Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sin Cara kontuzja,zawieszenie oraz plotki!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1033716.jpeg

Mistico to chyba obecnie najbardziej doceniana postać w federacji WWE. Federacja chce zrobić z niego drugiego Reya Mysterio jednak ciągle coś im staje na przeszkodzie, najpierw problemy z trampoliną, następnie botche jakie zafundował nam Sin Cara na początku swojej przygody oraz kilka problemów z oświetleniem jego walk. Po Money in the Bank aż zaczęło grzmieć na temat "Międzynarodowej Sensacji". Każdy kto oglądał Money in the Bank wie że z tej gali Mistico został wyniesiony na noszach po tym jak Sheamus wykonał nim powerbomba na drabinę. Wyglądało to strasznie i sam myślałem że Mistico doznał kontuzji. W sumie wwe.com to potwierdziło jednakże nie do końca jest to prawda. Kontuzja Mistica to podobno storylinee wykonany po to by usprawiedliwić najbliższy miesiąc przerwy Luchadora. Czemu ich "sensacja" ma się nie pojawiać na galach? Jak podoje również wwe.com Sin Cara nie przeszedł pomyślnie testu anty dopingowego i został zawieszony za nie przestrzeganie ich polityki. Krążą też plotki o zwolnieniu SIN CARY!! WWE bardzo poważnie podchodzi do takich spraw. Co by się stało gdyby Mistico opuścił WWE? Nie ma szans powrotu do CMLL gdyż jego prawdziwe nazwisko jest znane oraz utracił szacunek w federacji. Za pewno po odejściu z WWE od razu został by zwerbowany do AAA które już tyle się starało go pozyskać. Jednak czy aby na pewno Sin Cary został zawieszony. Warto wspomnieć że kilka lat temu Mysterio miał identyczny incydent i również został zawieszony, jednakże nie był on tak ważny i kochany przez najważniejsze osoby w WWE jak Mistico. Jeżeli Mistico zostanie zwolniony to będzie wielka katastrofa! Dokładnie tak katastrofa! WWE straci wiele gotówki, Averno przez to stracił maskę i jak nie przejdzie do WWE to w CMLL będzie mu ciężko a bez Sin Cary nie będzie Averno. Jednakże spokojnie... Na razie wiemy że Sin Cara został zawieszony i tego się trzymajmy. Możliwe że po te 30 dni przerwy wyjdą mu na dobre gdyż poćwiczy ten cały badziewny styl WWE oraz język angielski. Potem powróci jeszcze lepszy Sin Cara i rozpocznie feud z Sheamusem który sprawił mu "kontuzje". W sumie nic nowego bo WWE zawsze robi takie story jak ktoś wraca po kontuzji. Jednakże może te całe zawieszenie to ściema jak i ta kontuzja. Może po prostu writerzy WWE nie mają już na niego pomysłu i dadzą mu czas właśnie na naukę i trening. Przecież za nie długi czas Averno wygasa kontrakt i przejdzie do WWE. Wtedy bez problemu Cara będzie mógł rozpocząć feud ze swoim odwiecznym rywalem. Jak będzie? Czas pokaże. A wy co o tym sądzicie??

Z początku to nie miała być dyskusja tylko artykuł na mój blog ale wydaje mi się że temat jest warty uwagi. ;)

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

3

• Ulicznik Xeb

2

• Clown.

