Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Daniel Bryan, Joey Styles powrócił!, UFC/WWE, Sarita i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

daniel-bryan-nxt-superstar-3.jpg
:arrow:Oto co napisał Daniel Bryan na Twitterze:
“Właśnie skończyłem trening z Neil Melanson'em. Spodziewajcie się więcej submissionów na Friday Night Smackdown!”
:arrow:Joey Styles powrócił do komentowania Superstars. Moze w nie dalekiej przyszłości zobaczymy go na którejś z tygodniówek.
:arrow:Właściciel UFC Dana White odwiedział siedzibę WWE w Stanford aby spotkać się z Vince McMahonem. Rozmawiali oni o sytuacji Brocka Lesnara w UFC i o jego kontrakcie z WWE.
jbl2.jpg
:arrow:JBL uruchomił swój kanał YouTube, na którym jest już jeden filmik: http://www.youtube.com/user/johnlayfieldshow
:arrow:The Rock oznajmił że jest w trakcie pisania swojej drugiej autobiografii.
:arrow:Podobno WWE jest zainteresowane sprowadzeniem do swojego Creative Teamu writerów opery mydlanej.
Lindsay-Hayward-fired-for-racy-photos.jpg
:arrow:Wielka zawodniczka Lindsay Hayward któa miała wystąpić w NXT jako Aloisia,pojawiła się ostatnio w WFAN's Boomer & Carton show,w tym tygodniu.
:arrow:W ostatnich dniach w telewizji CBS wyemitowano klip o Divach FCW.Oto link do niego:
:arrow:A tutaj filmik z jednego z WWE Supershow.

:arrow:A oto oficjalne promo Night Of Champions 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=DdWA7pT4nyg&feature=player_embedded
:arrow:Tutaj trailer nowego filmu ze Stone Cold'em.

SamoaJoe.jpg
:arrow:Oto jak odpowiedział Samoa Joe na wczorajszy wpis Stone Colda o zakontraktowaniu go przez WWE:
“@steveaustinBSR Doceniam to.”.A wy widzielibyście Samoa Joe w WWE ?.
:arrow:Kurt Angle pojawił się na okładce ostatniego wydania gazety Inside Wrestling.
:arrow:Knockout TNA Sarita walczyła na ostatniej gali World Wrestling Council,Aniversario 2011 w nowej masce chroniącą jej w części sparaliżowaną twarz.Szczególny nakład w masce nałożono na sparaliżowane najbardziej dwie części-Lewe oko i usta.
3761805694_d669d29c3f.jpg
:arrow:Producenci Amerykańskiej wersji Dancing with the Stars(Taniec z Gwiazdami) dodali stronę,w której w komentarzach można napisać kogo chciałoby się zobaczyć w programie,a producenci rozważą ich propozycje.O dziwo blisko programu jest...Velvet Sky.
:arrow:20 letni syn Scotta Halla Cody,trenuję w szkółce wrestlerskiej Believe In Wrestling.Ciekawostką jest to,że szkółkę mają oni w Orlando na Florydzie.Czyżby szykował się niedługo debiut młodego Halla w TNA?

Newsy pisane za Periego.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

• Hunico

1

• Lusik

1

Top użytkownicy w tym temacie

Danielku, a to można więcej? Ciekaw jestem co pokażesz i mam nadzieję, że podobnie jak Low Ki mnie do siebie przekonasz. ;) Zaczyna mnie mało interesować Mr. Via Satelitte. To ta Lindsay jeszcze nie jest w TNA? :roll: To co z tym Carą? Walczy, nie walczy? O co chodzi w końcu? Chyba, że to jakiś stary film, ale nie oglądam go bo mi wisi cała Mistyczna Szynka. Tadek dałeś dwa trailery filmu ze SCSA, a nie promo NoC. ;( Widzielibyśmy Cię Samoa! Velvetka w tańcu? Ona by pasowała do tego brazylijskiego show, a nie takiego programu..

Bardzo ciekawi mnie co nowego pokażę Daniel Brayan, dźwignie to będzie jego mocna strona. Promo Night of Champions wygląda ciekawie

pokazuje mistrzów, dziwi mnie jednak jeden moment gdzie piszę Alberto Del Rio New WWE Champion ? Co to może znaczyć ? Teraz tylko

zostaje czekać co postanowi WWE może i zatrudnią Samoa Joe będzie to tak jakby zastępca Umagi. Najpierw Chris teraz Velvet nie długo

zobaczymy Johna Cena w tańcu z gwiazdami. Zobaczymy czy syn Scotta będzie tak samo dobry jak jego tata. Dzięki za newsy :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Daniel Bryan chce przejść samego siebie? Najwyraźniej. Co do Joey'a to jest mi to obojętne co i gdzie będzie komentował. Czyżby plotki o pracy Brocka w WWE jednak się potwierdziły? Ciekaw jestem jego roli gdyby to doszło do skutku. Kolejny wrestler na YT. Ciekawe co będzie tam umieszczał JBL. Ja jednak wole Z! Po wpisie Samoa widzimy że nie wyklucza on takiego rozwiązania. Może to i dobrze. W TNA i tak niczego nie osiąga. Velvet w tańcu? Jakoś tego nie widzę ale gdyby tak się stało to może byłoby trochę śmiechu. A może to jej niespełnione marzenie? :D Syn Halla no ciekawe. Nic tylko czekać. Może kreuje się nowa gwiazda. Dzięki za newsy :t_up:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Bardzo cieszy mnie to, że Bryan rozumie że zaczyna coraz więcej znaczyć dla tej federacji i podejmuje dalsze próby doskonalenia swoich umiejętności, za to wielki szacunek dla niego. Mysterio przy Carze wygląda dużo lepiej, mam nadzieję, że kiedyś zobaczymy ich jakichś feud, bo po obejrzeniu tego filmiku jestem pod wrażeniem. Może i pomysł na to promo ciekawy, ale wykonanie moim zdaniem słabe. Zmartwię wszystkich fanów WWE, ale nie ma możliwości, żeby Joe opuścił TNA w najbliższym czasie. Jego jobbowanie jest z pewnością tylko chwilowe i niedługo pewnie przełamie passę i znów zacznie zwyciężać. Fajnie wkomponowali tę kontuzję Sarity w storyline, bardzo dobry pomysł. News'ów nie za dużo, ale za to ciekawe. Dziękuję i pozdrawiam :t_up:

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Więcej submissionów na SD! to może oznaczać że Bryan częściej będzie walczył w ringu i wygrywał swoje pojedynki. To dobrze że Joey Styles wrócił do komentowania bo jak pamiętam to dobrze mu to wychodziło, może przez to ratingi superstars będą o wiele lepsze niż są teraz, a co do tygodniówek to możliwe że za jakiś czas zjawi się na SD i będzie w roli komentatora. Coś myślę że Brocka Lesnara podpisze kontrakt z WWE ale raczej nie będzie walczył w ringu, tylko będzie się czasami pojawiał na backu. Feud między Reyem a Cara zaostrza się, widać że podczas tego filmiku pokazali tylko próbkę swoich możliwości. Promo Night Of Champions 2011, zapowiada się świetna gala która wartko będzie obejrzeć. Ja bym go widział w WWE, w TNA jest szmacony, i raczej nie dostanie pushu już a WWE może to się zmienić może jakiś ciekawy feud, a potem szansa na wygranie pasa zobaczymy. Chętnie zobaczył bym jak Velvet Sky radzi sobie na parkiecie. Myślę jak TNA zobaczy, jak on sobie daje rady w ringu to może TNA go zatrudni ale zobaczymy jak będzie. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Cieszy mnie, że Daniel będzie mógł pokazać więcej swoich submissionów.Co do Joeya to mi również wszystko jedno gdzie będzie komentował gale.No i kolejna gwiazda związana z wrestlingiem tworzy konto na youtube tym razem to JBL.Oczywiście wolę Z! Zacka Rydera tam przynajmniej coś się dzieje, a tak tylko Bradshaw gada,gada...już się na gadał :D Mysterio i Cara świetnie się zaprezentowali.Mogli by stworzyć dobry pojedynek na WM-Ce.Zastanawiam się co tam w narożniku odstawiał Kingston...nieźle się nakręcił :8.To promo NOC jakieś takie no...słabe, mi się nie podoba.Zgadzam się, że Joe raczej nie przejdzie do WWE.Mimo, że w TNA na razie same porażki to w końcu się podłamie i wróci prawdziwy Joe!A po za tym WWE mogło by nie wykorzystać jego potencjału i szybko by się znudził...jak Cara, który miał być zastępcą Reya, a w tej chwili to ma niezłe problemy.To tyle!

Dzięki za newsy!! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Wielka zawodniczka Lindsay Hayward któa miała wystąpić w NXT jako Aloisia,pojawiła się ostatnio w WFAN's Boomer & Carton show,w tym tygodniu.

Myślę, że mimo iż nie wystąpiła ona w NXT jako rookie Vickie to pewnie zadebiutuje. Przynajmniej tak bym chciał, gdyż w końcu byłaby możliwość rywalizacji jakiejkolwiek Divy z Kharmą.

Knockout TNA Sarita walczyła na ostatniej gali World Wrestling Council,Aniversario 2011 w nowej masce chroniącą jej w części sparaliżowaną twarz.Szczególny nakład w masce nałożono na sparaliżowane najbardziej dwie części-Lewe oko i usta.

Pewnie ten paraliż był powodem straty pasów Knockout's Tag-Team. TNA chce dać jej najprawdopodobniej odpocząć.

Osobiście nie chciałbym, żeby Samoa odszedł z TNA i dołączył do WWE, bo w WWE mogłoby nie starczyć miejsca dla niego w kartach - z początku pewnie by jeszcze występował, ale później... kto wie.

• Styl:  Jasny

Bardzo bym chciał, aby Joey wrócił do komentowania. Jak dla mnie mógłby być na Smackdown zamiast Matthews'a. Ja czytałem, że to spotkanie między Vince'm a White'm to jakaś plotka. Ale w sumie mało mnie to obchodzi nawet jeśli się takie coś wydarzyło. Opera mydlana w WWE ?? =)) Tyle mam do powiedzenia :) Całkiem fajny ten filmik z Supershow. Feud Meksyków mógłby być ciekawy. Promo NOC nie podoba mi się. Joe - TAK!! Widziałbym cię w WWE. Z poparciem Austina z pewnością mógłby sporo osiągnąć w firmie Vince'a. No Sarita pobiega w masce jeszcze 3-4 miesiące i porażenie powinno minąć. Velvet tańcząca w "DWTS" - ciekawe jakby się zaprezentowała. Postać młodego Hall'a mnie nie interesuje.

Tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Co do Bryana, to jakoś jego wypowiedź nie napawa mnie radością. Może dlatego że nie za bardzo trawię submissiony? Tak czy siak, niech zapoda więcej high fly'u a nie submissionów :D

Joey na Superstars? Jakoś mnie to nie interesuje, wolę obejrzeć akcję w ringu niż słuchać komentatorków, chociaż nadal uważam że najlepszą parą byli Lawer i Ross...

Rock jest w trakcie pisania autobiografii? Niech komuś zleci napisanie swojej autobiografii* i się weźmie za robotę w ringu :P

Promo Night of Champions :shock: to chyba jakiś żart, gorszego proma już dawno nie widziałem...

ze zleceniem napisania autobiografi to był joke ( tłumaczę dla nie kumatych i hejterów)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...