Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE P10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

3.jpg

1. Edge

Tak, Rated "R" Superstar został nowym mistrzem, czy mogło być lepiej? Pokonał dwóch zawodników Wade'a Barrett'a i długiego mistrza Sheltona Benjamin'a! Jednak to nic zdobył go, gdzie? W TORONTO! W swoim mieście, po prostu Edge sprawił najlepszy możliwy z prezentów swoim fanom w rodzinnym mieście, a teraz? Czyżby Edge miał piastować swoją pozycję bardzo długo? Szczerze mówiąc to nigdzie, ani z zachodu, ani ze wschodu, ani z midcardu nie widać rywali, jednak pojawił się ktoś kto może mu zagrozić "The Viper", ale czy na Edge są mocni?

CM_Punk18.jpg

2. CM Punk

Straight Edge Warrior wrócił do przeszłości kończąc walkę pepsi plunge po, którym został pierwszym w historii International champion'em! Pokonał wiele świetnych gwiazd, ale teraz czekają go jeszcze trudniejsze zadania bowiem do takich należy obrona pasa na, którego chrapkę mają świeży zawodnicy w WCE tacy, jak Chris Jericho, ale wątpię aby CM Punk był chętny do szybkiego oddania pasa szczególnie po tym co przeszedł aby go zdobyć.

Carlito.jpgTheMiz-1.jpg

3. Carlito i The Miz

Czyli jednodniowi mistrzowie tag team. Carlito w tej walce wykazał się wielką pasją, determinacją i dążył do celu, który nie był łatwy, bo The Miz wcale nie był zbyt pomocny w dążeniu do celu, ale zawodnik z Puerto Rico, były TV Champion udowodnił, że jest zawodnikiem klasowym i nie dał się pokonać luchador'om, którzy również walczyli, ale nie mieli tyle szczęścia i tyle chęci na pas, co Carlito w dodatku to po świetnej walce.

Jeff_Hardy.jpg

4. Jeff Hardy

Jeffrey zdominował w końcówce swojej walki rywala doprowadzając go do nieprzytomności, ale nie udało mu się go przypiąć i nie zdobył wymarzonego pasa, ale to co go na pewno pociesza to fakt, że nie przegrał. Walka od początku do końca trzymała w wielkim napięciu, a zawodnicy wywiązali się ze swojej roli wprost fantastycznie. Jeff dostał drugą szansę na Collision i tym razem będzie chciał ją wykorzystać. Szczególnie, że dodatkowy bonus to brak zasad w tej walce, a jak każdy fan wrestlingu wie to koronne stypulacje młodszego z braci.

King_Sheamus.jpg

5. Sheamus

Czemu jest niżej od Jeff'a? Odpowiedź jest prosta może i nadal posiada pas, ale nie obronił go, jak przystało na mistrza i dla wielu swoje mistrzostwo może zawdzięczać szczęściu, które go nie opuściło podczas walki na Nowhere To Hide. Jednak Celtic Warrior ma szanse na odzyskanie swojego autorytetu wśród fanów i władz WCE, bo co innego, jak nie pokonanie zawodnika, który pokazał najpierw swoją wyższość? Życzymy powodzenia Sheamus'owi, bo to mu się przyda szczególnie, że do jego pasa dobiera się również John Morrison.

John_Morrison.jpg?t=1242269655

6. John Morrison

No i właśnie wspomniany John zajmuje szóste miejsce - dobre miejsce na, które sobie zapracował wygraną po szybkiej walce, która wyłoniła zawodnika mającego okazję zdobyć pas TV, John szybko wybrał sobie termin i wyszło na to, że zmierzy się już na najbliższej kolizji najlepszych wrestlerów na świecie jednak nie jest tak różowo bo nie będzie to one vs one tylko do walki wmieszał się Jeff Hardy, do walki wmieszały się eliminację i hardcore, jak z tego starcia wybrnie John?

Triple_H.jpgSting2.jpg

7. Triple H i Sting

Ci dwaj zawodnicy mimo, że nie wystąpili na PPV, sporo namieszali pojawiając się dwa razy w klimatycznych scenkach z maskami luchadorów, a później znęcając się nad nowymi mistrzami dając im znak, że chcą tych pasów, ale niestety nie zapowiada się na to, żeby je zdobyli w najbliższym czasie z powodu, że pasy są zawieszone, ale jak wiemy Sting i HHH często dążą do celu po trupach i radykalnymi metodami czy właśnie nimi będą chcieli przywrócić pasy na, których tak bardzo im zależy? Czas pokaże...

