Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Santino i Morgan kontuzjowani! Cena, Punk, SummerSlam i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Oto co Zema Ion (a/k/a Shiima Xion) powiedział o podpisaniu kontraktu z TNA.
"I have a contract with them and will be appearing on television soon,"

http://www.youtube.com/watch?v=pVCSN5sg5eQ

http://www.youtube.com/watch?v=uuLNC9-isNg

:arrow: A to dwa video z Punkiem dla ABC's "Jimmy Kimmel Live"

4j6fix.png

:arrow: Gwiazda WWE Miz ogłosił na swoim Twitterze, że będzie pierwszym wyrzucającym na boisku w dzisiejszym meczu Cleveland Indians. Pisał też, że będzie gospodarzem MTV "Rivals" po pokaż na MTV o 22. Pojawi się również w talk-show TBS w "Lopez Tonight" o 23:00 w środę.

:arrow: Rating ostatniego SmackDown wyniósł 1.89 co daję wzrost o 0.17 z porównaniem z poprzednim SD.

:arrow: Poniżej kilka wpisów na temat Generation Me i RVD.

O debiucie Generation Me w TNA

"I remember the first time we found out we were gonna be called 'Max & Jeremy' was when we watched out debut match with everybody else and it was just so weird. Calling Nick 'Jeremy' was something we were never really comfortable with. We had no idea what our names were going to be in TNA. They told us to think of names because we were just going to be portrayed as 'job-guys' who eventually got a '1-2-3 Kid type' win and then we would get names."

Dlaczego Generation Me nie zostali dłużej w TNA

"It just comes down to money. We had crumby deals where you got paid-per-appearance. And we both had dreams to one day sign with a big professional wrestling company and when we got a TNA contract, I think we kinda jumped-the-gun. To tell you the truth, I don't even think we looked at our contracts. At first, we were making good money and thought it was pretty cool. But as time progressed, we asked for help and asked for a guarantee and we never got that. We never wanted to split-up. When they said we would be X-Division wrestlers, we didn't want to be lost in the shuffle. And when the agents couldn't even tell whether we were heel or face, that's when we decided it was time to get out."

O kontrowersyjnym komentarzu RVD na temat The Young Bucks'a

"We knew he was talking about us. At first, we were like why? I didn't feel like either of us had any issues with Rob. Rob always seemed like a loner who just did his own thing. He's not exactly the kind of guy that you would approach. Every day we saw him at TV, we both said 'hi' to him. So he didn't have the right to make comments like that. Just because we didn't go to Rob specifically, I hope he didn't take that personally. If we needed any advise, we would go to veterans like Terry Taylor, D-Lo Brown, Tommy Dreamer or Al Snow."

nash.jpg

:arrow: Kevin Nash "Party Tour" pojawi się w Cleveland, Ohio w sobotę, 6 sierpnia w Harpo's Sports Cafe (Brook Park, OH).

:arrow: Poniżej spoiler dotyczący wczorajszego Raw.

John Cena pokonując Rey'a Mysterio w walce o WWE Title po raz 9 stał się posiadaczem pasa WWE.

:arrow: Jak wspomniano wcześniej, nie będzie Divas Battle Royal na następnym RAW, gdzie zwyciężczyni miała zmierzyć się z Kelly Kelly o Divas Championship na SummerSlam. Krążą plotki, że będzie na SummerSlam będzie walka Kelly vs Eve Torres.

summerslam.png

:arrow: Poniżej w spoilerze planowane walki na SummerSlam. MOŻLIWE SPOILERY Z RAW

John Morrison vs. R-Truth

Cena vs. Punk Champion vs. Champion.

:arrow: Dolph Ziggler ma nowy theme jakim jest wersja I am Perfection zespołu Downstait's.

palumbo.jpg

:arrow: Była gwiazda WWE Chuck Palumbo napisał na Twitterze notkę o tym, że wkrótce może powrócić do ringu.

"Looks like i may be back in the ring in Oct.Looking forward to it! Have some fun and hang out with some old friends."

borisalexiev.jpg

:arrow: Santino Marella dziś rano powiadomił na swoim Twitterze, że ma złamany nos! Stało się to na wczorajszym nagraniu Superstars.

SPOILER DT. CM PUNKA! SPOILER Z RAW!

:arrow: Gdy Raw zeszło z anteny CM Punk chwycił mikrofon i powiedział "I'm Baaaaaaaaaaaack!"

MattMorganPromo02_mr_1270261965-000.jpg

:arrow: U gwiazdy TNA Matt'a Morga'na zostało zdiagnozowane rozdarciem mięśnia piersiowego przez co będzie on pauzować przez sześć tygodni. Morgan miał szczęście, bo mogło to zakończyć się operacją i byłby znacznie dłuższy czas pauzowania.