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No właśnie teraz jest czas na taką dyskusję :t_up: Sprawa ta jest warta uwagi bo Sin Cara jest zawodnikiem, który zapewne też jest wart uwagi :8 Ogólnie to nie chciałbym aby ta sprawa zakończyła się na niekorzyść Cary. Jest to młody, bardzo utalentowany zawodnik pozyskany z federacji, która nie jest tak znana jak WWE, ale myślę, że jest doceniana właśnie przez całe WWE. W trakcie MitB Sin Cara faktycznie mocno dostał od Sheamus'a i faktycznie wyglądało to na bardzo poważną kontuzję pleców.... Ale od kiedy zauważyłem pierwsze plotki na forum o tym, że Cara brał niedozwolone środki byłem lekko zdezorientowany. Na wwe.com niby kontuzja, na forum jakieś środki. Zastanawiało mnie tylko jedno dlaczego?! Wiadomo, że WWE chce tworzyć nowe, lepsze storyline, no ale bez przesady. Chociaż z drugiej strony branie czegoś niedozwolonego przez Carę może być pewną odpowiedzią na to czego oczekuje od niego WWE, albo Mistico za dużo od siebie wymaga i później tak jest.. Możliwe, że niczego nie brał i te całe plotki są nieprawdziwe. Ale z tym zwolnieniem z WWE to jest chyba przesada. Tak długo czekaliśmy aż Mistico przejdzie do WWE i tu nagle powiemy mu narka? Początki jego były bardz udane, nie patrzę na te problemy z trampoliną, bardziej chodzi mi o walki. Na początku każdą walkę wygrywał, nie wiem ile tego było, ale na pewno powyżej 5. Był mocno pushowany i dla mnie nie ma mowy aby WWE pozbyło się tak wielkiej rozwijającej się ciągle gwiazdy. Chyba, że to wszystko okaże się prawdą i Cara będzie następnym Hardy'm :P Wiemy to, że jest zawieszony i miejmy nadzieję, że tylko na tym się skończy. Powróci, znowu zrobi show w swoich walkach i wszystko zacznie się od początku. ;)

Eee bez jaj Sin Cara nie ćpał tylko brał doping, nie porównywać go z Hardym bo to już przesada :D//Yao

Jeśli to prawda, że coś brał mimo, iż go upominano to dla mnie jest gówno, a nie luchador, a jego gimmnicki jakiegoś bożka są dla mnie również gówno warte. Poza tym dla mnie jest On przereklamowany, a kiedy Sheamus nim pierdyknął o drabinę - magia, ta akcja była zajebista, a Sheamus > Mistico, Sin Cara, jak zwał tak zwał. Mam nadzieję, że zaraz mnie tu nie zjecie, że tak o nim mówię, ale dla mnie nie jest wielkim zawodnikiem, jednak na pewno zaraz mi powiedzą, że tak piszę bo to modne. :( Poza tym, jak się czegoś nauczy dadzą mu mikrofon to dopiero może coś robić w ringu WWE, bo jest obecnie niekompletnym wrestlerem. Jest dość nudny, a jego strój jest troszkę power rangersowy, ale jeśli będzie tak biały, jak na PPV to wyjdzie mu to na plus. Jednak On musi zacząć się odzywać!!! Przynajmniej po hiszpańsku coś wykrzykiwać, a jak nie? To zmieńcie mu gimmnick na człowiek bez języka. Dzięki za dyskusję, świetna. ;) Warto zauważyć, że na wwe.com pojawiło się najpierw, że jest zawieszony, a potem kontuzjowany.

Jeśli to prawda, że coś brał mimo, iż go upominano to dla mnie jest gówno, a nie luchador, a jego gimmnicki jakiegoś bożka są dla mnie również gówno warte. Poza tym dla mnie jest On przereklamowany, a kiedy Sheamus nim pierdyknął o drabinę - magia, ta akcja była zajebista, a Sheamus > Mistico, Sin Cara, jak zwał tak zwał.

Tak Sin Cara jest słaby bo brał doping. No i co z tego? Z tego co wiem dzięki temu był lepszy a wrestling to nie MMA i większości federacji jest to dopuszczalne więc mi to wogóle nie przeszkadzało. Poza tym większość legend WWF,ECW,WCW i wielu innych federacji brała doping/sterydy i tu niema co się oszukiwać no i co oni też byli do dupy. Czym się wyróżnia Sheamus oprócz dziwnego wyglądu, to że Sin Cara nie potrafi mówić po angielsku to w sumie nie jego wina. Ciekawe czy ty jakbyś teraz pojechał do Stanów to byś nawalał speache jak Punk czy Rock?! Moim zdaniem najazd zbędny i mocno przesadzony. Masz racje że upadek Mistico na drabinę był super. Nie wiem czy Sheamus czy inny wrestler WWE byłby w stanie tak fajnie sprzedać taką akcje. Pozdrawiam :waving:

#SmartFanZone

Żo, chodzi mi bardziej oto, iż luchador kojarzy mnie się tak hmm - Czysto religijnie, a takie zachowanie temu zaprzecza, mam rację? Poza tym to, że nie lubię go tak to głównie wina jego "dzieci" bo to jaranie się nim jest lekko niezdrowe, a zgodzę się jest kosmiczny w ringu, ale nudny to jest 5 akcji na krzyż, więc co jest w nim takiego ekstra? Za 5 - 8 lay będzie, jak Mysterio wolny, takie akcje wymagają wiele zdrowia, a wykonywanie ich często wiele zdrowia x2, mam rację czy też pieprzę od rzeczy?:>

