Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sin Cara/TNA/Frankenfield nie żyje i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: HHH był obecny na ślubie Ben'a Roethlisberger'a, "Big Ben" jest wielkim fanem wrestlingu i był gospodarzem RAW w 2009 roku. Pamiętamy? Ja nie.

WWE-Superstar-Tyson-Kidd-18.JPG

:arrow: Plany co do Tyson'a Kid'a znów uległy zmianie. Jego menadżerką miała być Maxie znana z występów w NXT i FCW, jednak plany te uległy zmianie i co za tym idzie Maxine nie zadebiutuje na razie w głównym rosterze.

torrie_wilson.jpg

:arrow: Była Diva WWE Torrie Wilson obchodzi dziś swoje 36 urodziny. Wszystkiego Najlepszego.

TNA_Wrestling_Logo.jpg

:arrow: Na stoisku TNA na Comic-Con można było obejrzeć kilka walk w tym Mickie James vs. Madison Rayne (wygrała Mickie), Christopher Daniels vs. Kazarian vs. Eric Young (wygrał Kazarian). TNA ogłosiło także współpracę z Wounded Warrior, które wypuściło figurki Kurta Angle, pieniądze ze sprzedaży trafiły na cele charytatywne (Mamy za dużo kasy?).

:arrow: Zema Ion podpisał kontrakt z TNA, ktokolwiek to jest.

:arrow: Przez "kontuzję" Sin Cara został usunięty z plakatu WWE Summerslam, a zastępuje go R-Truth. Warto też dodać że zniknęła Kelly x2. W spoilerze plakat.

20110721_ss11_1600x1200.jpg?302

:arrow: Tim Frankenfield zmarł wczesnym rankiem w niedziele w szpitalu Temple University kilka tygodni po operacji prostaty. Frankenfield założył stajnię Generation X (jeszcze przed DX), jej członkami byli Edge (pod pseudonimem Sexton Hardcastle, którego używał w indy), Christian, Reckless Youth i Lance Storm. RIP.

:arrow: Daniel Bryan uruchomił facebook'a. Na twiterze potwierdził iż jest on prawdziwy. http://www.facebook.com/bryandanielsonwrestling

:arrow: Goldust pracuje teraz na zapleczu jako trener Div.

:arrow: Ultimate Warrior także otworzył swoje fejsbukowe konto, jego prawdziwość potwierdził na twiterze. http://www.facebook.com/OfficialUltimateWarrior.

:arrow: Tyler Reks wziął udział w swoim pierwszym match'u od czasu draftu, było to podczas house show'u w piątek gdzie pokonał Primo. Gratulacje.

Przepraszam że tak krótko ale niestety jestem poza domem.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Deep

1

• Clown.

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Tez nie pamietam tego pana z raw, ale w kazdym razie najlepszego na nowej drodze życia ;) Widac, że Hunter bedzie sie teraz wszedzie pokazywal nawet na prywatkach :P Kidd tych managerów/ek to miał już chyba z 20, Maxine akurat bardzo chciałbym obejrzec w głównym rosterze, nie koniecnzie rpzy nim wiec to dobre posuniecie, ale aby ja tam wkrecili, bo ładna z niej kobieta :D Najlepszego Torrie :) Zema Ion w TNA?! Tego właśnie sie spodziewałem! Uczestnik walki o kontrakt przegral ja ale i tak jest w TNA! teraz czekamy na Jacka Evansa, Low Ki'ego oraz Jimmy Wanga Yanga! Oby tak się stało i wtedy ta dywizja X naprawde bedzie zajebista. Oby dawali im dużo czasu. No Truth na tym plakacie to chyba Little Jimmych szuka :8 Kelly neich traci pas bo nudna jest jak zawsze :D Brawo dla Reksa, życyzmy mu walki na Raw, niech chociaż Jobbnie jakiemuś Bourne'owi, ale niech sie czasem pojawi. Dzieki za newsy, a jak czasu nie miałeś to mogłeś pytac wujka Fana :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ben'a nie pamiętam go za bardzo, no ale wszystkie najlepszego na nowe drodze życia. Maxine przy boku Tysona mi to nie pasuję, ale za bardzo chciałbym zobaczył Maxine w głównym rosterze może to się stanie już za niedługo bardzo na to liczę. Wszystkiego najlepszego dla Torrie. No po tym co pokazał w ringu Zema to TNA zobaczyło że ma on talent i podpisali z nim kontrakt tylko żeby nie skończył on jako jobber, no i tylko żeby TNA nie zmarnowało takiego talentu jakim jest on. Trochę mnie dziwi że na miejsce Cary dali Trutha, a mogli dać kogoś innego niż jego, Kelly no to może zwiastować że straci ona swój pas na owej gali czyżby na rzecz Alicie, już wole ją jako mistrzynie niż Kelly. No w końcu Tyler Reks zawalczył i do tego wygrał, mam nadzieje że pojawi się niedługo na jakieś tygodniówce i również będzie walczył i wygra.Dzięki za newsy.

