Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Real Talk Show #10 - Special PPV Edition!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

c524545e85.png

[Josh przechodzi przez rynek miasta, a w nim spotyka człowieka otoczonego bandą małych dzieci to Rated "R" Superstar! Edge!]

Josh Mathews: Witaj Edge! Już tylko kilka dni do PPV, na którym zmierzysz się w walce o pas. Opowiedz nam o tym PPV.

Edge: Szczerze, Josh? Ta gala zapowiada się naprawdę świetnie, ale tylko ze względu na jedną osobę - na mnie! Biorę udział w walce wieczoru, ale w sumie nie ma co się dziwić w końcu jestem największą gwiazdą tej federacji, prawda? Dodatkowy smaczek tej gali dodaje to, że odbędzie się ona w Toronto! Zdobędę WCE Undisputed Championship przed moimi ludźmi, przed moją publicznością. To dopiero coś!

Josh Mathews: Znasz to miasto, jak nikt znasz tych ludzi, jak nikt! Pewnie chcesz im coś przekazać..

Edge: Jasne, że chcę. Ekhem...od wielu lat oglądacie moje walki, od wielu lat wspieracie mnie na obczyźnie, a więc teraz, kiedy wracam do mojego rodzinnego miasta nie może was przy mnie zabraknąć! Oglądajcie Nowhere to Hide! Wiem, że mnie nie zostawicie, w końcu Kanadyjska publiczność jest najlepsza na świecie. Aha, będę patrzył na transparenty, więc lepiej się przygotujcie...

Josh Mathews: No to już nam na pewno podskoczą wykupione wejściówki! Na pewno w innych walkach walczą Twoi przyjaciele, to i pewnie im chcesz coś przekazać?

Edge: Powiem tak...w tym sporcie nie ma przyjaciół. W tym sporcie są tylko sojusznicy. Rozumiesz o co mi chodzi, typowe układy partnerskie - ty pomagasz mi, ja pomagam tobie. Chodzi tylko o to. Prawdę mówiąc kibicuje tylko jednej osobie i mam nadzieje, że wygra swoją walkę...tą osobą jest CM Punk. Reszta jest mi totalnie obojętna.

Josh Mathews: OKey, dzięki Ci Edge, że poświęciłeś dla WCE Universe, dla mnie i dla NtH tą chwilkę, powodzenia!

Edge: Już masz pamiątkę na całe życie, Josh.

[Edge uśmiecha się w swoim stylu, zakłada ciemne okulary i odchodzi w swoją stronę, a Josh w zupełnie przeciwną, a po drodze spotyka wychodzącego z paczką zakupów ze znanego butiku Zack'a Ryder'a!]

[ Mathews kolejnego dnia przechadza się po Ontario w poszukiwaniu kolejnych gwiazd WCE ]

Josh Mathews: O, cześć Zack! Zbliża się debiutancka dla Ciebie gala PPV! Na pewno chcesz nam coś o niej powiedzieć...

Zack Ryder: Hi Josh. Debiutancka gala, tak? Traktuje ją jak kolejne miejsce gdzie będę mógł pokazać reszcie miejsce w szeregu. Ostatnio nie mieliście okazji oglądać mnie zbyt często, jednak możecie być pewni - gdy opuszczę Ontario z pasem International będę fist-pumpował niczym najlepszy czempion!

Josh Mathews: Wooo! Widzę, że jest w Tobie wielki zapał. W ringu walczy jednak wielu innych wrestlerów, chciałbyś coś im powiedzieć?

Josh Mathews: Wooo! Widzę, że jest w Tobie wielki zapał. W ringu walczy jednak wielu innych wrestlerów, chciałbyś coś im powiedzieć?

Zack Ryder: Wielu innych zawodników? A czy któryś z nich nazywa się Zack Ryder? Nie! Czyli żaden z nich nie jest w stanie wygrać tej walki. Ten pas został stworzony dla mnie, dostałem miejsce w tej walce tylko za to, że po prostu jestem. Bądźmy szczerzy Josh, na kogo stawiasz w tej walce?

Josh Mathews: Hmm...Alberto?

