Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Up, down, Up, walizka! … mistrz? (Spoilery MitB!!!)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

UWAGA!!! DYSKUSJA ZAWIERA SPOILERY Z GALI MITB!!! NIE OGLĄDAŁEŚ??? NIE WCHODŹ!!!

danielbryan2011cutoutby.png

Okej, no to zaczynamy nasz/mój maraton dyskusji i reaktywacji dyskusji WWE po gali MitB! Na pierwszy ogień idzie od razu zwycięzca jednego z MitB Ladder Matchy! Oczywiście temat nie jest tylko dla picu bo w przyszłości Daniel Bryan bo o nim mowa nie był jakimś Main Event’erem, a po feudzie z Mizem poszedł na Smackdown i tu pozostał w mid cardzie ale aż do dziś!

Temat ma tylko przypominać, że Bryan po mocnym debiucie na Raw i zdobyciu pasa potem znacznie spadl i zrobił się nudny. Potem trochę wszedł w górę przy feudzie z Rhodesem oraz przy walkach TT z samym (nie zrozumcie źle tego przesłania „z samym”) Sin Carą. To go podpuszowalo, no walizka i pas to raczej zrozumialem. To jednak krótko historia: Bryan pamiętamy jak odpadł jako pierwszy z NXT, potem zwycięski feud na wypromowanie z jego mentorem The Mizem, nudna przygoda z pasem US, stanie się kobieciarzem. Niby po stracie pasa draft był bardzo prawdopodobny i tak się stało, ale Bryan szybko do Main Eventu nie awansował a przy małej liczbie Main Eventerów, można było liczyć na Daniela w ME. Ale nie, mieliśmy tam tylko Christiana, Ortona, trochę Sheamusa no i był oto trochę za mało. Ja dalem się nabrać, bo sadziłem, że wygra Sheamus, który w tym ME już siedział, a zapomniałem ,ze potrzeba kogoś do tego ME. No więc na zwycięstwo Bryana prawie nikt nie stawiał a tym czasem on wygrywa MitB. W tej walce nie prezentował się jakoś świetnie, fakt ostatnia akcja z Wade’em nawet fajnie wyszła, nie dał się zepchnąć i mocnym kopnieciem zepchnął go. Ale teraz już jesteśmy światkami wielu wielu pytań co do Bryana i co do walizki. Czy taki face, w dodatku nie miejący dotychczas miejsca w Main Event’cie w swojej karierze nadaje się na mistrza? Dodajmy Mistrza Wagi CIĘŻKIEJ! Daniel do gigantów nie należy, jest on bardziej w stylu High Flyera jego domena sa kopnięcia i submissiony. I czy ktoś taki może być skazany na sukces?! Już nawet nie chodzi o sama nazwe pasa Wagi Ciężkiej, bo przecież Mysterio tez miał ten pas, jednak chłopak, który rok temu odpadal jako 1 z NXT dostaje tak wielką szansę! Przed wygraniem walizki toczył fajne walki z Rhodesem, ale teraz ma wskoczyć na wyższy poziom! Na poziom ME, na poziom Punka, tylko, ze na Smackdown! I tu rodzi się kolejne pytanie! Czy on po roku w WWE, roku w mid cardzie jest zwyczajnie gotowy na walki, które podbiją cały świat? Czy on za ten mid card właśnie zasłużył na te walizke? A może WWE planuje właśnie od wygrania walizki solidnie go promować, nagle zacznie wygrywać wszystko i z wszystkimi i w taki sposób stanie się bardziej przekonywujący i będzie już po kilku miesiącach gotowy na ME? Jego wygrana jest bardzo dziwna, mieliśmy wiele innych godnych walizki gwiazd, a mimo wszystko dostał ja Bryan. Pojawiają się plotki, że Bryan jest tu po to tylko aby zmarnować walizkę i aby byął to 1 zmarnowana walizka. Ja jestem odmiennego zdania, póki tej walizki nie dostanie Hornswoggle czy Marella, to ta walizka zwyczajnie nie może być marnowana, bo nie po to się ją rozdaje! Nie po to daje się takie szanse aby z nia nie zdobywać pasa! Jak dla mnie niewykorzystanie walizki nie wchodzi w gre, ale co z Bryanem według was? Przecież ten człowiek na razie nic z ME nie miał wspólnego i może nie powinien mieć. Wiele pytań zadanych w tekście wiec kolejnych dopisywać nie potrzeba. Prawa jest jasna, Daniel Bryan z walizką. Kiedy wykorzysta? Wykorzysta? Słuszna decyzja? A no i chyba ważne również to czy będzie jak dwukrotnie CM Punk’iem który wygrywal walizki jako face i przechodził heel turn, czy może Daniel pokona Christiana – obecnego mistrza i pozostanie jako heel. Widzielibyscie go w roli heela z głównym pasem. Temat obszerny, zapraszam do dyskutowania!