lig48.jpg

A ja pamiętam tamten odcinek. Był szczególny, ponieważ The Miz podbił do Bena z prośbą o Title Shot na US Championship, tylko nie pamiętam przeciwko komu. Ben się zgodził, ale pod jednym warunkiem. Jeśli Miz by przegrał, miał stanąć na środku ringu i wykrzyczeć do mikrofonu "I'm The Miz and I'm awful!" Nie doszło do tego bo Mike zdobył pas, ale od tamtej pory prawie zawsze gdy wypowiadał swoją słynną frazę i robił pauzę po "...and I'm..." publiczność krzyczała "AWFUL!". Czasem też ludzie skandowali "Miz is awful w czasie jego walk lub wypisywali to na transparentach. A to właśnie Big Ben wtedy pierwszy zarzucił ten patent.

Poza tym ten gość zapadł mi w pamięć z jednego z odcinków programu "Shaq vs...". Nie wiem czy kojarzycie, taki program w którym Shaquille O'Neal wyzywał na pojedynek największe gwiazdy amerykańskiego sportu w ich własnej dyscyplinie.

Już mam taką przypadłość, że czasem zapamiętuję nieistotne rzeczy :P

Don't sing it! Bring it!

● Ben Roethlisberger ? Nie mam pojęcia kto to jest .

● Mnie te zmienianie menagerów Kidd'owi już po woli zaczyna irytować . Do czego to prowadzi .. ?

● Wszystkiego najlepszego Torrie ! ♥ Fajnie byłoby ją jeszcze kiedyś zobaczyć w WWE .

● Co do TNA to się nie wypowiadam , bo nie oglądam ; ]

● Plakat na SS jest według mnie beznadziejny , ale lepszy niż tamten poprzedni .

● RIP Tim [ * ]

● Daniel Bryan zaczyna mi się coraz bardziej podobać . Szczególnie pomysł z tymi nowymi submission'ami , zobaczymy co pokaże : >

● Goldust szkoli Divy ? Hahah , nawet on niczego ciekawego tam nie wniesie . Wg mnie powinni Divy skasować , bo tam nic ciekawego się nie dzieje .. No prosze Was . Plastikowa Kelly jako mistrzyni ? Śmiech na sali .

● Chce Tyler'a w głównym rosterze ! Oni go marnują ! Chłopak ma niesamowity talent , szkoda mi go ..

I ♥ WWE .

Wie ktoś może o co chodzi z tymi menedżerami Tyson'a? Był taki okres, że co tydzień wychodził z innym, była Vickie, Striker- czy to jest jakiś storyline? Czy to do czegoś zmierza? A teraz wiadomość, która mnie cieszy najbardziej i mocno poprawiła mi humor- Zema Ion w TNA! Widać jak starają się odbudować dywizję X i póki co bardzo dobrze im to wychodzi, w ciągu ostatnich dwóch tygodni zatrudnili już Kash'a i właśnie Ion'a- brawo! To było wiadome, że Cara zniknie z plakatu, ale ciekawe czemu zabraknie na nim Kelly Kelly... Jakoś nigdy nie darzyłem wielką sympatią Reks'a, ale moża faktycznie wniósłby sporo ''świeżej krwi'' na Smackdown. Za dużo kasy mówisz? Ha a to dobre... Po prostu ta suma była pewnie na tyle mała, że została przeznaczona na cele charytatywne. Ja też jakoś nie kojarzę tego Big Ben'a a to dziwne, bo większość gospodarzy z Raw pamiętam całkiem dobrze. I teraz oczywiście ''wszystkiego najlepszego Torrie!''. Dzięki wielkie za news'y, szczególnie za ten który wywołał uśmiech na mojej twarzy! Pozdrawiam :t_up:

