Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #55 by Luba

Temat pracy: BGZ Wrestling users :D

Termin oddania: 31 lipiec (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać usera z BGZ Wrestling. ^^

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

TurekiDropsSTBGZ.png?t=1311708961

Praca #2

lubosz.png

Praca #3

scaled.php?server=560&filename=lubakopia.png&res=medium

Praca #4

pabloz.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Turej

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

[Praca 1] - 5- Bardzo ładna praca i najlepsza ze wszystkich. Fajny napis, zdjęcia fajnie podzielone. Nie no bardzo mi się podoba ;)

[Praca 2] - 4- Ładne w topienie, napis również fajny szczególnie te teksty za nim. Jednak praca nie przypadła mi tak do gustu jak pierwsza

[Praca 3] - 3- Zdecydowanie za ciemna i napis również mi się nie podoba.

[Praca 4] - 1- Praca wydaje się być zrobiona na gimpie, nic ciekawego tu nie zrobiłeś i moim zdaniem takie coś nie nadaje się na ST :t_down:

#SmartFanZone

[Praca 1] - 5 - Najlepsza! Cholernie mnie się podoba i w dodatku jest z jajem! Świetny napis i pomysł, brawa dla autora. :roll:

[Praca 2] - 4 - Średnio mnie się podoba, bardzo mnie się nie podoba Twój napis. Poza tym reszta jakaś taka nie za fajna. Po prostu mnie się nie podoba.

[Praca 3] - 4 - Praca bez historii. Napis mnie się dość podoba, poza tym fajne efekty naokoło. ;)

[Praca 4] - 3 - Praca dość prosta, ale jak dla mnie zdecydowanie prześwietlona i brak napisu.

[Praca 1] - 5 - Niby prosta praca, ale coś w niej jest, że przyciąga oglądającego: może to Turek, może to Droops :)

[Praca 2] - 4 - Szkoda, że postać jest taka niewyraźna, bo ogólnie cała praca nawet fajna.

[Praca 3] - 4 - Ta praca też jest fajna, lecz bez rewelacji :P

[Praca 4] - 1+ - Nie chcę poniżać twórcę, ale wydaje mi się, że sam zrobiłbym lepszą pracę :shock:

[Praca 1] - 4 - Bez wątpienia praca z pomysłem i bardzo nawiązująca do tematu, jednakże pod względem graficznie aż tak słodko nie jest to i tak można poznać, że dobra Tuptusiowa praca.

[Praca 2] - 4 - Wszystko do siebie dobrze pasuje i tak naprawdę poza tymi odchodzącymi światełkami znacznych minusów brak.

[Praca 3] - 5 - Według mnie to najlepsza praca w stawce. Pod względem graficznym zdecydowanie najlepsza, a przerobienie stocka niemalże zajebiste. Luba zapewne weźmie to w podpis.

[Praca 4] - 2 - Zupełnie mi się nie podoba, jeden efekt to za mało.

[Praca 1] - 5 - Moim zdaniem najlepsza praca w stawce. Ładnie wszystko sklejone, napis dodaje urody. Dobre kolory i wyróżnia się wśród reszty.

[Praca 2] - 4 - Praca sama w sobie jest dobra. Ładne wtopienie ale te czerwone światełka moim zdaniem nie pasują i napis ssący jak dla mnie.

[Praca 3] - 4+ -Praca nieco gorsza od pierwszej. Bardzo fajne wykorzystanie i przerobienie stocka. Praca z pomysłem i dobrymi kolorami.

[Praca 4] - 1 - Bez pomysłu, bez niczego tak naprawdę. Nic tu nie jest zrobione na dobrą sprawę, jakieś światło czy coś które wymazuje pablo połowę twarzy. Najgorsza praca w stawce.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Praca 1 - 4 - Tuptus, bardzo ładna pracka. Podoba mi się napis, ale jakos tak nie jest tu za dużo zrobione.

Praca 2 - 4 - Równiez git praca, fajne tło i dobrze przedstawiony Luba pasuje do tła.

Praca 3 - 5 - I ja też sądzę, że to najlepsza praca, bardzo podba mi się cała wielka praca z całym stockiem i również świetny napis.