:arrow: Gwiazdy ROH Adam Cole & Kyle O'Reilly przedłużyłli swoje kontrakty z tą federacją.

220px-The_ROCK.jpg

:arrow: Oto co napisał wczoraj rano The Rock na swoim Twitterze.

"Cena fans: pls stop tweeting me to stop being "mean" to John. If u think I'm mean now, just wait til Survivor Series in NYC."

A oto co odpisał mu Cena

"Dear Dwayne, excited that you are thinking of attending Survivor Series in MSG.", "You can buy your ticket on September 10th. See you there."

:arrow: Warto dodać, że tegoroczne Survivor Series będzie 25 SS! Odbędzie się ono 20 listopada w Madison Square Garden w Nowym Jorku.

Chris-Hero-y-Claudio-Castagnoli1.jpg

:arrow: Mówi się, że jeżeli gwiazdy ROH Chris Hero i Claudio Castagnoli przybyli do WWE to byli by oni pominięciem rozwoju i od razu przeniesieni do głównego rosteru.

:arrow: W Dark Matchu Raw Bo Rotunda (brat Husky Harris'a) pokonał Primo.

:arrow: W spoilerze dotychczasowe walki nagrane na SuperStars. BEZ WYNIKÓW!

* WWE Tag Team Champions David Otunga & Michael McGillicutty vs. Chris Masters & Santino Marella

* Alex Riley vs. Jack Swagger

:arrow: Kolejną gwiazdą ROH, którą zainteresowało się WWE jest Jimmy Jacob. Ale to jeszcze nic pewnego.

BoundGloryLogoCutedbyDrogenbaron.png

:arrow: Impact Wrestling ogłosiło, że oficjalną piosenką tegoroczne Bound For Glory jest theme "Not Again" wykonywany przez zespół Staind.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Xenon

1

• Hacjend

1

• Blazi

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zema Ion bardzo dobrze, że podpisał kontrakt z TNA. Wzmocni dywizję X i widzielismy go w walce o kontrakt, więc napewno coś do pokazania ma i niech to pokazuje na Impactach. Czekamy na kolejne kontrakty z tą federacją. o no tatingg SD nie dziwi, naprawde to show w tamtym tygodniu wypadlo badrzo dobrze i może WWE za cel ma dobić i regularnie przekraczać 2.0? Santino kontuzjuje sie na Superstars... Szkoda, bo w jego miejsce moze wejdzie Ryder i być może zack zacznie wystepowac na Raw, ale bedzie musial dalej siedziec na SS. Kontuzja Morgana! Bardzo dobrze! znaczy nie zycze nikomu nigdy kontuzji, ale to dobrze dla mnie i dla wzgledów wrestlingowych bo to przekresla raczej jego szanse na wygraną w BfG Series, a dobrze, bo ja wolę od nigo w ME zobaczyć Crimsona (O Tak :D) albo Gunnera. Blazi no niestety, ale dales spoiler,

z CM Punkiem, bo chyba "I'm back" mówi samo za siebie!

Oby Ci zawodnicy z RoH zasilali WWE, bo naprawde tylko federacja Vin... Trajpla (:P) na tym zyska. Dziek iza newsy i poprawiam juz spoiler

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Zema Ion w TNA po raz kolejny powiem że bardzo dobrze bo przyciągnął moją uwagę w walce o kontrakt. CM Punk w tym filmiku jest genialny ale dzieciak wymiata!:D Miz coś zapracowany ostatnio. Rating SD jest wyższy i to cieszy. Oby kolejny odcinek zaliczył wzrost o jeszcze więcej. I nie będzie Battle Royal bo był to za dobry pomysł tak? Jedyne wyjaśnienie. A szkoda. Nowy theme Zigglera moim zdaniem o wiele lepszy od poprzedniego. Jak dla mnie z takim themem to na pas WWE :lol Chucka kojarzę tylko ze SvR więc nie wiem jak on się tam prezentował ale powrót zawsze mile widziany. Santino powrotu do zdrowia! Ależ to Superstars jest groźne =)) Szkoda Morgana ale odpoczynek dobrze mu zrobi. Nabierze świeżości. SS mam nadzieję że będzie bardzo dobre i odniesie duży sukces. A WWE pokazało że potrafi robić dobre PPV. Tak tak tak. Ile razy słyszeliśmy że nowe gwiazdy mają debiutować od razu w rosterze i co? I nic. Dzięki za newsy :t_up:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Spisałeś się, świetne Newsy.

Za każdym razem, gdy widzę Zema Ion zaczynam się denerwować, ale wiem, że taka jest jego rola. Jest on takim Zack'iem Ryder'em w TNA i sądzę, że mają podobnego skilla, więc jest to dobry ruch ze strony Dixie. Video z Punk'iem przecudne, ale tak jak przedmówca kluczową postacią w tym filmiku był dzieciak. Najbardziej podobała mi się kłótnia czy to jest pas czy tytuł mistrza. Miz ostatnio lubi się pokazywać i wszędzie jest go dużo, a to jest dla mnie ważne, gdyż to jeden z moich ulubionych wrestlerów i myślę, że to on

powinien wygrać walkę o pas WWE z Rey'em.

Wzrost ratingu zawsze cieszy, ale nadal jest to o wiele mniej od RAW, a myślę, że niebieski brand powinien zasługiwać na nieco więcej uwagi. Co do Generation Me to trochę szkoda, że odchodzą z TNA bo mają talent, a już szczególnie pokazują go w walkach tag-teamowych, ale to ich wybór i nikt nie ma prawa im nic zarzucać. Nash mnie nie obchodzi. Co do spoileru to nie cieszy mnie wynik tej walki. Sądze, że jest to niemożliwe, gdyż na plakacie SummerSlam znajduje się Alicia Fox i wątpie, żeby to nic nie znaczyło. SummerSlam zapowiada się ciekawie. Co do song'u to nie dostrzegłem wielkiej różnicy. Niech wraca i życzę mu powodzenia. Szkoda bo oznacza to krótka przerwę, ale wydaje mi się

to chyba on wylewał szampana na Mysteria, co widać na końcu fety.

Gdy CM coś mówi to musi być SHOW!. Kolejna kontuzja i jestem ciekawy co TNA zrobi w tej sprawie, bo jak wiemy jest on na pierwszym miejscu w rankingu Bound for Glory Series, którym dzieli się z Crimson'em. ROH się nie interesuję, więc raczej nie powinienem nic pisać, żeby się przypadkiem nie skompromitować. Konflikt się zaostrza, a przyznam, że może to być feud of the year, ale dopiero w następnym roku.

Rating Smackdown jest dobry może i to nie to samo co Raw. Sądzę że Eve i Kelly to jest już pewne a zwycięsko z tej walki wyjdzie Eve.

Cieszę się że Zemo lon podpisał kontrakt z TNA, fajnie go będzie tam widzieć. Kontuzja Morgana oznacza że jego szanse na zwycięstwo

w BGF Series są niemożliwe. Teraz jedynie zostaje czekać czy Gunner a może Crimson. Chris i Claudio to świetni zawodnicy oni zasilą

WWE i pewnie zdobędą pasy tag teamów. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Tak. SD Nigdy nie będzie miało takiego rankingu jak Raw. Inna półka. Marella złamany ma nos....Mogę życzyć powrotu do zdrowia.

Te dwa filmiki z Punkem fajne. "To nie pas! To mistrzostwo!" Bardzo fajne.

25 SS w tym roku. Jubileusz :D

Gratki dla Jaśka, 9 mistrzostwo. NA pewno będzie tego więcej.

Dzięki za newsy!

1.jpg

Iluzja.....

Ciesze się,że Zema Ion podpisał kontrakt z TNA. Po tym co pokazał w walce o kontrakt na DX można śmiało stwierdzić, że ma duże umiejętności. Na pewno podniesie jeszcze bardziej dywizje X. Teraz czekam tylko na Low Ki i Evansa i będzie wyśmienicie! No Punk dobrze zagrał w tym filmiku, ale głównie na uwagę zasługuje Archi (ten dzieciak) 8) . Rating SD! muszę powiedzieć, że dobry! Widać, że chcą dobić do 2.00 ! Jasiu :applause: za twój 9 tytuł WWE. W sumie jest już 11- krotnym mistrzem (jeszcze 2 razy miał pas WHC), ale znając jego pozycje będzie mistrzem jeszcze ze 100 razy!, a ja tego nie wytrzymam! A więc jednak Punk podpisał nowy kontakt (?), ale to raczej było pewne! Morgan dostał kontuzji i teraz jego szanse na dostanie title shota są małe! Cieszę się z tego powodu; oczywiście nikomu nie życzę źle. A więc WWE powraca do domu- NEW YORK Madison Square Garden! O Hero i Castagnolim się wypowiadałem, więc nie muszę się powtarzać ;) . Alex na SS ?! A więc jego push na prawdę został zatrzymany, ale żeby go dawać na SS ? :shock: .

Dzięki za newsy! Pozdrawiam :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

To dobre posuniecie ze strony TNA że podpisało kontrakt z Zema Ion, no tylko żeby TNA nie zmarnowało takiego talentu jakim jest Zema. No widać że Rating SD! zaliczył bardzo duży wzrost, może przez to że Randy Orton nie jest WHC a jest nim Cristian. Gratulacje dla Ceny za to że wygrał 9 tytuł WWE. Kelly z Eve na SS mi to pasuje obie mogą stworzyć fajny pojedynek, i jak myślę że przed SS Eve przejdzie HELL TURN i odbierze pas Kelly bo ona z tym pasem mi za bardzo nie pasuje. Walka Johna i R-Truth była pewna bo muszą dokończyć swój feud. Ta kontuzja Santino jest jakaś dziwna złamany nos, no ale pewnie wróci za parę tygodni i znów będzie walczył na superstars. No chyba było pewne że Punk powróci i podpisze jednak kontrakt no tylko teraz czekać co z tymi pasami. No szkoda że Morgan ma kontuzję, no ale przynajmniej nie wygra BfG Series i z tego się ciesze. Niech jak najszybciej Chris Hero i Claudio Castagnoli podpiszą kontrakt z WWE i zadebiutują na RAW i może powalczą o pasy Tag Temowe. Walki na supertars takie sobie ale co w nich robi Alex Riley no przynajmniej wygrał ale co on robi tam. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Styl:  Jasny

Mam nadzieję, ze Zema nie będzie szmacony i dostanie szansę pokazania się w TNA. To video z Punkiem mega zajebiste - typowy, głupkowaty, amerykański humor, który wyszedł całkiem śmiesznie. No od momentu słynnej rzemowy na RAW, Punk zyskał sporo popularności :) No zapowiada się bardzo pracowity tydzień dla Miz'a. Rating smacka nadal nie powala, choć show trzyma dobry poziom. No te wpisy Nick'a świadczą tylko o tym, że RVD jest poprostu, mówiąc krótko, dupkiem. Ten spoiler z RAW zbyt istotny nie jest wg mnie. Przed John'em jeszcze sporo Title runów i w tym tempie toza 4-5 lat przegoni Flaira z palcem w czterech literach. Divas Battle Royal - obchodzi ono wogóle kogoś :thinking::?: Ten spoiler dotyczący Summerslam jest w sumie już na 99,9% pewny, a od siebie dam jeszcze jednego dotyczącego Smackdown

To już jest pewne - na SummerSlam dojdzie do pojedynku Christian vs Randy Orton o WHC Title. Match ten odbędzie się w stypulacji No Holds Barred. Mam nadzieję, ze nie podłoża znowu Zapałki, ale niestety na to się zanosi.

Chuck Polombo - nigdy ten pan mnie nie interesował i tak jest po dzień dzisiejszy. Santino przeżyje ze złamanym nosem - wystrczy kupić maskę Rhodes'a i będzie Tip-Top :)

Apropo Punk'a i tego co powiedział, to jeszcze jeden spoiler ze Smack'a

Otóż na Smacku pojawił się Triple H i zaanonsował, że CM Punk został ponownie zatrudniony. Wg mnie to trochę lipnie, że ot Tak Punk zostaje przyjęty. Chyba, że jest to część jakiegoś sporego planu i mam nadzieję, ze tak będzie.

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Matt'owi. Wojny na ćwierkaczu między Rockiem a Ceną ciąg dalszy. W sumie spoko się czyta te ich wpisy. Jestem ciekaw czy to jakoś się przełoży na jakieś wydarzenia na SummerSlam. No jeżeli Claudio i Hero nie wyladuja od razu w jednym z głównych brandów to się wkurwię!! Obaj to czołowa dziesiątka (Claudio to piątka) sceny niezależnej i mieliby jeszcze się pałętać w FCW :?: FUCK NOOOO :!::!:

To by było na tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Hehe... Zabawne te filmiki z CM Punk'iem. Bardzo lubię Cleveland Indians i nie mogę się wprost doczekać. Nie podoba mi się to, że John Cena pokonał Rey'a Mysterio, który pierwszy raz w swojej karierze zdobył WWE Title. Myslałem, że będzie feud na linii Rey'a Mysterio, R-Truth'a i Alberto Del Rio. Chce zobaczyć jak CM Punk rozwali Cene w walce Champ vs. Champ. Ta nowa muza Dolpha jest boska !! :D. Co do Chucka to chciałbym by zadebiutował w TNA. Debiut Chrisa Hero i Claudia Castagnoli w WWE ? Niezbyt mi pasuje. Chris i Claudio pasują do sceny niezależnej a nie do tego widowiska dla małych dzieci. Chociaż Jimmy Jacob by mi przypadł do gustu w WWE :lol .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...