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania! Nie kopiuj ich! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!

Next dyskusja raczej dopiero jutro :( Wiem dyskusja najlepsza mi nie wyszła :(

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

5

• perfect1674326002

4

• Droopi

2

• Turej

2

Top użytkownicy w tym temacie

Dyskusja dobra, w sumie nie ma co pisać bo Ci co oglądali wiedzą wszystko. Dla mnie danie walizki temu człowiekowi biorąc pod uwagę fakt, że ma obok siebie takich marnowanych wirtuozów, jak Wade Barrett czy Cody Rhodes to boli mnie, że On ma tą walizkę, nie lubię Go, nawet bardzo. Kiedy widziałem, jak skopuje Wade'a to coś się we mnie zagotowało, ogólnie oglądając tą walkę sądziłem, że wygra ktoś z trójki: Sheamus, Wade, Cody, może Kane, ale reszta? Od spotów. Dużo bardziej w tej walce podobał mnie się... Sleater. I co? Ktoś kto non stop przegrywa u niebieskich ma z miejsca zdobyć główny pas? Nie oszukujmy się Christian, a nawet no nie Orton, nie, są od niego kilka poziomów wyżej, więc myślę pff liczę na to, że straci walizkę po dobrym feudzie, że wmieszają się w to osoby trzecie no i nie uda się bo nie wyobrażam sobie tego człowieka z pasem tak ważnym.

Daniel Bryan.. kto by się spodziewał, że zdobędzie walizkę? No właśnie, ja również nie widziałem go w gronie faworytów, a tu jednak taka niespodzianka, od początku było widać, że ma wielki zapał, cały czas w akcji, cały czas wytrwały, w końcówce już myślałem, że walizka będzie Kane'a, Barrett'a albo Cody'ego, a tu proszę mamy kicka i Bryan zdobywa walizkę, aż miło było popatrzeć jak się cieszył, ale teraz pytanie czy zasłużył na to wyróżnienie, fakt w niebieskim brandzie spisywał się przeciętnie, Jego walki były średnie i szczerze to mnie nie przekonuje jako wrestler, być może WWE ma jakieś głębsze plany co do jego osoby, ale na walkę w Main Eventach nie ma co liczyć, przynajmniej ja nie liczę, bo tak jak wcześniej pisano jest on na ME za słaby aktualnie. A i jeszcze jedno

Daniel do gigantów nie należy, jest on bardziej w stylu High Flyera jego domena sa kopnięcia i submissiony

No właśnie, high flyer raczej z niego kiepski, u niego bardziej dominuje technika i submission właśnie ;)

Ogólnie fajna dyskusja.

