Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV Nowhere to Hide 2011 - PART 2.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Christy Hemme: Czas na ostatnie słowa przed jedną z najważniejszych walk w Twoim życiu - Shelton Benjamin!

[Między Hemme, a Benjaminem przeszedł się CM Punk trzymając pas, mając na twarzy szeroki uśmiech i rozłożone ręce.]

Shelton Benjamin: Widziałaś go? Sporo ludzi go wprost nienawidzi! Jednak ja.. szanuje go. Wiesz za co. Za to jakim jest wrestlerem. W końcu nie każdy zostaje mistrzem WCE od tak, prawda? Jednak już dosyć. Pytasz o ostatnie słowa, szczerze.. czuję, że to naprawdę najtrudniejsza walka w mojej karierze. Staję naprzeciwko dwóch świetnych rywali. W dodatku.. jesteśmy w mieście Edge'a! Stypulacja mi nie sprzyja, jednak jednego możecie być pewni.. dam z siebie wszystko by opuścić Toronto jako.. still.. WCE Undisputed Championship. A jedyna rzecz jaką możesz zrobić to.. nic, lub żyć z tym! Życz mi powodzenia..

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=MFyU_R_Q5vQ

Każdy z zawodników stoi już w ringu.

Tony Chimel: Czas już na walkę wieczoru gali Nowhere to Hide! Jest to starcie trzech rywali w stypulacji No Holds Barred o pas WCE Undisputed Championa! Pierwszy stojący tu obok mnie w ringu, pochodzi z Manchesterze w Angli.. waży 120 kilogramów.. członek stajni The Bright Future.. Wade! Barrett!

Tony Chimel: Drugi pretendent pochodzi z Toronto, Ontario w Kanadzie! Ważący 109 kilo.. Rated R Superstar! Edge!

Tony Chimel: I ostatni to mistrz, pochodzi z Orangeburga w Południowej Karolinie.. ważący 112 kilo.. panujący, broniący pasa WCE Undisputed Championshim.. Shelton! Benjamin!

To walka wieczoru! Do roboty! Na razie każdy rozpoczyna dość ostrożnie.. pierwszy atakuje.. Barrett atakuje Sheltona! Widać, że chce pokazać swoje umiejętności właśnie mistrzowi. Przygniata go do narożnika i atakuje serią swoich ciosów rodem z walk na gołe pięści. Edge miał dość przyglądania się temu, podszedł do młodego zawodnika.. obrócił go i wysłał irish whipem do przeciwległego narożnika. Wbiega w niego zmniejszoną wersją speara.. wracają na środek kwadratowego pierścienia, Edge będzie chciał wykonać suplex.. przyłącza się do tego Shelton i wychodzi nam podwójna akcja! Double suplex! Tylko teraz kto miałby przypiąc rywala.. Edge chamsko wyrzuca przeciwnika z ringu i pinuje. 1..2.. kick out. Lekko wkurzony mistrz już czekał będąc na narozniku.. crossbody dla Edge'a! Próba pinu, ale sędzia nawet nie wybił jednego bo przyłożenie przerywa Barrett. Szykuje nam się mała zmowa między nim a Edgem. Wade schodzi z ringu i po chwili wraca do niego z krzesłem! Edge trzyma Sheltona w pozycji na full nelson.. Barrett bierze zamach.. ale Benjamin wysmyknął się wykonując leg sweep.. po którym twarz Edge'a spotyka się z krzesłem Barretta! Nie wyszło tak jak chcieli. Wade nie myśląc dalej trzymał krzesło w ręce i.. otrzymał super kick od champa! Krzesło tylko zwiększyło moc uderzenia. Czas na pin! 1..2.. kick out! Shelton wie, że tym kopnięciem zalazł za skórę rywalowi. Shelton znów jest na trzeciej linie.. czyżby to już był 450 splash.. Edge! Edge już się pozbierał, podbiega do narożnika i zrzuca z niego mistrza! Ten spadł tak niefortunnie, że jego twarz obiła się o barykady na ring side. To Edge teraz podbiega i pinuje Barretta! 1..2.. kick out! A jednak. Edge wychodzi z ringu by wziąć ze sobą dodatkowe krzesło. Znamy jego arsenał.. szykuje się con-chair-to! Pierwsze krzesło już ustawione, teraz Rated R Superstar bierze zamach.. a krzesło odbija się hukiem.. o drugie krzesło! Pudło! Wade odbija się od lin i wykonuje big boot! Widać, że chce odgryźć się rywalom. Bierze krzesło, staje na linach.. wznosi rękę do góry.. elbow drop z użyciem krzesła! 1..2.. kick out.

Don West: Wade to świetny zawodnik! Dopiero teraz pokazuje swoją klasę.

Jim Ross: Od dłuższego czasu Shelton leży poza ringiem.. oby wszystko było ok.

Matt Striker: A Edge?! Takie walki to jego chleb powszedni! W końcu jest oportunistą.

Barrett wykrzykuje do rywala by podniósł się z maty. Po chwili podnosi go sam.. rzuca na liny, szykuje się na swój popisowy side slam.. ale Shelton stoi na apronie i wykonuje slingshot clothesline dla Barreta! Dobry come back. Edge odbija się od przeciwległych lin i.. trafia Spearem nic nie spodziewającego się champa! Próba pinu! 1..2.. Barrett przerywa liczenie! To mogło być mocne. Barrett wpycha teraz Edge do narożnika, staje na drugiej linie i zaczyna uderzać. Został jednak szybko skontrowany.. Edge wynosi go na powerbomb.. chyba chce rzucić nim w przeciwległy narożnik.. na ringu pojawia się Shelton! I mamy kombinację - powerbomb i neckbreaker! Kto teraz spinuje? Edge rozkłada ręce, Shelton się kładzie.. jednak po chwili Copeland łapie go za nogę.. przyciąga bardziej na środek ringu.. zakłada mocnego sharpshootera.. Edgecator! Ostatnio potrafił kończyć tym walki! Jednak nikt nie zauważył jak Barrett stoczył się z ringu.. zabrał wcześniej już użyte krzesło i.. uderzył nim w odsłoniętą głowę Edge'a! Pinuje go! 1..2.. kick out. A może Shelton? 1..2.. kick out. Barrett zakłada headlock Sheltonowi, jednak to zdecydowanie za mało. Odbijają się od lin.. Benjamin podnosi Wade'a i wyrzuca go przez górne liny! Shelton też opuszcza ring, wynosi Anglika.. i jego głowa wita się z barykadą. Sam Shelton szuka czegoś pod ringiem i wyciąga.. stół! Wracają do ringu, a stół na razie pozostaje oparty o narożnik. Shelton rzuca Barretta na liny.. ten wraca i.. blokuje big boota! Po chwili jednak mistrz uwalnia nogę, obraca się i.. piękne kopnięcie z obrotu! Shelton kładzie sobie krzesło blisko narożnika. Whip do kornera i szykuje się nam jakaś mocna akcja. Shelton jeszcze rzuca okiem.. chyba już wie co chce robić.. Paydirt z lin na krzesło leżące na macie! To może zakończyć walkę. Podbiega.. podskakuje.. Barrrett kontruje w side slam! Obaj ucierpieli! Za moment Barrett próbuje przyłożyć przeciwnika! 1..2.. Edge przerywa! Zdążył. Rozgląda się.. zakłada podwójnego sharpshootera! Wow! Takich dźwigni nie widuje się na byle gali. Jednak w taki sposób trudno utrzymać dwóch rywali, którzy po chwili uwalniają się z submissionu. Benjamin szybko wstał i próbuje walczyć z dwoma na raz! Nie daje jednak rady i jest już na klęczkach. Edge z Barrettem złapali krzesła.. szykuje nam się zmodyfikowana wersja con-chair-to! Stukają krzesłami o matę, zamach.. mistrz kopie Barretta w brzuch, który upuszcza krzesło! Złoty Standard podniósł je z maty i.. to Barrett otrzymuje podwójne uderzenie krzesłem! Może tego nie przetrwać! Ale mamy dwóch chętnych do przyłożenia. Hoho! Ktoś okazał się sprytniejszy od Rated R'a. Gdy ten brał zamach z krzesłem otrzymał super kicka, który wyrzucił go z ringu! Sporo minęło, jednak teraz 'czemp' może przypiąć Barretta! 1..2.. kick out! 2.99!

Matt Striker: Każdy z zawodników ma coraz mniej sił, czuję że koniec jest blisko.

Jim Ross: Tak, no właśnie.. gdzie jest Edge.

Don West: Czuję, że właśnie obmyśla kolejny świetny plan.

Shelton powoli zbiera się do pinowania Anglika, lecz.. do ringu wraca Edge! Łapie za rękę Sheltona.. przechodzi do połówki nelsona.. facebuster! Barrett już wstał, złapał krzesło i próbuje zajść Kanadyjczyka od tyłu.. jednak ten w pore się obrócił, kopnął go w brzuch i.. Edgecution na krzesło! Tak! Pin! 1..2.. nearfall! Edge myślał, że to wystarczy. Edge ustawia sobie Wade'a przy stole obok narożnika i bierze spory rozbieg. Stawia pierwsze kroki, przyspiesza.. a Benjamin przechwytuje go w biegu i wykonuje Paydirt! Paydirt! 1..2.. znów nie wystarczyło! Ale co to.. Barrett odbija się od lin.. big boot z zaskoczenia! Naprawdę Benjamin się tego nie spodziewał. Anglik rzuca rywala na liny.. ale ten zatrzymuje się. Biegnie na oponenta z clotheslinem.. nadziewa się na potężny swinging side slam! Ten move zawsze robił wrażenie. 1..2.. kick out! Akcja przenosi się za ring.. o nie.. nasz stół komentatorski zostaje rozebrany! Jest nagi! Na szczęście nie jest to show PG, bo nigdy nie wiadomo. Wynosi rywala na barki.. Gold Standard próbuje bronić się łokciami.. jednak nic tego nie zatrzyma - Wasteland na stół! Oh my god! Barrett wydziera się na sędziego by odliczał tutaj! Po chwili niechęci.. sędzia zbiega z ringu! 1..2.. kick out! Jakim cudem! Barrett obmyślił kolejny plan, kolejny table! Wade zabiera stół ze sobą i ustawia go w normalnej pozycji w ringu. Zabrał przeciwnika ze sobą, kopie w brzuch Sheltona i idzie z nim do narożnika. Wrzuca go na górę i po chwili sam się tam znajduje. Łapie go za spodenki.. powoli podnosi.. za pierwszym razem nie wyszło. Teraz podnosi.. ale we wszystko wmieszał się Edge! Podczas gdy tamci wykonywali superplex, ten dołączył się i wykonuje powerbomb na Barrettcie! Benjaminowi udało się pozostać na trzeciej linie, a Edge ma pecha bo nie trafia tym ruchem w stół. I tak przypina! 1..2.. kick out! Shelton będzie próbował skoczyć, ale.. Edge to przewidział! Podbiega do przeciwnika i bierze go do góry na pozycję electric chair. Podchodzi z nim do stołu.. mistrz wie, że czeka go ciężkie lądowanie. Edge zrzuca go do przodu siadając, a.. Barrett dodatkowo przechwytuje głowę! Double electric chair chair facebuster! Co za podwójna akcja! Rozwalają stół!

Don West: You've gotta' be kiddin' me! OH MY GOD!

Matt Striker: I am marking out, bro!

Jim Ross: Shelton is out! Benjamin is out! The Gold Standard is out!

Rzeczywiście to może być dla niego koniec walki, stacza się z ringu i wygląda na to, że nie ma ochoty walczyć dalej. Co innego Edge. Pokazuje Barrettowi, że to on dziś zostanie nowym Unisputed Champem. Slap od Barretta dla Edge'a! To mogło go rozwścieczyć. Copeland odpowiada tym samym! Później mamy zwarcie.. ale nikomu nie udało się uzyskać przewagi. Zaczyna się ostra jatka. Punch od Wade'a.. punch od Edge'a.. kick w brzuch od Anglika, irish whip i.. big boot od Edge'a! Poraz kolejny! Rated R Superstar wyrzuca szczątki stołu z ringu i zastanawia się nad kolejną akcją. Ale zaraz.. Barret uciekł z ringu. Edge na pewno nie pozostawi tego płazem. Wade ucieka za schodami po czym natychmiast wykonuje clothesline. Teraz zabiera metalowe schody i przesuwa je kawałek dalej. Wynosi Kanadyjczyka i.. scoop slam na schody! Sam wchodzi teraz na narożnik - będzie chciał wykonać elbow drop! Jest już w locie.. Edge wstaje, przechwytuje.. spear na schody w powietrzu! Aż może się wydawać, że plecy Barretta wyją z bólu. Sam już też nieco opadł z sił i razem z Barrettem bardzo powoli wtacza się do ringu. Przykłada go nonszalancko wpychając ręką głowę w matę. 1..2.. ostatnie tchnienie Sheltona Benjamina - ratuje swoje mistrzostwo! Edge wstaje jak wryty i patrzy na Sheltona. Jego wyraz twarzy mówi - jak śmie?! Slap od Edge'a! Kolejny! Jednak przy trzecim Benjamin był już dość wkurzony.. łapie przeciwnika w swoim stylu i.. t-bone suplex, którym wrzuca przeciwnika w narożnik! Na pewno da mu to chwilę wytchnienia. Barrett powoli zamierzał się z atakiem, stoi na apronie i robi to zdecydowanie zbyt wolno.. to Edge! Pozbierał się, biegnie.. Spear na apronie! To najtwardsza część ringu. Są za ringiem ze strony rampy wejściowej, a Copeland wyciąga kolejny stół! Rozkłada go i kładzie na nim zmęczonego Barretta. Co zamierza zrobić, przecież nie ma w arsenale jakiegoś specjalnego kończącego ruchu na tą okazję. Ale co dzieje się w ringu, Shelton ustawił sobie krzesło przy linach właśnie w stronę swoich przeciwników. Edge wie co się święci.. odsuwa się trochę.. Shelton wbiega po schodach na liny.. springboard.. 450 splash.. outta' the ring.. right on the table with Wade Barrett on it! Nie żyje! Nie ma szans! To się nie mogło stać! Jednak co ma teraz zrobić Shelton? Nie ma nawet sił na powrót na ring i przypięcie! Ale z chęcią zrobi to Edge! The Master of Manipulator! Wrzuca go na ring, jest bardzo pewny siebie. Z rampy zbiega Lita! To Lita! Chyba chce obejrzeć triumf swojego chłopaka! Edge powoli się schyla - zaczyna pinować, a sędzia nie odlicza jakoś nadzwyczaj szybko. 1..... 2.... Shelton Benjamin kontruje to w small package pin! SMALL PACKAGE! 1... Lita wbiega na apron! Wykrzykuje coś do sędziego! Ten odwraca się i nakazuje jej odejście. Publiczność odlicza na głos! 1..2.. Edge i tak odkopuje! Uff.. Lita niepotrzebnie się mieszała. Teraz już zeskakuje z ringu. Shelton podbiega do lin i wykrzykuje coś do 'rudowłosej'. Widocznie, wie ile czasu zabrała sędziemu i że to mogło się udać gdyby nie ona. Lita jednak stojąc blisko ringu wyciągnęła krzesło i uderzyła nim w twarz obecnego mistrza! Shelton obraca się w ringu i otrzymuje speara! Co za zwrot akcji! To musi się teraz zakończyć! Edge zapina sharshootera! Lita krzyczy: ask him! Tap out b*tch! Barrett próbuje wrócić do ringu.. Shelton nie chce odklepać. Sędzia unosi rękę mistrza.. poraz pierwszy.. za drugim też opada.. TRZECI! To koniec! Edge po długiej walce ponownie zostaje mistrzem świata wagi ciężkiej.

Tony Chimel: Proszę państwa! Oto i nowy WCE Undisputed Champion.. The Rated R Superstar.. Edge!

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

2

• GMS

1

• Blazi

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bookerzy naprawdę się postarali. Chciałem pogratulować im poziomu walk. I bezbłędności w swoim fachu. Wszystkie walki świetne. Trudno wybrać tą najlepszą. Ale chyba będzie nią Championship Scramble. Była najbardziej zacięta. Szkoda, że nie daliście żadnego segmentu Sheamus'a z JoMo. Chciałem pogratulować wszystkim zwycięzcom. Gale oceniam 5+/6.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Powiem tak...myślałem, że wyjdzie gorzej, a tutaj miła niespodzianka. Zacznijmy może od początku co mi się podobało a co nie. Po pierwsze segment początkowy - na pewno fajne połączenie Rydera, Edge'a i Punka, taki luźny segment na początek. Nie przekombinowane, ani za bardzo nie przemyślane...powiedzmy, że na plus :) . Dalej walka JoMo vs JTG. Mimo mojego głosu w typerze uważam, że Morrison zasłużył na wygraną i teraz szykuje nam się fajny feud na linii Sheamus-Morrison-Hardy. Walka o pasy TT bardzo dobra, zwycięzcy myślę, że słuszni, jednak myślę że jak Wolfpack wrócą do pisania to zobaczymy szybką zmianę pasów, gdyż powiedzmy sobie szczerze tak dobrze zapowiadającego się tag teamu jak Sting i HHH nie mieliśmy od dawna. Jeśli chodzi o walkę o TV Championship to powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiego rozwiązania. Może to i lepiej, że Sheamus zachował pas, jednak myślę że to tylko kwestia czasu, kiedy Jeff mu go odbierze. Dalej mamy walkę o International Championship. Spodziewałem się tego, że Punk wygra. Huncio powinien dostać swoją szansę już dawno, ale w końcu lepiej późno niż wcale. Walka sama w sobie była świetna i gratulacje dla tego kto ją pisał, brawo. No i zostaje nam walka wieczoru...cytując klasyka "Jest radość" :) . Edge zostaje mistrzem WCE na swoim terenie, heel yeah :D Ciesze się, że czas przeznaczony na pisanie postów nie poszedł na marne. Aha i oczywiście dziękuje za włączenie do walki Lity, to było coś. Walka sama w sobie dość ciekawa, jednak myślę że można było z niej wycisnąć jeszcze więcej.

Co na plus?

1. Wszystkie walki trzymały poziom, za co wielkie brawa.

2. Różnorodność segmentów. Może nie było ich nie wiadomo ile, ale tym razem nie były to same wywiady.

3. Dobrze wybrani zwycięzcy.

Co na minus?

1. Panowie...znowu brak zakończenia gali! Nie wiem jakieś krótkie pożegnanie komentatorów i tyle. Gdyby nie to...po prostu nie miałbym się do czego przyczepić. Może innym lata to, że nie ma zakończenia, ale w końcu chcieliście rad i uwag no to je macie.

2. Mała ilość walk (Usprawiedliwia was to, że są wakacje i mało kto teraz pisze, także ten punkt możecie olać :) )

3. Mimo, że segmenty są zróżnicowane to niektóre mogłyby być trochę dłuższe.

Reasumując...

Moim zdaniem gala wypadła naprawdę nieźle. Wszystkie uwagi to co się podobało, to co się nie podobało jest wyżej więc nie będę się powtarzał. Moja ostateczna ocena gali to mocne 8.5/10. Dobra robota panowie.

Sebu: Przecież wiem, że jestem zajebisty :rusek:

Za takie uwagi odechciewa mi się chwalenia waszej, a szczególnie twojej roboty. Troche skromności, naprawdę.

Co jak co, ale po Tobie powinienem spodziewać się, że uznasz to za żart...

Edytowane przez Gość

Dzięki, fajna gala. Jak powiedział T0meq, są plusy i minusy, ale całokształt wychodzi na plus. Ciekawe walki, a to jest najważniejsze. Rozmowy komentatorów bardzo fajne. Cena Chuliganem?! Ojoj! Coś mi tu pachnie Xebem! Wkładacie dużo roboty... Nie wiem jak wy to robicie, ale mogę podziwiać was, jak i wasze gale. Cieszę się że biorę udział w e-fedzie, w którym są tacy znakomici bookerzy.

Ocena?//Fan

A no tak! 9/10 ;D Bo "nigdy nie jest idealnie"!

1.jpg

Iluzja.....

No to czas skomentować. Pierwsza gala wypadła bardzo dobrze. Każda walka bardzo dobra. Dobrze napisana, emocjonująca, długa. Trudno wybrać tą najlepszą, ale stawiam na Main Event. Zwycięzcy jak najbardziej zasłużeni. Tak jak napisał T0meq segmenty troche krótkie. Ale za to dobre i była dobra ilość. Początkowy segment naprawde dobry. Ciekawy segment z naszym Wolfpack, który podniósł mnie bardzo na duchu :) Walk nie było dużo, ale trudno się dziwić, bo są przecież wakacje. Gala wyszła bardzo dobrze i oceniam ją na 8,5/10. Graty dla nowych mistrzów oraz bookerów :t_up: Dzięki za galę ;)

ksgj.png

Zacznę od tego i będę szczery, że jednak do PPV jakie były wcześniej przykładowo High Stakes jeszcze dużo brakuje. Ale tak jak zauważył Tomeq jest dużo plusów chociaż i minusy się zdarzają. Pierwsze co to BS który w porównaniu do Collision się poprawił ale nadal trochę kuleje. Minusem jest też brak zakończenia który zauważył już Tomeq. Nie potrzeba w zakończeniu jakiejś przemowy, litanii czy czegoś w tym stylu. Krótka akcja w której np. Edge razem z Litą cieszą się z pasa, fani nie są zadowoleni itd. Plusów jest więcej i to cieszy. Długość i ciekawość walk moim zdaniem idealna. Wyniki? Jak najbardziej trafione. Troszeczkę dziwna jest sytuacja w aktualnym ME gdyż znajduje się tam Edge a reszta na urlopie i myślałem że na PPV dowiemy się co dalej więc tutaj trochę rozczarowania. Gale posumowałbym tak: dobrze, zwięźle na temat ale jeszcze jeszcze troszeczkę brakuje. Jestem pewien że kolejne PPV będzie wręcz historyczne bo tempo rozwoju nie stopuje. Moja ocena to mocne 8/10. Rada ode mnie: Pracujcie nad BS, a będzie znakomicie. Tyle od nowego International Championa :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Na początku fajne przemówienia Zack'a, Edge'a, Punka. Pierwsza walka była dobra. JTG dużo nie przeważał i dobrze bo słąbiej i rzadziej pisał na BS od JoMo. Było tyle prób Shout Out i ani razu się nie udało :D JoMo szykuj się! Nie oddam pasa tak łatwo. Walka o pasy TT bardzo mi się podobała. Byłą interwencja TBF i Elite Mafii, była krew i wiele fajnych akcji. Cieszy wygrana TBF. Po walce też bardzo dobra akcja z Wolfpack. Walka o pas TV była bardzo emocjonująca. Do samego końca nie było wiadomo kto wygra. Najlepsza była końcówka. Walka bardzo dobra, krew, rozwalony stolik i wiele dobrych kontr. Widzę, że Don West nie lubi Sheamusa :8 Walka o pas IC bardzo mi się podobała. Super interwencja Undertakera i podwójny Chokeslam. Brawo dla Punka! Main Event gali niesamowity. Każdy z tych trzech zawodników pokazał na co go stać. Był złamany stół i świetne kontrataki. Lita pomogła Adamowi zdobyć pas. Trochę szkoda, że to nie członek TBF został mistrzem ale to T0meq pisał lepiej i to on wygrał. :applause::applause: dla bookerów za świetną galę. Popieram Tomka z tym, że zabrakło zakończenia gali. Moja ocena to 9/10. Dzięki za galę.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

No wreszcie doczytałem i w końcu można wstawić komentarzyk... Gala ogólnie wysdzła nieźle, szału macicy jeszcze nie ma ale już niedługo mam nadzieję że będzie... Cóz zacznijmy od początku dobry segmencik z udziałem Rydera, Edge'a i Punka, ak jak powiedział Tomek nie za bardzo przemyślane ale i głupie, jak dla mne dobry prosty wstęp. Walka między JoMo a JTG bardzo fajna oraz dobrze wybrany zwycieżca. Walka o pasy TT bardzo fajnie się czytało również dobrzy zwyciezcy a to co stało się po walce było AWSOME :D. Chamipnchip Scramble wg mnie mogło być troszeczkę dłuzsze no ale narzekać też nie można CM Punk mistrzem, to mi się podoba. no i zostaje nam wisienka na torcie ME wieczoru co tutaj się nie wyrabiało, czego tutaj nie było... Walka godna miana Naajlepszej na gali zwycieżca i tym razem dobrze wybrany. cała Galę oceniam na 8+/10 najbardziej raził mnie brak zakończenia, ale myslę że poprawicie się z tym.

sig.png

PPV fajnie się czytało, opener całkiem mi się podobał, dobrze czytało się zarówno moją walkę jak i inne, bardzo dobre championship scramble i ostatnia walka. Szkoda że odebrano mi ostatecznie pasy, no ale rekord zapisany i mam sobie co wpisać do CV. Galę oceniam 7+/10.

• 2 tygodnie później...

MOMENTEM GALI ZOSTAŁ CHAMPIONSHIP SCRAMBLE Z 50% ILOŚCIĄ GŁOSÓW!