Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

collisiondm.png

Czas na pierwszą od dłuższego czasu dawkę newsów z federacji Wrestle Championship Entertainment!

:arrow: Na początek garść wiadomości na temat zeszłego PPV. Nie znamy jeszcze okrągłej ilości wykupień, jednak chodzą słuchy, że agresywne postępowanie Foley'a i McMahona spowodowały wzrost zainteresowania naszą federacją i sama liczba jest podobno większa niż na Our World! Bardzo ciekawe, należy też zwrócić fakt, że sam poziom gali był bardzo wysoki i wiele światowych znawców wrestlingowych jak np. David Smeltzer wysoko oceniał poszczególne walki.

p-86060-carlito-with-championship-belt-wwe-8x10-photo-cotg-8wwe-carli01.jpg

:arrow: Za to źle się dzieje z dopiero co wprowadzonymi pasami tag team. Na PPV po zaciętej walce zwyciężyli je członkowie stajni The Bright Future. Jednak już kilka dni potem decyzja została cofnięta i pasy zostały zwakatowane na skutek błędu sędziowskiego. Nowi mistrzostwie natychmiast się posypali jak i cała stajnia TBF. Miz podobno waha się nad swoim pozostaniem w federacji, a Barrett i Carlito są oficjalnie zwolnieni z WCE! Pozostaje tylko powiedzieć, że.. życzymy im wszystkiego dobrego na dalszej drodze kariery.

ecw-punk-title_1215463181.jpg

:arrow: Jeżeli mówimy o mistrzach to pozostańmy w tym temacie. Poznaliśmy nowego, pierwszego w historii mistrza International! Został nim CM Punk, wygrywając 5-man Championship Scramble Match. Podobno sama walka kosztowała go sporo sił jednak ma być w 100% gotowy na starcie z AeroBoy'em na najbliższej tygodniówce. Sam Punk mimo swojej natury nie krył zadowolenia ze zdobycia pasa, a na backstage'u świętował z kilkoma zawodnikami, z którymi utrzymuje dobre stosunki.

Sheamus+O+Shaunessy+Sheamus+O+Shaunessy+Leaves+Q7Y8yWkGtGfl.jpg

:arrow: King Sheamus! Mimo, iż nie wygrał w walce na PPV nadal pozostał Television Championem! Jeff Hardy nie potrafił przypiąć rywala, jednak będzie miał kolejną szansę na Collision, gdzie odbędzie się rewanż z udziałem Johna Morrisona, który zagwarantował sobie to miejsce wygrywając z JTG na PPV! W tej walce mistrz będzie miał mniejsze szanse na obronę swojego cennego trofeum. Ostatnio ostro starł się z Jeffem w najnowszej odsłonie naszego talk showu. Więc może.. to JoMo wykorzysta swoją szansę i zgarnie pas? Poczekajcie do Collision.

edgelita3.jpg

:arrow: No i ostatni, jednak nie najgorszy.. nowy WCE Undisputed Champion - Edge! W znakomitej walce wieczoru pokonał dwóch bardzo groźnych rywali i udowodnił, że wciąż ma w sobie to coś. Sam po walce czuł się świetnie, widocznie odniesienie takiego sukcesu pozwoliło mu zapomnieć o bólu związanym z tym starciem. Jeszcze do niedawna narzekał na brak klasowych przeciwników, jednak w ostatnim czasie zainteresowanie jego pasem wyraźnie wzrosło. Na Collision zmierzy się z ostatnio będącym na fali Undertakerem, a już chodzą słuchy, że chrapkę na jego pas ma.. Randy Orton!

f26wolfpack.jpg

:arrow: Powróćmy do tematu pasów tag team. Musimy poznać nowych mistrzów. Na obecną chwilę największą szansę na złoto mają Wolfpack, czyli Sting i Triple H. Podobno jeżeli bez problemów pokonają swoich przeciwników na najbliższej gali to swoje miejsce w walce o pasy tag na PPV mają jak w banku. Ich forma ostatnio cały czas rośnie. A ich nowym hobby zaczyna być.. malarstwo. Uważajcie bo możecie skończyć jak ich rywale na PPV. Don't turn your back on the Wolfpack! Woooooooo!

alberto-del-rio-07.jpg

:arrow: Chyba o kimś zapomnieliśmy, racja? Jego imię to Alberto del Rio! Ale Wy już to wiecie. Można o nim powiedzieć - 'wieczny pretendent'. A to pas Hardcore, a to International, czy nawet samo WCE Championship. Jednak gdy już się wydaje, że to jest ta chwila, że to właśnie teraz Alberto stanie się tym upragnionym mistrzem.. coś staje mu na drodze. Na PPV wielu typowało jego jako 'new champa' ale w wygranej przeszkodził mu jednak Undertaker, z którym.. może zmierzy się w jakiejś ostrej walce na PPV. Podobno kilku członków creative teamu myślało nad takim wyjściem.