akerdrugi.png

Uważam, że danie mu walizki to wielki błąd... Owszem jest dobrym zawodnikiem, ale po co to wszystko?! Stracił ostatnio pas, który trzymał bardzo długo i od nowa mamy przechodzić przez to? A może to jest tylko zdobycie walizki, mały dopisek w jego dorobku i koniec? Hmm.. Gdy Daniel już sięgał po walizkę już wiedziałem, że to błąd. Spodziewałem się innego zakończenia tej walki.... W pewnym momencie myślałem, że wykona ten swój submission z drabiny :lol Mam nadzieję, że Daniel nie wykorzysta jest walizki w pełni bo jako mistrz jest beznadziejny. Boli mnie to, że jest tylu dobrych wrestlerów na SD, a tą szansę dostał na razie tylko on. Myślałem, że Sheamus wygra walkę, bo kiedyś tam walczył o ten pas, ale ta znikła nadzieja zniknęła razem z czasem, który szybko leci :P

więc myślę pff liczę na to, że straci walizkę po dobrym feudzie

I tego mu życzę. Niech straci walizkę bo na to ja liczę, ale niech powalczy sobie w ME SD, bo na to się zanosi :) Chociaż prawdę mówiąc wolę takiego Bryan'a niż Ortona, który "smaruje" się ostro w tym niebieskim brandzie... Ale czego ja oczekuję po jednej z największych WWE Superstars :waving:

Widok Bryana z pasem WHC to dość dziwny obrazek, no ale kiedyś to się stanie

No raczej, że dziwny, ale nie wiem dlaczego ty myślisz, że ten widok musi być prawdą. To, że dostał walizkę nie znaczy, że ją musi wykorzystać. WHC jest dla lepszych zawodników niż on :D

Sumując to mam nadzieję, że Daniel straci walizkę bo na nią nie zasłużył i dadzą szansę komuś lepszemu, bo wielu takich jest. Dzięki :t_up:

Edytowane przez Gość

Zacznijmy od początku... NXT sezon 1 - Danielson wielki faworyt. A tu niespodzianka wylatuje jako pierwszy. Potem króciutki epizod z Nexusem i powrót na Summerslam, gdzie rozpoczął się jego feud z Mizem. Doczekał się uzupełniającego draftu na SD, ale jego pozycja się nie zmieniła. Dobrze powiedziane fan - aż do dziś jest Mid Carderem. Prawdopodobnie zdobędzie pas WHC, co mnie zadowala, a jego waga nie jest problemem (patrz - Rey Mysterio, 2-krotny WH Champ). Problemem jest coś zupełnie innego. Mianowicie to, że obawiam się, że kiedy już straci pas WHC (nie może mieć go przecież wiecznie), spadnie do Midcardu, tak jak Miz obecnie. Tę walizkę otrzymał dość szybko, ale mam nadzieję, że nie miał jej zdobyć Sin Cara. Z Mizem były te same problemy i pytania: "Nie za szybko? On nie nadaje się na Main Eventera!" Prędzej z walizką widziałbym jednak Barretta, ale Bryan i Christian mogą naprawdę w ringu zrobić coś fajnego i lepszego niż Orton - kryszczyn. Widok Bryana z pasem WHC to dość dziwny obrazek, no ale kiedyś to się stanie, bo chyba Bryan nie wykorzysta walizki na IC :lol

Dyskusja bardzo fajna ;)

Nie, zgadzam się steku! Właśnie, kiedy Miz zdobywał walizkę większość była zadowolona, a czemu? Bo go lubili, lubili za jego świetne przemowy, których Daniel niewątpliwie nie ma. Daniel ogólnie ma zero charyzmy, wolałbym aby Drew zdobył tą walizkę chociaż też za nim nie przepadam. Jednak skoro ma tą walizkę to coś się zmieni? Poza tym steku, Cara z walizką? To byłaby wręcz kpina, On mówić nie umie, On nawet nie potrafi stękać, ja nie wiem co mu w tej masce wsadzili, ale nic mu to nie daje, aaa no i czekamy na Kebaba bo bez niego będzie jednostronna dyskusja. :)

Dużo bardziej w tej walce podobał mnie się... Sleater.

