Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Real Talk Show #11 - Jeff Hardy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ktoś w końcu musiał zrobić wywiad z Xebem. Chciałem się sprawdzić i podjąłem się tego zadania. Do Xeba jeszcze mi bardzo daleko ale liczę na komentarze.

c524545e85.png

Josh Mathews: Witam wszystkich w 11 już Real Talk Show. Dzisiejszy odcinek jest niezwykle emocjonujący. Dowiemy się wielu rzeczy o Antychryście wrestlingu. Jak postrzega swoją aktualną pozycję w WCE? Co sądzi o pasie TV? Co wie o zarządzie WCE? Jak wspomina Crashday? To wszystko już teraz, tylko tutaj. Powitajmy Jeffa Hardego !

Josh: Witaj Jeff. Dziękuje, że przyjąłeś zaproszenie do mojego programu. Jeff jak odniesiesz się do straconej szansy na PPV ? Uważasz, że Sheamus od początku dążył do takiego rozwiązania ?

Jeff Hardy: On? Tak. To kawał europejskiego gnoja i myślę, że taki był jego cel, ale co mnie to obchodzi? Widzisz kartę? Walczę z nim jeszcze raz w walce bez ZASAD! Wiesz, co to oznacza?

Josh: Nie boisz się ewentualnych oskarżeń po kolejnej walce? Gdybyś zdobył pas w walce bez zasad każdy mógłby posądzić cię o to że w normalnej stypulacji nie potrafisz nic zdziałać.

Jeff Hardy: Are you serious? Stary, czy Ty widziałeś co z nim zrobiłem w zwykłej walce?

Josh: Nie zapominaj, że w walce jest jeszcze jeden zawodnik. W przeciwieństwie do ciebie wygrał walkę na Nowhere to Hide i jest pretendentem do tytułu. Mowa o Johnie Morrisonie. Jak odniesiesz się do tego ?

Jeff Hardy: On moim rywalem? Masakrowałem go tyle razy, że szczerze mówiąc wątpię czy mi może zagrozić, jednak może się czegoś ten człowiek nauczył bo z tego co wiem to nawet dziewczyny nie potrafi upilnować.

Josh: Jeff po twoim ewentualnym zdobyciu TV Championship z kim chciałbyś się mierzyć w obronie tego pasa ?

Jeff Hardy: Myślę, że ten dupek Sheamus będzie chciał rewanżu, a potem obojętne jest mito, w każdym bądź razie każdego zniszczę.

Josh: Uważasz że byłbyś lepszym mistrzem niż CM Punk i Edge ?

Jeff Hardy: Masz jakieś wątpliwości?

Josh: Sądząc po twojej aktualnej pozycji w federacji...

Jeff Hardy: Co masz na myśli? Powiedz.

Josh: Każdego dziwi to jak nisko upadłeś. Każdy pamięta czas gdy gościłeś w najważniejszych walkach gal. Skradałeś Show w walkach z CM Punkiem. Tylko różnica jest taka że on już jest mistrzem International a ty pałętasz się w low cardzie walcząc o pas który dla wielu nic nie znaczy. Ja powtarzam tylko opinię większości...

Jeff Hardy: He He He. Wiesz Punk może i ma pas, ale mam Ci przypomnieć wynik naszej walki na PPV? Mam?

Josh: Uważasz, że w aktualnej sytuacji mógłbyś go pokonać ponownie ?

Jeff Hardy: Zawsze, wszędzie.

Josh: Jak myślisz czy zarząd zdecydowałby się na walkę pomiędzy Tobą, a Punkiem po raz kolejny, tym razem Champion vs Champion?

Jeff Hardy: Jeśli chcą zarobić...

Josh: Jak myślisz czy twoja postać jest odpowiednio promowana? Czy może odnosisz wrażenie jakby pomijanego w najważniejszych kwestiach ?

Jeff Hardy: Dopiero, co "wróciłem" musi minąć troszkę czasu, aż znów będę u góry, jednak troszkę wyżej mógłbym być.

Josh: Twoim zdaniem Wade Barrett jako czołowy zawodnik WCE to dobry wybór ? Jak wiemy zdania pośród zawodników są podzielone. Po której jesteś stronie?

Jeff Hardy: NIe lubię Wade'a, ma się za niewiadomo kogo, a Edge zjada go na śniadanie.

Josh: Jaką przewagę ma Elite Mafia nad The Bright Future ?

Jeff Hardy: Członkowie, tytuły, doświadczenie, miejsce imprez, dziewczyny na imprezach, dilerzy na imprezach.

Josh: Chwaląc się swoim popędem do narkotyków chcesz zyskiwać przyjaciół?

Jeff Hardy: Nie, ale lubię to i co? Zabronisz mi? Inni jarają drudzy piją pepsi.

Josh: Rządzący WCE to tolerują ?

Jeff Hardy: Panie, Oni się wpraszają na takie imprezy.

Josh: Zgodzisz się z opinią, że Jeff Hardy to największy hipokryta federacji, który w oczach innych jest niczym?

Jeff Hardy: Co mnie obchodzi to co myślą o mnie inni? Powiedz mi?

Josh: To twoje życie Jeff. Wielu uważa, że jedyne co potrafisz to krytykować innych. Jak myślisz czy to prawda ?

Jeff Hardy: Skoro mi za to płacą. My Life My Rules.

Josh: Jeff w WCE, a Jeff w domu to ten sam człowiek? Może jest tak, że w WCE przed wszystkimi grasz skurwiela, a w domu jesteś kochającym ojcem i przykładnym mężem ?

Jeff Hardy: Nie codziennie bije swoją dziewczynę. Daruj sobie takie pytania, WCE to praca, a w pracy każdy z nas jest inny, a Ty myślisz, że Booker krzyczy do żony, gdzie mój obiad? SUCKA! Albo Taker włącza radio ze swoją nutką i wchodzi w kapeluszu do kibla?

Josh: Więc chcesz powiedzieć, że ćpun Hardy to tylko praca ? Tak na prawdę brzydzisz się ziołem ?

Jeff Hardy: Pytałeś o skurwiela, a to inna bajka, a to, że ćpię to wszyscy wiedzą, tak?

Josh: Aktualnie próbuję odnieść się do CM Punka który swoją postawą prezentuje swój styl życia czego ty nie potrafisz.

Jeff Hardy: Heh, a Ty naprawdę myślisz, że Punk jest takim aniołkeim?

Josh: Zostawmy jednak ten temat bo dyskusja miała toczyć się na temat Jeffa. Wolałeś Crashday i Showtime czy może jesteś za Collision?

Jeff Hardy: CrashDay, tam się wychował extreme enigma, brakuje mi tego miejsca, tych ludzi, kto wie może gdyby byli znami tacy wspaniali ludzie jak p. Tomek to może obecnie moja kariera potoczyła by się inaczej?

Josh: Obwiniasz kogoś za przebieg swojej kariery ?

Jeff Hardy: Absolutnie, nie.

Josh: Spoglądając w przeszłość jest jakakolwiek decyzja której żałujesz ?

Jeff Hardy: Tak, przejścia do TNA.

Josh: Widzisz szansę na odzyskanie dawnej świetności WCE ?

Jeff Hardy: Jak najbardziej, chyba widzisz, że pracuje nad sobą?

Josh: Nazywasz to pracą?

Jeff Hardy: Wbrew temu co myślisz to walczę z tym.

Josh: Podejmiesz się oceny pracy Micka Foleya i Shane McMahona i wszystkich decyzji które dotąd podjęli ?

Jeff Hardy: Mogę, ogólnie jest dobrze, ale potrzeba nam więcej akcji w typie nowych stypulacji i tak dalej.

Josh: Odczuwasz brak hardcore w federacji ?

Jeff Hardy: Bardzo.

Josh: Decyzja o zamianie pasa Hardcore na pas TV była trafioną decyzją? W obecnej sytuacji istnieje szansa na powrót ?

Jeff Hardy: Jeśli Go zdobędę?! TAK! Będę o to zabiegał, bo w sumie chyba jestem zawodnikiem godnym tej nazwy?

Josh: Jeśli w twoich żyłach nadal płynie krew Extreme Enigmy, a nie sam alkohol i narkotyki...

Jeff Hardy: Skończysz? Wiesz, że od PPV nic, a to dopiero dwa dni. Czepiasz się tego, a nie wiesz czy miałem wybór.

Josh: Przecież nie wmówisz nam, że ktoś cie do tego zmusił ?

Jeff Hardy: A skąd wiesz w jakiej wtedy byłem sytuacji? Zresztą to nie dlaczego ja.

Josh: Robisz z siebie ofiarę losu Jeff.

Jeff Hardy: Zmuszasz mnie do tego pytaniami, więc chyba chcesz takich odpowiedzi, myślałeś, że to co Ci mówię o narkotykach to prawda? Hah, biorę bo lubię.

Josh: To wszystko na dziś Jeff. Chcesz coś dodać ?

[Hardy zapala papierosa i odchodzi]

Josh Mathews: Tym samym kończymy dzisiejszy odcinek Real Talk Show! Żegna się z państwem Josh Mathews. Nie zapomnijcie o następnym odcinku mojego show w którym jeszcze więcej emocji i niespodzianek.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luks

1

• Deep

1

• Piledriver1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Naprawdę fajnie, że w jakimś stopniu próbujesz pomóc nam pomóc ;)

Bez kitu, genialny wywiad. Świetne, podchwytliwe pytania i jeszcze lepsze odpowiedzi pana o najzajebistszym imieniu na tym świecie. Najbardziej rozjebał mnie fragment:

Josh: Spoglądając w przeszłość jest jakakolwiek decyzja której żałujesz ?Jeff Hardy: Tak, przejścia do TNA.

:thumb:

Świetna robota.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Świetnie sobie z tym poradziłeś. Pytania był bardzo trafne i bardzo dobre odpowiedzi Jeffa. Może w 2 byście robili takie Real Talk Show'y? :P Dzięki.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

=)) MEGA Udany Talk Show! Świetne pytania, a odpowiedzi jeszcze lepsze! Fajnie że zrobiłeś wywiad z Xebem, bo on na to zasłużył.

A ta odpowiedź : Tak, przejście do TNA... =))

1.jpg

Iluzja.....

No tak, tak, nie będę oryginalny i muszę napisać to samo co moi poprzednicy w komentarzach. Świetne Talk Show nie poznałbym że ktoś inny robił pytania bo były one tak samo świetne jak za czasów Xeba jako dziennikarza. Pytania dobre, odpowiedzi jeszcze lepsze nic tylko pogratulować kolejnego udanego Talk Show!

Tak samo napisze jak wszyscy wyżej Hunico świetnie wykonał swoją robote, ale tak na prawde ten wywiad tak wyszedł dzięki jeszcze lepszym odpowiedziom Xeba, który odpowiadając w taki a nie inny sposób sam podsuwał kolejne pytania. Obaj panowie współpracowali świetnie i właściwie komentuje tylko dlatego, żeby nie wiem docenić? waszą robote, nie wiem, napisze tylko że mi sie podobało o :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Kolejny bardzo udany Talk Show. Fajnie, że Xeb w końcu sam zagościł w Talk Show,a Hunico sprawdził się jako prowadzący. Dobrze, że ktoś jeszcze jest w tym dobry, bo możecie to robić raze co napewno podniesie poziom Real Talk Show jeszcze wyżej. Jak już napisałem Talk Show bardzo dobry. Dobre pytania i odpowiedzi, jak zwykle było też trochę humoru. Bardzo podobał mi się ten Talk Show :)

ksgj.png

Naprawdę świetny Real Talk Show.Jeden z najlepszych jak dotąd.Widać,że się postaraliście.Były podchwytliwe pytania oraz zabawne odpowiedzi.Xeb idealnie wczuł się w Hardasa,a Hunico zadawał świetne pytania.Następny Talk Show z pewnością również będzie świetny.

6/6 :thumb:

deathnotep.png

angle_02.gif

Dobra bedzie i krotki komentarz od waszego kochanego bukera WuCeE. Ogólnie mnie bardzo podoba się sam pomysł Real Talk Show'ów i sposób jego prowadzenia. Kiedyś mielismy juz po 2 osoby na Talk Showach, a ja proponowałbym jakoś niedługo jakąś otwarta wymiane zdan pomiedzy dwoma rywalami (proponuje Del RIo i Bookera T). Mogłoby wyjść fajnie, tak smao zaprosic jakiś TT np. Wolfpack i niech wypowiadaja sie oboje, dodatkowe urozmaicenie. Co do wywiadu to nie mam zastrzeżeń, oczywiscie xeba ciężko zastąpić, ale Hunico podołał temu zadaniu i wielkie dla niego za gto pochwały. Jeff typowy ćpun, brakowalo mi tu takiego pytania na wejście: matka wie że ćpiesz? :8 Tak to bardzo rozwalił mnie fragment:

"Nie codziennie bije swoją dziewczynę. Daruj sobie takie pytania, WCE to praca, a w pracy każdy z nas jest inny, a Ty myślisz, że Booker krzyczy do żony, gdzie mój obiad? SUCKA! Albo Taker włącza radio ze swoją nutką i wchodzi w kapeluszu do kibla?" - =))=))=)) Brawo Xeb :D

Dzięki za Real Talk Show, czekam na kolejny i mam taką propozycje aby #12 Real Talk Show prowadziło dwóch prowadzacych Hunico i Xeb :) A gościem moze wreszcie Najsłabszy z Najslabszych ... Alberto Del Rio? :lol

Dzisiaj będzie nagrywany kolejny ze specjalnych odcinków, a więcej dowiecie się jutro, a może i nawet dziś. Poza tym fanie na każdy Twój pomysł wpadliśmy już z Hunico wcześniej. :P Hah, ale miło, że składasz propozycje. :) // Xeb

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Bardzo ciekawy wywiad, dobre pytanie i jeszcze lepsze odpowiedzi. rozwalił mnie ten moment

"Nie codziennie bije swoją dziewczynę. Daruj sobie takie pytania, WCE to praca, a w pracy każdy z nas jest inny, a Ty myślisz, że Booker krzyczy do żony, gdzie mój obiad? SUCKA! Albo Taker włącza radio ze swoją nutką i wchodzi w kapeluszu do kibla?" Masakra...

Ogólnie nic dodać nic ująć. co do propozycji Fana to chętnie zobaczyłbym wywiad z tym jak mu tam... no wiecie ten meksykanin z pokrzywionymi zębami.... A tak Alberto Del Riooooooo

sig.png