Zack Ryder: Are you serious, bro?! Serio myślisz, że ten gracz z Meksyku jest w stanie mi zagrozić?! Pokażę mu jak to się robi u nas w Long Island! Jest tylko jeden faworyt tej walki i właśnie na niego patrzysz - sensacja internetu, Zack Ryder! WOO WOO WOO! You know it!

Josh Mathews: Zaaack, ale Ty walczysz o INTERNational championship, nie o internet, a kliknięcie lubię TO! Nie da Ci mistrzostwa.

Zack Ryder: Shut up, or I will fist-pump your face! Możesz być pewny, że gdybym to nakręcił osiągnął bym więcej lajków w jeden dzień niż Ty przez całe swoje życie. Ta kamera jeszcze działa. Mówię do Was! Del Rio, Punk, Booker, AeroBoy.. Take care.. Spike your hair! Woo Woo Woo - you know it broskis!

Josh Mathews: Okey, miłego wypoczynku Zack i powodzenia na gali.

[Josh przechodzi koło "Kebab House" i zauważa człowieka w bejsbolówce NtH]

Josh Mathews: Przed Wami kolejny napotkany fan WCE! Cześć! Zbliża się NtH, pewnie dlatego jesteś w Ontario?

Fan: Oh Yeah! Jechałem autokarem z ponad jakieś 1200 km specjalnie aby zobaczyć te wspaniale zapowiadające się widowisko. Miałem po drodze trzy przesiadki, ale nawet to mnie nie powstrzymało, aby właśnie teraz tutaj być.

Josh Mathews: To bardzo miłe dla nas, znasz kartę, a więc powiedz mi, masz jakiś faworytów?

Fan: Każdy fan ma jakiegoś faworyta, prawda? Jestem wielkim fanem całej federacji lecz jednak mam czołówkę swoich najulubieńszych wrestlerów. Najbardziej czekam na walkę o pas WCE UNDISPUTED CHAMPIONSHIP oraz na walkę 5 MAN 25 MIN. CHAMPIONSHIP SCRAMBLE FOR THE INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP. Reszta walk także szykuje się na prawdę ciekawie i na pewno zobaczę każdą z nich z uwagą i coś się boję że na następny dzień po gali nie powiem po powrocie ani jednego słowa, nie zamierzam oszczędzać swojego głosu, ponieważ Wrestle Championship Entretainment to Wrestle Championship Entertainment i publiczność będzie tak samo głośna jak huk desek na ringu!

Josh Mathews: Widzę, że masz wyrafinowany gust, a kibicujesz może jakiemuś szczególnemu zawodnikowi?

Fan: Oczywiście! Mój kącik w domu jest wypełniony plakatami Wade Barretta oraz Alberta Del Rio dlatego tak czekam szczególnie na te walki. Wade ma swój styl, który bardzo mi się podoba i swoją postawą zaczarował mnie - tylko nie myślcie sobie że coś nie tak z moją orientacją :D Zasługuje na zwycięstwo w tej walce. Jeszcze także Alberto Del Rio, który także zaczarował mnie swoim obliczem zarówno jak i w ringu, tak i za mikrofonem. Tutaj także liczę na jego zwycięstwo i będę bacznie obserwował jego poczynania na gali WCE PPV - Nowhere to Hide 2011!

Josh Mathews: Dzięki! Miłego dnia i jeszcze lepszej gali!

Fan: Dziękuję za wywiad i obiecuję że fani w Ontario pokażą swoje pazury i pamiętajcie - BĘDZIE GŁOŚNO NA TRYBUNACH! Dzięki jeszcze raz i życzę innym fanom takich samych emocji jakie mnie ogarniają w środku!

[Josh przechodzi sobie jednym z głównych placów w Ontario, a tam znajomy człowiek na ławce, jednak Josh omija go, ale zaraz wraca.]

Josh Mathews:Holly Shit! To Cena! John Cena! Co Ty tu robisz John?

John Cena: Cześć josh! Od jakiegoś czasu zastanawiałem się czy to mi się opłaca ale stwierdziłem że tak, powracam do wce by wyrównać rachunki z niektórymi osobami!

Josh Mathews: Kogo masz na myśli?

John Cena: Może nie powinienem tego mówić, ale tą osobą jest r-truth! Ostatnio bardzo zalazł mi za skórę, ale reszty dowiecie się już niedługo.

Josh Mathews: Aha. Nowhere To Hide, to najbliższa gala PPV, opowiedz nam o niej.

John Cena: Gala zapowiada się nadzwyczaj dobrze. Jest to pierwsza gala ppv brandu collision, dlatego organizatorzy jak również zawodnicy mają dla państwa niespodziankę.

Josh Mathews: Zobaczymy na PPV! Dzięki John.

[Josh przechodzi koło dużej grupy ludzi wśród, której wyłania się postać kłócącego z jakimś grubasem CM Punk'a!]

Josh Mathews: Cześć Punk! Zbliża się jedno z najbardziej elektryzujących wydarzeń w WCE - PPV! Na pewno chciałbyś coś powiedzieć...

CM Punk: Josh, czy przewidziane od tygodni wydarzenie może być elektryzujące ? Przecież wszyscy znamy wynik i wiemy co się stanie. Ale mimo wszystko masz trochę racji. To co się stanie będzie przełomowym wydarzeniem i jeśli żaden z moich przeciwników nie zawali to możecie spodziewać się widowiska.

Josh Mathews: Twój przyjaciel Hardy też walczy o pas, chciałbyś mu coś powiedzieć?

CM Punk: To jest profesjonalny Talk Show czy jakieś kpiny Josh? Hardy? Dziwi mnie to, że ta federacja nadal trzyma tego darmozjada. Stoczył się kompletnie na dno i nie zapominajmy że to wszystko było dzięki mnie. Ale cóż moje ostrzeżenia do niego nie trafiały. Mam nadzieje Jeffrey że żaden tytuł nigdy nie trafi w twoje ręcę. Chyba że zrobisz go sobie z klocków LEGO i nazwiesz Władca Dragów.

Josh Mathews: A co powiesz o reszcie karty?

CM Punk: Po co zwracać uwagę na resztę karty? Jakie znaczenie ma pojedynek o pasy TT? To ja skradnę całe show. Pas International przyćmi swoim blaskiem resztę. Pas WCE kompletnie traci na wartości. Kto o niego walczy? Wade Barrett? Nie lubię się powtarzać ale wszyscy pamiętamy dlaczego znalazł się w tej walce. Jest jednym, wielkim przegranym Josh.

Josh Mathews: Rozumiem, miłego zwiedzania Ontario Punk.

CM Punk: Zapchlona dziura. Wszystkie gale powinni organizować w Chicago.

Josh Mathews: Edge się zdenerwuje, jak to usłyszy.

CM Punk: Mam w dupie to co zrobi Edge. Jest tak nieudolny że oddaje swoje miejsce w Main Evencie takiemu nieudacznikowi jak Barrett. Bardzo chciałbym spotkać się z nim jednym ringu i udowodnić mu kto jest lepszy.

[Mathews wraca już do swojej furgonetki, kiedy znów spotyka obok niej R-Truth'a.]

Josh Mathews: To znowu Ty? Masz coś ciekawszego do powiedzenia niż ostatnio?

R- Truth: Czego ode mnie chcesz Joseph?! Nie widzisz, że skręcam blanta, a Ty jeszcze debilu to nagrywasz?!

Josh Mathews: Idiota, ale na pewno ten materiał otrzyma Foley i Shane.

R-Truth: Pracujesz z psami Józek?! Masz już przejechane jak wszyscy się o tym dowiedzą!

[ Do Trutha przysiada się Jeff.]

Jeff Hardy: Tak to się robi.

[Obaj skręcają blanta.]

R-Truth: Jeff zostaw to bo zmarnujesz towar i tak już jesteś naćpany!

Hardy: Ale tylko troszeczkę, księżniczko, więc odstąp.

Josh Mathews: Matko. Uspokójcie się...

R-Truth: Joseph weź tego ćpuna stąd bo wyjada mi najlepsze kawałki! Jeff zostaw moje spodnie! Pedale!

[Nagle w stolik wbiega Sheamus i brogue kick dla Jeff'a! Hardy upada i rozsypuje cały towar, a Sheamus się nad nim pochyla i coś krzyczy, na co R-Truth wbiega w niego głową i wywala po czym mocno okłada, a kiedy Sheamus się już nie wyrywa, wstaje i otrzepuje]

R-Truth: Ruda pało wisisz mi 30 $!

[Mathews wsiada do furgonetki i odjeżdża.]

1. Kim jest tym razem fan? :)

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luks

1

• Ulicznik Xeb

1

• Piledriver1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Drugi Talk Show o PPV również wypadł naprawde dobrze. W sumie to podobnie do poprzedniego, ale dobrze. Ta akcja z Truth'em i Jeff'em po prostu mnie rozwala =)) A fanem był tym razem według mnie Tuptuś :)

ksgj.png

Dobra, kolejny świetny Talk Show w twoim wykonaniu. To Special PPV Edition wychodzi swietnie, czekam tylko na kolejne Show, bo napewno nie odpucisz 3 specjalnego odcinka przed galą, a byłaby szkoda gdybys to zrobił to wyszlaby wielka kiszka dla całego społeczeństwa WCE. świetnie kreuje nam sie akcja o pas TV, końcówka fajna, bo Truth robi z siebie malego ćpuna, ale do poziomu Jeffa sie nie stacza, Sheamus równiez atakuje, ale wisi Truth'owi 30$ wiec moze zamiast 30$ otrzyma walke o pas? :P Zobaczymy! Dzieki za super Talk Show, czekam na kolejny i stawiam, że fanem byłem ja, ale moze i byl nim Tuptak =))

P.S. pamietajcie, to równiez ma byc zmyłka co do tego fana. No pomyslcie cielaki! Fan = fanfanfan =)) Idioci :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tak! Kolejny Talk Show i to jak szybko! Naprawdę fajnie że to robisz, a Fanem był Turek ;) "Kebab House" =)) =))

1.jpg

Iluzja.....

No wypowiedzi na prawdę wyczerpujące, ale jednocześnie ładnie napisane i interesujące - aż chce się czytać dalej :) Pytania zadawane przez Josha ładnie napisane. Wiedzę że dosyć dużo gości złapałeś na jednym Talk Show, no ale w końcu nazwałeś to Special PPV Edition więc jak mogłoby być inaczej. Jeszcze jest kwestia fana... Widzę że się tutaj nieźle bawicie. Nasuwa mi się tylko jedna myśl... Kto wpadłby na pomysł dopisania przez wypowiedzią fana, że spotkanie odbywa się przed jakimś "Kebab House" - coś mi tutaj śmierdzi Droopsem, tylko on byłby gotów na wynalezienie tak idiotycznego pomysłu i chyba on nawet nic swojemu szefowi nie powiedział i po kryjomu udzielił wywiadu! Na stówę on, bo w czasie nagrywania był czymś cholernie zajęty - nic przede mną nie ukryjesz :)

Wszystko wyszło bardzo fajnie i uważam że jest lepiej od poprzedniego Talk Show. Bardzo dobrze się czytało no i nic dodać nic ująć. Cały czas są to Special PPV Edition więc tym bardziej jestem ciekawy jak będzie to wyglądało w tej Normalnej edycji. Jeśli o fana chodzi to moim zdaniem Turek :D Czekamy na kolejny Talk Show.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Talk Show bardzo dobry. Szkoda że mnie tam nie ma, ale to już inna sprawa. A tym fanem może być Droops :D #9 był lepszy. 4+/6

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Musze Ci powiedzieć Xeb że wyszło Ci to świetnie. Dopiero teraz sie zabrałem za czytanie, ale aż nie mogłem tego nie skomentować. Ta koncowa akcja z Jeffem i Truthem... genialna, nawet ciekawie mógłby wyjść feud Jeffa z Truthem... Myślałem że to będzie wyglądać zupełnie inaczej, tak jak wcześniej, kiedy ja odpowiadałem na pytania, a to ciekawy sposób na podkręcenie atmosfery przed galą, takie uzupełnienie tygodniówek, na prawde mógłbyś jeszcze zrobić jedną część przed PPV... Na pewno wyszło Ci to lepiej niż wcześniejsze i bardzo fajnie sie czytało, także jeszcze raz God Job :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png