Really? :P To może zrobie o nim dyskusje czemu tak zajebisty zawodnik walizki nie dostał? :D

A i jeszcze jedno
Daniel do gigantów nie należy, jest on bardziej w stylu High Flyera jego domena sa kopnięcia i submissiony

No właśnie, high flyer raczej z niego kiepski, u niego bardziej dominuje technika i submission właśnie ;)

No wiesz, jakieś tam te missile dropkicki lubi robic czy coś, a mi bardziej chodziło, ze jest bardziej posturą i stylem walki podchodzacy pod HF, niz pod giganta.

Mam nadzieję, że Daniel nie wykorzysta jest walizki w pełni bo jako mistrz jest beznadziejny.

No to skoo jako mistzr jest beznadziejny to moze zrobią jak ze Swaggerem, wykrozysta walizkę i pas na 2-3 miechy stracony przy jakims naprawde dobrym feudzie i wyjdzie na to, ze ta walizka nie należala do straconych bo przejął po nim pas ktoś naprawde good. A skoro juz teraz jest taki sobie, to pomyślcie co bedzie jak on walizki nie wykorzysta? Śmiech na sali nie wrestler, dlatego sadze, że nawet on wykorzysta tak wielką szansę.

więc myślę pff liczę na to, że straci walizkę po dobrym feudzie

I tego mu życzę. Niech straci walizkę bo na to ja liczę, ale niech powalczy sobie w ME SD, bo na to się zanosi :) Chociaż prawdę mówiąc wolę takiego Bryan'a niż Ortona, który "smaruje" się ostro w tym niebieskim brandzie... Ale czego ja oczekuję po jednej z największych WWE Superstars :waving:

No ale jaki widzicie sens jego bycia w ME na Smackdown i nie wykorzystania walizki? jasne jest, ze po zdobyciu walizki nie bedzie juz obojętną postacią i wokół niego będzie sie dużo więcej działo. Wejdzie do ME i nie wykorzysta walizki po dobrym feudzie? Ale z mistrzem? No wątpię, aby on chciał zostawac pretendentem i aby dostawał taką szansę bo to by było zbedne, a jeżeli chodzi o dobry feud po stracie walizki to jezel iby doszło do jej niewykorzystania to takowy jest niemożliwy.

Mianowicie to, że obawiam się, że kiedy już straci pas WHC (nie może mieć go przecież wiecznie), spadnie do Midcardu, tak jak Miz obecnie. Tę walizkę otrzymał dość szybko, ale mam nadzieję, że nie miał jej zdobyć Sin Cara. Z Mizem były te same problemy i pytania: "Nie za szybko? On nie nadaje się na Main Eventera!"

No tak z Mizem tez tak było, ale jak Xeb juz zauważył Miza w tym ME ludzie chcieli! On już był wystarczajaco wypromowany bo był zwyczajnie zajebisty przy micku i w ringu. Publika szalała za nim nie liczac dzieci Ceny i on zdobywajac walizkę był juz w tym ME automatycznie. Bryana nikt nie obstawial, nikt w niego nie wierzył i nikt nie dawal mu szans na walizkę i nikt nie daje mu szans na pas. Zupełnie inna sytuacja. Bryan jeszce jest w midcardzie, może od nastepnego Smacka sie to zmieni.

Panowie dzieki za komenty, dziekuje jednej osobie za reputa i zachęcam innych do wypowiadania sie, cytowania czyli krócej DYSKUTOWANIA!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Przed galą był on na straconej pozycji w WWE, jednak sądzę, że teraz wszystko się zmieni. Jednak nie mogę uwierzyć, że po zdobyciu walizki nie przejdzie Heel Turn'a. Nie mogę sobie wyobrazić jak Face realizuje kontrakt z walizki. Przychodzi na początku gali i mówi, że będzie w Main Event'cie walczył o pas? Nieco nudne. Ale muszę przyznać, że było to dla mnie niemałe zaskoczenie, kiedy triumfował. Takiego scenariusza się nie spodziewałem, to jest dla niego wielki push. On ma talent, ale narazie nie jest wykorzystywany. Następna rzecz, którą chciałbym wiedzieć to to czy wykorzysta on walizkę w ciągu miesiąca czy będzie ją trzymał pół roku jak Miz?

Dużo bardziej w tej walce podobał mnie się... Sleater.

Gej? Taki żarcik :). Chociaż to by mogło być dobre rozwiązanie. Rywalizacja mentora z rooki'em... mogło by się podobać, szczególnie, że zarówno Christian, jak i Heath posiadają niezłego skilla.

Czy on po roku w WWE, roku w mid cardzie jest zwyczajnie gotowy na walki, które podbiją cały świat?

A podaj mi walki w ME SD! które podbiły świat na przełomie ostatniego roku -.- Podaj mi walki Miza, Kane`a, Swaggera które podbiły świat gdy oni latali z pasem zdobytym dzięki walizce. -.-

A jeśli chodzi o Bryana to mam wrażenie że... za tym stoi PUNK! Wstawił się za kolegą z Indy tak jak Cena wstawiał się za Bournem w zeszłym roku. I wiecie czym to śmierdzi? Punk, wychowanek Indy jako WWE Champ oraz Bryan, również wychowanek Indy i WHC Champ. Czyżby drogi miały się skrzyżować i mielibyśmy długo oczekiwaną unifikacje przez najlepszych WRESTLERÓW (z indy)? Punk ma charyzme i nadrobiłby w tym feudzie, a Bryan by się łatwo odnalazł. Poza tym, jest tu też fakt że CT wreszcie chce postawić na ring skille? (patrz: drugi mitb wygrał del rio). Orton przegrał co daje szanse na odsunięcie go z ME, Christian skillem nie grzeszy a Cena daje radę co udowodnił ale ja go widzę w feudzie z McMahonem w celu pozbycia się ery PG (marzenie). Daje to szanse na utworzenie się dobrej ring-skillowo śmietanki. Po za tym wszyscy na niego buczycie że nie ma charyzmy. A wolicie Miza który mimo dobrych przemówień walki robił o kant dupy i wygrywał przez DQ albo przez oszustwo? OK nie wtrącam się

dota_2_strygwyr_signature_by_arceee-d333d2j.jpg

Danie walizki Bryanowi to wielki błąd, już wolałbym go dać Justinowi Gabrielowi niż jemu.Co takim gościu jak Bryan posiada walizkę MiTB, przecież jest on Mid Carderem, za wcześnie dali mu szansę na zdobycie pasa jakim jest WHC, jak bym poczekał z tym jeszcze rok i na następnej gali MiTB dał walizkę Bryanowi a nie teraz.No cóż może teraz powygrywa jakieś walki na SD! i zostanie ME, i to będzie ten czas na zainkasowanie swojej walizki na Cristianie.Bo raczej Cristian nie straci pasa po raz kolejny na rzecz Ortona.Wracając do Bryana zainkasuje on swoją walizkę może na SS to byłby odpowiedni czas, zdobędzie WHC i zacznie feudować z Cristianem.Chociaż muszę przyznać że jako WHC Bryan by mi nie pasował, pasował by mi do takich pasów na US i IC ale nie WHC.Albo jak na to liczę nie zainkasuje swojej walizki i ją straci, potem feudując z kimś mi by tu pasował Cody Rhodes, no bo po prostu Bryan nie pasuje do WHC.Dzięki za Dyskusje.

lig48.jpg

Jednak nie mogę uwierzyć, że po zdobyciu walizki nie przejdzie Heel Turn'a. Nie mogę sobie wyobrazić jak Face realizuje kontrakt z walizki. Przychodzi na początku gali i mówi, że będzie w Main Event'cie walczył o pas? Nieco nudne.