180540.jpg

:arrow: Shane jest podobno zadowolony z kierunku w jakim zmierza federacja i zamiera dalej inwestować w markę WCE. Podobno jeszcze nigdy wcześniej nie był tak zaangażowany w żaden projekt. Chodzą słuchy, że często spotyka się z Creative Teamem by obgadać sprawy związane z show. Podobno sam poziom jego gal jest dla niego najważniejszy. Nie podoba mu się tylko słomiany zapał niektórych zawodników. Podobno postawił grubą kreskę na takich zawodnikach jak np. Carlito. Według niego zakładanie stajni tylko po to by po kilku tygodniach przejść do historii jest nie do pomyślenia.

Randy-Orton-5827911.jpg15.jpg

:arrow: W federacji pojawiło się kilku nowych, dobrze prosperujących zawodników. Są to: Randy Orton, Chris Jericho, Christopher Daniels, John Cena, Mark Henry, Matt Hardy, Mr. Anderson, MVP.. Sporo tego. Część robi bardzo dobre, wręcz znakomite wrażenie - inni jednak muszą wyczekać na swój moment bo na razie muszą przypomnieć sobie jak to się robi. Mówi się, że niektórzy z nich dostaną swoją życiową szansę już całkiem niedługo bo federacja cały czas szuka i cieszy się z przybycia nowych, świeżych twarzy.

john-cena-wallpapers-141.jpg

:arrow: No właśnie - John Cena. Wrócił po kontuzji i jego przeciwnikiem będzie.. jego broski! Zack Ryder! John podobno bardzo ciężko pracuje by powrócić do swojej dawnej formy. Idzie mu coraz lepiej, ale nadal nie jest to ten sam Cena co kiedyś. Może w walce z 'Long Island Iced Z!' pokaże swoje umiejętności i wróci na szczyt? Ryder napewno nie odpuści. Szczególnie po tym, że na PPV spisał się niewiele gorzej niż mistrz - CM Punk.

icontexto-inside-twitter.png

:arrow: Garść wpisów z ćwierkacza naszych zawodników!

ZACK RYDER - Występ na PPV? Not so great, but still fist-pumping like a champ. Zobaczymy się na Collision Cena, to nie będzie to samo..

R -TRUTH - Wróciłem z Toronto. Nie mają tam Little Jimmych! Po prostu raj! Ale i tak ukradli mi towar.. KONSPIRACJA!

BOOKER T - What's up suckaaaaaaaas?! Widzieliście PPV? To lepiej o tym zapomnijcie. Czas pokazać temu Meksykano.. Meksykcz.. damn! Skopię mu d*pę!

JOHN MORRISON - Wygrana na PPV.. a teraz na Collision?! Było by wspaniale! Przywitajcie nowego Television Championa!

CHRIS JERICHO - Stało się.. WCE is Jericho! Nigdy, przeeeeenigdy, nic już nie będzie takie samo. Zamieniam słowa w czyny!

MATT HARDY - Zrzucam brzuch! Kolejne kilogramy! Ile ich już masz, ile już ich masz..

MICK FOLEY - Szykuje się nam hell of a show! Karta jest wypełniona wspaniałymi walkami! Jednak czekam na Cutting Edge.. naprawdę pojedziemy po bandzie.. BANG! BANG!

MATT STRIKER - Być na takim PPV jak Nowhere to Hide - sama przyjemność! Federacja cały czas zaskakuje, czekam na więcej.
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Illusion

1

• Piledriver1674325991

1

• Clown.

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nareszcie to na co czekałem, czyli... NEWSY ! Zdziwił mnie trochę ten rozpad TBF, bo zapowiadali się na naprawdę dobrą stajnię, ale cóż. Ciekawa sytuacja z tymi pasami TT, bo tak do końca nie wiadomo dlaczego zostały zawieszone, ale to jest w tym fajne. Ciekawa sytuacja dzieje się koło pasa Television, kilka osób zamieszanych wa walkę o ten pas więc jest ciekawie. Orton zaliczy mocne wejście, a jeśli zacznie sie jego fedu z Edge'em to będzie prawdziwe wejście smoka. Del Rio cały czas utrzymuje się wysoko w federacji i kręci się koło pasów. Feud z Taker'em byłby ciekawym rozwiązaniem. Dużo nowych gwiazd pojawiło się w WCE i mam nadzieję, że to wyjdzie na duży plus federacji. Notki z twitter'a fajne, a ta od Truth'a rozbraja =)) Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