Żo, chodzi mi bardziej oto, iż luchador kojarzy mnie się tak hmm - Czysto religijnie, a takie zachowanie temu zaprzecza, mam rację? Poza tym to, że nie lubię go tak to głównie wina jego "dzieci" bo to jaranie się nim jest lekko niezdrowe, a zgodzę się jest kosmiczny w ringu, ale nudny to jest 5 akcji na krzyż, więc co jest w nim takiego ekstra? Za 5 - 8 lay będzie, jak Mysterio wolny, takie akcje wymagają wiele zdrowia, a wykonywanie ich często wiele zdrowia x2, mam rację czy też pieprzę od rzeczy?:>

To są tylko skojarzenia, każdy człowiek jest inny i ma prawo robić co chce. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby sam El Santo sobie czymś pomagał. Co do dzieci to akurat w tym wypadku to jest chyba najmniej istotne? Zresztą w meksyku miał jeszcze więcej kid fanów oto jeden z dowodów http://www.luchawiki.com/images/4/4b/MISTICO.png

5 akcji na krzyż to też nie jego wina gdyż WWE mu za to płaci. Płaci mu za to by walczył tak jak oni chcą więc co ma robić. CM Punk też nie może wykonywać każdego ciosu chociaż nie raz pokazał genalne akcje i każdy wrestler w WWE musi walczyć tak jak zarządowi się podoba bo za to im płacą. To nie jest tak że on nie potrafi innych akcji.

#SmartFanZone

Jest to bardzo dziwna sytuacja i wielkie zaskoczenie jak dla mnie. To może przesądzić o jego karierze w WWE. Myślę, że zwolnienie nie wchodzi tu w grę, gdyż byłaby to ogromna strata materialna, a poza tym już wkrótce nowym prezesem WWE może zostać Triple H, a jak pewnie wiecie to on był osobą, która sprowadziła Sin Carę do WWE. Jednak napewno poniesie konsekwencje tego czynu. Tak jak pisze twórca tej dyskusji - to zawieszenie możę wyjść Sin Carze na dobre, będzie mógł popracować nad swoimi akcjami, bo jak wiemy do tej pory popełniał sporo błędów, chociaż niektóre były spowodowane złym podłożeniem jego przeciwników. Jednak myślę, że po powrocie nie będzie on tak szybko push-owany. To tyle co mam do powiedzenia(napisania). Pozdrawiam.

No nie ulega wątpliwości że to co się zdarzyło na MitB wyglądało strasznie, na początku nie wiedziałem że to Sin Cara ale myślałem że to

zwykła kontuzja która potrwa parę miesięcy. Potem okazało się że to uszkodzenie kręgosłupa ale wtedy pomyślałem że coś jest nie tak.

Okazało się jednak że to nie kontuzja, tylko Sin Cara został złapany na dopingu, ta sytuacja bardzo mnie zdziwiła. Jednak nie sądzę aby

Sin Cara został wyrzucony z WWE, przecież wiele zawodników miało taki sam problem i wszystko było ok. Może po prostu Sin Cara musi

się przyzwyczaić do warunków panujących w federacji WWE. W końcu WWE to nie to samo co Lucha. Myślę że po miesiącu Sin Cara wróci

