Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Money in the Bank 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Money in the Bank 2011. A oto walki:

1.

Smackdown Money In The Bank Ladder Match

Daniel Bryan vs Sin Cara vs Cody Rhodes vs Wade Barrett vs Kane vs Heath Slater vs Justin Gabriel vs Sheamus

2.

WWE Divas Championship

Brie Bella vs Kelly Kelly

3.

Big Show vs Mark Henry

4.

RAW Money In The Bank Ladder Match

Alberto Del Rio vs Kofi Kingston vs Jack Swagger vs Evan Bourne vs R-Truth vs Alex Riley vs The Miz vs Rey Mysterio

5.

World Heavyweight Championship

Jeśli Randy Orton zostanie zdyskwalifikowany, Christian zdobywa tytuł

Christian vs Randy Orton

6.

WWE Championship

Jeśli CM Punk zdobędzie tytuł, John Cena zostanie zwolniony z WWE

CM Punk vs John Cena

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• cumer1077

1

• Kotleten

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybrałem Main Event. Czyli John Cena vs. CM Punk. Dawno nie widziałem tak niesamowitej walki. Według mnie każdy Main Event powinien tak wyglądać. Obaj panowie walczyli na bardzo wysokim poziomie. Do samego końca nie wiadomo było kto wygra. Najlepsza walka tego PPV

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

No cóż ja oczywiście wybrałem walkę Cena vs Cm Punk. Walka była bardzo dobra, było wiele nieoczekiwanych akcji. Nie spodziewałem

się że ta walka będzie aż tak dobra. Oby więcej było takich walk :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

O ktoś dał głos na Raw MitB Match :P Ja jednak dałem 10 głos na walke pomiędzy Johnem "Klocem" Ceną, a CM Punk'iem! Ten WWE Championship Match naprawde przebił wszystko! Fakt, MitB Match'e były zajebiste, dośc długie szczególnie ten SD i ciekawe jak oba, pełno akcji drabin i podobały mi sie bardziej lecz walka o pas WWE je zgniotła! Ta atmosfera wywierana przez publikę, naprawde świetne wydarzenie i nie ma watpliwości, że ta walka będzie walką roku ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

Oczywiście głosuje na WWE Championship Match. Był niesamowity, cholernie wiarygodne nearfalle, submissiony po których każdy myślał, że to już koniec. Walka uruchomiła we mnie marka.

:applause::applause::applause: dla obu panów.

Oczywiście WWE Championship Match :D Jedna z lepszych walk jakie ostatnio widziałem, więcej takich! Dodatkowo jeszcze podobał mi się moment tuż po walce, kiedy Del Rio próbował wpłacić walizkę, a CM szybko go wyeliminował :twisted: Ciekawe co teraz wymyślą z Ceną...

Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby...

Oczywiście WWE Title Match!! walka naprawdę genialna, wspaniała, emocjonująca i dramatyczna. Atmosfera podczas walki była mega i nakręcała się z każdą minutą. Dostaliśmy wpaniały ME od Vincenta i CT. Prawie 40 minut wspaniałego widowiska. Mówcie co chcecie - możecie się śmiać, ale lata mi to - dla mnie ta walka ociera się o 5 STARA!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Oczywiście że main event tej gali walka o pas WWE wypadła kapitalnie i wynik jest kapitalny i ciekawe co się teraz będzie działo w WWE. Głos na WWE Championship Match

Pięciogwiazdowka walka? Niech będzie CM Punk vs John Cena to było coś kapitalnego. Takie Main Eventy mógłbym ciągle widzieć.

ahfo.png

luba_049.png

Głos oczywiście oddaję na WWE Championship Match za świetnie obmyślaną akcję i przede wszystkim stawkę budującą nieco lepszy smaczek. To co obaj wrestlerzy w ringu mogło się podobać także nie widzę tutaj walki, która by jej zagroziła.

Po raz drugi z rzędu i drugi w historii... Money in The Bank okazało się jednym z najlepszych PPV w roku, na chwile obecną najlepszą taką galą, przynajmniej jak dla mnie. Właściwie wszystkie walki, nie licząc div były świetne! Nawet Henry z Showem sie postarali! Nie mniej jednak głos leci oczywiście na walke CM Punka z Januszem za całokształt, jednak nie podzielam opinii ogółu, że ta walka była nie wiadomo jak wyjebana w kosmos. Na całość walki przede wszystkim wpłynęła świetna gra aktorska Punka, no i emocje, których było mnóstwo, jedyne do czego sie w tej walce mógłbym przyczepić to to, że sie troche wolno rozkręcali, ale w sumie... tak, ta walka jednak była wyjebana w kosmos :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Oczywiście najlepsza walka to WWE Championship , poeniważ znalazły się w tej walce dwóch najlepszych wrestlerów tego biznesu i poprowadzili najlepszy feud tego roku.W tej walce były dwie wspaniałe akcje:

1.suicide dive cm punka za ring na cenie.

2.suplex od ceny dla cm punka za ring.

Nic dodać nic ująć poprostu zajebista walka :t_up: .

Zbędne są te ankiety zbędne... WWE Championship Match - przecież to była magia.

Walką tego PPV według mnie i chyba większości fanów jest walka o pas WWE! Publika w czasie walki szalała, ciekawy przebieg wydarzeń no i niektóre na prawdę ciekawe akcje. Dość długo ona trwała, ale głównie na nią patrzałem ze względu na psychikę jaka panowała w czasie walki - coś pięknego!

• Reputacja:   1

Nie ma innej opcji. Walką o WWE Championship jest najlepszą walką tej gali i może być walką roku. Nie trzeba więcej uzasadniać.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...