylko w TV, ale i w ringu i taka jest prawda.

Fan, a skąd wiesz, że blef? Skoro nawet Cara coś mówił nie pamiętam, że jakieś leki musiał brać, więc czemu blef? To, że gadżety idą świetnie, to logiczne, bo Punk wychodzi nam na największego face'a, a Z! Genialne, nowy pas miodzio.

• Styl:  Jasny

Zack standardowo bardzo super. No i teraz to jest title :) Nash jako bodyguard Punk'a ?? Litości - nie dość, że za wiele nie potrafi, to w dodatku ledwo się rusza. I takimktoś miałby byc ochroniarzem ?? Istne żarty. Co do przyszłości Kings Of Wrestling to nie tylko kończą im się kontrakty z ROH, ale i również

Kończą występy w PWG. Na gali "EIGHT" Hero był zapowiedziany po raz ostatni, przed przejściem do WWE, natomiat Claudio stracił pas na rzecz Steen'a.

Jeśli chodzi o dołącznie do Punk'a to jestem jak najbardziej na TAK!!! Jeszcze niech dojdzie do nich Cabana i będzie zajebiście. Ale ich feud z Nexusami - toć to k***a żenua totalna :t_down: to jest jeszcze głupszy pomysł niż ten z Nash'em jako ochroniarzem Punk'a. No i dali radę psycholowi :) Mick cały czas trzyma wszystkich w niepewności co do jego powrotu do WWE - z pewnością gdyby się pojawił to byłoby ciekawie np jako GM RAW. Dużo się wokół niego dzieje i mówi, więc nie zdziwię się gdy już niebawem usłyszymy dźwięk rozbijającego sie samochodu i theme Mick'a na RAW. Co Sin Cary to mnie nie dziwi, że jest zapowiedziany na to Tour po Meksyku, skoro będzie ono w październiku bodajże. A kara dla Mistico kończy sie za dwa tygodnie. Wychodzi na to, że i to o udziale w Tour, jak i to sterydach jest prawdą. Zresztą jest temat na to i tam się nieco wysilę :) No ta ilość wykupień DX nie powala, żeby nie rzec, że jest słaba. Czekam na statystykę wykupień MITB :) Mam nadzieję, że przerwa James'a nie będzie trwała za długo. No to, że towar Punk'a schodzi błyskawicznei raczej nikogo nie powinno dziwić - przecież od MITB wszyscy go kochają :)

To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

No i kolejny odcinek Z! jak zawsze bardzo fajny. No jeśli Nash był bodyguardem Punk to na prawdę było by to coś ale raczej dla mnie nie możliwe. No jeśli The Kings of Wrestling podpiszą kontrakt z WWE, to na pewno wyjdzie im to na dobre no i mogą rozwinąć skrzydła, ale połączenie ich z Punkiem, to będzie zły pomysł. No to Nexus vs Punk i The Kings of Wrestling to dobry pomysł i jeśli się sprawdzi to mogą wykręcić fajną walkę. No jeśli Mick podpisał by kontrakt z WWE, to raczej by nie walczył w ringu tylko raczej pojawiał na backu i tylko tyle. Dobrym pomysłem było żeby Zack został asystentem GM SD! i mam nadzieje że na długo. Co do tej walki na SS, to myślę że na SS ich feud się z kończy bo już mnie nudzi, pewnie wygra Cristian, a za to Orton pokaże w tej walce co tak na prawdę umie do tego taka stypulacja, walka może bardzo ciekawie wyjść. Mi walka Sheamus i Marka nie pasuję bo przecież jeszcze on ma nie skończony feud z Wadem ale zobaczymy jak będzie, teraz mogę powiedzieć że gala zapowiada się ciekawie. No jeśli Storm jest kontuzjowany to no co z pasami, raczej jej stracą na rzecz Mexican America. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...