Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chavo/TNA/Raw/Sin Cara/Saturn/Punk i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

chavo-guerrero.jpg&imgrefurl=

:arrow: Oto co nasz Chavo powiedział podczas jednego z wywiadów. Enjoy.

O jego zwolnieniu z WWE
"It was really a longtime coming. I went into the creative offices (after putting over Yoshi Tatsu on Superstars) and asked who's the better wrestler. They said me. I then asked how many countries speak Spanish. And then I asked who have you invested 10 years of television time into. They said me again. And I said they have no legs to stand on. I've always been about business but that's when I said I'm not doing this anymore."

O Eddie'm

"I always thought the WWE really dropped the ball after Eddie passed. I always thought the WWE didn't really want to cash in on Eddie's death. But I remember wrestling Triple H and the fans really went crazy for it. But they went with Rey for WrestleMania 22. And I went into Vince's office and told him that could be me. The fans could really get behind me. And instead that went into me turning heel and having a great program with Rey"

Na temat John'a Ceny

"He hasn't contacted me since I made those comments. People ask me why did you call him directly? And I did. Many of us did. I called him lazy on twitter. Don't get me wrong. He works hard. In the gym. But he always has the exact same comeback. I just remember watching him and saying this isn't the way we (myself and Eddie) taught you. And we keep seeing him doing the same shoulder tackle, hip-toss 5-Knuckle-Shuffle."

O tym z kim chciałby pracować

"I would love to work with AJ Styles. We always used to call him 'AJ Steals' because we thought he was always stealing our moves. But I knew him since he was just a kid breaking into the business. But I would also like to work with Kurt Angle again and to see him again. But in the WWE, I guess a heel Randy Orton would be good to work against."

tna-impact-20070131035228508_640w.jpg

:arrow: TNA oto jak przedstawia się harmonogram House Show TNA na ten tydzień.

* 21 lipca w Salem w stanie Wirginia

* July 22nd in Winston Salem, North Carolina * 22 lipca w Winston Salem, Karolina Północna

* July 23rd in Harrington, Delaware * 23 lipca w Harrington, Delaware

:arrow: Abyss będzie obecny na evencie PWD w Reno, w stanie Nevada, który odbędzie się 20 sierpnia.

:arrow: DVD "The Best of Immortal" ukazało się dziś ;) . A oto krótkie promo tego DVD.

2 SPOILERY Z RAW!!!

:arrow: Jak wiemy HHH dziś powiedział że przejmuje obowiązki Vincenta i to nie jest chyba żadne story a szczera prawda, potwierdza to chociażby X-Pac, który ćwierknął dziś że to prawda i Vince przechodzi na emeryturę jako kapitalny biznesmen.

:arrow: Plany jak na razie nie uległy zmianie i na następnym RAW zobaczymy walke Rey Mysterio vs. The Miz o WWE Championship. W takim razie co z Punkiem?!

:arrow: Wyniki WWE Championship Tournament:

* The Miz pokonał Alex Riley w pierwszej rundzie WWE Championship Tournament

* R-Truth pokonał Jack Swagger w pierwszej rundzie WWE Championship Tournament

* Kofi Kingston pokonał Alberto Del Rio w pierwszej rundzie WWE Championship Tournament

* Rey Mysterio pokonał Dolph Ziggler w pierwszej rundzie WWE Championship Tournament

* The Miz pokonał Kofi Kingston w drugiej rundzie WWE Championship Tournament

* Rey Mysterio pokonał R-Truth w drugiej rundzie WWE Championship Tournament

:arrow: Doug Simmons napisał nam co wydarzyło się gdy Raw zeszło z anteny. And I quote.

Vince McMahon zdjął marynarkę, krawat, pasek i chciał walczyć. Zabrzmiała muzyka Johna i ten udał się do ringu, panowie zaczęli rozmawiać ale Vince powiedział mu po prostu "Pierdol się", rzucił mikrofon i uderzył Cene aż czapeczka mu spadła. John wrzuciła Wąsęta do narożnika, ale Ziggler, Truth i Miz wbiegli do ringu by ratować byłego Chairman'a, jednak zaraz po nich na ring wbiegli Bourne Marella i Ryder. Panowie wyrzucili wszystkich z ringu, a z babyface'ami pozostał już tylko Ziggler. Cena poczęstował go Five Knuckle Shuffle, Santino swoją kobrą, Ryder swoim finisherem (Rough Ryder), John dołożył do tego AA a Evan zakończył mękę Dolph'a 360 Splash'em. Ziggler wypadł z ringu a Ryder, Cena, Marella i Bourne świętowali razem z fanami.

the-rock-wwe.jpg

SPOILER!

:arrow: Rock napisał dziś na twiterze by WWE nie zwalniało Johna Ceny gdyż nie będzie mógł go skopać na Wrestlemani 28.

:arrow: Eric Escobar uruchomił swoje konto na twiterze. Tutaj link http://twitter.com/Escobar1279

:arrow: Tyson Kid napisał notkę odnośnie dzisiejszego promo zwycięzcy TE na Raw. Coś w stylu

O Silent Rage dorastał w dzielnicy chuliganów (?). Nie mam racji?!

864-8abb1db8c809fa9be23448714d841be0.jpg

:arrow: Jake "The Snake" Roberts jest zapowiadany na Fight The World Wrestling, które odbędzie się w tą sobotę w Arena Sports 620 Middle Country Rd. St James, New York. St James w Nowym Jorku. Więcej informacji na http://www.ftwprowrestling.com

:arrow: W spoilerze terminarz WWE Mexico Tour.

12 października - Raw @ Arena Monterrey w Monterrey

October 13th - Raw @ Kukulcan Baseball Stadium in Merida 13 października - Raw @ Kukulcan Baseball Stadium w Merida

October 13th - Smackdown @ Arena Monterrey in Monterrey 13 października - Smackdown @ Arena Monterrey w Monterrey

October 14th - Raw @ Serdan Brothers Baseball Stadium in Puebla 14 października - Raw @ Serdán Bracia Baseball Stadium w Puebla

October 14th - Smackdown @ November 20th Baseball Stadium in San Luis Potosi 14 października - Smackdown @ 20 listopada Stadium Baseball w San Luis Potosi

October 15th - Smackdown @ Beto Avila Baseball Stadium in Veracruz 15 października - Smackdown @ Beto Avila Baseball Stadium w Veracruz

:arrow: Proszę kogo możemy oglądać w tym filmiku, to Perry Saturn. Enjoy the show ;)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y63N6odw-vo

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 63N6odw-vo

:arrow: Sin Cara podobno nie wziął zakazanego przez politykę WWE sterydu raz a brał go od początku czerwca (O_o). WWE stara się teraz by zmienić historyjkę o zawieszeniu w bajkę o kontuzji.

:arrow: Określenie "WWE Champion" było najczęściej używanym słowem w dniu dzisiejszym.

smackdown_logo.png

:arrow: To już pewne, dziś na raw widzieliśmy promo walki byłego WHC Randy'ego Ortona z Kane'm w Street Fight Match'u i ten pojedynek zobaczymy na piątkowym Smackdown. Dodatkowo Ezekiel Jackson stanie jeden na jednego w ringu Smackdown z Codym Rhodes'm, stawką tej walki będzie pas Interkontynentalny.

:arrow: W Dark Matchu przed Raw zmierzyli się Chris Masters i Curt Hawkins, wygrał ten pierwszy po Masterlock.

:arrow: W spoilerze walki na Superstars bez wyników.

* Santino Marella i Zack Ryder vs David Otunga i Michael McGillicutty

* Evan Bourne vs. Primo * Evan Bourne vs Primo

:arrow: CM Punk będzie obecny na show Bill'a Simmons'a i Rob'a Stone'a w ESPN w tym tygodniu.

:arrow: Pozostając przy Punku to jego dalsze losy w WWE nie są znane ale istnieje pogłoska że podpisał kontrakt gdyż ...

wygrał WWE Title.

Edit. Fan//Poprawiłem te twoje spoilery. Taki newsman i nie wie, że sie daje spoilery w spoiler. No tak, w sumie komuś takiemu jak tuptak to ciezko bylo sie domyslec :P

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

3

• patryniu

2

• SweetChinMusic

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Sin Cara! Jesteś gówno, a luchador! Wiem, że to czytasz. :lol Tak bez jakiejś fety Vince? Vince? Why? Dzięki Ci za wszystko i oby nochal nie spieprzył tego co zrobiłeś z WWE. ;) Naprawdę dobra robota. The Miz mistrzem! SUCKA! Jestem, jak najbardziej za, a z tym mały zgredkiem raczej nie przegra, choć nigdy nie wiadomo? Rey z głównym pasem? W sumie czemu nie byłoby jakieś odświeżenie. Odsunięcie Ortona od pasa? Yes, yes, yes! Wow! To Oni wiedzą, że mają w rosterze New Edge'a?! :shock:

O k***a, jak dla mnie wszystko jest jasne. Wychodzi na to, że Zack zdradzi Santino i dołączy do Nexus?! Na SS? BULL SHIT! Tak, to jest miejsce na tworzenie wielkiego show. :(

Jeżeli Triple H przejmuję obowiązki Vincenta to znaczy że już go nie zobaczymy w ringu ? Fajna wypowiedź Rocka, ale i tak nie ma się

czym martwić bo Cena wróci za miesiąc. To znaczy że Orton zostaje odsunięty od pasa WHC ? No nareszcie, przecież nie tylko on jest

w Smackdown. No walka Miza i Rey`a o pas WWE ? Jeżeli tak no to spodziewam się najgorszego czyli zwycięstwa Reya. Miz posiadał

pas nie dawno dlatego nie sądzę że wygra.

Heh to było wiadome że Cm Punk nie odejdzie :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

O wypowiedziach Chavo wypowiadać się nie będę bo to jest bezsensu :) Nowe DVD wydało TNAAaaaa. Zaznaczmy to w kalendarzu :lol Jakoś nie jestem zainteresowany pobraniem jakiegokolwiek DVD od TNA, ale to promo zaciekawiło mnie i jest szansa, że zassam to na swój dysk :) Sprawa z SIn Carą jest głupia i niepotrzebna... Po co oni to kryją? To, że jest lotnikiem nie znaczy, że wszystko mu wolno. Owszem is good, no ale nie przesadzajmy..

Końcówka dzisiejszego Raw była zdecydowanie najciekawsza. Powrót Tripla i jeszcze "zwolnienie" Vinca. Spodziewałem się takiego posunięcia, bo Vince ma już kilka lat i potrzebuje zmiennika, a tym zmiennikiem może być właśnie HHH, który nadaje się w 100%. Ta sprawa z tym pasem jest teraz głośnym sporem, bo przecież Punk'a już nie ma, a to on właśnie jest właściwym champ'em. Tego dowiemy się pewnie w najbliższych tygodniach, bo wątpie aby ta sprawa musiała zejść na inny plan. Rock nie chciał aby zwolnili Jasia, ale on i tak doskonale wiedział, że tego nie zrobią... Jednak musiał to napisać. Martwił się o swoją walkę na WM, która może być hitem, ale też kitem :P

Dzięki :t_up:

Jeżeli Triple H przejmuję obowiązki Vincenta to znaczy że już go nie zobaczymy w ringu ?

Czemu? Pewnie będzie występował, ale już tylko okazyjnie. ;) Do jakiś specjalnych story etc. ;)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Może się nie znam, ale jak to jest - w spoilerze są wyniki które doprowadziły do walki Miz/Mysterio o pas, a sam fakt tej walki jest odsłonięty. Do tego również na widoku jest story z HHH'em. No i zdjęcie Punka z pasem... Wytłumaczy mi to ktoś?

Carlosie, a widzisz autora niusów? Bo jeśli tak to dla mnie sprawa jest jasna. :P

To, że jest lotnikiem nie znaczy, że wszystko mu wolno.

NIe wiem czy to ironia czy co, ale kompletnie nie rozumiem o co Ci tym razem chodzi. :D Przecież Mysterio też jest i co? po prostu jest nowy i jest idolem dzieci i myślę, że dlatego go tak kryją, a nie z innych względów. ;)

Wypowiedzi Chavo było takie sobie,a to z tym że chciałby pracować z Aj Stylesem to mnie na prawdę rozśmieszyło.DVD "The Best of Immortal jest bardzo ciekawe i chyba warte obejrzenia.No Vince ma już swoje lat, tak prędzej czy póżniej Tripel przejoł by obowiązki Vinca.No następne Raw zapowiada się ciekawie, po tym jak będziemy mieć walkę o pas WWE Championship, mam nadzieje że wygra Rey bo zasługuje na to.No to zobaczymy czy Rock skopie tyłek Cenie na WM 28, jak na to bardzo liczę.Sam nie wiem po co takie kłopoty robił sobie Sin Cara, po co te sterydy, mówili mu że raz a on je wziął o wiele więcej.Orton vs Kane i jeszcze w stypulacji Street Fight Match'u na pewno będzie to interesująca walka jak i walka o pas IC.

Przecież to było pewne jak WWE da Punkowi najważniejszy pas w federacji to on podpisze nowy kontrakt z WWE, no ale zobaczymy co będzie dalej, może na następnym Raw, wreszcie okaże się że podpisał on kontrakt z WWE, no i na pewno straci pas, no bo Alberto w końcu musi zdobyć pas, po przez zainkasowanie walizki.

lig48.jpg

NIe wiem czy to ironia czy co, ale kompletnie nie rozumiem o co Ci tym razem chodzi. :D

To nie była ironia, myślę, że kryją go teraz bo jest on zbyt cenny dla tej federacji. Patrząc w przyszłość to Sin Cara może być największą gwiazdą, ale jak dadzą mu za dużo wolności to wtedy będzie gorzej ;) A i więcej razy mnie nie cytuj :roll:

Ale żeś wtopę Tuptak zaliczył.

Nie no bez kitu, oni nie mają nad czym siedzieć, tylko sklejają DVD o najgorszej stajni w historii pro-wrestlingu? Przez te trochę ponad pół roku serio było coś, co nazwać może "the best"? Jakoś nie wydaje m się. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Myślę,że DVD o 'Nieśmiertelnych' może być ciekawe,ale raczej nie obejrzę...co innego z Jeffem.Ciekawa sytuacja z pasem WWE i w ogóle z Punkiem.Wszystko niebawem powinno się wyjaśnić...a tym czasem mamy turniej o pas WWE i nie wiem czy to dobry pomysł,ale jeśli WWE tak ustaliło to być może mają jakiś pomysł.Cieszy mnie dojście do finału Reya,nie dlatego,że mu markuje,ale po prostu sobie zasłużył.Liczę,że to on wygra pas o ile ten pojedynek się ODBĘDZIE.Ceny oczywiście nie mogli zwolnić bo twarz federacji,ale nie wiem po co ustalali taką stypulacje.Ale przynajmniej odpuści pas i być może jakaś miesięczna przerwa.

Zgadzam się,że nie potrzebnie ukrywają to z Carą i tak wszyscy wiedzą,że wrestling jest udawany,a oni mają nas za idiotów.

Walka Ortona z Kanem może wyjść ciekawie.Mam nadziej,że będą się naparzali jak w street fight,a nie raz krzesło i koniec.Liczę na Kane.Cieszy mnie również to,że być może Orton odpuści sobie pas.HURA HURA HURA!!Mam nadzieje,że Cody wygra pas IC.

To kiedyś musiało się stać i Vince odszedł.Triple H może wprowadzi jakąś renomę do ME,a nie ciągle Cena,Orton,Cena,Orton.A najważniejsze:LICZĘ NA ZMIANĘ POLITYKI.

Tradycyjnie dzięki za newsy!!

deathnotep.png

angle_02.gif

Bardzo ucieszyłbym się gdyby Chavo zawitał do federacji Dixie Carter, bo naprawdę ma umiejętności, które w WWE były po prostu marnowane a w TNA mógłby się odnaleźć i przypomnieć całemu światu kim tak naprawdę jest Chavo! DVD o immortal? Ok, nie mam nic przeciwko, ale myślę, że mogli jeszcze trochę poczekać z wydaniem takiego DVD, bo historia Immortal nie jest jeszcze zbyt bogata. Sytuacja Sin Cary w WWE trochę się skomplikowała, ale myślę że zarząd przymknie na to oko. Mam nadzieję, że Rhodes zdobędzie pas, bo Jackson jako mistrz jest nudny i już nie mogę na niego patrzeć a Cody jest wręcz idealny do tej roli. Można było się spodziewać, że Punk przedłuży kontrakt. Po zakończeniu kariery czynnego wrestlera przez takie osobowości jak: HBK, Edge, HHH, popyt na takich ludzi jak Punk wyraźnie wrósł. Dlatego WWE zasłużyła na słowa uznania za zatrzymania CM Punk'a. Dzięki za newsy, tak trzymaj. Pozdrawiam :t_up:

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Wypowiedzi Chavo nie najgorsze, ale jakieś znowu wybitne nie są. Jego walka z AJ'em ?? Chavo jest niezły, ale bez przesady. Poza tym, niech nie przechodzi do tego śmietnika WWE zwanego TNA. Jesli już to widziałbym go w ROH. DVD o Immorals interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. No wydarzenia na ostatnim RAW były całkiem ciekawe. "Odejście John'a", zdjecie Vince'a ze stanowiska - na te segmenty nie można było narzekać. Jestem ciekaw jak Triple H się sprawdzi jako główno dowodzący. Z pewnością Vince jeszcze będzie dopomagał i pokazywał się w TV, ale to chyba przy okazji bardzo dużych wydarzeń typu WMka czy SummerSlam. Poza tym sytuacja wokół pasa robi się naprawdę ciekawa. Znikąd turniej o pas jak gdyby nigdy nic - coś mi tu śmierdzi :thinking: To co wydarzyło się po RAw mogło nieco zaskoczyć, a chodzi mi oczywiscie o pojawienie się Ryder'a jako "ratującego". Rockie, nie martw się - dostaniesz Cene na WMkę :) Jeśi chodzi o Sin Care to i jeden i drugi fakt jest potwierdzony. Brał trochę "koksu", ale doznał też kontuzji złamania żebra. Co nei zmienia faktu, że przez "koks stracił nie co na swoim wizerunku. CM Punk na pewno wróci, tylko zostaje pytanie - "Kiedy :?: " - moze następne RAW, może SummerSlam ?? Pożyjemy zobaczymy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Chavo ma skill'a w ringu, przy micro jest trochę gorzej, ale nadałby się. Jedyne co mi się nie podoba to kolejna gwiazda z WWE, która przechodzi do TNA, przez co TNA nie może stać się popularne. Połowa TNA ty wyrzucone z WWE gwiazdy. Co prawda mają skill, ale wygląda to niepoważnie trochę.

DVD "The Best of Immortal" ukazało się dziś . A oto krótkie promo tego DVD.

Fajny pomysł, lecz sądze, że mogliby jeszcze poczekać nieco. Nie mają, aż tak długiej historii, żeby wydawać swoje filmy. Chociaż nie mam nic przeciwko tej idei.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...