Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 18/07/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

WWE Title Tournament Quarterfinals Match

The Miz pokonał Alex'a Riley'a

2 Match

R-Truth pokonał Jack'a Swagger'a

3 Match

Kofi Kingston pokonał Alberta Del Rio

4 Match

Rey Mysterio pokonał Dolph'a Ziggler'a

5 Match

7-on-7 Divas Tag Team Match

Kelly Kelly, Eve, Beth Phoenix, Natalya, Gail Kim, Kaitlyn & A.J. pokonały The Bella Twins, Melina, Rosa Mendes, Alicia Fox, Maryse & Tamina

6 Match

WWE Title Tournament Semifinals Match

The Miz pokonał Kofi'ego Kingston'a

7 Match

WWE Title Tournament Semifinals Match

Rey Mysterio pokonał R-Truth'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• CezarMVP

1

• Ulicznik Xeb

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Czy aby CM Punk nie był zapowiedziany na to Raw?

Trochę dziwna sprawa z tym turniejem. Chcą wprowadzić nowy tytuł? Przecież Punk obecnie ma pas. Przegrana Del Rio była pewna, chociaż wolałbym, żeby w ogóle nie przystąpił do walki. Przecież ma już 2 title shoty na koncie. Po co mu trzeci? :) Szkoda, że Dolph przegrał już w pierwszej rundzie. Byłem pewien wygranej Trutha, a tu zaskoczenie. Mam nadzieję, że Reyowi nie zachciało się pasa. W każdym razie za tydzień jestem za Mizem. Hacjend, najwyraźniej myliłeś się co jego do kontuzji. :)Jak w walce DIv bierze udział więcej niż 4 osoby, to wiadomo, że 2 będą w ringu, a reszta "brawlowała" po za nim.

I promo na końcu. Cały czas czekałem, aż nawiążą do TNA i się doczekałem. Ten motyw był świetny. :)

Tymczasem wchodzi Triple H. Muszę przyznać, że zaskoczyło mnie to. Wychodzi na ring w garniturku i od razu widać, że coś się szykuje. Gdy zaczął tak słodzić Vince'owi i mówić o zebraniu, to od razu wyczułem, że jakaś zmiana jest możliwa. :) Jestem ciekaw co z tego wyniknie. Czy na prawdę Vince zdecydował się na przekazanie sterów? Podobalo mi się to wzruszenie. W każdym razie zapowiada się ciekawy storyline.

Tak na koniec wyrażę marzenie chyba każdego fana wrestlingu w tej chwili. :)

Kto wie, może jakaś zmiana polityki się szykuje?? :D

Dop. Hacjend: No najwyraźniej i z góry przepraszam bo podczas oglądania Live wprowadziłem małe zamieszanie :)

• Styl:  Klasyczny

Strasznie nudne te RAW (nie wiem, może przez MITB, po którym miałem wielkie oczekiwania). Nigdy nie byłem fanem jakichś turniejów (chyba, że miałby trwać trochę czasu a nie skończyć się na gali, na której się zaczął) i przy każdej walce prawa strzałka na mojej klawiaturze musiała zostać użyta. Mam nadzieję, że żaden z nich nie zdobędzie mistrzostwa (Miza jeszcze można byłoby strawić, ale Mysterio?), że to wszystko storyline, dlatego też do tego finału nie dojdzie za tydzień. Nie powiem, ździwiłem się kiedy Triple H wyszedł i już myślałem, że w jakiś sposób Vincent przywróci Cene by ten zawalczył właśnie z Hunterem, a tu taka niespodzianka. Pewnym jest, że przyszłym szefem zostanie Triple H i niezmiernie cieszę się, że zrobili z tego storyline. Mam tylko nadzieję, że ma to też jakieś powiązanie z Punkiem bo nie wierzę, że Vincent dał mu tytuł i pozwolił z nim paradować gdzie się tylko da. Nie ma się co rozpisywać, bo się zawiodłem strasznie na tej tygodniówce, wyglądała jak każde RAW przed WM 26, czyli beznadziejnie. Za tydzień powinno być już dużo lepiej. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Niestety, każdy kto czekał na coś ciekawego po MitB musiał się dziś bardzo niemile zaskoczyć. Na bank poważnym błędem był brak CM Punka - jednak nie byłbym jakoś na to zły.. pod warunkiem, że pojawi się za tydzień. Właściwie poziom był taki jak ostatnich gal przed PPV, segmenty bardzo fajne, reszta niespecjalnie. Początek i końcówka - to jest to czym RAW zawsze może się pochwalić. Walki.. prawie wszystko już widzieliśmy. Finaliści.. mogą lekko zaskakiwać. Po pierwsze - moim zdaniem ten turniej trochę podbudował Miza. Dziwie się, że jeszcze nikt o tym nie napisał. W końcu uwolnił się od osoby Riley'a i bądź co bądź to jest w tym finale. Walki nie były zbyt ciekawe, bo jak mogłyby być skoro oglądasz po raz kolejny ten sam pojedynek. A nawet jeżeli nie to przed chwilą widziałeś właśnie walkę tego zawodnika. WWE mając szansę potworzyć pewnego rodzaju first time ever, powiedzmy np. Riley/Truth czy Del Rio/Swagger podało nam odgrzewanego kotleta. Nie powiem - był niesmaczny. Pierwszy segment był spoko, nie porwał ale spełnił swoje zadanie - nic więcej. A końcowy.. no tu już było lepiej. Słówko o TNA z ust Johna może wywołać uśmiech na twarzy, brotha'! Pojawienie Trajpla.. czy zaskakujące? Tak. Czy podobał mi się styl tego speecha? Hell no! Racja - wiedziałem, że będzie to face'owa wypowiedź, ale w bardziej humorystycznym stylu. A nie, z łzami w oczach zięć żegna ojczulka i zajmuje jego miejsce. Stary Hunter zrobił by to z uśmiechem na ustach pobudzając publikę - tego bym się spodziewał! Trochę zawiódł. Szczególnie, że wcześniej na wizji nie mogłem jakoś zauważyć specjalnej więzi HHH/VKM. No cóż.. miejmy nadzieję, że za tydzień będzie lepiej.

A ja w przeciwieństwie do Sebu lubię takie turnieje i już na wejściu cieszy mnie wygrana Miz'a, ale patrząc po uczestnikach to zdaje się być logiczne, że to Alberto zdominuje niestety ten turniej. Co do drugiego wyniku to był całkowicie przewidywalny, a przejście z ankle'a do pinu ładne. Oo Alberto odpadł? No Way. Czyli walizka zostanie wykorzystana na zwycięzcy tego turnieju, ale zaskoczył mnie ten wynik. Zwycięstwo Reya myślę, że na plus, bo człowiek z pasem nigdy nie jest wiarygodny w takich turniejach. Za to cieszy mnie, że Mizanin idzie w tym turnieju, jak burza. ;) Mysterio wygrywa z truflem to duża niespodzianka dla mnie. No i na tyle, bp ostatni segment średni, ale płaczący Hunter? Im Sorry my papa. Nioch, nioch. RAW słabe.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ten cały storyline to najgorętsze wydarzenie roku. Ani przez moment mnie nie zawiódł i brnie dalej. CM Punk na 100% wróci z pasem, pytanie tylko kiedy?

Ciekaw jestem ile jest prawdy w rządzeniu Triple H. Wiadomo, że ta chwila miała nadejść pytanie czy to już.

Swoją drogą fajnie, że fani krzyczeli na koniec "thank you vince".

I jeszcze jedno - Vince musi mieć naprawdę duży dystans do siebie.

16476371734edf391100c30.jpg

Fajny pomysł z turniejem, ale sądze, że w tym turnieju są najwyżej dwie osoby, które pasują do pasa WWE. Cieszy mnie obecność Miz'a w finale i jego wygrana nad byłym Rooki'em, bo zaczynali go jobbować. Rey także mógłby wygrać, ale myślę, że jeśli to on wygra to szybko straci ten pas na rzecz Alberto Del Rio, który wykorzysta walizkę MiTB. Możliwy jest powrót CM Punk'a w trakcie trwania meczu finałowego o pas WWE, jednak daję tu 30%, że się pojawi. Tak jak mówię najbardziej prawdopodobne będzie, że to Mysterio wygra turniej i od razu straci pas. The Miz jak już widzieliśmy pasuje do pasa i chciałbym, żeby to właśnie on został Championem. Powrócę jeszcze do walk Div - śmieszne? żałosne? Brakuje określeń - w ringu stoi 14 div, nagle, gdy jedna pinuje zaczyna się szarpanina i wszystkie poza dwoma, które są w ringu biją się poza ringiem. Wtedy Beth robi finishera i wygrywa. Powiedzcie mi jak możliwe jest, iż w walce, w której bierze udział 14 div są wykonane 3-4 akcje i walka trwa niecałe 2 minuty? To się zaczyna robić żałosne. No i dosyć niezły segment na zakończenie gali. Szkoda, że nie było finału turnieju. Ogólnie gala była niezła.

Bardzo podoba mi się pomysł z tym turniejem, jednak już zawodnicy którzy wygrali już nie tak dokładnie to zawodnik bo The Miz jest

świetnym zawodnikiem który zasłużył w przyszłym tygodniu na walkę o pas WWE a ten karzeł chodzi mi o Reya, on jest ostatnio bardzo

słabiutki. Mecz Div był średni jak zawsze ale najbardziej co mnie ucieszyło to pojawienie się Triple H który wyszedł sobie w garniturku

i tak po prostu bierze mikrofon i zaczyna mówić do Vincenta. Myślałem jednak że będzie coś się działo z Johnem Ceną a tu nic z tego

a on po prostu schodzi sobie z ringu. Uważałem że pierwsze Raw po MitB będzie o wiele lepsze dość że miał być podobno Cm Punk.

Zawiodłem się ale cóż zrobić zostaje tylko czekać na kolejne, miejmy nadzieje że o wiele lepsze. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013