Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Urodziny, Ciampa w ROH, Aries, Rock na Survivor i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Wczoraj swoje urodziny obchodzili: Jeff Jarrett (44), Bully Ray (40) i Joey Styles (40). Cytując klasyka " Wszystkiego spóźnionego najlepszego". Natomiast dziś swoje urodziny obchodzą: Mil Mascaras (69), Była Diva WWE Diva Cherry (36), gwiazda Dragon Gate USA BxB Hulk (31), Hall of Fame'r Jesse "The Body" Ventura (60) i Heath Slater (28). Najlepszego!

tna-bound-for-glory-results-20092.jpg

:arrow: Tegoroczna gala TNA PPV Bound For Glory odbędzie się 16 października w Philadelphia, Pa. w Liacouras Center. Bilety trafią do sprzedaży 22 lipca.

:arrow: Zostając przy Bound For Glory. Powyżej trailer tego TNA PPV.

:arrow: 13 lipca "The Project" Tomasso Ciampa podpisał kontrakt z Ring OF Honor. Szczegóły kontraktu nie są znane. Ciampa pojawi się na tapingu TV 13 sierpnia.

JimRossPicture.jpg

:arrow: Poniżej kilka kilka wpisów z bloga Jimma Rossa.

O wiadomości Rocka do Johna Ceny

The Rock's on line…is reminiscent of some of the great, Attitude Era Rock promos back in the day. Rock learned to talk big time trash at 'The U' which is the University of Miami for those that don't know and then Rock refined it in WWE. This promo is highly entertaining and comes with a truck load of passion. Strongly suggest that you watch it. Sure brought back great memories for me. I'm curious as to where Rock plans on 'whipping John Cena's ass' prior to Wrestlemania. I hope that I don't miss that physical encounter.

Czy Raw w tym tygodniu była na prawdę PG?

Remember the dialog on a classic, Seinfeld episode where George Costanza, then a New York Yankee employee, was hosting some good old boys from the Houston Astros and the words 'Bastards' and Sons of a Bitches' were being bantered about? Seinfeld was a prime time show with a PG rating back then. It was written very smartly, arguably one of the greatest sitcoms in the history of television, and still airing daily in most cities today.

Point is that PG means different things to different people. I thought Raw was definitely PG money night even though there was some 'edgy' language but not edgy enough to make one want to run the kids out of the room. I don't see a return to PG 14 for WWE and would advise against it if asked but the edgy, more strategic PG we've seen on Raw recently has entertained me.

300_29029.jpg

:arrow: Krążą plotki, że The Rock może powrócić na Survivor Serier 2011.

:arrow: WWE ogłosiło, że roczna WrestleMania będzie emitowana w stacji NBC 13 sierpnia.

:arrow: Dzisiaj o 20:00 w Louisville, Kentucky. TNA Knockouts Champion Mickie James wystąpiła na żywo na koncercie Jim Porter's Good Time Emporium.

6.jpg

:arrow: Poniżej urywek wywiadu z Rey'em Mysterio.

Jakie chwyty bolą Rey'a najbardziej?

"Without a doubt, and this is what has held me back and put me out for surgeries, is the West Coast Pop, which is a version of the Frankensteiner. I used to do that every night I would perform and it was just hard on my knees…that West Coast Pop has given me at least five major surgeries on my left knee."

Rey o jego stylu w wrestlingu.

"In the past, I used to have trampolines in my house and that was one of my ways of creating moves… But now, as I’ve gotten older and wiser with how my body feels and just trying to stay healthy in sports, I just like to look at the ring and visualize certain moves. Sometimes not even practicing them until I’m in the ring and it comes down to that one point of OK, here it comes in front of a live audience and if it happens, it happens and if it doesn’t, it doesn’t. But I probably hit nine out of ten."

Rey o jego tatuażach.

"I really do believe that personally – and again, this is my point of view – that God has a purpose for each and every one of us here on planet Earth. And my purpose was definitely to be a performer, to entertain our fans. I give thanks every day to God for what he has given me and my family ‘cause sports entertainment has given me a lot of satisfaction on many levels… "

Austin-aries.gif

:arrow: Austin Aries oficjalnie podpisał kontrakt z TNA. Warunki kontraktu nie zostały ujawnione. Zarząd skomentował Austina tak.

"Niepowtarzalny styl i intensywność Austina będzie doskonałym dodatkiem do X Division"

:arrow: Wczoraj ROH ogłosiło, że 13 sierpnia na tapingu TV Shelton Benjamin i Charlie Haas będą bronić tytułów ROH Tag przeciwko Kings of Wrestling.

:arrow: Rating poniedziałkowego Raw wyniósł 2.91 co jest wzrostem o 0.51 w porównaniu z poprzednim Raw.

hardcore.jpg

:arrow: W spoilerze podaję zapowiedziany Main Event na galę TNA PPV Hardcore Justice 2011

TNA Championship

Sting © vs. Kurt Angle

:arrow: Trudy Taylor, żona byłego szefa TNA Terry'ego Taylor'a, zmarła w czwartek po długiej walce z rakiem.

:arrow: Akcje ringowe ostatniego NXT trwały 24 minuty i 46 sekundy.

:arrow: Steve Austin napisał na swoim Twitterze o nowym WWE DVD nad, którym pracuje.

"WWE is going to do a final DVD story on my career in the ring. Very in depth look from start to finish. Im very much looking forward to it. I want to hear questions from the fans. I will get an address for questions tomorrow. This will be the be all, end all DVD collection."

:arrow: Kevin Steen będzie 26 lipca na EVOLVE na BB King Blues Club & Grill in Times Square, Manhattan, New York.

:arrow: A oto kolejne show Impact Wrestling.

cabanapromojacket.jpg

:arrow: Poniżej urywek wywiadu Colta Cabany z Alex Marvez dla Scripps News.

O sytuacji CM Punka

"I am more interested as a fan to see what happens. There is so much buzz around this. Punk has caused a stir that hasn't happened in wrestling in a long time. I'm excited to see what goes down and, most importantly, watching my best friend in his last WWE match."

O nim i o WWE

"I love where my career and life is at. Don't get me wrong: I'd love to be with WWE and working again with CM Punk. That would be amazing. But I've also seen so many guys get fired from WWE and then sit around waiting to get a call to come back that usually doesn't come. Their value drops until they have no following. I can't sit and wait. All the different projects I have make me creatively and monetarily happy."

O Money in the Bank

"If the buy rate for this show is high, it basically says CM Punk was responsible singlehandedly for making this kind of money. And it will be because of the stuff he said, that people want to see something different and have gotten on the bandwagon. If WWE realizes that maybe it is time for a change, the potential for that is there. Yes, inevitably this will all put a lot of money in McMahon's pocket. But it also puts a lot of power into the hands of CM Punk."

:arrow: A oto krótki filmik z wczorajszych urodzin Joey'a Styles'a

Dziś w zastępstwie za Fana.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• advance

1

• Ulicznik Xeb

1

• Blazi

1

• Lusik

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wszystkiego najlepszego. Odniosę się tylko do tego, iż Rock na SS? To jest żart. Z kim On chcę walczyć? Jakiś pojedynek na filmiki z Zack'iem? Czy na konsoli? Tracę szacunek dla tego pana i niech przegra z Janem bo powrót na jedną galę, wygrana i co jeszcze? Jednak kiedy się pojawi na pewno będzie fajnie, bo to najbardziej elektrrrrrryzujący człowiek w końcu... :roll:

Jedna z najśmieszniejszych sytuacji w WWE to właśnie te powroty The Rocka! Wejdzie, popieprzy coś przez mikrofon albo pokarze się na telebimie i już wielki powrót. Stone Cold wracając zawsze potrafi zaszokować nawrzucać stunnerów każdemu w ringu, wylać kilkanaście browarów i to jest fajne, nie to co Rock włażący na scene gadający, gadający, gadający i niiic więcej. To jest żaden powrót. Dla mnie powróci wtedy kiedy nareszcie będzie walczył. Jeśli chodzi o samo PG to już chyba nie ma co tutaj nawet dyskutować WWE stało się przez to jedną wielką kreskówką. Nawet obrażający się wzajemnie wrestlerzy wrzucają tak czerstwymi tekstami ponieważ nie mogą wyzwać się od przykładowych "son of the bitch'ów". PG psuje wrestling. Walki WWE zazwyczaj już nawet przestają być widowiskowe. od czasu Orton vs Christian wg. mnie nie było dobrej walki. Szkoda tylko Mistico który przeszedł do tej federacji, póki co jego walki są bardzo mało widowiskowe, naprawde spodziewałem się po WWE czegoś więcej.

Promo Bound for Glory bardzo przypadło mi do gustu. Tak często krytykujecie Rey'a, że już słabo się prezentuje. Ja mam wielki szacunek dla tego gościa, bo pamiętam jeszcze te jego wspaniałe loty, teraz mimo upływu lat nadal całkiem dobrze sobie radzi i pewnie jeszcze nieraz nas zaskoczy, szkoda że opuścił Smackdown, bo był on nieodzownym elementem ''niebieskiej gali'' a teraz odczuwam po nim jakiś brak, natomiast do rosteru Raw się jakoś słabo wkomponował. Austin Aries to całkiem ciekawa postać. Powiem szczerze, że ja byłem bardziej za Low Ki'm lub Evans'em, ale myślę, że Aries także będzie elektryzował. Zapowiada się świetny heel, bo on bardzo pasuje na tego ''złego'', szczególnie dzięki tej nerwowości w jego ruchach. Śmiem twierdzić, że całkiem niedługo zacznie jakiś feud o pas dywizji X. Rating Raw musiał skoczyć w górę- bo tydzień temu Amerykanie mieli święto narodowe.

Więc jednak Sting vs Angle. Jestem bardzo zdziwiony bo byłem niemal pewien, że Angle rozpocznie program z Andersonem, ale myliłem się. Ale po utracie pasa przez Andersona, przysługuje mu rewanż, a Kurt ma title shota, więc można byłoby się spodziewać 3 Way Matchu, lecz ostatnio Creative Team TNA lubi zaskakiwać. Będę z niecierpliwością czekał na następny epizod Impact'u, zresztą co ja mówię? Zawsze czekam z niecierpliwością :t_up:

Dziękuję za paczkę wiadomości, trzymaj się!

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

• Styl:  Jasny

Spóźnieonego najlepszego dla solenizantów. Promo BfG jest całkiem przyzwoite. Rock dopiero na Survivor Series ?? Przecież miał się pojawić na SummerSlam i mam nadzieję, ze tak będzie. Ciekawe są te wypowiedzi Rey'a, zwłaszcza ten o urazach kolana. WCP to ruch przez który ma kontuzje ?? Nie spodziewałbym się tego. Aries w TNA - styl walki ma świetny, ale jako persony to za bardzo zanim nie przepadam. Mam nadzieję, że reszta zawodników co walczyła z nim na DX również dostanie kontrakty. Rating RAW i tak słaby, mimo wzrostu. Coś mi się wydaje, że Colt jakoś namiesza w ME MITB. Chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...