Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA "Impact Wrestling" 04/08/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Madison Rayne pokonała Miss Tessmacher

2 Match

Bound For Glory Series Match

Brother Devon pokonał AJ Styles'a

3 Match

Bound For Glory Series Match

Samoa Joe pokonał D'Angelo Dinero

4 Match

Street Fight Match

Hernandez pokonał James'a Storm'a

5 Match

Austin Aries pokonał Alex'a Shelley'a

6 Match

Bound For Glory Series Tag Team Match

Crimson & RVD pokonali Scott'a Steiner'a & Gunner'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Nathan1674325991

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

No i już na początek mam segment z Immortals i oczywiście przy mikrofonie Bully Ray, jak dla mnie powinni dać kogoś innego niż jego ale jakoś dało się go słuchać. No i przedstawia wszystkich to dla mnie było zbędne i nie potrzebne. No i pogadanka Andersona i Raya która wyszła całkiem nieźle. I kolejną walkę na Hardcore Justice czyli Anderson vs Ray walka zapowiada się bardzo ciekawie i pojawia się Fortune i jak można było się spodziewał wykurzyli oni Immortals i ich walka na Hardcore Justise również bardzo ciekawie się zapowiada i może być to nawet najlepsza walka tego PPV. No i Mickie przy stole komentatorskim to było dla mnie lekkie zaskoczenie ale przynajmniej świetnie jej to wychodziło. I pierwsza walka jak na walkę kobitek to było całkiem niezle na początku a pózniej było o wiele gorzej i było bardzo nudno i zaskoczenie że wygrał Miss Tessmacher a nie Madison. I zjawia się Winter obijając Mickie, już myślałem że weźmie ten pas Mickie ale tak się nie stało, no to może oznaczał że na Hardcore Justice James Straci pas, ale też ta walka może być interesująca. Kolejna walka choć była trochę krótka to muszę przyznać że była dość dobra, oczywiście wygrana Devona szokuje, no i może AJ zacznie feudować z Danielsem bo chyba przez niego przegrał bo sam mu doradził żeby skakał z lin a to mu na dobre nie wyszło i przegraj swój pojedynek. No i kolejna osoba która zasiadła przy stole komentatorskim tym razem Morgan i też muszę przyznać nieźle mu to wychodziło. I kolejna walka trochę krótka mogła być dłusza, przez to że była krótka to była bardzo nudna i dla mnie Samoa trochę przesadził wygrał ten pojedynek czyli zgarnął ale niestety przegrał i chyba stracił szanse na wygrane przez to że nie zdobył teraz punktów i może zacznie po Hardcore Justice feudować z Popem bo może z tego wyjść znakomita walka. Kolejna walka tym razem Street Fight no jeśli taki pojedynek ma taką ciekawą stypulację to musi to być ciekawy pojedynek. I właśnie tak było, bardzo interesująca walka jak na razie najlepsza na Impact dotychczas. Na pewno trochę dziwne zakończenie walki ale pojedynek był długi i co najważniejsze ciekawy. I przedostatnia walka dość ciekawa, obaj zawodnicy dali z siebie wszystko dla tego ta walka była dość fajna. Można zauważyć że Austin ostatnio dostaje push i zjawia się Brian niestety nie dał łomotu Austinowi ale walka ich trzech na Hardcore Justice zapowiada się ciekawie i możliwe że jednak Austin zdobędzie ten pas. No i ostatnia walka jak na ME ta walka była bardzo długo i do tego bardzo ciekawa na pewno dziwi że RVD ma tylko 5 pkt strat do Crimsona i mozliwe że jednak RVD dostanie title shot. No i na koniec Segment z Kurtem i Stingiem był dość ciekawy ale czasami trochę przynudzał i na pewno ich walka zapowiada się bardzo ciekawie tylko czekać na Hardcore Justice

lig48.jpg

• Styl:  Klasyczny

Galę rozpoczynają nie kto inny niż członkowie Immortal. Bully Ray przedstawia wszystkich po kolei i widać brak porozumienia oraz lekceważenie Mr. Andersona. Wreszcie Fortune przeciwstawiło im się i wygląda na to, że wygrali bitwę, ale nie wiadomo co z wojną. Walka Knockout's nie olśniła mnie, ale była na przyzwoitym poziomie. Dziwi wygrana Madison Rayne. Raczej po zdobyciu Knockout's tag-team championship Miss powinna trochę wypromować się. Chyba, że TNA chce pokazać, że Tessmacher i Tara umieją walczyć tylko jako tag-team to w tej chwili byłoby to zrozumiałe. Wygrana Devon'a nie dziwi, bo ostatnio pnie się w górę w rankingu BfG Series. Oczywiście nie zabrakło The Pope'a, który przywitał się z rodziną Devon'a i zasiadł na widowni. Szykuje się chyba jakiś konflikt między Christopher'em, a Aj Styles'em. Christopher'owi nie wiadomo o co chodzi i to on był powodem przegranej Styles'a. Odwrócił kompletnie jego uwagę od rywala, a ten wykorzystał to i wykonał roll pin, a sędzia doliczył do trzech. Później sprzeczka między członkami Fortune i Aj próbował nie słuchać tego co Daniels miał do powiedzenia. Ciekawe, gdyby był konflikt, to który odgrywałby w nim heel'a. Trzeci pojedynek, chciałbym zauważyć, iż jest błąd w wynikach. Prawda Samoa Joe poddał rywala, ale gdy sędzia kazał mu zaprzestać ten oszalał i nie przestał dusić rywala, za co został zdyskwalifikowany i sędzia zmienił rezultat. Tu przed street fight'em wydarzyła się rzecz straszna, albowiem drugi członek Beer Money - Roode doznał kontuzji i James musiał go zastąpić. Oczywiście Hernandez musiał wygrać w nieuczciwy sposób. Z resztą już od dawna tak się dzieje, ale w końcu Street Fight to czego się mogliśmy spodziewać. Walka X-ów ciekawa, ale wygrana Aries'a oznacza, że raczej tylko on i Brian będzie się liczył w walce o pas, a Shelley będzie tylko dodatkiem. Po walce musiał dopowiedzieć nieprzytomnemu Alex'owi, że wygrał ją sprawiedliwie, bo kiedyś Shelley zarzucał mu, że nie potrafi wygrać samemu. Przegrana Immortal dziwi, a zarazem nie. W końcu jako członkowie Immortal powinni być zgrani i mieć akcję tag-team'owe, a tak nie jest. Nie dziwi, gdyż wiadome, że Crimson i RVD są na czele tabeli i TNA chce, aby walka na Hardcore Justice była jeszcze ciekawsza.