Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#23 Audycja BGZ Wrestling - Turek i Droops + Goście

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rejden.png

#23 Audycja BGZ Wrestling - Turek i Droops + Goście

'BGZ - Wrestling, wyjątkowe, czy jak każde?'

Mamy zaszczyt przedstawić wam już #23 audycję BGZ. Dzisiaj postaraliśmy sobie przypomnieć z Droopsem nasze początki i nagraliśmy audycje o tematyce takiej, jaka miała miejsce na pierwszej audycji BGZ - czyli Co nie co o naszym forum - BGZ. Nie będę ukrywać, że było dużo krytyki na temat naszego forum, ale było to w celach, abyście wzięli się wzięli w garść i czuwali nad naszym forum. Porozmawialiśmy sobie m.in. o użytkownikach którzy w ostatnim czasie pokazali że istnieją i chcą dzielić się swoimi przeżyciami związanymi z wrestlingiem tutaj na BGZ'cie, również podyskutowaliśmy na temat naszej ekipy oraz zadaliśmy parę pytań, które zadawaliście w osobnym temacie do poszczególnych gości. Na sam koniec audycji zostały wylosowane pary do Wrestling Quizu na audycji. W temacie o Quizie na audycji zostanie pokazane w formie graficznej jak wyglądają grupy i kiedy nastąpi rozegranie pojedynków. Podsumowując, jak to niektórzy powiadają, audycja byłą to porównywalna do speechu CM Punka, więc zapraszam do wysłuchania i skomentowania!

PRZY MIKROFONACH PROWADZĄCY: TUREK & DROOPS

ORAZ GOŚCIE - Yao & Sebu

LINKI DO POBRANIA ORAZ PRZESŁUCHANIA W OPISIE FILMIKU na YouTube.com

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

OCENIANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 7 Sierpnia)
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

2

• Luba

1

• Illusion

1

• Matheo1674326031

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie audycja jedna z najlepszych. Bardzo lubię słuchac o ekipie, o forum i musis zprzyznac, ze ja również trułem Ci na GG o taką audycję, lub o weryfikacje na audycji lub o audycje o WCE. Ale przechodzimy do omówienia. Biografie słsuznie zostały wyróżnione, mamy tam 3 osoby, które ruszyły porzadnie ten dział. Dzieki wielkie za docenienie mojej pracy, ostatnio torche bardziej się staram i ciesze się, że ktoś to dostrzega. Co do spraw awansów to zdecydowanie patryniu zaśłuzonym globalem, a w moim mniemaniu na modów z pomocników mogłoby juz teraz awansowac 3/4 ich. Moje pytanie tam jedno było, czy po dodaniu nowych pomocników kadra nie bedzie za szeroka - chodziło mi bardziej o temat z naborem na pomocników, ale już nie wazne. Bardzo żałuję, że nie było na audycji Urbana, miło śłuchało by się opinii administratora naszego forum, ale Yao godnie go zastąpił, miał duzo do powiedzenia w sprawie dyskusji, Kąciku MMA i dużo wnosił do waszych wypowiedzi. Sebu to tam konspiracja, wiec cudów sie po nim nie spodziewałem, a jednak wypadl bardzo dobrze, widać, ze chłopak wygadany i również ciekawie wypowiadał się o Mexx'ie o dyskusjach i o innych takich. W sumie nie ma sie do czego przyczepić, fakt nasza ekipa jest bardzo wyrównana, kilka osób wyróżnia się, ale najważniejsze jest to, ze nikt nie odstaje. Fajnie, że na koniec odbyło się losowanie na które długo czekałem i wylosowalem - Heńka Iluzjonistę!!! Nie wiem czemu byliscie tacy zdziwieni, co to za zaskoczenie?! :P Wylosowaliście mnie i sceny jakieś robicie, nie wiem ocb :P Pary Hunico vs Xeb zapowiadają sie ciekawie jak i Rejden vs Karling, no i oczywiscie moja. Jeszcze co do audycji to dobrze, że porownujecie nasze forum pod wzgledem różnych działów z innymi, no niestety u nas dyskusje na najwyższym poziomie jeszcze nie stoją, no ale co może zrobić sam Fan w tym dziale?! Powiedzcie mi! Tworze wam dyskusje, cytuje was, a wy nic :P No ludzie, weźcie skonczcie z fotkami Megan Fox i ruszcie sie do dyskusji bo widzicie po tej audycji, że u nas najlepiej nie jest! Nie jest nawet bardzo dobrze! Mam nadzieję, ze ta audycja da pare tematów do refleksji użytkownikom, którzy narazie do dyskusji mieli daleko. Dykusje oceniam 6/6, po pierwsze za temat, po drugie za wygadanych gości, po trzecie za szczegółowe pochwały i omówienie pracy wielu ludzi, po czwarte za związanie Wrestling Quizu z ta audycją. Naprawde nci jej nie brakuje jak na audycję o naszym forum i o naszych użytkownikach. A TERAZ RUSZAĆ DUPKI DO DYSKUSJI!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Przesłuchałem cała audycje to trzeba skomentować. Na pewno ciekawe pytania i ciekawe odpowiedzi ze strony Yao i Sebu. Na pewno dyskusję fan są bardzo są mocnym punktem tego forum jak i też biografie. Na pewno kącik MMA jest trochę nie potrzebny jak i Inne wyniki. Co do Wrestling Quizu jest parę ciekawych par takich jak Lobas vs Luba czy Yao vs Tuptuś. Ogólnie audycje oceniam na 6.

lig48.jpg

• Styl:  Jasny

Karling ? Are you serious bro ? Audycja sama w sobie była dla mnie nudna co się nie zapytaliście gość o userów to było "no nie wiem" "hmm nie śledzę tego więc nie wiem" trochę to było bez sensu jak chcieliście zadać takie pytania to trzeba było wziąć kogoś kto jest obcykany w tym. Wiem chcieliście Urbana, ale on nagle nie mógł to w takiej sytuacji lepiej było przełożyć to, a ta audycja mogła by być o WWE i ostatnich wydarzeniach, ale to tylko moje skromne zdanie :roll: jak już mówiłem troszkę się nudziłem i przesłuchałem całej, bo chciałem zobaczyć wyniki losowania Karling I Comin For You Nigga!! Ocena 4\6

No dobra, przesłuchałem to skomentuje. Ogólnie jeśli chodzi o audycje właśnie tego typu, czyli o forum mi się osobiście one podobają. Lubię posłuchać jak aktualny stan forum, userów i inne rzeczy z nim związane oceniają osoby wyżej. Sama w sobie audycja wypadła bardzo dobrze. Nie zanudzała, goście wygadani i nie ma się do czego przyczepić. Pary w Quiz'ie ciekawe. Audycję oceniam na 5+/6.

ksgj.png

Wysłuchałem całej audycji i powiem tak. Wszystkie pytania jakie zadałem, otrzymałem na nie satysfakcjonującą odpowiedź. Powiem szczerze, że taka audycja o takiej tematyce pobija wszystkie o WWE czy TNA czy Indy. Tutaj każdy mógł znaleźć coś dla siebie bowiem dyskusja toczyła się o całym forum. Ja osobiście dowiedziałem się z czym jest problem na forum, czego nam brakuje, w jakich aspektach odstajemy i dlatego będę starał się żeby BGZ było jeszcze lepsze. To tylko mój głos ale od czegoś trzeba zacząć. Przyznam się że dyskusji z Indy nigdy nie tknąłem choć miałem co nie co do powiedzenia. Jeśli o dyskusję WWE czy TNA to powiem tak. Wychodzi lenistwo naszych userów. Ja jeśli oglądam TNA to tylko PPV. W dyskusji o BfG się wypowiedziałem. Dało się? Tak. Co do pisania dyskusji to chyba nie ma lepszych od fana aczkolwiek może i ja spróbuje. ME audycji było oczywiście losowanie i bardzo ciekawie wyszło. Xeb vs Hunico noo będzie sie działo. Yao vs Tuptuś, Karling vs Rejden. Nic tylko czekać i komentować. Dzięki wielkie chłopaki, doceniam co robicie no i brawa. Audycja 6/6 za tematykę głównie :applause:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Brawo chłopcy! Ta audycja bardzo wam się udała! Calusieńką przesłuchałem. Dziękuję Sebu, za wyróżnienie mnie :D Fajne bardzo pary :D Musimy się zgadać kiedy nagrywamy :D Tak więc nie mogę się doczekać kiedy Karling stoczy z Rejdenem pojedynek :D Brawo! Czekam na kolejną audycje...Ciekawe o czym będzie :) 6/6

1.jpg

Iluzja.....

Całą audycje słuchałem i powiem szczerze że dobrze wam wyszła . Fajnie było słychać o ekipie i forum BGZ . Co do quizu no to zapowiada się bardzo ale to bardzo ciekawie . Nie znam wszystkich użytkowników forum więc nie wiem kto jest faworytem tego quizu . Wiem tyle że mój przeciwnik to Olz i jest ona dziewczyną . No zobaczymy kto wygra :D Co do audycji to dam wam spokojnie 5/5 . Jak wspomniałem bardzo mi się podobała i oby więcej tego typu audycji .

Pozdrawiam :thumb:

Matheo

• 2 tygodnie później...

I to co właśnie powiedział Yao o pomocnikach, to jest sedno całego tortu. To, według mnie jest stu procentowa prawda, że pomocnik nie musi od razu być moderatorem, lecz jest po prostu osobą która pomaga w rozwoju całego forum tj. poszczególne działy. Pomocnik to własnie taka zasługa dla zwykłych userów, którzy się wyrożniają (i nie mówię tu o tobie Mexx xD) . Dalej gadacie o zachęcaniu w dyskusjach, rozumiem, można rzec, że nie jestem tam zbyt aktywny, ale to tylko dlatego, bo ja w WWE i TNA śledzę te feudy które mi się podobają, a nie wszystko, więc nie sądzę, że mógłbym pisać w takich dyskusjach o których nie mam pojęcia, to się na przykład tyczy dyskusji ze Smackdown, którego w ogóle nie oglądam. Tekst Yao "Globale to są jedni z najlepszych userów na forum.", dobry tekst. Zwie sie to prestiż, ale też cieżka praca. Nie no, ogólnie ładnie wszystko powiedzieliście. Czekałem na taką audycje od dawna i wreszcie mogłem ją wysłuchać, dzięki wielki ocenka to 5 i tyle ode mnie. :)

Poza tym pierwsza moja walka: Luba vs Lobas - dwóch znawców ECW, lepiej być nie mogło. Dzięki Turek za świetne losowanie. :)

ahfo.png

luba_049.png

OCENIANIE ZAKOŃCZONE

ŚREDNIA OCEN AUDYCJI:

5,44

Dziękujemy :)