Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Od JeffHardy15 do 1000 Blaziego!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1000blaziego.png

A więc stało się. Po roku, 3 miesiącach i 13 dniach dotarłem do tej magicznej bariery tysiąca postów. Powrzucałem trochę linków, po komentowałem zdjęcia Div, Kobiet, popisałem trochę w Quizach, Newsach i jeszcze kilku działach i dziś udało mi się dotrzeć do tej bariery. A więc zacznijmy od początku. 14 kwietnia 2010 jak dosyć często szperałem w necie na temat WWE. Szukałem linków do oglądania gal i w pewnym momencie wszedłem na to właśnie forum. BGZ wywarło na mnie wielkie wrażenie więc postanowiłem się tutaj zarejestrować pod nickiem JeffHardy15. Wtedy bardzo lubiłem Jeffa. Od początku siedziałem tutaj tylko po to by sprawdzać wyniki gal i brać linki do ich oglądania. Z czasem moje uwielbienie Jeffem minęło i chciałem zmienić swój nick. Jedynym sposobem aby tego dokonać było nabicie 200 postów co dawało możliwość wybrania sobie innej nazwy. Zacząłem więc się udzielać. Pisałem, a to w dziale z Div'ami, a to w Kąciku Bookera, Dyskusjach, głosowaniach czy też w newsach. 19 listopada dostałem warna od Sebu za obniżanie poziomu forum. :| Przyznam, że tak było bo pisałem bezsensowne posty aby tylko nabić te 2 setki i zmienić nick. Wreszcie udało się i zmieniłem nick na Blazi. Zapisałem się też się do feda i grałem Swaggerem. Miałem krótkotrwały feud z Perim. Później nie mogłem już więcej wyciągnąć z Jacka i odszedłem z feda. Minęło trochę czasu aż nagle popełniłem największy błąd jaki mogłem popełnić. Nie wiem czy się wtedy kierowałem. Reklamowałem inne forum na PW i dostałem za to odpowiednią karę. Teraz bardzo tego żałuję. A więc dostałem 3 miesięcznego bana. Nie mogłem siedzieć bezczynnie więc znalazłem się na innym forum. Co kilka dni pisałem do userów z BGZ i dowiadywałem się o tym co słychać kto awansował itp. Po 3 miesiącach czyli coś tak na samym końcu marca mój ban minął i wróciłem na BGZ. Postanowiłem się zmienić i jakoś odpracować swój błąd jaki popełniłem 3 miechy wcześniej. Zacząłem się udzielać. Zapisałem się również do feda jako King Sheamus. Zacząłem też wrzucać linki do gal. Coś na początku Czerwca 2011 dowiedziałem się, że niedługo będzie weryfikacja więc postanowiłem spróbować. Zgłosiłem się wiec do Urbana z prośbą rozpatrzenia mojej propozycji. 12 Czerwca udało mi się i awansowałem na Pomocnika. Od samego początku mojego wrzucania linków pomagał mi patryniu. Mówił mi jak wrzucać linki itp. Pewnego razu fanfanfan miał pisać newsy ale miał bardzo mało newsów. Napisałem do niego, że mogę mu pomóc w newsach. Pomogłem mu i mi się to spodobało. Za tydzień napisałem za niego newsy i już totalnie mi się to spodobało. Zacząłem więc pisać newsy w zastępstwie za innych userów takich jak Tuptus, Peri, fanfanfan, Mysciak czy też >C<. Raz zdarzyło się, że napisałem 5 paczek newsów w tygodniu. W Końcu zgłosiłem się do Protka z pytaniem czy nie znalazło by się miejsce dla mnie w dziale Nowości. Odpowiedział, że tak bo on nie zawsze ma czas itp. Wreszcie 26 lipca przed 2 w nocy Urban dał weryfikację pomocników i awansowałem na Moderatora. A więc w skrócie opisałem wam moją historię z BGZ. Czas przejść do podziękowań. A więc tak. Chciałbym wyróżnić i podziekować Urbanowi za to, że dał mi szansę i dostałem pomocnika i potem moderatora. patryniowi (Gratuluję GM :D ) za wszystkie rady dotyczące wrzucania linków i oficjalnych dyskusji. Całej ekipie Bookerów WCE za to, że trzymają forumowego e-feda już tak długo i cały czas na jak najwyższym poziomie. Fanowi za wymyślenie tytułu tego tematu za wyjaśnienie mi niektórych rzeczy, dyskusje i ogólnie całokształt. Droopsowi i Turkowi za super forumowe audycje, które nigdy nie schodzą poniżej poziomu. Protkowi za różnego rodzaju rady dotyczące pisania newsów. Tuptusiowi za pomoc w moim kierunku ;). No i teraz wyróżniam i pozdrawiam też userów takich jak:

-Peri

-Mysciak

-FIZ

-Hunico

-Iluzjonista

-Kall

-Karling

-Kazek

-Ledger ( Dzięki za napis do posta )

-Lobas

-Luba

-Mr.Underson

-MrZiomal

-Pile

-Shrekomir

-The Orton

-Vader

-Yao

-kNp

Chciałbym jeszcze raz wszystkim podziękować za jakąkolwiek pomoc i rady mi udzielone ;) Jeżeli o kimś zapomniałem to bardzo przepraszam ;) Poznałem tutaj wielu fajnych ludzi jakimi jesteście ; D. Pozdrawiam

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Blazi

2

• Luks

1

• fanfanfan

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Pięknie cudnie, ładnie. Kolejna osoba na forum posiada już ponad tysiąc postów, więc widać, że forum się dobrze rozwija. Trzymaj tak dalej. :thumb: I nie zmniejszaj poziomu swoich wypowiedzi. Gratulacje za tysiaczka. :applause:

ahfo.png

luba_049.png

Gratulacje tysięcznego posta. Stosunkowo niedługo ci to zajęło biorąc pod uwagę jeszcze tego bana. Fajnie opisałeś swoją historię i dzięki za to że mój nick się tam znalazł. Kolejnego tysiaka :t_up:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Żeś się opisał :D, gratulacje 1000 posta, oby do przodu, kolejny już użytkownik z przekroczoną magiczną barierą tysiaka,.

akerdrugi.png

Gratuluje tysiączka. Fajnie że mnie mnie wymieniłeś :D No to niedługo dwa tysiące :D Powodzenia :D

1.jpg

Iluzja.....

No, gratulacje tego tysiaczka. Dzięki za to, że mnie wymieniłeś i jak Luba wspomniał nie obniżaj poziomu swoich wypowiedzi. :D Życzę kolejnego tysiaczka. :)

Gratulacje mój ty imienniku :P. Tysiąc to już coś, staraj się nadal być sumiennym userem i życzę ci dalszych sukcesów i następnego tysiączka. Staraj się być coraz lepszym w tym co robisz i bądź wytrwały. Dzięki za wymienienie mnie w podziękowaniach, nie dziękuję za wymienienie Turka. Powodzenia ;).

Kolejny użytkownik który przebił 1000. Gratuluje. Niech Ci sie to nie znudzi. Już wkrótce będziesz miał 2000

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

ja to mam łeb do tych tematów :D Ludzie, jak macie jakis temat bez tematu to dawajcie do mnie!!! No więc Blazi, ten tysiak głownie dzięki linkom, bo hdyby nie to to zapewne mialbyś teraz z 700 postów, a nie już tysiaka, No ale kazdy zdobywa posty jak się da i broń boże nie mam ci za złe, że tak szybko napisaleś posty. Twoje linki sa naprawde bardzo dobre, często z nich ściagam :) Cieszę się ,ze pojawilem sie w przemowie az 3 razy :) No to gratki tysiaka i życzę nastepnego moze jeszcze w tym roku? :) udzielaj się tak jak o robisz i nikt nie bedzie miał ci za zle, że szybko zdobedziesz te posty. Jeszcze raz Gratulacje.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gratulacje ! Nie codziennie piszę się tysiecznego posta więc trzeba świętować. Spam, spamem, bo każdy kiedyś myślał o tym tysiaku i pisał gdzie się dało, ale najważniejsze, że większość tych postów to sensowne, mądre wypowiedzi. Jeszcze raz graty i powodzenia przy wbijaniu drugiego tysiąca :)

ksgj.png

No no no Gratulacje ! Wykonujesz świetną robotę dla BGZ i chwała ci za to. Jeszcze raz gratulacje i myślę, że niedługo zobaczymy 2000 :D

Gratki za awans na Moda i również dziękuje za wymienienie mnie w tym wspaniałym gronie :P

alexisy.png

Gratulacje eah yeah fanfary! Dawno już się nie udzielałem ale ten temat jest jakoś szczególny. Dzięki za te wszystkie linki bo były całkiem niezłe (oczywiście te od rudosa :P). Masz ten pas TV w WCE, który zresztą odebrałeś mojemu jabłkożercy i obyś go jeszcze trzymał, w końcu nie przegrywam z byle kim. Szkoda rozpadu TBF ale to było nie do uniknięcia po ostatnich wydarzeniach. Dzięki za newsy bo ostatnio trochę, a może nawet bardziej niż trochę w tym siedzisz :) Życzę drugiego tysiaczka i dalszych sukcesów na BGZ :P

Noo gratuluję :) Nie spodziewałem się, że możesz tak szybko nabić 1000 postów, ale udało się. Obyś dalej był takim sumiennym userem, bo wiem, że to nie jest łatwe, ale liczę, że dasz radę ;) Dzięki za wspomnienie i dzięki za gratulacje :lol

Gratulację Blazi jeszcze nie dawno pamiętam jak miałeś 800 a tu już 1000 no to nie długo będzie 2000. No i od razu po gratuluję ci że

dostałeś zielony kolorek ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 6 miesięcy temu...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Już wkrótce będziesz miał 2000

A więc dobiłem do dwóch tysięcy postów ;) Dzięki wszystkim :)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)