Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Maryse, Urodziny, Ziggler, Ilosć wykupień CP i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Maryse-At-WWE-s-Oscar-Party-maryse-ouellet-4387816-399-600.jpg

:arrow: No to na początek news o mojej kochanej Maryse. Jakiś psychol, 61 letni grozi tej jakże pięknej kobiecie, że ona pójdzie z nim do nieba! Porządna ochrona, na którą WWE stać i będzie fajnie.

triple-h.jpg

:arrow: Triple H obchodzi dziś swoje 42 urodziny. Wszystkeigo Najlepszego „Panie Prezesie”.

:arrow: Ponadto Doink The Clown i Matt Borne obchodzą 54 urodziny! Również Wszystkiego Najlepszego!

Capitol_Punishment_(2011).jpg

:arrow: Capitol Punishment zostało wykupione w ilości 200tys.! Rok temu Fatal4Way miało 143tys. wykupień. Duzy wzrost.

:arrow: Rating Raw to 3.2 z 4,8 milionami widzów przed odbiornikami. Biorąc pod uwage, że są wakacje to nie jest źle.

:arrow: Na Impact’cie, który w czwartek została dodana jedna walka do karty na TNA HardCore Justice. Ona w spoilerze:

Alex Shelley vs Austin Aries vs Brian Kendrick © w starciu o pas X Division

:arrow: Na liście Pro Wrestling Illustrated "PWI 500" na rok 2011 na pierwszym miejscu znalazł się The Miz! Oceniano okres od 1.06.2010 do 31.05.2011.

1_Dolph.png

:arrow: Dolph Ziggler na Raw wchodził przy zmienionym theme’I “I am Perfection” wykonywanym przez Downstait.

:arrow: A jezeli mowa o Dolph’ie to on również ma dzisiaj swoje 31 urodziny! Wszystkiego Najlepszego! Życzenia na ćwierkaczu złożył mu m.in. Zack Ryder.

images8_display_image.jpg?1284998556

:arrow: Kevin Nash aka Diesel na ćwierkaczu pochwalił CM Punka oraz spytał się go czy chciałby aby wrócił.

:arrow: Na następnym Raw obejryzmz Divas Battle Rozal o miano pretendentki do pasa Div na SummerSlam. A oto skad pojedynku: Natalya, Beth Phoenix, Brie Bella, Nikki Bella, AJ Lee, Gail Kim, Eve Torres, Rosa Mendes, Kaitlyn, Alicia Fox, Melina, Maryse, Tamina.

:arrow: W Dark Matchu przed tapingiem Smackdown Justin Gabriel pokonał naszego usera z forum … Hunico.

:arrow: WWE bardzo cieszy się z tego, że feud na linii Rock-Cena kwitnie … w internecie.

:arrow: A tu pierwszy odcinek video bloga daniela Bryana, takie wprowadzenie.

LINK:

evolve9samifinlay.jpg

:arrow: Wyniki EVOLVE 9, Gargano vs Taylor:

Match 1

Singles Match

Eric Ryan (0-0) vs. Bobby Beverly (0-0) - No Contest

Match 2

Tag Team Match

The Super Smash Brothers (Player Uno & Player Dos) (2-0) pokonali Flippin' Ain't Easy (Jason Gory & Michaels Facade) (1-1)

Match 3

Singles Match

Silas Young (3-1) pokonał Sugar'a Dunkerton'a (0-1)

Match 4

Singles Match

Pinkie Sanchez (1-0) pokonał Lince'a Dorado (0-1)

Match 5

Tag Team Match

The Scene (Scott Reed & Caleb Konley) (1-0) pokonali Up in Smoke (Cheech & Cloudy) (4-1)

Match 6

Singles Match

Bobby Fish (1-4) vs. Jon Davis (0-1) - No Contest

Match 7

Three-Way Match

Jon Davis (1-1) pokonał Bobby'ego Fish'a (1-5) & Kevin'a Steen'a (0-0)

Match 8

Singles Match

John Silver (1-0) pokonał Tony'ego Nese'a (0-3)

Match 9

Bonus Main Event

Fit Finlay (1-0) pokonał Sami Callihan'a (3-2)

Match 10

EVOLVE 7 Rematch

Chuck Taylor (6-3) pokonał Johnny'ego Gargano (6-3)

:arrow: Kelly Kelly, Justin Gabriel, Alex Riley, Jinder Mahal, Bill DeMott, I Mason Ryan byli obecni na nagraniu FCW w Orlando.

Newsy w zastępstwie za newsy z indy od Yao. W tym tygodniu tych z indy nie bedzie, bo ja piatku nie oddam :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Nathan1674325991

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

No proszę, taki stary gość a tak się ślini na Maryse. Windą do nieba chciał jej zaśpiewać a fan już robi teorie spiskowe i ochronę :D Najlepszego dla naszego przyszłego Chairmana. Dla reszty oczywiście też najlepszego. A jednak Capitol Punishment nie odniosło spadku. To akurat mnie zaskoczyło. Wzrost ratingu RAW to dopiero początek. Na przyszłym RAW spodziewam się okolic 3.5. Gratulacje dla Miza. Na temat themu Dolpha to już wypowiadałem się kilka razy, jest świetny. Diesel chwalił Punka? :thinking: Niestety. Gabriel pokonał mnie po 450° splash. Trochę bolało ale potem nawet mi podał rękę :D Dlaczego Cena i Rock mają promować feud w necie a nie na RAW? WWE jest zadowolone ze wszystkiego na to wychodzi. Vlog Bryana? Dobry sposób na podszkolenie się w mowie. Dzięki za newsy fan :applause:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Maryse ma swoich wielbicieli wśród tych starszych. Wszystkiego najlepszego dla HHH, Doint the Clown'a, Matt'a Borne'a i Dolph'a Ziggler'a!!! Duża różnica wykupień między Capitol Punishment, a F4W. Rating RAW jak na wakacje, to nawet dobrze wypadl... Brawa dla Miz'a za zajęcie pierwszego miejsca w PWI 500. Hunico, pewnie musiało boleć po tym 450' splash'u :D

Wygląda na to że Maryse ma również fanów na emeryturze. Pewnie nic jej nie będzie bo ochrona WWE nie da skrzywdzić takiej laski.

Najlepszego dla solenizantów. Raw nieźle, po wakacjach znowu będzie prawie dochodził do 4.0. The Miz zasłużył na to miano walczył

świetnie i należy mu się ta nagroda. Nawet Daniel Brayan założył swój program w internecie, nie długo będzie całe WWE. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Najlepszego Hunter, powodzenia w zarządzaniu WWE. Najlepszego również dla pozostałych solenizantów. No fan lepiej zrób porządek z tym gościem bo coś zrobi twojej Maryśce :P . A tak na serio, to ochrona jakaś nie zaszkodzi, kto wie do czego zdolny jest zakochany fan! Nie spodziewałem się, że tak słaba gala CP będzie miała tyle wykupień! Mimo, że wakacje to rating RAW daje radę. Widać, że ciągle nie spada ani również nie przekracza tego pewnego progu. Może z Hunterem na czele dojdą do tego upragnionego 4.00! Walka X-ów na pewno będzie ciekawa, wszyscy mają spore umiejętności i dostaniemy dobry wrestling! Gratulacje dla Miza za zajęcie 1 miejsca w rankingu. Przyznam, że jestem zaskoczony, ale przynajmniej nie jest to Cena czy Orton! Ciekawe jaką odpowiedź da Punk Nashowi, może coś typu: ''Dzięki za słowa uznania. A co do twojego powrotu na ring...bullshit! '' :D . Hunico...szkoda, że Justin cię pokonał, ale pewnie nie miał łatwo :P . No i kolejna gwiazda, która otwiera vloga na necie. Zgadzam się z Hunico, że dzięki temu Daniel podszkoli się w mowie.

Oczywiście dzięki za newsy! Pozdrawiam! :thumb:

deathnotep.png

angle_02.gif

na początku 100 lat dla wszystkich solenizantów :) nic dziwnego że Capitol Punishment lepiej się sprzedało ... Bo przecież kto lubi Fatal4Way ? . :D NOwy theam Dolpla Zigglera mi się podoba tak samo jak poprzedni.Nie lubie walk div ale tą na następnym Raw musze obejrzeć .. A co do Video bloga Daniel Bryana .. No mi się podoba :D

Pozdrawiam :thumb:

Matheo

Wow. Widać, że Maryse jest uwielbiana nietylko przez nastolatków i ludzi w wieku 20-30 lat. Po drugie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Triple H'a, Dolph'a i Clown'a i Matt'a. Bardzo się cieszę, że Ratingi PPV WWE się poprawiają. Szczere gratulacje dla The Miz'a. Bardzo bym chciał by Diesel'ek powrócił do WWE a najlepiej na Smackdown. Dobrze, że Daniel Bryan założył blog'a ale napewno nie pobije "Z!" .

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów :) Nie ma co się dziwić, że ludzie szaleją na punkcie Maryse, pewnie jest takich wielu, tylko na razie ten wyszedł z ukrycia :) Dziwi mnie duża ilość wykupień CP, przecież ta gala wcale taka wspaniała nie była, no ale każdy ma inne gusta, ale jeśli więcej pieniążków wpada do kasy WWE to tylko się cieszyć. Nic dziwnego, że ratingi mimo wakacji są wysokie, story CM Punk vs WWE przyciąga ludzi przed TV.

Fajnie, że znowu TNA zainteresowało się X Dywizion i znowu dostaniemy walkę mam nadzieję na wysokim poziomie.

Gratulacje dla Miza za #1 miejsce, myślę że zasłużył. Stary theme song Zigglera bardziej mi przypadł do gustu, niepotrzebna zmiana. Nic dziwnego, że sam Nash chwali CM Punk'a, jest przecież za co. Divas Battle Royal? świetnie :| cieszył bym się jak by wygrała AJ, ale to nie możliwe, byle nie Eve, nie trawie jej :P Feud Cena vs Rock kwitnie? On ssie na całego, po powrocie Rocka spodziewałem się czegoś lepszego. Fajnie, że Danie Bryan założył video bloga, może być ciekawie. Dzięki za newsy :t_up:

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

Co jakiś psychol grozi Maryse przecież to jest nie dorzeczne, na pewno zrobią coś z tym. Najlepszego na Tripel H. Dla obu panów też oczywiście najlepszego. Może nie jest to zaskoczeniem że CP miało więcej wykupień niż Fatal4Way. Rating Raw nawet nawet, ale może na następnym Raw będzie o wiele lepszy niż jest teraz. Co do walki o pas X Division na pewno nie wygra go Alex, Austin ja bym mu jeszcze nie dawał pasa bo jest trochę za wcześnie czyli dla mnie pas jednak obroni Brian. No na pewno to lekkie zaskoczenie że The Miz był pierwszy w rankingu PWI 500 no ale mu się to zależało.Zmieniony theme Zigglera również jest dobry, a nawet lepszy, mnie się on bardzo podoba. Najlepszego również dla Dolpha. Co do Divas Battle Royal moją kandydatkę na zwyciężczynie jest Alicia Fox, wolałbym żeby ona miała pas Div niż Kelly Kelly bo dla mnie ona z tym pasem mi nie pasuje ale zobaczymy jak będzie. No a dlaczego WWE nie miało się cieszyć z tego że ich feud kwitnie, no zapowiada się świetna walka i może w jakieś ciekawej stypulacji. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Styl:  Jasny

Psycholów to na Ziemi nie brakuje i nigdy nie zabraknie, ale spokojnie - dadzą mu radę :) Spóźnionego najlepszego dla solenizantów. No ta ilość wykupień CP może się podobać Vince'owi. Nowy pomysł to zawsze przyciągnie uwagę, no i poza tym PPV było całkiem niezłe. No Triple Threat o X title zapowiada się ciekawie i chyba na 100% walkę wygra Aries. Miz na szczycie "PWI 500" - no delikatny szok. No ale graty mu się należą. No internetowy feud Rock - Cena jest bardzo dobry. Co jeden napisze, zaraz riposta drugiego i na odwrót. Gala EVOLVE ponoć stała na bardzo dobrym poziomie, a walka Finlay'a z Sami'm została oceniona na 4 gwiazdki.

To tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...