Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rating Raw/H2-face/CM Punk/Flair i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Shawn+Michaels+Retiring+2010+-+WWE+Wrestlemania+26+Review.jpg

:arrow: Dziś swoje 46 urodziny obchodzi “The Showstopper”, „Mr. Wrestlemania”, „Heart Break Kid” – Shawn Michaels! Zyczymy wszystkeigo najlepszego Shawn.

:arrow: Rating Raw to 3.23. Ostatni segment mial rating az 3.94!

:arrow: Triple H powiedział na swoim ćwierkaczu, że właśnie pracuje nad swoim story z Undertakerem i zapowiedział, że ich walke możemy zobaczyć już na tym SS, jak i również nawet na WM 28!

CM-Punk-Wins-WWE-Championship-Title_crop_340x234.png?1311036755

:arrow: CM Punk jest drugą po Kane’ie osobą, która posiadała pasy ECW, WWE oraz WHC! Gratulujemy :)

:arrow: Co do Punka to najprawdopodobniej pojawi on sie na gali MMA federacji Titan FC. Na owej gali swoja walkę stoczy Bobby Lashley!

ryderkoszulkabroski.jpg

:arrow: Nowa koszulka Zacka Rydera powyżej!!!

:arrow: W wwe shopie można już znaleźć również nowe koszulki Ortona, Merelli i Kozlova oraz specjalną koszulkę Capitol Punishment, lecz ta do nabycia tylko z DVD z tej gali.

:arrow: Dość ciekawie zapowiedziane jest story CM Punka. Federacja jakby chciała o nim kompletnie zapomnieć, bo na razie gale maja odbywać się bez niego, nikt ma w speech’ach o im nie wspominać oraz nawet na Raw proszono fanów o nie skandowanie jego imienia.

:arrow: Ostatnio mówi się co do niezadowolenia WWE z dwóch jeszcze niedawno super promowanych zawodników. Pierwszy z nich to Jinder Mahal! Zarzuca mu się, ze w squashach potrafi dominować i dobrze walczyć, ale w dłuższych walkach na live eventach nie daje sobie rady i pokazuje totalny brak doświadczenia. Na ostatnich eventach ma toczyc walki z Bryanem, który ma ciagnac ich pojedynki.

:arrow: Drugim krytykowanym zawodnikiem tym razem za za wolną akcje w ringu jest Alex Riley! Jak ostatnio widzieliśmy m.in. w walce turniejowej jego push został i ma zostać wstrzymany co spowoduje ze wreszcie zobaczymy jak Alex przegrywa.

:arrow: Wacha się pozycja w federacji Johna Laurinaitisa! Widzieliśmy go na MitB przez to, ze Vince’owi lekarze zabronili przyjmować ciosów, a teraz mówi się, że możemy oglądac go częściej w TV, jednakże jego fanem na pewno nie jest niejaki pan Triple H!

:arrow: Vince McMahon ma mieć pełne udzialy w federacji az do WM 28! Spodziewalismy się ,ze Hunter będzie miał wiecej do powiedzenia, a mimo to wygląda na to, że, aż do jego prawdziwego przejścia na emeryturę będzie on pociagal za wszystkie sznurki.

ricflair.jpg

:arrow: Ric Flair w pewnym wywiadzie oznajmil, ze po jego powrocie bedzie feudowal z wygranym walki na HardCore Justice pomiędzy Kurtem Angle a Stingiem!

:arrow: Jeszcze co do Flaira to założył on swoja stronę, na której kupisz wszystko co z nim związane: http://www.ricflair.com

:arrow: Colt Cabana najwyraźniej jest juz szykowany do WWE, bo od czasu kiedy CM Punk wspomniał o nim w swoim speechu to nie podpisywał umów z federacjami ze sceny niezależnej na swoje występy.

:arrow: Ataki na Twitterach! Chavo Guerrero atakuje Johna Cenę, a Snitsky niegatywnie wypowiadal się o The Miz’ie!

diesel-wwe-legend-sports-fashion-10.jpg

:arrow: Kevin Nash aka Diesel nie wykluczone, że włączy się w feud Big Show-Mark Henry jeżeli ten będzie kontynuowany, gdyz sam jest niezadowolony z tego, że nie wymyślono na niego planu i nie wykluczone, ze już na SummerSlam się go doczeka.

:arrow: Sheamus (face) kontra Wade Barrett (heel)! To moze czekac nas juz na SummerSlam, ciekawe jaka stawka miałaby być tego starcia, a może po prostu feud o to który kraj jest lepszy? (Anglia/Irlandia)

:arrow: SCSA na twitterku napisał, ze chciałby widzieć w WWE Samoa Joe. Bardzo pochwalal tego zawodnika, powiedział że zasługuje na prawdziwy push i, że po skończeniu jego kontraktu z TNA, WWE powinno szybko zacząć prowadzic z nim rozmowy.

hulk-hogan.jpg

:arrow: No I na koniec news z TNA, a mianowicie nasz Hulk Hogan jeszcze przed BfG miałby przejść face turn! Zapewne dla tego aby przy najprawdopodobniejszym feudzie ze Stingiem było jasne kto jest jaki itp. itd.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wszystkiego najlepszego HBK. One More Match... Ahh. ;) Ojoj, nie chcę nic mówić, ale śmiejemy się z HH w TNA, a tutaj jest identyczna sytuacja, HHH why? Chociaż ciekawe czy serio jest łysy... No, Punk kolejny sukcesik, wrestler spełniony? :P Koszulka Zacka bardzo mnie się podoba, może sobie taką sprawię? Oo, story z Punkiem nabiera mocy, ale pewnie skończy się w ringu z HHH i jak zwykle. Tak Fler w ringu super, może dodamy go do walki Sting vs Hogan? Są majtki Rica na tej stronie, może? Colt w WWE ciekawe, jaką będzie pełnił rolę. Diesel, Taker, Hogan, Sting, Flair... Hmm, jakiś spisek?

Najlepszego HBK. Rating jest szczerze powiedziawszy średni ale i tak jestem zadowolony. Skok w porównaniu do poprzedniego RAW gdy rating był chyba poniżej 3.0. Czekamy na kolejne galę i jeśli bez udziału Punka to jakie Ratingi będą? HHH i Taker? Chciałoby się powiedzieć Why? Bo na pewno nie for money. Zapewne walki tych dwóch byłyby krótkie żeby nie przeciążać Takera i dość "okrojone" w porównaniu np. do WM. Oby więcej sukcesów Punka bo to mu się należy. Koszulka Zacka niczego sobie. To kompletnie zapomnienie Punka jakoś mnie przeraża. Oznaczałoby to że po federacji będzie latał jakiś niby mistrz (Miz albo Rey). No właśnie a patrząc z wyprzedzeniem jeśli do czegoś takiego dojdzie to feud między Punkiem a zwycięzcą tego turnieju będzie murowany o to kto jest tak naprawdę mistrzem. To oznacza że faworytem jest raczej Rey. Jakoś nie wyobrażam sobie tego no ale poczekajmy. Jinder i Riley. Hmm co do Mahala to nie wiem jak on wypada w dłuższych walkach ale Riley moim zdaniem trochę za wolny. Tak jak mówiłem na audycji tak powiem i teraz, finisher z dupy wzięty, move set też jakoś mnie nie przekonuje. Jeśli push to dla zawodnika kompletnego a Riley moim zdaniem takim nie jest. Owszem robi postepy ogromne ale jednak powinien popracować nad akcją w ringu. To że Vince będzie pociągał za sznurki było wiadome od początku. Ric w ringu... Bez komentarza. Colt Cabana w WWE to chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości że Punk postawił na swoim. Diesel nareszcie w ringu ! Stanie się czy nie? Podobno przymierzany jest do walk od WM a nadal go nie widzieliśmy. No kto wie. Sheamus jako face? Trudno mi powiedzieć. Ja kupuje go w każdej postaci. SCSA ma racje. Aczkolwiek Samoa Joe w WWE mógłby się zmarnować. Ale to tylko życzenia SCSA. Tyle na temat newsów, trochę sie rozpisałem. Dzięki fan :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Najlepszego dla Shawna Michaelsa. No cóż nie spodziewałem się że Undertaker wróci już na SS 2011 ale jego feud z Triple H zapowiada się

na jeden z najlepszych ostatnich lat. Zastanawia mnie w końcu co będzie z Cm Punkiem ? Jinder Mahal to zwykły zawodnik który tak jak

Zack Ryder będzie występował na tygodniówkach i na tym koniec. Jednak Alex Riley to dobry zawodnik który może nie walczy nie wiadomo

jak ale dobrą walkę potrafi wykręcić. Vince będzie do WM 28 ponieważ właśnie na tej gali Triple H pewnie odejdzie i dopiero wtedy przejmie

jego obowiązki. Fajnie by znowu było zobaczyć w walce Kevina Nasha ciekawi mnie tylko jego forma. Sheamus jako heel już mi się dawno

znudził dlatego jego face turn to dobry pomysł a jego feud z Wadem może być bardzo interesujący. Dzięki za newsy ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Wszystkiego najlepszego dla Shawna Michaelsa. Rating Raw taki sobie mógł być o wiele lepszy, no ale może na następnym Raw będzie o wiele lepszy rating. Dla mnie ich walka raczej nie dojdzie do skutku na SS, pewnie tylko spojrzą na siebie i tylko to na pewno będzie to przedsmak ich walki na WM 28 jeśli do niej dojdzie ale raczej na pewno dojdzie. Koszulka bardzo fajnie wygląda, na pewno dobrze się będzie sprzedawała.No jeśli Jinder nie daje sobie rady w dłuższych walkach, no to niech dają mu więcej walk z Bryanem na HS, trochę potrenuje, i w przyszłości będzie dawał sobie rade w dłuższych walkach jak będzie chciał walczyć o pas IC. Co do Alexa to jestem trochę zdziwiony że są z niego niezadowolenie, no ale prawda z ringu jest trochę wolny a ten jego finisher żenada no i dobrze że nie dostanie już pushu bo już parę zwyciężył to teraz będzie przegrywał.No i dobrze że Vince zostanie do WM 28, no i było to pewnie że to on właśnie będzie pociagal za wszystkie sznurki. Ric Flair w ringu, no zobaczymy czy sobie poradzi w ringu, jak dla mnie raczej będzie on feudował z Kurtem niż że Stingiem. Mam ogromną nadzieje że jednak Colt Cabana dojdzie do WWE, tylko żeby nie był szmacony jak inni. Diesel na SS, już się nie mogę doczekać jego i jego walka w ringu, mam wielką nadzieje że da popalić Markowi. Sheamus facem nie mogę w to uwierzyć, nie wyobrażam sobie go w tej roli, ale zobaczymy jak mu to wyjdzie.Samoa Joe w WWE, to może i dobry pomysł ale czy WWE będzie chciało z nim podpisać kontrakt, no i nawet jeśli by podpisali z nim kontakt, no i pewnie jego by szmacili i by wylądował na superstars. Face Turn Hogana to dobry pomysł, potem te feud z Stingiem może wyjść bardzo dobrze, albo i lepiej i mogą razem wykręcić jakąś fajna walkę no i do tego Hugan z pasem w to nie uwierzę jak tego nie zobaczę ale zobaczy jak będzie.Dzięki za newsy

lig48.jpg

Zacznę tak jak każdy: Wszystkiego najlepszego HBK! Triple H znów przeciw Taker'owi? To jest dla mnie wielkie zaskoczenie, nigdy bym się tego nie spodziewał. Nic dziwnego, że ostatni segment miał tak wysoką oglądalność, bo rzadko przecież ogląda się płaczącego Vinca a wydarzenia te mają kolosalne znaczenie dla przyszłości federacji. Bardzo fajna ta koszulka Zack'a Ryder'a i w ogóle wydaje mi się, że jego czas powoli nadchodzi i obym się nie mylił. Szkoda, że CM Punk zniknie na chwile, ale z drugiej strony brawo dla WWE, że staja się konsekwentne i robi wszystko by uwiarygodnić swoje storyline'y. Hmm czyli pewnie nici z pushu dla Mahal'a... ale faktycznie skoro potrafi toczyć tylko kilkominutowe pojedynki, to lepiej niech trochę się jeszcze nauczy. Really Rilley? Ja osobiście lubię go oglądać i trochę żałuję, że wstrzymano jego push, bo jego postać jest bardzo ciekawa. Cieszę się, że Vince jeszcze troszkę zostanie w tym biznesie, bo jego doświadczenie może być bardzo przydatne. Jako wielki fan TNA bardzo ubolewam nad tym, co obecnie dzieje się w main evencie a powrót Flaira na pewno tej sytuacji nie poprawi. Włączenie Nash'a do tego feud'u to bardzo dobry pomysł, postać Diesel'a wniosłaby trochę kolorytu do tego konfliktu i stałby się jeszcze ciekawszy. Sheamus jako face? W zasadzie czemu nie! Chętnie zobaczę go jako tego ''dobrego'', ale w moim odczucia do tej roli pasuj lepiej Barrett, lecz to tylko moje zdanie. Może po takich wypowiedziach SCSA zarząd TNA pójdzie po rozum do głowy i zacznie lepiej traktować Samoan Submission Machine, bo on powinien być w main evencie a nie jobbować każdemu z kim przyjdzie mu walczyć, mam nadzieję, że jego pozycja w federacji będzie wyraźnie wzrastać. Wiecie co? To bardzo możliwe, że Hogan będzie face'm, no i niestety chyba nieubłaganie zbliża się jego konflikt ze Stingiem. Sam feud na pewno nie byłby zły, ale co będzie gdy trzeba będzie przenieść ten konflikt do ringu? Nie zapowiada się to ciekawie... No cóż, tym pesymistycznym akcentem kończę swą wypowiedź i bardzo dziękuję za sporą paczkę newsów. Pozdrawiam! :t_up:

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Sto lat dla Showna Michaelsa .Z miłą chęcią obejrzał bym feud Triple H z Takerem który by się rozwinął na Summer Slam a skończył na Wm 28 . Punk i MMA z chęcią bym obejrzał taką walkę . Koszulka Zacka Rydera mi się nawet podoba . Szkoda tylko że ten wrestler ma bardzo mało pushu no ale cóż ... Walka Sheamus vs Wade Barrett .. myślę że obaj panowie zrobili by widowisko na Summer Slam . I myślę że wygrała by Anglia . Ponieważ wade może być pushowany . :D

pozdrawiam Matheo :)

• Styl:  Jasny

Wszystkiego najlepszego Shawn - niech twój show się dobrze rozwija w TV :) Wg mnie rating RAw i tak za duży nie jest, patrząć na co wydarzyło się na MITB PPV. Kontynuacja story między Triple'm a Taker'em - no to chyba możemy się spodziwać powrotu DeadMana na tym RAW, a najpóźniej przyszłotygodniowym. Gratulacje dla Punka za nielada jednak wyczyn. Nowa koszulka Zack'a lipna i nie podoba mi się. No to story jest prowadzone niesamowicie ciekawie. Finał tego story zobaczmy najprawdopodobniej na SummerSlam. Krytyka Mahal'a jakos mnie nie dziwi. W squash match'ach sprawdziłby się nawet Nash. Ciekawe co Bryan z niego wyciśnie w ringu. Z krytyką Alex'a - mozna to odbierać dwojako. W ringu jest nieźle, ale lepiej to wygladało w NXT i narazie Alex chyba jeszcze nie jest gotowy na długoczasowe walki. Co nie zmienia faktu, że będzie przyszłą gwiazdą fedki. To że Vince nie odda władzy jeszcze to było bardziej niż pewne, ale to story również zapowiada się ciekawie i wielki finał na WM28 - będzie się działo :) akby Colt ponownie zadebiutował w WWE, to może jeszcze by dołączył do nich Steel i mielibyśmy powrót Savior City Saints (chyba dobrze napisałem), co przy debiucie Claudio/Hero byłoby zajebistą opcją i z czasem feud o wszystkie pasy na RAW - super, ale na 99,9% niemożliwe. Ataki na ćwierkach to nic nowego. Teraz poprzez kontuzję Show'a, Diesel z pewnością znajdzie się w story z Henrykiem i finałem na SummerSlam (Jiizzzzz :t_down: ) Feud wyspiarzy może byc bardzo dobry, ale tego kto będzie facem, a kto heelem to bym jeszcze tego nie obstawiał. Joe w WWE - bodajże 2 czy 3 lata temu prawie do tego doszło. Pozycja Joe w TNA jest obecnie na pozycji Jobbera, więc nie zdziwiłbym się, gdyby Joe się wkurwił i naprawdę pojawił się w WWE. Ale jeśli mieliby go dać do FCW to lepiej niech odejdzie z TNA do ROH. Hulk - koło pióra mi lata co się z nim stanie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Na początek zapodam klasyka: ''Wszystkiego Spóźnionego Najlepszego'' dla Shawna.Obyś jeszcze się pojawił w WWE,a tym czasem powodzenia w telewizji.Nic dziwnego,że rating RAW był taki duży skoro mieliśmy powrót Huntera, 'zwolnienie' Vinca.Ale to tylko ten segment,ogólnie rating taki średni.Zawsze może być lepiej :D .Kontynuowanie feudu pomiędzy legendami może być ciekawe.Mówi się o jakimś story o władze pomiędzy Vincem,a zięciem.Może być ciekawie.Gratulacje dla Punka oby więcej tytułów miał na koncie.Koszulka Zacka...nawet mi się podoba,chętnie bym sobie kupił;dla szpanu :P.Z tego story z Punkiem może być ciekawie,pewnie Punk na razie nie będzie się pojawiał na tygodniówkach,aby myślano,że nie podpisał nowego kontraktu(chociaż jeszcze nie wiadomo czy w ogóle go podpisał).WWE skarży się na Mahala.W squashach sobie radzi,a widocznie w dłuższych nie zbyt,więc walki z Brayanem mogą mu trochę 'pomóc'.Dobrze,że trochę przystopują z tym pushem dla Rileya bo to co ostatnio robili z Mizem,który ciągle przygrywał z A-RY to śmieszne.W końcu to former WWE Champion.A więc jeszcze nie nastała końca era McMahona.Niech pociągnie jeszcze do tej WM i odejdzie z godnością,Hunter niech przejmie biznes.Ric w ringu...jaja sobie ze mnie robicie!Może jeszcze o pas? :t_down: Były już takie newsy i zapowiedź,że Ric miałby walczyć o tytuł,ale ze Stingiem,więc czyżby to on wygrał na HJ?Colt w WWE może być ciekawie.Jeszcze powrót Luka,albo Ace Steele i mamy stajnie.Feud na linii Henry/Nash o ile do niego dojdzie może być ciekawy.Może Nash na chwile zagości w WWE i być może kogoś wypromuje,albo będzie jakimś ochroniarzem.Co do drugiego feudu...Europejczyków to może coś z tego będzie.Raczej facem byłby Sheamus,albo po prostu obaj będą heelami!Samoa w WWE?!nie wiem czy to dobry pomysł,ponieważ u Vinca mógłby być niedoceniany,a jak by nie było na niego pomysłu to mógłby zostać wykopany,a ma wielki talent.W TNA mimo,że na razie jest Jobberem to myślę,że to się zmieni i będzie znowu wygrywał.Feud Hogana i Stinga może być ciekawy,ale tylko segmentowo.Walka w ringu ...=))Na razie jestem na nie z tym feudem.

Oczywiście dzięki za newsy!! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Oczywiście.
    • Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
  • Dodaj nową pozycję...