Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Money in the Bank 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zgadzam się z Xeb'em, na tej gali ankieta zbędna. Walka CM Punka z Jaśkiem "terminatorem, niezniszczalnym klocem, nigdy do tej pory nie skontrowaną rąsią(przynajmniej nie widzialem) (...)" Ceną była bezkonkurencyjna. Wiele zwrotów akcji, Punk pod publike, no coś niesamowitego. Chciałbym żeby głos oddały osoby, które głosowały na inne walki bo ciekawią mnie argumenty. Walka była :censored: dobra. Nareszcie odstąpiliśmy od schematu gdzie Jasia nie można przypiąć w normalny sposób.

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• cumer1077

1

• Kotleten

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Walka o WWE Championship bije na głowę (moim zdaniem) wszystkie w tym roku. To, co działo się w trakcie walki i po niej było świetne. Kiedy zobaczyłem Rio wbiegającego z walizką byłem zdruzgotany, bo myślałem, że Punk straci pas, ale udało się :D Jestem gotów stwierdzić, że emocje przy tej walce były większe, niż przy walkach Taker - HBK.

Swój głos oddaje na walkę o WWE Championship Match.Przez cały czas tej walki coś się działo w ringu jaki i też poza nim oraz świetnie akcje obu panów.

lig48.jpg

Wielki dylemat.. co by tu? No oczywiście, że WWE Champioship Match! Genialny pojedynek, wiele zwrotów akcji i ostatecznie wygrana CM Punka, to jest to! Cena terminator pokonany. Zdecydowanie najlepsza walka tej gali.

akerdrugi.png

WWE Championship. Nie ma innej możliwości. Takie walki to można oglądać cały czas. Gdyby każdy ME był taki to WWE zebrałoby o wiele więcej fanów :) Chcę jeszcze :!:

WWE CHAMPIONSHIP. Dlaczego ? Bo według mnie ten pojedynek zasłużył na 6 gwiazdek . Nawet już Vince chciał odwalic drugi Montreal Screwjob . Jescze jak Vince wzywał Del Rio no po prostu... Magia. Nigdy tak nienawidziłem Cena'y jak w tym pojedynku . (Sorry za błędy ale alt nie działa)

Nie może być inaczej . Głos oczywiście na WWE Championship . Ta walka zasługuje na miano pięciogwiazdkowej i chyba będzie jedną z najlepszych , jak nie najlepszą walką w tym roku.

cmpunk2.png

Oczywiście,bezapelacyjnie głos leci na WWE Championship.Ta walka to było niesamowite widowisko.Pełno zwrotów akcji,niesamowite nearfalle,do końca nie wiadomo było kto wygra.Walka gali i WALKA ROKU!Gdyby wszystkie ME były takie!

deathnotep.png

angle_02.gif

Nie przesadzajmy, że był to five star, ale show naprawdę przednie, dlatego mój głos także leci na WWE Championship Match Obaj zaprezentowali się bardzo dobrze, Punk oczywiście lepiej, ale i Cena się starał i nieźle mu wychodziło. Ta walka zyskała też dzięki świetnym fanom zgromadzonym w Chicago. Było wszystko co lubię: dużo kontr i stosunkowo szybkie tempo.

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mój głos bez wątpienia leci na Smackdown Money In The Bank Ladder Match. Dużo akcji, szybkie tempo, zwroty akcji też były. Ogólnie najmilej wspominam oglądanie tego pojedynku i mógłbym go obejrzeć jeszcze raz. Main Event fajny ale oprócz końcówki i fajnej atmosfery nie wyróżniał się niczym specjalnym tak więc głos leci na Smackdown MitB.

#SmartFanZone

Oddaję głos na WWE Championship Match. Pierwszy raz widziałem takie show. Cena wygwizdywany, Punk owacje na stojąco i na dodatek stawka tego meczu. To wszystko podkręcało tę walkę. Ciekaw byłbym reakcji w Chicago, gdyby to John Cena wygrał. No i oczywiście po tej walce nasuwa nam się wiele pytań. Wreszcie walka podobna do tych na Wrestlemania (mam na myśli brak przyłożenia po finisherach). Próba przerwania walki przez Vince McMahone'a, próba realizacji kontraktu z walizki i na sam koniec ucieczka CM Punk'a. To nie mogło się nie podobać. Była to walka, którą oglądałem z wielką chęcią.

Zdecydowanie WWE Championship. Takiej walki nie widzieliśmy od dawna w WWE. Prawdziwy wrestling, z szybkimi zwrotami akcji, sporo dynamiki, akcje których nie widzieliśmy wcześniej. Moim zdaniem jest to walka nie tylko PPV, a walka roku.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Bez najmniejszych wątpliwości WWE Championship. Kto by pomyślał że walka Ceny może tak bardzo przyćmić starcia z drabinami. Jednak CM Punk jest cudotwórcą, walka była genialna, emocje sięgały zenitu. Wielki szacunek dla Punk'a nbo i Ceny w sumie też.

Innego wyboru niż walka o pas WWE nie może być. Nie sądziłem, że przyćmi ona nawet walki z drabinami. Punk walczył naprawde znakomicie. Emocji w tej walce było bez liku. Wynik mnie również zaskoczył, ale także uradował :) Cena też spisał się nieźle. Najlepszy był moment kiedy Cena wchodził. Tej reakcji publiczności nie zapomne do końca życia :D

ksgj.png

Oczywiście Cena vs Punk. Wykręcili genialną walkę. Nie przewinąłem ani o sekundę. Brawa dla obu panów :applause:

1.jpg

Iluzja.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...