Praca 4 - 1 - Blazi, nie wrzucaj tu takich shitów, rozumiem, że liczyłeś na 3 miejsce na 3 prace, ale to jest totalne gowna.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[Praca 1] - 5 - Praca ładnie wygląda, ładnie poprzycinane fotki tylko jestem ciekaw co to za przystojniak po lewej stronie sygny... Ale ten koleś po prawej - masakra ;/

[Praca 2] - 4+ - Wszystko niby ładnie, ale mi czegoś tutaj brakuje. Ciekawy pomysł ale można byłoby to inaczej wykonać, lecz mi się nawet w jakimś stopniu praca podoba.

[Praca 3] - 4 - Niby wszystko OK, ale mało tutaj czegoś - tak jak w pracy wyżej. Coś byś musiał dodać do tej pracy, jakieś napisy, loga etc. w kontach sygnatury, wtedy według mnie byłoby OK :)

[Praca 4] - 3- - Trochę słaba praca. Nie podoba mi się efekt który postarałeś się nam pokazać. Brakuje w tej pracy dużo rzeczy, dlatego według mnie praca najsłabsza.

[Praca 1] - 5 - Jedyne podsumowanie tej pracy to: =)) =)) =)) Ale na poważnie, to bardzo ładna praca. Ogólnie to napis mi się bardzo podoba w niej.

[Praca 2] - 4+ - Również fajna praca. Klimat i napis niczego sobie, ale nie ma tego czegoś, co do mnie przemawia.

[Praca 3] - 4- - Tak samo jak poprzednia praca fajny klimat i napis. Trochę za pusto w niej i nie dużo się dzieje, chociaż te kropki ciekawe.

[Praca 4] - 2+ - No cóż.. słabo.. Praca strasznie rozjaśniona. W ogóle do mnie nie przemawia. Można byłoby z nią zrobić więcej, ale autor się nie postarał.

[Praca 1] - 3 - Nie rozumiem tych dobrych ocen, praca jest maksymalnie przeciętna, słabo sklejone zdjęcia, kiepskie napisy, minimalny wkład. 3 to i tak za dużo, ale niech będzie.

[Praca 2] - 3 - zapieprzone filtrami, które po prostu brzydko wyglądają + liche napisy

[Praca 3] - 4 - najlepsza praca z tego zestawu, dobry środek pracy i kolory, choć błędów nie brakuje.

[Praca 4] - 2 - nic ciekawego, nie ma co komentować.

[Praca 1] - 4- = Jakoś nie przypadła mi do gustu, ale nie jest najgorzej. Nałożyłbym więcej żywych kolorków, bo trochę taka nudna jest ta praca.

[Praca 2] - 5+ = Jakoś coś mnie przyciąga do tej pracy. Ładne tło i napisy też dobrze dopracowane. Rób dalej, a coś z Ciebie wyrośnie

[Praca 3] - 4+ = Jest dobrze, ale może być jeszcze lepiej. Coś mi w niej nie pasuje, ale nie powiem co, bo sam nie wiem.

[Praca 4] - 2 = Przepraszam, że skrytykuję, ale taką samą, albo chociaż podobną opcję mam w telefonie, jak robię zdjęcie, więc nie widzę przy niej dużo roboty.

[Praca 1] - 5 - Bardzo ładna praca. Bardzo dobry napis i z pomysłem praca. Ogólnie praca na wielki plus.

[Praca 2] - 4 - Ładna praca. Napis świetny i postać fajnie w topiona. Praca chyba bez minusów.

[Praca 3] - 4 - Praca fajna. Napis ładny i kolory fajne. Praca miła dla oka.

[Praca 4] - 2 - Praca słaba. Nic chyba nie jest w niej zrobione, a do tego bez napisu. Praca na minus.

[Praca 1] - 5 - Najlepsza praca z tych czterech, dobrze dobrane tło jak i też ten znakomity napis.

[Praca 2] - 4 - Też bardzo fajna praca, bardzo dobre wykonanie.

[Praca 3] - 4+ - Dobry pomysł ale już nie za dobre wykonanie, no i świetnie zrobiony napis.

[Praca 4] - 1 - Najgorsza praca, same zdjęcie i do tego brak napisu.

lig48.jpg

Praca 1 - Średnia Głosów: 4,58

Praca 2 - Średnia Głosów: 4,00

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,08

Praca 4 - Średnia Głosów: 1,91

Ladies and gentlemen... zwycięzca ST #55: Tuptuś i jego praca z Turkiem i Droopsem!

TurekiDropsSTBGZ.png?t=1311708961

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...