Newsy na prawde bardzo dobre. Właściwie nikt nie został pominięty. Szkoda, że nie została podana nazwa następnego PPV oraz przybliżona data. Ale to nic. ;) Widać, że wszyscy widzą przyszłego mistrza w Takerze. Powodzenia. Fajne wpisy twitterkowe.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Hell Yeah. Kto na to nie czekał? Wielkie, ale to wielkie dzięki za newsy. Szkoda że czytamy je tak rzadko bo kilka słów o swojej postaci zawsze fajnie się czyta. CM Punk będzie gotowy! Już jest! Zwolnienie Barretta? A to jestem zaskoczony. Całe TBF szlak trafił ale ja to wróżyłem od samego początku. Lider dostał co chciał i zawiódł. W newsach jest o wszystkich zawodnikach którzy się wyróżniali na BS. Szkoda że ani słowa nie ma o JEFFIE HARDYM! Te wpisy z twittera fajny pomysł i mam nadzieję że będzie kontynuowany. Może kolejne newsy pojawią się za niedługo? Jeszcze raz dzięki. Dobra robota :t_up:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No newsy bardzo dobre :) Carlito i Barrett'a już nie ma w WCE. Nawet fajnie było się z nimi w stajni ale już nie ma TBF, teraz jest KING SHEAMUS! Ani JoMo, ani Jeff to Sheamus wygra na CL #3 i obroni pas ; D Teraz trzeba się bardzo ale to bardzo przyłożyć aby obronić pas na CL. No ciekawe jak wypadnie feud na linii Orton - Edge. Kiedyś partnerzy teraz rywale. Alberto ciągle kręci się koło pasów ale jakoś mu nie wychodzi. Dużo świeżych zawodników przybyło do WCE ;) Wpisy z Twitterów bardzo ciekawe. Dzięki za newsy :thumb:

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

No nareszcie nowe newsy od federacji WCE!!A więc skomentuje!

Nie spodziewałem się,że TBF zostanie zwolnione.Byli najlepiej zapowiadającymi się wrestlerami od czasu grupy THE Destination!no...ale mówi się trudno.Gratulacje dla Punka,zasłużył na pas,ale bez Hunico jest nikim :P.Walka o pas TV będzie ostra i nadal nie wiadomo kto zgarnie tytuł.Orton zadebiutował z grubej rury w WCE i wyzwał nawet mistrza Edga!Dziwna sytuacja z tymi zawieszonymi pasami...teraz gdy nie ma TBF szanse na tytuł mają...WOOLFPACK i to oni powinni je zgarnąć.Nawet mnie nie zabrakło w newsach!Wszyscy,którzy zostali wspomnieni są nowi w federacji,albo sobie zasłużyli na to 'wyróżnienie'.Świetne wpisy z Twittera,a szczególnie ten R-Trutha...k-o-n-s-p-i-r-a-c-j-a.A i ten mnie zaciekawił:

Szykuje się nam hell of a show! Karta jest wypełniona wspaniałymi walkami! Jednak czekam na Cutting Edge.. naprawdę pojedziemy po bandzie.. BANG! BANG!Czy to oznacza jakąś akcję w programie mistrza...dowiemy się na COOLision!

Czekam na galę!!Dzięki za newsy. :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

@up

Nie spodziewałem się,że TBF zostanie zwolnione

TBF liczyło 4 osoby ;>

Tia, a Miz się nigdzie nie wybiera ;d, w sumie zdziwiłem się zwolnienie Barretta? Cóż, ogólnie newsy bardzo fajne, ciekawe i jak widzę są już tweety ;d, cała ta sytuacja z pasami TT dziwna, ale zobaczymy jak to dalej się potoczy.

akerdrugi.png

No nareszcie! Nareszcie powróciły newsy WCE! Cieszę się z tego powodu, ponieważ to na prawdę urozmaica grę. Na początku same wyniki PPV. Dalej nowe gwiazdy... Nawet była notka dla jasia :* Potem notki z Tweetera.... Miód! Wszystkie wpisy pasujące do postaci... :applause: Mam nadzieję że teraz newsy będą regularnie dodawane.... :D

1.jpg

Iluzja.....

No cóż teraz jestem w federacji dlatego komentuje newsy. Gratuluję zwycięstwa Cm Punkowi i zdobycia pasa International zobaczymy jak

długo będzie posiadał ten pas. Miło widzieć znów Johna Cena w federacji, ciekawe czy wróci do swojej formy. No nie cieszy mnie że Edge

został nowym mistrzem Undisputed wolałbym aby pas został przy Benjaminie ale co zrobić. Dzięki za newsy, czekam na kolejne :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Newsy bardzo ciekawe, ale przede wszystkim:

R -TRUTH - Wróciłem z Toronto. Nie mają tam Little Jimmych! Po prostu raj! Ale i tak ukradli mi towar.. KONSPIRACJA!