No nie wiem co w tym dziwnego. Walizki realizowali jako face'owie już 2 razy CM Punk oraz RVD, ktory własnie tak zrobił. Wyzwał Cenę do walki na One Night Stand (?) 2006 i pokonał go w ME, chodź w obecnych czasach w dodatku nie przy jakimś baby face'ie Bryanie takie cos nia ma opcji.

Czy on po roku w WWE, roku w mid cardzie jest zwyczajnie gotowy na walki, które podbiją cały świat?

A podaj mi walki w ME SD! które podbiły świat na przełomie ostatniego roku -.- Podaj mi walki Miza, Kane`a, Swaggera które podbiły świat gdy oni latali z pasem zdobytym dzięki walizce. -.-

Mi chodizło bardziej o to, że gdyby on mial w tym ME zostać no to przebić sie tez musi do niego dobrymi walkami a nie jakimiś szajsami, no ale źle to ująłem, moj bład ;)

Co takim gościu jak Bryan posiada walizkę MiTB, przecież jest on Mid Carderem, za wcześnie dali mu szansę na zdobycie pasa jakim jest WHC, jak bym poczekał z tym jeszcze rok i na następnej gali MiTB dał walizkę Bryanowi a nie teraz.

No wiesz, może bali się, ze za rok ta jego postać moze byc zapomniana i moze to byc zwykły jobber gdzies na Superstars. Tak dali mu walizke, jezeli trzymalby ja jak Miz pol roku no to pewnym jest, ze jego postac przez te poł roku i wiecej bedzie zyla, bedzie jakos istniała i udzielała sie w ME! Takie moje odczucie.

No cóż może teraz powygrywa jakieś walki na SD! i zostanie ME, i to będzie ten czas na zainkasowanie swojej walizki na Cristianie.Bo raczej Cristian nie straci pasa po raz kolejny na rzecz Ortona.Wracając do Bryana zainkasuje on swoją walizkę może na SS to byłby odpowiedni czas, zdobędzie WHC i zacznie feudować z Cristianem.

Wiecie walki Christiana o pas Wagi Ciezkiej kiedy go broni są jak narazie dla niego nie szczęśliwe, a bronił pasa raz i to 5 dni po zdobyciu go. Może powtórka z rozrywki, walka z jakimś tam Ortonem w Non Title, potem wpada Bryan i inkasuje walizke na Christianie, który łacznie 2 razy pasy potrzymalby wtedy 10 dni? :P