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Gościa nie pamiętam ale za to widzę że Hunter jest wszędzie gdzie tylko może. Maxie i Tayson ? Nie mi to by nie pasowało, dobre

posunięcie WWE no jedynie co wyszło na minus to że Maxie nie zadebiutuje w głównych rosterze. Najlepszego dla Torrie Wilson. Plakat

jest fajny o wiele lepiej wygląda R-Truth niż Sin Cara, ciekawe dlaczego nie ma Kelly Kelly ? Jak widać już nie zobaczymy Goldusta jako

zawodnika ale fajnie że nadal pracuje w WWE. No gratuluję że Tyler wreszcie otrzymał walkę i że ją wygrał. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

HHH na czyimś tam ślubie. Rodzaj promocji? Czy ja wiem. Może po prostu znajomy. Tyson Kidd i ci jego managerowie. To jest już żenujące i kompromitujące tego zawodnika. Może tak opcja bez managera? TNA i cele charytatywne. Piękny gest ale czy akurat TNA może sobie na to pozwolić? Nie sądzę. Zema pokazał się z dobrej strony na Destination X więc wzmocni dywizję. Dobra decyzja TNA. Plakat bez Sin Cary na Summerslam tez jest fajny i niczego mu nie brakuje. Szkoda śmierci kolejnego człowieka związanego z wrestlingiem. Goldust jednak nadal w WWE. I dobrze że się przydaje. Czyżby jakiś ruch w karierze Reksa? Dużo powiedziane ale kto wie. Dzięki za niusy :P

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Nie pamiętam tego kolesia, a co do HHH to on zawsze się gdzieś wpieprzy :P . Ale może to dla jakiejś promocji jak napisał Hunico ?! Denerwują mnie ci Menadżerzy Tysona. Mógłby występować bez nich bo ma duży talent, ale WWE tego nie dostrzega. Wolą pakować mu jakiś menadżerów, a i tak co tydzień inna osoba. Za chwilę będziemy widywali go z Boogeymanem :8 . Spóźnionego najlepszego Torrie. TNA i cele charytatywne ? Kasa jest im potrzebna, a oni ją tak oddają ?! Cieszy podpisanie kontraktu przez Zime, ma on duże umiejętności i taki ktoś się przyda. Czyżby Fox dostała title shota ? Ale dziwne, że nie ma Kelly, może straci pas przed SS; kontuzja ?! :thinking: No i kolejna gwiazda powiązana z wrestlingiem umiera. Ale ten świat jest okrutny. Cieszy, że Goldust jeszcze żyje, ale trener Div ?! Czyżby Tyler został zauważony przez WWE ? ale czemu teraz ? Chociaż to lepiej niż w ogóle.

Tradycyjnie dzięki za newsy! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

HHH był obecny na ślubie Ben'a Roethlisberger'a, "Big Ben" jest wielkim fanem wrestlingu i był gospodarzem RAW w 2009 roku. Pamiętamy? Ja nie.

To ostatnie zdanie jest jak najbardziej trafione :) pozatym Who giva a shit about some "Big Ben" :?::D Tyson Kidd to postać na dzień dzisiejszy o tyle dupna, ze żaden plan mu nie pomoże, z kim by on nie był. Sto lat dla Torrie.

Zema Ion podpisał kontrakt z TNA, ktokolwiek to jest.

No tu akurat dałeś ciała :D Zema to bardzo dobry zawodnik, który może dać sporo uroku do X Division, bo umiejętnosci chłopak ma. Ten nowy plakat w sumie całkiem niezły, tylko ciekawi mnie co robi na nim Alicia Fox :?: Tim Frankenfield - nie znałem wogóle tego pana, ale patrząc na to co zrobił to szacunekczek mały się jednak należy. Goldust trenerem Div - w sumie pasuje - sam jako kobieta neiźle się sprawował :D Ja naprawdę nie wiem po co trzymają tego Reksa w WWE - nie am go w TV, od święta walczy na HS - totalna wtopa z tym facetem. I pomyśleć że, Low Ki jobbnął takiemu zeru :t_down:

Thanks za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...