Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Money in the Bank 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie będe orginalny, mój głos oddaję na walkę Cena vs Punk. Oglądałem ją ze szczęką na podłodze, myśle że mogą zgarnąć statuetkę Match Of The Year. Ostatni raz widziałem taką walkę emocji podczas Wrestlemanii 25 podczas starcia Michaelsa z Undertakerem. No i to zajebiste zakończenie.Brawo :applause::applause::applause:

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• cumer1077

1

• Kotleten

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

A teraz was zaskoczę.Najlepszą walką była walka Cm Punk vs Cena o WWE Championship xD.Walka na najwyższym poziome.Oby takich więcej

Bez dwóch zdań walka o pas WWE - CM Punk vs John Cena. Dlaczego? Bo dostałem wspaniałe widowisko, coś na co czekałem kawał czasu. Dość dobra ringowo walka, zwłaszcza jeśli spojrzymy na umiejętności Jaśka, podbudowana świetną historią oraz atmosferą którą zgotowała publiczość w Chicago. Dodatkowo wisienką na torcie był rezultat pojedynku, CM Punk odszedł z pasem mistrzowskim.

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

Tak...! Co tu można było innego wybrać, niż pięciogwiazdkową walkę, która naprawdę została uznana przez ekspertów na poziom 5 gwiazdek. WWE Championship Match z udziałem takiego Jaśka Ceny oraz wychwalanego CM Punk'a okazał się strzałem w dziesiątke przez Vince'a. Cena udowodnił, że potrafi stworzyć dobrze oglądające się widowisko, a Vince zarobił hajs za bluzkę Punk'a. Może być coś lepszego? Nie sądzę. Tym samym CM Punk stał się wrestlerem gali, lecz nie tylko, na forum BGZ Wrestling jest już drugim wrestlerem który otrzymał stu procentowy głos ankietowanych, w tejże ankiecie. Pierwszym wrestlerem który zdobył taką liczbę głosów był Kurt Angle, ciekawe kto będzie trzeci?

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...