Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

To was powali!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Camp w koncu na forum :)

hehe

Rey przechodzi transformacje w marka Goldberga.........

Panie Rabol :P ja mam argumenty!!!

Po pierwsze te jego wykrzywienia ryja nikt nie robi tego lepiej ,ale to nikt Billy nie ma sobie rownych.

Po drugie on jest taki silny i taki duzy!!!I zapewniam cie ze jest czysty :P Napewno nigdy nic nie bral...

Po trzecie Goldi jest naprawde najmadrzejszym wrestlerem jaki kiedykolwiek wstapil na ring!!Przyklad po co uzywac kija by rozwalic szybe lepiej zrobic to wlasna reka i stracic pare miesiecy swojej kariery...lol

I po czwarte zakonczyl kariere tego nic nie wartego kurdupla z Kanady Hart'a...czy jak mu tam.On przy Mistrzu wyglada jak diecko :)

A poza tym wogole Bill rzadzi bo ma charyzme ,szeroka game ciosow i co najwazniejsze ma ten jeden ruch ,ktory sprawia ze jest lepszy od kogokolwiek innego ma ten SPEAR!!!yeah baby!!!

DA MAN!!!

Rey znow staje sie soba......

Hehehe co za debil!!!Jakis glupi mark Goldberga.....HAHAHA

Ale ty jestes popierdolony !!Co ty widzisz w tym lysym beztalenciu.....

Powiedz mi ze zartowlaes 8)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

8

• sixter

4

• rey023

3

• BenefitA

3

Top użytkownicy w tym temacie

Rabol z racji tematu w jakim jestesmy moj post nie mogl byc do konca powazny :roll: aczkolwiek argumenty by sie znalazly,one sa no bo przecez nikt by bez powaznych argumentow nie monster pushowal jekiegos zydowskiego futbolisty do miana gwiazdy numer jeden swiatowego wrestlingu, zwlaszzca ze jak to ktos napisal nie jest on najsilnieszym czlowiekiem w brazny, no ale nie teraz o tym zaczynamy sie zaglebiac w cos na co nie mam sily, moze kiedy indziej, dobranoc :arrow:

Sixter, juz cie tego uczylem. Wrestling polega na tym ze federacja sprzedaje a ludzie kupuja. Nie ma argumentow na push, poza jednym - ludzie go kupili. A teraz mi podaj argumenty nie na to, dlaczego dostal push, ale na to dlaczego tak bardzo rzadzi. I zanim napiszesz ze tym argumentem jest wlasnie fakt ze dostal push - no way. To nie ma znaczenia, WWE gdyby chcialo, moglo by dac push wieszakowi na kurtki. Czy sprawilo by to ze wieszak na kurtki zaczalby 'rzadzic' ? Jesli uwazasz ze tak.. to poprostu smutne.

4302049614329261d90190.jpg

Ee.... [shadow=yellow][glow=red]Hulk[/shadow][/glow][shadow=red][glow=yellow]Hogan[/shadow][/glow] R U L E Z :)
[shadow=red][glow=yellow]HulK[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-A-[/glow][/shadow][shadow=red][glow=yellow]ManiaC[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-Is BacK[/glow][/shadow]

i stwierdzeniem Radzia z ktorym zgadzam sie po stokroc zakonczmy ta dyskusje. :wink:
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Czyli wielbisz Goldberga, Hogana, Bradshaw'a i HHH . Hmm.. ok :/

wyobraz sobie Rabol gale bookowaną podemnie

Goldberg vs Triple H

Bradshaw vs Hogan

to byla by gala mmm.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

jesteście pojebane dzieci które odwalają bossy; to z was mi się śmiać chce że taką żenadę odwalacie..no ale cóż... co kto lubi :D
Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Tak... jesteśmy pojebani i żałośni, bo mówimy glośno, że NASZYM zdaniem Goldberg się do niczego nie nadaje... ktoś kiedyś wspominał o syndromie bossa?

1005187806541accfacb3d6.jpg

O tak bo HHH i Goldberg to potrafia zrobic dobre walki.....HAHAHA

A Bradshaw i Hogan....chyba myslisz dupa a nie glowa?????Przeciez tego by sie nie dalo ogladac!!!!Kurwa ja juz nie moge.....zalamka kompletna :(

Rownie dobrze mozna by dac obraz na czarno-bialo i mialbys wrazenie jakbys ogladal wrestling sprzed 20 lat!!!!!

Zal mi ciebie Sixter....

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

po raz kolejny zademonstrowaliście swą wyższośc intelektualną nad człeniem który nie ma pojęcia o wszystkich tych mechanizmach którymi rządzi wrestling... sorry ale rzygać mi się chce na speców którzy analizują wszystko i obliczają i przeliczają i mają świetną wiedzą..ale obdzierają wrestling z jego uroku. Sorry mnie taki "Wał" nie śmieszy ( a mam się za osobę z dość dużym poczuciem humoru) ponieważ rozumiem typa który nie bawi się w zgaduj zgadulę i badanieile fake'u jest w danej walce czy coś... a że lubi goldbera..damn niech sobie lubi ; to nie znaczy że koleś jest zerem i można na nim jechać jak na kobylej dupie . Ale przepraszam to jest TYLKO MOJE PRYWATNE ZDANIE.

• Styl:  Jasny

Alez tych expertow i znawcow tematu sie namnozylo :)

Nie powiedzialbym expertow. Wystarczy miec oczy, jak ktos ma oczy to widzi, ze Goldberg jest nudny, nie ma talentu, i nawet Stunnera sprzedac nie potrafi. Ewentualnie mozna kupic okulary.

• Reputacja:   11
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Attitude

po raz kolejny zademonstrowaliście swą wyższośc intelektualną nad człeniem który nie ma pojęcia o wszystkich tych mechanizmach którymi rządzi wrestling... sorry ale rzygać mi się chce na speców którzy analizują wszystko i obliczają i przeliczają i mają świetną wiedzą..ale obdzierają wrestling z jego uroku. Sorry mnie taki "Wał" nie śmieszy ( a mam się za osobę z dość dużym poczuciem humoru) ponieważ rozumiem typa który nie bawi się w zgaduj zgadulę i badanieile fake'u jest w danej walce czy coś... a że lubi goldbera..damn niech sobie lubi ; to nie znaczy że koleś jest zerem i można na nim jechać jak na kobylej dupie . Ale przepraszam to jest TYLKO MOJE PRYWATNE ZDANIE.

For fuck sakes man... Przestań biadolić jak stara baba i wrzuc na luz człowieku!

jak dla mnie to brakuje wam wyczucia dobrego smaku w dowcipach i tyle. Ale róbcie sobie co chcecie. zapomniał wół ja cięleciem był no ale cóż :D

Jak luz to luz w końcu (widać nie znam się na dowcipach i niech tak w takim razie zostanie) Dzięki FH że otworzyłeś mi oczy na moje ograniczenie i kiepskie poczucie humoru; poprawę obiecuję i śmiał się będę gdy tylko pyszny żart na ircu nie pojawi ;-)

A co do wypowiedzi Rabola... teleportować umieją się tylko Power Rangers, jeśli więc Hartfan taką maszynkę posiada to juz wiemy kto jest Zordonem ;P.

SixKiller, bro, lubię Cię, szanuję za wiele fajnych biosów i WI... ale jak coś pierdolniesz to nie wiem czy się śmiać czy płakać... czy Ty tv nie oglądasz?? GOKU TEŻ SIĘ UMIE TELEPORTOWAĆ!!!

:P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi