Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BBA News #1!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Jak podaje wrestling observer William Regal dziś na konferencji prasowej potwierdził, że będzie GM nowopowstałej federacji British Brawl Action. Ten sam portal nazwał to przedsięwzięcie czymś „wielkim i nieprzewidywalnym”.

:arrow:BBA potwierdziło że jest w bliskich kontaktach z Polish Brawl Wrestling. Prawdopodobnie w przyszłości możliwe będą gościnne występy rosteru PBW w BBA.

:arrow:Dzięki Twitterowi dowiedzieliśmy się kto będzie komentował dla nas galę BBA Show. Będzie to JBL oraz Jim Ross. Ten pierwszy był zachwycony postępem prac i decyzji podjętych przez Regala.

:arrow:Na oficjalnej stronie internetowej BBA mamy możliwość przeczytania całego rosteru BBA. Zawodnicy zachwycają każdego. Zobaczcie sami.

CM Punk

Alberto Del Rio

Rey Mysterio

Amazing Red

Alex Shelley

Chris Sabin

Daniel Bryan

Jack Evans

Samoa Joe

Zack Ryder

Low Ki

Johnny Gargano

AJ Styles

Christian

Jeff Hardy

R-Truth

Mr. Anderson

The Miz

Sheamus

McIntyre

Rhodes

Jimmy Uso

Jey Uso

Chris Jericho

John Morrison

Trent Barreta

Curt Hawkins

Shannon Moore

Volador Jr.

Averno

:arrow: Regal ujawnił nam, że federacja wprowadziła trzy pasy mistrzowskie. Są to:

BBA Championship

BBA Cruiserweight Championship

BBA TT Championship

:arrow: Najbliższa gala PPV będzie nosiła nazwę First Challenge cokolwiek ma symbolizować.

:arrow: Data pierwszej gali jak i cała karta pojawi się niedługo. Właściciele mówią jednak o „wejściu smoka”. Czekamy więc z niecierpliwością.

:arrow: Johnny Gargano oraz Low Ki mają być promowanymi zawodnikami na każdym froncie. Sami zawodnicy zaprzeczają tym doniesieniom. Należy jednak zwrócić fakt, że to Johnny Gargano zaprezentuje pas na konferencji prasowej.

:arrow: Na Facebook’u utworzony został oficjalny profil federacji. O dziwo „Lubi to” już 3tysiące osób!

:arrow: Wiemy, że siedziba BBA znajduje się w Londynie. Tam też będą się odbywały dwutygodniówki tejże federacji. Sam GM nie wyklucza jednak gal w USA czy Europie.

:arrow: Śledząc Twittera napotkaliśmy na ciekawy wpis.

R-Truth

„Znów Konspiracja! Dlaczego nie dadzą mi od razu pasa BBA?!”

:arrow: Zostając przy temacie pasów. Pierwszych w historii posiadaczy pasów BBA poznamy na PPV. Podobno wtedy odbędą się finały turniejów. Jednak na ten temat nic jeszcze nie wiemy.

Federacja będzie prowadzona przez Hunico i Xeba. Newsy przygotowane przeze mnie. Karte ujawnimy niebawem. Liczymy na komentarze. Wysilcie się i chociaż trzy zdania na temat federacji!

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lontek

1

• Illusion

1

• Clown.

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Widzę, że rusza kolejna federacja więc trzeba zagrzać do walki :) Jak na początek wygląda to bardzo fajnie. Bardzo ciekawy roster, zawodnicy z różnych federacji. Za to duży +, bo nie trzymacie się tego co się ostatnio rozpowszechniło czyli moda na WWE. Ogólnie newsy fajne, ciekawe informacje. Wpis Truth'a z twitter'a wymiata :D . Bardzo fajnie się to zapowiada i mam nadzieję, że długo pociągniecie. Powodzenia ;)

ksgj.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Fajny projekt. Jednak nazwa British Brawl mi tu nie pasuje. Patrząc na roster zapowiada się na highfling oraz promowanie dywizji cruiserweight niż brawl z dywizją Havywaight. Mimo tego zapowiada się fajnie i będę śledził. Zobaczymy jak wypadanie pierwsza gala i jak długo to pociągniecie.

#SmartFanZone

Xeb w trzech fedkach?! NO LIFE! Dobrze, że bedziecie wspólpracowac z PBW, bo to cieszy ze beda jacys mistrzowie czy ktos równiez z innych aren i mozna nawet powiedziec swiatów. Regal GM'em?! No to nie dziwi nazwa British Brawl Action. JBL i JR to dobra para, pasują do siebie i ciekawe jak bedziecie nimi tylk ozaostrzac feudy, ich komentarzami oczywiście. roster jak dla mnie za dlugi, bo nie wykrozystacie nigdy wszystkich zawodników, ale na poczatek macie duże pole do popisu. Jednak przy takiej ilości ludzi nieuniknione raczej są zwolnienia, bo waptie by kazdy sie na gale łapal. Mysle ze moglibyscie robic przed galą krotki Dark Match, aby Ci zawodnicy nawet jeżeli nie w głównej karcie to aby łapali się gdzies tam przed galą. taki Dark Match jeżeli zaakceptowalibyście ten pomysł to mógłbym wam pisac na każda gale bo w taakich króciutkich walakch ale z emocjami jestem dobry :P Dość mało pasów, jak dla mnie mogliście dodac jeszcze z 1 pas TV czy Intercontinental aby te feudy odbywaly się o coś, a glupio jaktak po 1 gali sie dowiadujemy ze bedzie nowy pas :P Low Ki i Gargano?! Bardzo fajne polączenie, czekam jak to bedziecie ich przedstawiac na galach ;) Szkoda, że tylko jeden wpis z Twittera, bo naprawde one sa bardzo fajne, zaostrzaja troche feudy a mieliśmy tylko trutha i jego konspiracje :P Ja o tym co będzie sie działo z pasami nie chcialbym wiedzieć, bo wolę mieć to jako niespodziankę. Sugerowalbym również, aby jakiś pas został rozdany po walce wynikającej z segmentu moze nawet na 1 czy 2 tygodniówce, a tak albo same turnieje o wszystkie pasy to nie wygląda aza dobrze jak o każdy pas turniej i tylko turniej turniej turniej! Nie! Urozmaićcie to troche aby bylo ciekawie i z emocjami. Z oczekiwaniem czekam na to wasze "wejście smoka". Jezeli chcecie te Darki to ja służe pomocą :) Dzieki za newsy i z komentami i pomysłami polecam się na przyszlość.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Bardzo ciekawie zapowiadająca się federacja. Newsy ciekawe, już się nie mogę doczekać pierwszej gali. Roster bardzo mi się podoba,

jest jednak ich trochę dużo. Życzę powodzenia i czekam na kolejne newsy oraz galę. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

To już wiem, dlaczego mnie zostawiłeś! :P Nie no, wiem że wasze gale będą fenomenalne i nie chciałeś takiego słabiaka jak ja. Rozumiem. Smutne, ale prawdziwe. Fajnie że się za to bierzecie. Czekam na gale, która z pewnością będzie fenomenalna :D

1.jpg

Iluzja.....

Jako że wiem jakie walki pisze Xeb. To ta federacja zapowiada się naprawdę wspaniale. Nie miałem okazji spotkać się z walkami Hunico, ale też są pewnie dobre. Newsy napisane fachowo ;)Czekam na kartę i gale.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Po pierwsze oby wasza federacja przetrwała jak najdłużej. Oby Cruiserweight żyło bo macie do tego bardzo dobrych zawodników. Fajny pomysł z Lubię to :D Newsy krótkie więc komentarz też skromniutki ;)

Powodzenia :t_up:

Nie no nie będę się tak rozpisywał jak fan :8 Fajnie, że powstała nowa fedka. Widzę, że będziecie stawiać na high flying chodź kogoś mi tu brakuje hmmm :thinking: już wiem brak mi tu Sin Cary ! Zawodnicy świetni i widzę że nie tylko sam MS bo pojawiło się też coś z lucha :D Co do newsów, są dobre i myślę, że z czasem będzie ich coraz więcej. No cóż więcej, napisaliście to co najważniejsze i git. A tak poza tym to "Lubię to!" i niech pojawia się więcej wpisów z tłiterku :D

alexisy.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No no, zapowiada się bardzo dobrze, dobry roster fajnie przedstawione newsy, twitter itp. ale myślę że przy takim tosterze pasy dla cruiserweight powinny być dwa. Co mnie w oczy koli? Nie ma gwiazd większego formatu, oczywiście jest punk itp. ale brakuje mi np. HHH, który jakby go nie umieścić na tygodniówkach robi zawsze zajebiste show. Ogólnie wszystko spoko ale... JA CHCE Z WAMI DO CHOLERY!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Na początek napisze że mam nadzieje że to nie tylko będą newsy ale dojdzie też gala :) I też nie jedna, ponieważ tutaj na BGZ coś nie udaje zrobić więcej niż kilka gal, ponieważ jest szybka rezygnacja też tak miałem. No co napisać, newsy jak newsy poznaliśmy roster dosyć ciekawy widze większość z WWE i dla odmiany coś z innych federacji.Z pasami podobnie jak u mnie że zostaną rozdane na PPV i to pomysł jest dobry jak na początek federacji tyle. Czekam na pierwszą gale.