Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Non-Title Match

Christian pokonał John'a Morrison'a

2 Match

Six Divas Tag team Match

Alicia Fox, Rosa Mendes & Melina pokonały Natalya, AJ & Kaitlyn

3 Match

Mark Henry pokonał Bobby'ego Heller'a

4 Match

WWE World Tag Team Championship Match

Michael McGillicutty & David Otunga pokonali The Uso Brothers

5 Match

2 on 1 Handicap Match

Cody Rhodes & Ted DiBiase pokonali Ezekiel'a Jackson'a

6 Match

R-Truth pokonał Randy'ego Orton'a via DQ

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Deep

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Smackdown obejrzane, więc pora skomentować!

Pierwszy segment z udziałem Huntera, CC i Trutha wypadł w moim odczuciu bardzo dobrze. Hunter świetnie się zaprezentował. CC również, swoją drogą zachowuje się jak zakochany ( w pasie; o czym kiedyś mówił Sebu), Truth również się spisał. To rozmawianie z tymi ''Jimmy'' jest najlepsze! W sumie zachowuje się trochę jak jakiś psychol, ale zarazem komediant. Niezłe połączenie! Segment na BS; w sumie nie mogę go ocenić bo był zbyt krótki. Zack dostał czas i się pokazał, a w dodatku będzie asystentem Teddiego! WOW! Może to być świetny pomysł, możne być śmiesznie i może ustali sobie walkę o tytuł? Ogólnie ciekawy, dobry pomysł. Przez to Zack będzie się częściej pokazywał. Pierwsza walka podobała mi się, ale moim zdaniem była za krótka. Widać, że Morrison jest w formie i nieźle się trzyma. Co do walki to tak jak powiedziałem; dobra, ale zdecydowanie krótka! Przypuśćmy, że panowie walczyli by na PPV o pas to dostali by więcej czasu i pojedynek byłby znakomity! A tak nie dostali nawet 10 minut! Swoją drogą John po zakończeniu feudu na SS z Truthem i po zwycięstwie; innego rozwiązania nie widzę, chyba że pociągną feud dłużej; mógłby wtedy przenieść się do niebieskich i walczyć o pas WHC! Dla mnie nadaje się bardziej niż Brayan! Ma wspaniałe umiejętności, charyzmę też nawet. No zasługuje na pas, albo przynajmniej na walkę o niego! No i później wielki minus! czyli powtórka z przeszłości! Po co puszczają te walki z dawnych lat. Nie dość, że trochę czasu zajmują; ten czas mogliby poświęcić dla wciąż czekającego na debiut Curtisa! a nie dają walki, które miały miejsce 2 lata temu, w dodatku i tak PRAWIE cały czas Big Show przeważał i wygrał. Rozumiem jak by dali walkę jakiś super gości, ale i tak to tylko zabieranie czasu! :t_down: Nie podoba mi się to! Następnie mamy segment z Wadem i Danielem. Obaj pokazali się z dobrej strony, szczególnie Brayan, który musi być coraz bardziej promowany i mieć więcej czasu przy micku. Zaintrygowała mnie sytuacja gdy Wade zaatakował Bryana, a wcześniej mówił, że to JEGO walizka. Zdaje mi się, że na SS Brayan będzie bronił jej z Wadem i PRZEGRA!! Cóż na razie nadal nie widzę go z pasem, Barret co innego! Mamy promo Justina. Widać, że w RPA jest super gwiazdą, ale co się dziwić! W końcu chyba nikt tam nie trenuje zapasów/wrestlingu! Następnie walka pań...nie oglądałem, ale tak przewijałem, przewijałem i coś długa była! WOW, więcej niż 2 minuty?! Cud! Mark vs lokalny jobber. Widać, że Henry już nie ma rywali i dają mu jobberów do zamiatania. Mark pokazał swoją prawdziwą siłę ! Takie coś to ja lubię! Przed walką chyba powiedział, że jest cipką?!- bussy?! Ciekawie było po walce. Widać, ze Sheamus jednak staje się facem, co ciekawe nie bał się Henrego i chciał walczyć! Myślę, że dostanie z nim walkę na SS! bo w domniemany feud z Nashem jednak wątpię! Później mamy walkę o pasy TT! Myślałem, że będą nowi mistrzowie bo Nexus to porażka! Usos mają umiejętności i dużo pokazują i oni nadają się na mistrzów! Nie wygrali teraz, myślę że na SS będzie rewanż i mamy godnych mistrzów! Potem feud z KoW! Truth to na serio psychol! Walka handicap! Chce powiedzieć ,ze Jackson powinien stracić pas na rzecz Teda, a Cody powinien iść do ME do pasa WHC. Sama walka nie była jakaś porywająca, tydzień temu Jacksonowi poszło dużo lepiej bo przeciwnik dużo z niego wycisnął, tu było inaczej! Warto dodać, że walka strasznie krótka! 5 minut?! I you series...BRO!!! Oczywiście cieszy zwycięstwo Legacy. No i pozostał Main Event! Ależ Randy zajebiście wygląda bez pasa! Oby go czasem nie odzyskał! Sama walka słaba, Orton tradycyjnie ssał, a Truth sam nie zrobi pojedynku. Jedynie co zasługuje na uwagę to pomału przemiana Ortona w takiego prawdziwego killera! Mam nadzieje, że po tym jak nie uda mu się wygrać pasa (na co czekam) być może zmieni się całkowicie! Zobaczymy. To wszystko, krótko ale po prostu chce mi się spać. Pozdrawiam! :thumb:

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Klasyczny

Czas na napisanie kilku słów o SD! Zacznijmy od pozytywnego pojawienia się Triple H oczywiście na plus. Zdziwiło mnie to, że na gali pojawił się Truth i Morrison ale to jak najbardziej odświeżenie i o to chodzi. Zaczynając od pierwszego pojedynku powiem że irytuje mnie to że Christian ma pas, jest mistrzem a ostatnio występuje w openerach a to pierd*** drewno Orton jest cały czas w ME! Christian i Morrison źle nie było ale uważam że obydwu panów stać na lepszą walkę. Uwzględnię to że Morrison jest po kontuzji i ujdzie. Dalej walki Div. Nuda nuda nuda. Dlaczego nie dadzą jakiegoś ciekawego pojedynku Div w końcu. Nie wiem Gail Kim vs AJ lub coś w tym stylu. Dalej niszczenie Henrego to już formalność. Wkurza mnie tylko że chcą wcisnąć Sheamusa do feudu z Henrym! Nie tędy droga! Miałem nadzieje że Sheamus pofeuduje z Barrettem ale jak widzieliśmy Barrett zajmie się chyba Bryanem. No kto wie. W międzyczasie dolicze na plus pojawienie sie Rydera i jego nowa funkcja na SD. Miałem nadzieję że to on zawalczy z Markiem ale sie nie udało. Może będziemy go oglądali w ringu. Ruszyło się coś w dywizji TT i już miałem nadzieję że Usos będą nowymi mistrzami. Otunga i McGillicutty to drewna pokroju Ortona. Oby pomiędzy tymi TT doszło do walki na Summerslam i Usos zostali mistrzami. Dalej Handicap który był średniawy. Co do tego też mam nadzieję że na Summerslam ujrzymy pojedynek o pas IC który wygra Rhodes. Może Triple Threat Cody vs Ted vs Zeke. Main Event taki sobie. Byłby lepszy bez Ortona moim zdaniem. R-Truth pokazał się z dobrej strony. SD! wypadnie lepiej jeśli Orton nie będzie walczył w ME taka jest moja opinia i jej nie zmienię. Jest lepiej ale może być o wiele lepiej.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2