=))=))=))

Za ten tekst masz reputa, jest po prostu genialny! Kurcze no jak Jeff nie zdobędzie pasa TV to dajcie mu program z Truthem, bo talk showy z tą dwójką wymiatały.

No dobra teraz co do newsów: wokół pasów jak zwykle bardzo ciasno, ciekawa sytuacja z pasami TT, można z tego zrobić jakieś porządne story, jak chociażby rok temu było z pasem WHC... tylko, że... właściwie nie ma nic poza pasami, pasy są oblegane i tylko tam sie feudy skupiają, przydałby sie jakiś mocny feud o pietruszkę, ale to moja opnia. Teraz sprawa z Takerem, która jest dość zagmatwana, bo niby wiedziałem jakie są plany na moją postać, ale teraz już sie w tym wszystkim kompletnie pogubiłem. Z jednej strony Edge, z drugiej Alberto, no nic póki co do Collision bede feudować na dwa fronty, potem sie wszysytko wyjaśni co i jak konkretnie. Bardzo mocne wejście do federacji Ortona, jeden post i już P10, po dwóch postach już feud o WHC... no nic nie jestem o nic zazdrosny czy coś w tym stylu, ale wydaje mi sie, że troche za szybko uderzył w WHC, biorąc pod uwage fakt, że na poprzednim Collision ta postać, chociaż kierowana przez inną osobe przegrała swoją walke. No nic, trzeba czekać do Collision, tam sie wszystko okarze, dzięki za newsy.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Fajne niusy. Poziom gali NtH chyba nie zaskakuje, w końcu gala była zajebista. :D No cóż... WCE straciło dwóch wartościowych zawodników, ale cóż to tylko ich wybór. Walka Sheamus vs. Morrison zapowiada się bardzo fajnie i oczekuje jej z utęsknieniem, bo może... na pewno! Na pewno to będzie dobry pojedynek. Początek feudu Edge vs. Orton zapowiada się bardzo fajnie jak widzę na BS, a walka Edge vs. Taker może wyjść lepiej niż walka o pas TV. Malarstwo nowym hobby Wolfpacka. =)) Del Rio vs. Taker na PPV? Jeśli dojdzie do skutku ta walka, to będzie bardzo ciekawie. Wpisy z Twitterów - świetny pomysł. A wpis R-Trutha mnie powalił. =)) Dobre newsy, dzięki.

P.S Mogliście dodać, że Rock wraca po kontuzji. :P

Bardzo fajnie wyglądają te nowe newsy. Nie będę komentował każdego po kolei, napiszę tylko w skrócie co mnie najbardziej zainteresowało. Nie ukrywam, że cholernie podoba mi się tag team Stinga i HHH dlatego mam nadzieje, że już niedługo otrzymają spory push. Od czasów Destination nie było tak dobrze prosperującego tag teamu (wiem, wybaczcie skromność). Teraz z innej beczki...Undertaker, Orton...możecie sobie próbować i tak wasze wysiłki pójdą na marne :D . Sytuacja z pasem WCE zrobiła się z dnia na dzień naprawdę ciekawa i aż chce się pisać na backstage. Osobiście wolałbym najpierw zacząć na dobre feud z Takerem chociaż do PPV, a później z Randym. Taka forma by mi odpowiadała ale to nie ode mnie zależy ;) . Coś jednak czuję, że na następnym PPV ponownie możemy zobaczyć jakiś triple threat o WCE Undisputed Championship. Bardzo dobry pomysł z wpisami z twittera, oby tak dalej panowie.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Osobiście wolałbym najpierw zacząć na dobre feud z Takerem chociaż do PPV, a później z Randym. Taka forma by mi odpowiadała ale to nie ode mnie zależy

Zawsze można Ortona wepchnąć w story o #1contender które oczywiście wygra i dopiero później podłożyć mu Edga. Hah, wiedziałem co robić wybierając Push Killera :twisted:

Sytuacja z pasem WCE zrobiła się z dnia na dzień naprawdę ciekawa i aż chce się pisać na backstage.

Się nie rozpędzaj bo Ci się limit skończył :8

Newsy ok, ale brakuje mi takich typowych ciekawostek wrestlingowych. Lepieiej się je czyta niż suche fakty o mistrzach. Dlatego doceniam wpisy z twitta :)