Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wszechmogący Orton, CM Punk, wypadek Y2J'a, Z! i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

3839616858_f0a139227d.jpg

:arrow: Orton ostatnio udzielił pewnego wywiadu dla jednej ze stacji radiowej, a w nim sporo narozrabiał, ale nie poniesie za to żadnych konsekwencji, ciekawe czemu. Chodzi oto, iż między innymi obraził Kelly Kelly.

:arrow: Wielu z Was pewnie dziwił fakt, że Mysterio nie pojawił się na RAW? Jest to spowodowane tylko i wyłącznie tym, że owy zawodnik chciał regenerować siły przed walką na MitB, aby tam pokazać się z jak najlepszej strony.

:arrow: W spoilerze podaję wyniki WWE SmackDown z wczoraj.

Ezekiel Jackson© def. Ted'a DiBiase

Cody Rhodes def. Daniel'a Bryan'a

Sin Cara def. Sheamus'a

Kelly Kelly def. Rosa Mendes

Justin Gabriel def.ł Heath'a Slater'a

Kane def. Randy'ego Orton'a via Count Out

normal_010.jpg

:arrow: Podobno WWE zaprzestało produkcję gadżetów Cm Punk'a. :thinking:

:arrow: Jednym z miejsc w, którym WWE ma zamiar wybudować budynek HoF jest... Orlando. Ironia? Będzie tam można obejrzeć różne rzeczy związane z HoF.

:arrow: W jednym z wywiadów Sting powiedział, że swoją ostatnią walkę chciałby mieć z...

Hulkiem Hoganem!

:arrow: Pojawiły się informację, iż Colt ma nie tylko się pojawić na MitB, ale też wziąć udział.

:arrow: WWE ma zamiar wydać koszulki Vickie "Excuse Me".
93140.imgcache.jpg

:arrow: Kolejny sezon TE ma się odbyć bez zmian jeśli chodzi o ekipę.

:arrow: Podczas swojej trasy koncertowej Fozzy miało nie groźną stłuczkę. Nikomu nic się nie stało.

:arrow: Kid Kash podpisał kontrakt z TNA, jak poinformował za pomocą swojego ćwierkacza.

:arrow: Sarita dziękuje wszystkim fanom za wsparcie. (Jak wiemy jej twarz jest sparaliżowana)

:arrow: Mickie James zaśpiewa w Luisville.

wwetagteamtitle.jpg

:arrow: Marella i Kozlov pojawią się w poniedziałek w Green Bay na promowaniu RAW, a 15 sierpnia na Boys and Girls Club of East County w Santee, California pojawią się Brie Bella, Nikki, oraz Evan Bourne.

:arrow: Wraca temat Averno, ale zdaje się, że obecnie jeszcze zostanie w Meksyku.

:arrow: Krążą plotki, iż Punk głośno mówi o tym, że chce walki z SCSA na WM28 w ME! Jednak szanse są nikłe.

:arrow: Miz będzie rozpoczynał mecz bejsbolowy pomiędzy Cleveland Indians vs Los Angeles 26 Lipca.

:arrow: Lynk do wywiadu z Zackiem R. http://marvel.com/news/story/16282/figh ... zack_ryder

:arrow: WWE wyda płytkę o całej karierze SCSA.

:arrow: Pojawił się też nowy Z!

Zastępstwo za Periego. :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

• Lusik

1

Top użytkownicy w tym temacie

Orton ostatnio powiedział trochę za dużo, z tego co ja czytałem zarzucił Kelly spanie z dziesięcioma wrestlerami, odwołał się także do The Rock'a mówiąc, że używa on promptera. Znając życie zawodnik z niższą pozycją w federacji zostałby za takie coś zwolniony, ale przecież Randy'ego to nie dotyczy. Bardzo liczę na dobry występ Rey'a na Money in the Bank, bo mimo upływu lat cały czas potrafi zaskakiwać. Zaprzestanie sprzedaży gadżetów wcale nie musi wszystkiego wyjaśniać, być może jest to zwykła próba uwiarygodnienia tego storyline'u, ja osobiście uważam, że Punk zniknie nam z oczu na dłuższy czas, ale z pewnością nie będzie to koniec jego przygody z World Wrestling Entertaiment. Koszulki ''Excuse Me'' będą miały trudno odnieść sukces i na pewno Vince na nich dużo nie zyska. Bardzo mnie cieszy wiadomość podpisania kontraktu przez Kid Kash'a, nie jest on młodzieniaszkiem i najlepsze lata ma już bezapelacyjnie za sobą, ale mam nadzieję, że wniesie coś do TNA. Averano byłby świetnym przeciwnikiem dla Sin Cary, ale przecież ''Międzynarodowa sensacja'' ma uczyć się amerykańskiego stylu, więc może lepiej mu w tym nie przeszkadzać. Jakoś nie chce mi się wierzyć w taką walkę wieczoru Wrestlemanii 28, ale to byłoby coś, a Punk naprawdę zasłużył na coś takiego.

Dzięki za newsy i pozdrawiam! :t_up:

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Obiecałem więc skomentuję :) Chciałbym zacząć swój komentarz od Ortona... Gdyby to inna gwiazda powiedziała zostałaby na pewno wylana z federacji - coś ta sytuacja przypomina mi TNA - choć nie mam pojęcia dlaczego... Ciekaw jestem co takiego szykuje nam Rey że tak się przygotowuje i hartuje do walki na MitB - coś POZA 619!? :shock: Coś mi się tutaj nie zgadza z CM Punkiem... Napisałeś najpierw że podobno WWE wycofało produkcję gadżetów od CM Punka, a później że chce on walki z Austinem na WM - czy tylko mi coś tutaj śmierdzi? Bo wątpię żeby wrócił on na jedną noc do walki na WM z Austinem i wątpię żeby WWE dało mu tą szansę - ale chyba CM Punk (jeżeli to prawda z tymi Newsami) że się chłopak wygadał że zostanie w WWE, ale to tylko moje podejrzenia. Kolejny odcinek Zack'a bardzo dobry, z resztą jak jego każdy i chyba na tym zakończę mój komentarz - dzięki że się zgodziłeś napisać te newsy - ciekawe i ładnie napisane :)

No cóż Orton przesadził, wyzywanie innych gwiazd to już jest niedopuszczalne ale jak wiemy WWE pozwala mu na wszystko. Rey i tak

nie wygra MitB ale fajnie że chcę pokazać parę fajnych akcji.

No to teraz tylko zostaje czekać aż Sting powie że chcę odejść i zobaczymy jego walkę z Hoganem.

Colt mógł by odegrać ciekawą rolę na tym MitB, może zastąpi jakiegoś zawodnika. Walka marzenie zobaczyć Cm Punka i do tego z jaką

gwiazdą, gdyby do tego doszło to zapowiadała by się najlepsza w historii Wrestlemania. Dzięki za newsy :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

No oczywiście,Randy jest nietykalny i nic mu nie grozi,więc sądzi,że może rozpowiadać takie rzeczy.Ja bym,go zawiesił i pozbawił pasa WHC bo inne gwiazdy z niższej sfery poszłyby do wylotu!Ciekawe co takiego szykuje nam Rey na MITB.Walizki nie wygra,ale może pokazać kilka ciekawych akcji;jak np. 619 =)).Troszkę martwi mnie ta sytuacja z tymi gadżetami Punka,ale z drugiej strony jeśli miałby rzeczywiście walczyć na WM ze SCSA to coś tu śmierdzi...powrót na jedną noc?A może to wszystko z tym odejściem to plan Vinca i Punka co do Ceny?Zobaczymy.Liczę na to,że Colt wmiesza się w walkę Cena/Punk i pomoże wygrać kumplowi(story i plan z Vincem) w końcu Punk wspominał o Colcie na RAW,więc może coś w tym jest,chociaż i tak za typowałem Cenę.Dobrze Chris,że nic Ci się nie stało...wracaj szybko!Ciesze się również z podpisania kontraktu przez Kid Kasha.Dywizja X rośnie!Zack oczywiście cool!...Jak zawsze z Z!

Dzięki za newsy!

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

Orton to kawał skurwysyna, ale to już wiadome nie od dzisiaj. Denerwuje mnie tylko fakt, ze WWe nic nie robi z tego typu zachowaniem u niego. No Vince chce jak najbardziej dokopać TNA i pokazać kto rządzi na wrestlingowym rynku. Sting i jego ostatnia walka z Hoganem ?? spokojnie spełni się na Bound For Glory, gdzie pewnie Sting pokona Hulk'a i przywróci TNA w ręce pani Carter i spełniony wreszcie zakończy karierę. Colt na bank coś namiesza na PPV. Cieszy fakt, ze nikomu z Fozzy się nic nie stało, oczywiście zwłaszcza Chris'owi :) Wydawało się, że wraz ze strata maski averno zawita lada dzień do WWE, a tu kupa :) Pewnie dojdzie do przejscia, ale pewnie trzeba będzie na nie jeszcze nieco poczekać kilka miesięcy. Punk z Austin'em na WM28 - show byłoby pewnie niełe, ale walka raczej yłaby słaba przez stan zdrowia Austin'a. Zack jak zawsze zajebisty, chociaż ostatnio te odcinki nie co przy krótkawe są :) THX

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...