a przez ten czas będzie trochę więcej trenował. Dzięki za dyskusje :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Ja popieram Żo w 100% -tach. Szczerze mówiąc ja uwielbiam tego gościa i mnie jeszcze nie znudził. Jest on bardzo ciekawą i tajemniczą postacią na SD!, z tym gimmickiem idealnie trafili w mój gust i zaczyna mnie wkurzać to ciągłe narzekanie. Cokolwiek by nie zrobili dla was to jest nudne/przereklamowane/bez sensu itp. itd... Miz dostał walizke, super zajebiście, w końcu dostał pas ktoś kto na to zasługuje, kilka miesięcy title runu i już Miz jest nudny i ta walizka mu sie nie należała. O Swaggerze nawet nie wspomne bo to już parodia. Sin Cara nie ma majka, ale do cholery czy takiej postaci jak on jest potrzebny mikrofon? Ja sie modle o to by mu go nie dawali, ew. jakby zrobili to tak jak kiedyś z Takerem, że byłby to jakiś tajemniczy, komputerowy głos rodem z horroru, albo innego filmu. Wtedy owszem, bo jakoś nie wyobrażam sobie jakby Cara miał mówić piskliwym głosem jak Mysterio. Ta akcja z przyłapaniem go na dopingu też smieszna. Luchador to praca, prywatnie nim nie jest, poza tym karanie za doping we wrestlingu? To hipokryzja, rozumiem jakby walki były prawdziwe, ale nie są, to wszystko teatr, więc nie rozumiem czemu te kary, jednak popieram zdanie Yao, że może to wyjść na dobre Sin Carze. Wszyscy na niego narzekają, w tym czasie na pewno sie doszkoli i może już nie będzie takiego narzekania. Jest też oczywiście szansa na wprowadzenie w życie jakiegoś świetnego story na SD!, bo na RAW w tej chwili dzieje sie świetna historia, a SD! zeszło na boczny tor, teraz może sie pojawić dobre story z Sin Carą w roli głównej co by mnie ucieszyło. Tu tylko chodzi o to, by nie zniszczyli tej tajemniczości, która jest wokół jego postaci. SIn Cara od samego początku sie świetnie sprzedaje, dlatego zwolnienie nie wchodzi tutaj w rachube, poza tym jest to "produkt" Triple H, więc jest pewnie bliżej ME niż nam sie wydaje, wystarczy tylko że zacznie spełniać oczekiwania wszystkich i może wyprzeć Mysterio, co można było już zaobserwować podczas pojawienia sie "Bez Twarzy" kiedy ten skupiał na sobie całą uwagę, a Rey odszedł na boczny tor.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

5 akcji na krzyż to też nie jego wina gdyż WWE mu za to płaci. Płaci mu za to by walczył tak jak oni chcą więc co ma robić.

Ale on jest strasznie schematyczny, w tym dorównuje samemu Cenie i co z tego, że są to efektowniejsze akcje. Obrywa, jakieś arm dragi czy inne ch***jstwa i finisher - nuda. Pamiętam, ze chyba Chavo ładnie napisał Cenie, ze wraz z Eddim uczyli go, żeby co chwile pokazywał coś innego (i chyba wziął to do siebie, patrząc na walkę z Punkiem). Sin Cara jest identyczny.

est on bardzo ciekawą i tajemniczą postacią na SD!, z tym gimmickiem idealnie trafili w mój gust i zaczyna mnie wkurzać to ciągłe narzekanie.

On był fajną, tajemnczą postacią do pewnego momentu. Czy Twoim zdaniem tajemnicza postać powinna zwracać uwagę na publiczność? Crow Sting zwracał uwagę na publiczność? Nie, miał ich wiadomo gdzie, ale robił co oni chcieli i był uwielbiany. On odkąd zaczął przybijać piątki i wymachiwać łapami do fanów natychmaist stracił na, jak to ująłeś, tajemniczości...

O Swaggerze nawet nie wspomne bo to już parodia.

Bo Swagger to istna kaleka, a ludzie cieszyli sie głównie przez to, ze było to odświeżenie (przełom 2009/2010 to najgorszy okres, gdzie był Cena i długo, długo nic). A o Mizie jako złym zdobywcy walizki nikt nie mówił (chyba, że ktoś jest jego antyfanem), ale cholera, przecież ten gość do czasu feudu z Cenaminatorem byl nudny jak jego feud-partner, Randy Orton.

Tu tylko chodzi o to, by nie zniszczyli tej tajemniczości, która jest wokół jego postaci.

Już to zrobili, o czym napisałem wyżej.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Tak jak napisałeś Sin Cara to obecnie jedna z najbardziej docenianych gwiazd w całym WWE i federacja dużo by straciła na ewentualnym pozbyciu się ''Międzynarodowej sensacji''. Podobno brał niedozwolone śeodki, co wydaje mi się najbardziej prawdopodobną wersją. Teraz Meksykanin odpocznie te 30 dni po czym wróci, żeby odegrać się Sheamus'owi za kontuzję. I ten storyline może być naprawdę ciekawy a i Mistico wreszcie zająłby się czymś poważniejszym, bo do tej pory walczył tylko singlowe walki, które żadko miały jakiś motyw, tylko było to zwyczajne promowanie nowej gwiazdy, pomijając oczywiście mało ważny feud z Chavo. Moim zadniem zarząd oczywiście odpuści Carze ten ''wybryk''. Myślę, że dalej będzie bardzo ważną postacią na Smackdown i całkiem niedługo może dostanie szansę na jakiś pas mistrzowski. Mam nadzieję, że to co zrobił Sin Cara będzie pierwszym i ostatnim jego występkiem podczas pracy dla World Wrestling Entertaiment, bo ma przed sobą świetlaną przyszłość i szkoda by było gdyby zmarnował swój ogromny potencjał. Dzięki za bardzo ciekawy temat, choć od razu po tym skandalu spodziewałem się takiego posta z Twojej strony. Pozdrawiam!

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Zacznę od tego że dla mnie Mistico jest ostatnim zawodnikiem którego podejrzewałbym o jakikolwiek doping. Czy to prawda? Nic nie wiadomo i pewnie nigdy się nie dowiemy dlatego nie chce zajmować się powodem przerwy a samą przerwą. Moim zdaniem głównym powodem jest brak rywali dla niego. Powiedzmy sobie szczerze znów walczyłby z każdym po kolei na kolejnych SD i tworzyłby streak? Bez sensu i powtórka z historii. Zastanówmy się dlaczego akurat 30 dni? Moim zdaniem jeśli chodziłoby o doping to mogliby go zawiesić nawet na dłużej. Jak dla mnie z tej przerwy wychodzi kilka korzyści. Czy akurat trenowanie stylu WWE to główny powód? Jak dla mnie nie. Bo jeśli Mistico czeka na Averno to po cholere miałby ćwiczyć styl WWE o którym Averno nie ma pojęcia? No właśnie. Jak dla mnie pierwszą sprawą jest czekanie na wygaśnięcie kontraktu Averno. Drugi priorytet to język bo chyba każdy z fanów chciałby go w końcu usłyszeć. Co za tym idzie? Po miesiącu wróci "nowy, ulepszony" Sin Cara który na początek dostanie feud z Sheamusem. Pewnie trwało to będzie jakiś miesiąc, dwa. W tym czasie Averno przejdzie tą samą drogę co Mistico tyle że nie będzie występował na galach. Koniec feudu z Sheamusem i początek z Averno. Taka jest moja teoria i wydaje mi się bardzo prawdopodobna. Dzięki za dyskusje Yao :thumb:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Od dawna nie udzielałem się na BGZ, więc zajrzałem w końcu do działu z dyskusjami by pokazać że wciąż istnieje ktoś taki jak Mr. Underson :) Sprawa jest ciekawa, dopiero po obejrzeniu MitB gdy zobaczyłem co Sheamus zrobił z Carą dowiedziałem się co się szykuje. Ten Powerbomb na drabinę naprawdę wyglądał groźnie i był bardzo przekonywujący. Z początku nawet nieco trudno było rozróżnić czy panowie z noszami pojawili się w ramach Storyline', czy też naprawdę coś poszło nie tak. Mogłaby być to poprostu podbudówka pod feud, w końcu Sin Cara jest aktualnie jednym z najlepiej sprzedających się produktów od WWE a walczy z Mid i Low - carderami. Miał tam jakąś walkę z Christianem, ale jak dobrze pamiętam przegrał ją i to był koniec jego serii zwycięstw. A teraz Cara mógłby być zamieszany w story z Main Eventerem i tym samym przygotować się do noszenia jakiegoś mistrzostwa, na początek może nawet IC. Jednak potem przeczytałem na BGZ o tym zawieszeniu, co mnie nieco zdziwiło - Sin Cara i doping? Świat jest dziwny, ale nie o to chodzi. Chodzi o to co teraz z nim będzie. Nie wiem czy się nie pomylę, ale Jeff Hardy wyleciał dlatego że nie chciał poddać się odwykowi, mimo że był wielką gwiazdą federacji w tamtym czasie, a Carlito Colon nie przeszedł pomyślnie testu antydopingowego i został wyrzucony. Czy z Sin Carą będzie podobnie? Cóż, wątpię żeby WWE wypuściło swoją kurę znoszącą złote jaja. W CMLL jest raczej spalony, zniszczył tradycję itd., ale w AAA by się odnalazł i WWE straciłoby na pewno wielu fanów przy jego przejściu. Myślę że skończy się na tym miesięcznym zawieszeniu, a potem zemsta na Rudzielcu i może jakiś feudzik tych dwóch panów. Tyle ode mnie :)

Do mnie cała ta historyjka ze sterydami nie przemawia, w "stylu" jaki wykonuje Sin Cara siła odgrywa drugorzędne zadanie, a "bajceps" jaki mu jest potrzebny wypracuje na siłowni, bez potrzeby stosowania środków wspomagających. Choć może to przez to że jest pod dużą presją w związku z nadziejami jakie są w nim pokładane. Może po prostu nie daje rady w związku z tym pod jaką presją się znalazł. Myślę jednak, że po prostu federacja chce mu dać trochę czasu na odpoczynek, popracowanie nad stylem który ostatnimi czasy stał się ogromnie przewidywalny i nudny oraz nauką języka, a po powrocie zgotuje nam porządny feud i zachwyci nas wspaniałymi akcjami jak to się mówi w WWE wysokiego ryzyka.

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

• Styl:  Jasny

Pisząc posta w newsach, zaznaczyłem że nieco się wyprodukuję na temat Sin Cary :)

Sytuacja wokół jego osoby jest na dzień dzisiejszy w sumie pewna, ale zacznę od początku. Sin Cara od samego początku wg mnie nie mógł się odnależć w stylu walki jaki panuje w WWE - w końcu Ameryka to nei Meksyk, a style są całkowicie odmienne. W Meksyku walczy się bardziej technicznie, natomiast wrestling amerykański to głównie siła. Większość pamięta wpadki Cary z początku występów na RAW (Ci co nie wiedzą o co chodzi, odsyłam do mojej dyskusji). Zdarzały się wpadki i to niemal regularnie - czy to przy wejściu czy w ringu. Niezły postęp nastąpił gdy Cara został przedraftowany na Smackdown, którego tapingi są nagrywane we wtorek, a puszczane dopiero w piątek. Ale na Smackdown Cara nie mógł się również odnaleźć. Wg mnie przez niego zwolniono Chavo, gdyż ich feud zapowiadał się bardzo dobrze. No i przyszło MITB PPV. Cara dostał powerbomb'a od Sheamus'a na drabinę, który wyglądał mega efektownie co i groźnie. Ale następnego dnia już ukazała się informacja na wwe.com, że Sin Cara został zawieszony za stosowanie niedozwoloych środków. Po czym z kolei, notka została zmieniona, ze Sin Cara jest kontuzjowany i będzie musiał pauzować 4 tygodnie (podobno złamane żebro). Przypadek :?::thinking: Moje zdanie jest takie - Mistico wpieprzał sterydy, o czym wiele portali wrestlingowych pisało więc to plotką na 100% nie jest. Pozatym notka, że Cara został zawieszony, po czym zostało to zmienione, ze jest kontuzjowany - z dnia na dzień :!: To tyko utwierdza w przekonaniu, że Mistico brał sterydy :!: Kontuzji prawdopodobnie też doznał, bo bump na drabinę był naprawdę mocny, ale złamane żebro to nie jest znowu nie wiadomo co. Po WM26 Chris Jericho miał bodajże złamane żebro po Spearze na barierki i walczył nadal. Dla mnie sprawa jest jasna - Sin Cara brał sterydy czy środki niedozwolone - jak kto woli. Jedno jest pewne - mimo walk w WWE od pół roku, Cara nadal nie potrafi się odnaleźć w amerykańskim stylu wrestlingowym. I to go pchnęło do sięgnięcia po pewne środki wspomagające. Sin Cara na pewno nie zostanie zwolniony, ale z pewnością zostanie "zapamiętany" jako ten co lubi "coś sobie wziąć", co może się odbić na pushu dla niego. Pozatym były plotki o zwolnieniu go z WWE. Jeśli by tak miało być, to czemu jest zapowiedziany na House Showy :?: I to nie te najbliższe, ale i te co będą w Meksyku w październiku o ile się nie mylę. A Meksyk równa się kasa dla WWE, a występy rodowitych Meksykanów, tylko przyciąnie więcej latynoskich fanów na eventy w Meksyku.

Czy Sin Cara brał środki niedozwolone :?: Czy poniesie jakieś kosekwencje :?: Te dwa pytania mają jedną odpowiedź - TAK :!:

Tyle ode mnie na ten temat.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg