Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#12 WCE Real Face Off Talk Show! Special Edition!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nowa forma Talk Show. Jest to specjalny odcinek, w którym zapraszać będziemy dwóch zawodników którzy prowadzą feud. Wiem że fan chciałby żebym napisał tu że to jego pomysł ale niestety ja i Xeb wpadliśmy na to wcześniej. Komentujcie, piszcie uwagi jak podoba wam się taka forma podkręcania feudów.

c524545e85.png

Josh Mathews: Witam w kolejnym 12 już odcinku Real Talk Show ! Ten odcinek będzie jeszcze bardziej emocjonujący niż zawsze. Dziś w moim programie spotka się dwóch rywali, którzy już na Collision #3 stoczą bój o TV Championship. Kto z nich wyjdzie zwycięsko ? Jak są do siebie nastawieni? Co o sobie sądzą ? To wszystko, tylko tutaj, tylko teraz. Powitajmy gorąco pierwszego z gości, Celtic Warrior, Sheamus!!

[sheamus z pasem TV na ramieniu wita się z Joshem po czym zasiada na kanapie.]

Josh Mathews: Mój drugi gość, po raz kolejny w Real Talk Show, Antychryst Wrestlingu Jeff Hardy !!

[Jeff podaje rękę Joshowi i siada naprzeciw Sheamusa z wyraźną niechęcią.]

Josh: Witajcie. Panowie na wstępie powiem że nie chce żadnych bójek. Chyba obydwaj potraficie być kulturalni. Pierwsze pytanie do was. Uważacie że John Morrison w waszej walce to dobre posunięcie? Może zacznie Sheamus.

Sheamus: Zdobył Contendera i się cieszy. I tak mnie nie pokona bo jest za cienki...

Jeff Hardy: Ty ośle znowu swoje, ale po co My z nim rozmawiamy Josh? Może pójdziemy na blanta? On zaraz powie, że ma, to znaczy jest największy, najszybszy i najsilniejszy.

Josh: Jeff jednak podziękuję za tą kuszącą propozycję...

Jeff Hardy: Josh, stary fajnie będzie! Będziesz wtedy nawet haj flyer'em!

Sheamus: Jeff Ty jak zwykle o jednym...I tak Ci to nie pomaga w walce

Josh: Panowie zmierzamy w złym kierunku...

Jeff Hardy: Ja? Ey, dude, powtórzę mam Ci przypomnieć to, jak leżałeś na stole po naszej walce? Heh. O jednym powiedział pan największy, najsilniejszy, najszybszy.

Sheamus: Może i po naszej walce leżałem na stole ale i tak mnie nie pokonałeś, Kumasz?

Jeff Hardy: Zmieni się to po Collision, Collision po co mamy na nie czekać?

[Hardy się podnosi i szybkim ruchem zrzuca z siebie bluzę]

Sheamus: Heh. Teraz nie zamierzam walczyć bo od tego jest ring. Ech.. jakoś i w nim za dużo nie pokazujesz.

Josh: Spokój ! Kultura panowie ! Zmieńmy temat bo atmosfera jest za ostra.

Jeff Hardy: Pokazałem tyle, że to Ty leżałeś po naszej walce nieprzytomny, wiesz piękny obrazek... Czyli, co Josh jednak blanty?

Josh: Uważacie że stypulacja waszego pojedynku jest odpowiednia ?

Jeff Hardy: No dq? Świetna pokażę temu zadufanemu w sobie jegomości, że kiedy mogę mieć coś w ręce jestem dopiero groźny, może zobaczycie drabiny?

Sheamus: No w tej stypulacji będę w stanie pokazać swoje umiejętności.

Josh: Fani od dawna nie widzieli w naszej federacji krwi i hardcoru. Chcecie im to zapewnić ?

Sheamus: Pewnie, będą mieli pod dostatkiem krwi Jeffrey'a i John'a

Jeff Hardy: Człowieku jestem synonimem hardcore'u, Ty się w ogóle znasz? Mojej krwi? Człowieku, o czym Ty mówisz? W sumie będziesz wyglądał jak flaga USA, biało-czerwony.

Sheamus: Widzę, że humor Ci dopisuje. Już nie długo, bo to Ja będę się śmiał ostatni. Buahahahahaha

Josh: Jeśli jesteśmy przy temacie narodowości... Sheamus uważasz że w walce udowodnisz wyższość Irlandzkiej szkoły nad Amerykańskim Stylem?

Sheamus: Josh wątpisz w to?

Josh: Wydaje mi się, że osoba naprzeciw ciebie tak...

Jeff Hardy: Wyższość? Jak walki w sianie mają być lepsze od szkoły, szkoły pff od kraju, który to zapoczątkował.

Sheamus: Widzę, że po obiciu Ci gęby nadal niczego się nie nauczyłeś? To, że jestem z Irlandii nie znaczy, że jestem od Ciebie gorszy. Inaczej nie trzymał bym tego złota na ramieniu.

Josh: Jeff czy masz coś przeciw zawodnikom z innych krajów występujących w Ameryce ?

Jeff Hardy: Dopóki znają swoje miejsce to tak, ale widać, że niektórzy się chcą wyróżnić, ale nie szczególnie im to wychodzi. Poza tym może jeszcze Kanadyjczycy są w sam raz, ale reszta? Pajace w maskach, którzy... szkoda gadać, Sheamus powiedz mi czy to, że pokonałeś Ghańczyko-Jamajczyka, Puertorykańczyka, świadczy, że jesteś lepszy od Amerykańców? I powiedz mi, kiedy to Ty mi coś obiłeś?

Sheamus: Widzę, że masz słabą pamięć. A nie pamiętasz jak pokonałem Z Ceną Rocka i Stinga?!

Jeff Hardy: Ty ja zapraszam do mojego dilera, bo spośród tych nazwisk nie widzę słowa Hardy...

Sheamus: Bo dopiero staniesz się moją kolejną ofiarą. Josh coś się nie odzywasz co jest?

Josh: Słucham waszej ciekawej dyskusji...

Jeff Hardy: Jak Cię słucham to też mam ochotę wyjść, więc nie dziw się mojemu ziomkowi.

Josh: Ale poruszmy kolejny temat. Ja...

Sheamus: Jeff to wychodź droga wolna. Myślisz, że musisz to siedzieć?

Josh: Spokój panowie ! Czas antenowy ma zostać wykorzystany ! Za to mi płacą !

Jeff Hardy: Nie muszę, ale patrzeć na Ciebie w tym super berecie to sama przyjemność.

Sheamus: Ha, ha Jeff masz coś ze wzrokiem? Ja nie mam swojej czapki.. Widzę, że bierzesz za dużo tego świństwa.

Josh: Kolejne PPV, jak myślicie o co będziecie walczyć ? Może myślicie o ME?

Jeff Hardy: Na kolejnym PPV będę bronił pasa TV.

Sheamus: ha, ha, ha. Yyy pomyliłem pomieszczenia?! Czy to program "Zabij śmiechem"?

Josh: Collision #3. Będzie to dzień dużych zmian? Jeśli tak to na lepsze czy gorsze ?

Jeff Hardy: Bez wątpienia na plus, bo będziecie mieli lepszego mistrza TV.

Sheamus: Jesteś bardzo pewny. Szkoda, że nie zamieniasz słów w czyny. Przed PPV mówiłeś, że mnie pokonasz i zdobędziesz pas i co? Nic. Nie masz TV Championship i nigdy nie będziesz go miał.

Josh: Co myślicie o moim wyjątkowym programie? Jeff jesteś gościem drugi raz z rzędu, czyżby ci się tu spodobało ?

Sheamus: Josh program jest dobry ale mógłby być lepszy...

Josh: Coś sugerujesz ?!

Sheamus: Tak, Chodzi mi o tego narkomana na przeciwko.

Josh: On zasługiwał na bycie gościem w tym odcinku, a ty jesteś dodatkiem...

Jeff Hardy: Widzisz ktoś oprócz mnie w końcu Ci to powiedział..

Sheamus: Aha. To zobaczymy jak sam sobie da rade.

[sheamus wychodzi]

Josh: W sumie to i tak nie umiał dyskutować...

[Jeff Hardy idzie za Sheamus'em i zamyka za nim drzwi.]

Jeff Hardy: Po sprawie.

[Josh razem z Jeffem zaczynają o czymś rozmawiać. Kamera kieruje się jednak na pojawiającego się znienacka Sheamusa, który swoim pasem atakuje Jeffa. Po chwili Jeff zaczyna kontrolować bójkę i okłada Sheamusa.]

Josh: Ochrona !!

[Wbiega ochrona i rozdziela Jeffa i Sheamusa.]

Josh: Ależ gorąco ! Chcecie zobaczyć jeszcze więcej emocji? Więcej dowiedzieć się o zawodnikach WCE ? Już wkrótce tylko w Real Talk Show !!

Być może Talk Show nie wyszedł długi ale jesteśmy zadowoleni z efektu. Dyskusja toczyła się głównie pomiędzy Blazim i Xebem i tego chciałem. Mam prośbę abyście w komentarzach zostawiali oceny w jakiej chcecie skali. Dzięki za uwagę.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Heib

1

• GMS

1

• Deep

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejny świetny 'odcinek' Real Talk Show!Podoba mi się takie coś!Zawsze to bardziej pod promuje feudy i zawodnicy będą mogli powiedzieć co o sobie myślą 'LIVE' i nie tylko na backstage co jest plusem!Jak już powiedziałem podoba mi się taki pomysł i być może(Liczę na to)ja również kiedyś zagoszczę w tym Show.

A co do samego Real Talku to oczywiście jak zawsze świetnie.Hunico sprawdził się w swojej roli(jak zawsze)nie wiem jak to nazwać...gościa od wywiadów,a Xeb i Blazi świetnie odpowiadali,czasem nawet śmiesznie-taki humorek też na plus... szczególnie Hardy aka Xeb.

to Show ocenię w skali szkolnej i dam 6/6 BRAWO chłopaki! ;)

deathnotep.png

angle_02.gif

Przeczytałem cały Real Talk Show i bardzo mi się on spodobał. Naprawdę, chłopaki, jestem pełen podziwu dla Was. W ogóle to bardzo dobry pomysł z tym podkręcaniem feudów. Ocena: 6/6.

Bardzo fajny Talk show, dobre podkręcenie feudu, odświeżająca sprawa... Jeśli macie zamiar wykorzystywać Talk Show w tym kierunku no to zostanę gorącym fanem tego "programu". Naprawdę świetna robota chłopaki.

sig.png

Dobra zacznę od początku...

Genialny wstęp...Zaproszenie gości strasznie mi się podoba...

[Jeff podaje rękę Joshowi i siada naprzeciw Sheamusa z wyraźną niechęcią.]
:applause:

Fajnie wymyśliłeś pytania, tylko czasami odpowiedzi dziwnie brzmią. Np. to

powtórzę mam Ci przypomnieć to
??? Troszkę dziwnie rozpisane... Dziwnie brzmi gdy tak to jest rozplanowane...

Dalej nie zauważyłem żądnych błędów...

No i zakończenie! Piękne zakończenie! Brawa! :applause: Wspaniale! Troszkę żartobliwe ze strony Jeffa, oraz atak Sheamusa... :applause:

Czas na podsumowanie, czyli plusy i minusy:

Plusy:

-Genialne rozpoczęcie.

-Dobre pytania i prowadzenie wywiadu.

-Fajne odpowiedzi obu graczy.

-Fenomenalne zakończenie.

-Nowy, fajny pomysł z podkręcaniem feudów.

Minusy:

-Czasami Dziwnie rozplanowane wyrazy w odpowiedziach, przez co trudno je zrozumieć...

Więc za ten jeden błąd nic się nie stanie, bo poza tym genialny wywiad.Fajnie że zrobiliście takie wywiady podkręcania feudów. Widzę że zaczynasz się za to brać ;D Życzę ci powodzenia! Wywiad dostaje 5/6 :D lub 8/10! Jak wolisz :roll:

1.jpg

Iluzja.....

Nie chcę tutaj nikogo załamywać czy demotywować, ale według mnie ten pomysł z dyskusją między zawodnikami jest o niebo lepszy niż zwykły Talk Show. Tutaj jest na pewno o wiele i to wiele więcej emocji i zdecydowanie chcę się tego więcej i czyta się z uwagą i to jest w takich Show'ach najważniejsze. Ładnie wyszło całokształtem, zawodnicy tak samo jak komentator spisali się znakomicie i czekam na kolejne takie wydanie, bo to jest na prawdę dobre :D

Poprzednie Talk Show'y były bardzo dobre, ale ten jest po prostu znakomity ! O wiele bardziej podoba mi się taka wersja pomimo tego, że poprzednia też była super. Na pewno pomoże to w rozkręcaniu feud'ów i fajnie urozmaica to Talk Show. Jak na pierwszy raz wyszło to znakomicie i mam nadzieję, że będzie to kontynuowane :) 5+/6.

ksgj.png

Ludzie jak fan mówi, że skomentuje to skomentuje, nie musicie go gonić, przypominać - ON k***a WIE!

Co do Talk Showu to o coś takiego właśnie mi chodziło, ciesze sie, ze wpadliscie na to co ja bo taka forma jest zdecydowanie lepsza. Oczywiscie o ile sama idea Talk Showów czyli rozmowy z zawodnikami była super to wymiana zdań pomiędzy feud partnerami była zajebista. Jeszcze co do tego co pisałem przy tamtym Talk Showie, ja chce własnie wymiany zdań i moze nawet zametu! Wolfpack vs LWO na przykład, to też by było coś! Albo również kilka osób na raz przyjacielsko do siebie nastawionych też byłoby pomysłem. Ale wracając już do tego Talk Showu. Znowu mamy Jeffa, wygadanego Jeffa i dobrze, bo fajne teksty szły :P Blazi również podołał, łatwo nie miał bo Xeb ma szybką wyszukiwarke tych tekstów i nie było mu łatwo lecz podołał. Oczywiscie na koniec atak i przydałoby się, gdyby np. ochrona stałą przy obu, bo jak każdy Talk Show bedzie sie bójką kończył to też nam się znudzi! Tutaj nie ma co mówić, najlepszy Talk Show w historii, jak dla mnie jeszcze troche dłużej by sie przydało prowadzic ten program, ale i taka długość mi pasuje. Hunico fjanie to prowadzi, w nastepnym Talk Showie mam nadzieje na dwóch prowadzących bo Jeff x2 :t_up: Jeff x3 :t_down: Teraz mam trochę mniej do powiedzenia, bo co wam mam tu mówić, skoro jest naprawde bardzo dobrze. Nowych pomysłów jakoś wyjatkowo nie mam, trzymajcie sie tego rodzaju Talk Showów bo zaostrza on feudy i można zobaczyć jak wygadani po za BS są nasi zawodnicy :) Dzieki za Talk SHow, czekamy na następny ze mną w roli głównej :waving:

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png