Zack_Ryder.jpg?t=1254502119

8. Zack Ryder

Człowiek, który rozpoczął ostatnie PPV, człoo... Bro, który był obok Punk'a w walce o pas najczęściej mistrzem. Pasa nie zdobył, ale pokazał się z bardzo dobrej strony, poza tym w dobrym stylu rozpoczął PPV, ale jak wiemy Zack to bardzo ambitny zawodnik, który na pewno nie będzie w WCE głosił tego, jaką fryzurę nosić, a wiec może i doprowadzi do tego, że któryś z pasów zawiśnie na jego ramieniu? Jednak najpierw czeka go trudne zadanie i walka z John'em Ceną na najbliższym action show, będzie to pojedynek idolów publiczności, więc jest na co czekać!

-----------------------------

9. Aeroboy

Ktoś na niego stawiał w walce o pas, ktoś sądził, że przez chwilę będzie mógł się nazywać mistrzem? Chyba, nie, a jednak ten młody luchador zaskoczył wszystkich fanów WCE, którzy byli z nim przez całą walkę i pomagali mu dopingiem. Aeroboy ponadto w walce swoich przyjaciół ze stajni pomógł im w walce z TBF i pokazał, że nie jest sługą Alberto, czy to zwiastuje jakieś burze w LWO? Czy tylko udowodnienie, że każdy z nich ma wielkie plany i nie mają zamiaru się podkładać? Nawet dla "większego dobra"?

Randy_Orton.jpg

10. Randy Orton

Ostatnio w WCE jest strasznie głośno, bo powróciła wielka gwiazda Randy Orton! Orton od razu jasno powiedział, co go interesuje co nie i mimo, że nie walczył, nie jest mistrzem, nie ma nawet walki na najbliższe show to o nim jest teraz najgłośniej, w dodatku od razu rzucił wyzwanie Edge'owi, ale czy nie będzie musiał zapłacić za swoją zuchwałość? Bez wątpienie dołączenie Orton'a do WCE przyćmiło nowych mistrzów i ostatnie PPV, może nie samo dołączenie, ale na pewno styl w jakim to zrobił, czyżby era Edge'a przeminęła szybciej niż ktokolwiek by się spodziewał?

-------------------------------------------------------

- KOMENTOWAĆ WCE Real Face Off Talk Show - viewtopic.php?f=235&p=246420#p246420

- KOMENTOWAĆ dyskusję! viewforum.php?f=73

- KOMENTOWAĆ projekt spod szyldu Droops Lubi Kebab S.A! viewtopic.php?f=323&p=246522#p246522

- KOMENTOWAĆ WCE PPV Nowhere To Hide! viewtopic.php?f=237&t=33789 P1 - viewtopic.php?f=237&t=33790 P2.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• T0meq

1

• Luks

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ranking ustawiony jest dobrze. Choć mam pewne wątpliwości do ostatniego 10 miejsca. Myślę, że powinien być wstawiony tam ktoś kto uczestniczył na NtH. A nie Orton który dał jeden post. Myślę, że jest to troszeczkę nie sprawiedliwe. Może na przykład Del Rio był by lepszy na to miejsce. Na pewno nie Orton. Ale takie jest moje zdanie. Wy możecie mieć inne.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Podbijam post kolei wyżej. Postać Ortona rzeczywiście zadebiutowała w rankingu zbyt szybko. W końcu był to jeden post i to oddany wczoraj, co niektórzy zawodnicy którzy są dłużej w grze mogą poczuć się tym urażeni. Można było RKO umieścić osobno - jako "kandydata do listy" czy coś w ten deseń. Niestety reszty listy nie jestem w stanie skomentować gdyż nie wszedłem jeszcze w gre na dobre. Jednakże fajnie że power pojawił się akurat teraz, przynajmniej widać układ sił :)

Otóż to nie do końca była moja decyzja, a zważając na fakt, iż na gali było mało walk trudno było uzupełnić tą listę, więc powiew świeżości w niej by się przydał. Szczególnie po "Wejściu Smoka" na BS. :roll: // Xeb

Zacznę inaczej niż zwykle bo od ostatniego miejsca. Również uważam, że włączenie Ortona do rankingu po jedynym poście jest dość kontrowersyjne i w pewnym sensie niesprawiedliwe w stosunku do innych graczy, którzy są tutaj od dłuższego czasu, ale widocznie ktoś wiąże z tą postacią spore nadzieje i stąd dziesiąte miejsce dla Carlosa :) Taa..."Rated R Undisputed Champion" na pierwszym miejscu. Nie mogło być inaczej. To samo jeśli chodzi o drugie miejsce, tutaj nie ma innych opcji. Reszta miejsc również uważam, że jest sprawiedliwie obsadzona, aczkolwiek Hardy'ego widziałbym na trzecim miejscu za samą wyrazistość tej postaci na backstage. Cieszy brak Del Rio w rankingu :D . Tyle ode mnie.

Nie spodziewałem się P10 więc miła niespodzianka tym bardziej że CM Punk jest wiceliderem. Reszta też odwzorowana jest dobrze. Edge króluje teraz w WCE więc czemu tu się dziwić. Dzięki za pracę jaką wykonałeś. Czekamy na kolejny P10 w którym kto wie, może Punk awansuje :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Power 10 jak zwykle wypadło bardzo dobrze. Dobrze opisani zawodnicy, na dobrze dopasowanych pozycjach. Na szczycie zasłużenie mistrzowie Edge przed Punk'iem czyli mistrzowie. Dalej tak jak powinno być. Bardzo mnie cieszy to, że Wolfpack znalozło się w tym notowaniu. Widać nasza pozycja w federacji rośnie :D Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, dlatego cieszę się jeszcze bardziej i postaramy się conajmniej utrzymać wśród najlepszych do następnego notowania choć nie będzie to łatwe, bo trudniej jest się utrzymać w P10 niż do niego wskoczyć. Dzięki za notowanie :t_up:

ksgj.png

Dobre zestawienie P10,aczkolwiek zgadzam się,że trochę za szybko Orton wskoczył do tego rankingu.Reszta pozycji jest dobra.Świetnie,że dwaj 'najważniejsi' mistrzowie WCE są kolejno na 1 i 2 miejscu.Co do mnie to zapowiadam,że nie mam zamiaru się wycofywać,nie poddam się.Wkrótce mój Daniels też wskoczy na P10!Już ja się o to postaram :D.Dzięki za notowanie. :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

wow nie spodziewałem się że będę w notowaniu i to jeszcze na takiej pozycji, dzięki wielkie panowie, teraz trzeba będzie się jeszcze bardziej wysilić żeby pozostać tam gdzie jestem:)

sig.png

Bardzo fajny spis!!! Randy'ego Orton'a mógł zastąpić Benjamin, ale jest spoko. Fajnie się czyta i power oceniam na duże 8/10...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

P10 jak zawsze na wysokim poziomie. Wszystko ładnie opisane. Popieram poprzedników, że Orton nie powinien znaleźć się na liście. Cieszy mnie to, że Sheamus jest w pierwszej 5. King nie ma zamiaru wypaść poza 5 i na CL nie będzie tak łątwo odebrać mu pas ; D. Ocena to 9/10.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Kolejne notowanie, jak zawsze trzyma poziom, według mnie lista jak najbardziej słuszna, wszystko dobrze opisane, oby tak dalej ;). 9/10.

akerdrugi.png

Ogólnie ranking jest dobry i wszyscy są na miejscu jakim powinni być, ale jak dla mnie Randy jest za szybko w najlepszej 10. Wolałbym

aby się tam znalazł Del Rio czy Benjamin. Czekam na kolejny P10 :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Szkoda, że nie ma tutaj Ceny, ale nie szkodzi :D Fajnie, dobrze dobrane osoby na dobrych miejscach. Cieszę się że z tym aktualnie jest i że to robicie. Jaś już niedługo się tam znajdzie :D Edge... pierwsze miejsce to chyba było oczywiste :D Ale ja bym dał Ortona troszkę wyżej... Ze względu na świetne pierwsze posty. Dziękuje :D

1.jpg

Iluzja.....