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No tak dyskusja dobra, więc muszę w niej także wziąć udział. Na początku chciałbym zacząć od twojej przemowy fanx3 Rozwaliłeś mnie tekstem że Bryan nie może być mistrzem Wagi ciężkiej bo nie jest gigantem - coś Tobie przypomnę - Rey Mysterio, Dolph Ziggler, Jeff Hardy, Shawn Michaels, CM Punk - no tak sami grubasy i mierzący po 2 metry... Nie rozumiem was w ogóle jak można tak krytykować Bryana, a nawet nie widzieliście go nigdy w roli do tak dużej szansy. No może i był mistrzem Stanów Zjednoczonych, ale proszę spójrzcie prawdzie w oczy i powiedźcie co znaczy byś mistrzem US w WWE... Ja zawsze sobie mówiłem, żeby Daniel Bryan się wybił potrzeba mu dać szansę. Przypominacie sobie czasy gdy to walczył w Indy US i Japonii? Był gwiazdą federacji Indy, można było go zobaczyć w prawie każdej federacji i w prawie każdej ma jakieś notowania o bycia posiadaczem jakiegoś pasa czy coś w tym stylu. Teraz dopisało mu się do historii kariery zdobycie walizki MitB, ale co z nią się stanie? Znając postać Bryana w WWE to najchętniej WWE spowodowałoby żeby przegrał walkę o pas i stracił walizkę, ale według mnie to całkowicie bez sensu. Mogłoby wtedy dać walizkę takiego Sheamusowi, czy Barrettowi czy nawet Kane oraz Rhodesowi, ale jednak dali szansę Bryanowi i na pewno będziemy mieli nowego mistrz Wagi ciężkiej. Lecz boje się że na pewno nie będzie to tak wyglądać jak droga The Miza rok temu, bo w ringu umiejętnościami Daniel przeważa Miz'a ale za mikro go jeszcze tak długo nie słuchałem i nie wiem jak to jest. Jak mogliście widywać Daniela Bryana w WCE jako mistrza wagi ciężkiej to w WWE też dacie rade :D Ja jestem za Danielem, wierze że da rade i kurde no chciałbym go zobaczyć jako mistrza wagi ciężkiej - tylko tutaj jest jeszcze kwestia z kim by miał feudować, z Ortonem? =)) Więc... Ale jeżeli dali mu szansę na walkę o pas to zdecydowanie musi Bryan przerzucić się o parę półek. Ja bym tutaj widział feud z Mizem to mi się to nigdy nie znudzi, a poza tym mają też podobną sytuację i na pewno Miz ładnie by się zachował w feudzie. Zobaczymy już wkrótce, ja jestem za Bryanem i chyba da radę :D

Dodajmy Mistrza Wagi CIĘŻKIEJ! Daniel do gigantów nie należy, jest on bardziej w stylu High Flyera jego domena sa kopnięcia i submissiony. I czy ktoś taki może być skazany na sukces?! Już nawet nie chodzi o sama nazwe pasa Wagi Ciężkiej, bo przecież Mysterio tez miał ten pas, jednak chłopak, który rok temu odpadal jako 1 z NXT dostaje tak wielką szansę!

Napisalem przecież, że nie chodzi o samą nazwę Wagi CIĘŻKIEj lecz bardziej o szansę przy głownym pasie, bo Mysterio tez miał ten pas, dlatego czemu tu Siuru mi walisz, że ja go skazałem na pożarcie, bo nie jest wielki! Czytajcie ze zrozumieniem :P

Co do wypowiedzi Turka, to jeszcze napewno on umie wykrecić dobrą walke jak w indy, jednak w WWE udała mu się może 1-2 walki! Moze to nie rpzez niego, może to przez to, że walczy z ludźmi którzy takeigo talentu jak on nie mają i może to jest przeszkoda, ze przez rok zrobił mało fajnych walk. Ale no co, trafi na takiego Ortona i znowu walk nie bedą robili dobrych, a i tak ucierpi na tym nie Randy tylko Bryan, bo WWE i tak osądzi jego!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No cóż kiedy oglądałem MitB nic mnie nie zdziwiło oprócz jednej rzeczy a mianowicie zdobycie walizki na Smackdown przez Daniela Brayana. Na początku myślałem że to niemożliwe ale patrzeć z drugiej strony to Daniel wcale nie jest taki zły w końcu to przyszłość federacji. Przecież trzeba stawiać na młodych, bo i no patrzeć jak Christian, Henry, 619, Kane odejdą na emeryturę a przecież ktoś musi posiadać pas WHC lub WWE. Uważam że Daniel wykorzysta swoją walizkę i zdobędzie pas WHC. Ponosi ten pas parę miesięcy a potem wróci do midcardu. Tak samo jak było ze Swaggerem. Daniel ma naprawdę ciekawy styl walki i sądzę że jest jeszcze szansa aby w przyszłości Brayan posiadał jeszcze pas WHC lub WWE. Nikt nie stawiał na niego a tu taka niespodzianka. Heel turn nie ma mowy nie wyobrażam go sobie jako heela. Jednak z kim by mógł feudować o ten pas ? Jest dużo opcji może Cody Rhodes bo od nie dawna walczą ze sobą bez przerwy. Orton to raczej nie, Henry też uważam że nie. Największa szansa to Cody i Christian. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Przed galą był on na straconej pozycji w WWE, jednak sądzę, że teraz wszystko się zmieni.

A tam. O ile jeszcze pod koniec pobytu na RAW robił za jobbera, tak potem (tj. po przyjściu do niebieskich) był dość solidnym midcarderem. Pojawiał się praktycznie na każdym SmackDown (w przeciwieństwie do takiego Evana Bourna, który chyba jednak na straconej pozycji też nie jest), tak więc nie było tak tragicznie.

A jeśli chodzi o Bryana to mam wrażenie że... za tym stoi PUNK! Wstawił się za kolegą z Indy tak jak Cena wstawiał się za Bournem w zeszłym roku.

Punk absolutnie nie ma takiej pozycji, by móc stanąć za pushem dla Punka (przecież Cena wstawiał się za Bournem, teraz za Ryderem i narazie nie przynosi to skutków, to co dopiero CM, który być może nawet nie podpisał jeszcze kontraktu. Pomysł o unifikacji pasów całkiem niezły, tylko czy Vince, a raczej:

Triple H, jak to k***a dziwnie brzmii :roll:

Pozwoli dać im się wyszaleć? Może tak, może nie.

Danie walizki Bryanowi to wielki błąd, już wolałbym go dać Justinowi Gabrielowi niż jemu.Co takim gościu jak Bryan posiada walizkę MiTB, przecież jest on Mid Carderem, za wcześnie dali mu szansę na zdobycie pasa jakim jest WHC, jak bym poczekał z tym jeszcze rok i na następnej gali MiTB dał walizkę Bryanowi a nie teraz.

Toś dojebał, bez obrazy dla naszeg GM'a, ale Brem Cię szkolił? Wolisz dać walizkę Gabrielowi, który stoi niżej w hierarchii od Danielsona? Chcesz dać walizkę komuś, kto nie przyciągnie do federacji żadnego fana, odwrotnie niż zrobi to Daniel?

No nie wiem co w tym dziwnego. Walizki realizowali jako face'owie już 2 razy CM Punk oraz RVD, ktory własnie tak zrobił. Wyzwał Cenę do walki na One Night Stand (?) 2006 i pokonał go w ME, chodź w obecnych czasach w dodatku nie przy jakimś baby face'ie Bryanie takie cos nia ma opcji.

Lekcje u mistrza się przydają? Jednak też jestem za tym, żeby przeszedł turna. Chyba, ze chcą z niego zrobić drugą twarz SmackDown (zaraz za naszym Randallem).

a jestem za Danielem, wierze że da rade i kurde no chciałbym go zobaczyć jako mistrza wagi ciężkiej - tylko tutaj jest jeszcze kwestia z kim by miał feudować, z Ortonem?

Powiem Ci, że byłby to świetny pomysł, bo kto jak kto, ale Danielson wycisnąć (jako face) z Ortona mógłby bardzo dużo. Feud face vs face? Jestem na tak.

Uważam że Daniel wykorzysta swoją walizkę i zdobędzie pas WHC. Ponosi ten pas parę miesięcy a potem wróci do midcardu

Takie coś nie miałoby sensu. Nikt, kto zalicza kilkumiesięczny title-run z najważniejszym pasem federacji nie powinien wracać do midcardu (chyba, że miałby niczym Miz feudować z midcarderem, ale tylko po to, by wprowadzić go w pewnym stopniu do ME. Jeżeli chcą z niego zrobić Main Eventera, to dają mu walizkę - proste. Nie powiem, też sie źidziwiłem, ale ucieszyłęm się nieźle jak zobaczyłem Bryana ściągającego walizkę, to zawsze jakaś nowość.

Gdzie Brem? Ktoś się musi wyżyć w końcu. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg