Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kendrick- dalej przeciwko Immortals?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam wszystkich użytkowników, pomyślałem że skoro jestem już jobberem to może czas zdecydować się na rozpoczęcie dyskusji dotyczącej jednego z moich ulubionych wrestlerów w federacji Dixie Carter- Brian'a Kendricka. Do założenia tej dyskusji skłoniły mnie wydarzenia z ostatniej gali PPV- Destination X, na której wspomniany wcześniej Kendrick zdobył pas X divison, o który tak długo walczył.

Jednak dla mnie ważniejsze są wydarzenia mające miejsce w trakcie tego pojedynku. Każdy kto oglądał galę wie, że podczas walki w ringu pojawił się poddenerwowany Eric Bischoff. Podszedł do Briana i zaczął na niego krzyczeć, mocno przy tym gestykulując. Choć Eric nie miał mikrofonu, to z jego ust dwukrotnie można było usłyszeć wyraźne: ''I fire you!!'' w tym samym momencie wskazywał na rampę, jakby nakazywał BK opuścić arenę. Pozwoliłem sobie nawet poprzeć moje rozmyślenia screenami.

d37c27a4afd6aa9f.jpg

Kendrick lekko zirytowany stał i słuchał wszystkiego co miał mu do powiedzenia Bishoff, lecz w pewnym momencie nie wytrzymał i znokautował go!

d74da096724d9e58.jpg

Niedługo trzeba było czekać na interwencje Immortals, którzy stanęli w obronie Erica, na szczęście zawodnicy Dywizji X nie pozostali bierni i sukcesywnie wyrzucili Immortals z ringu, na dokładkę Victory Roll Pin od Briana i mamy mistrza z prawdziwego zdarzenia! Teraz mogłoby się wydawać, że to początek pięknego rozkwitu X diviosion i od tej pory będą ze sobą rywalizować wyłącznie prawdziwi zawodnicy X divison, ale przecież nie ma takiej możliwości, żeby Bishoff i spółka tak po prostu odpuścili, Kendrick upokorzył swojego szefa. W związku z tym warto podyskutować. Dla ułatwienie dodaję pytania pomocnicze.

-Co dalej z dywizją X?

-Co dalej z Kendriciek?

-Czy Abbys będzie chciał odzyskać pas?

-Czy storyline ze zwolnieniem Briana będzie kontynuowany?

-Gdzie w tym wszystkim znajdzie się czas na title shot Shelley'ego?

-Czy to dalsze losy konfliktu między dywizją X i Immortals?

-Czy Mick Foley powróci by bronić X'ów?

-I jak będzie wyglądać krajobraz X division po Destination X?

-Czy jednak Bishoff puści to w niepamięć i ten feud definitywnie się zakończy?

Dyskusja może nie jest specjalnie dobra, ale to dopiero mój pierwszy raz, więc proszę o wyrozumiałość i jeżeli to możliwe- czynny udział w dyskusji.

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• Lusik

2

• fanfanfan

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ta sytuacja akurat wydaje mi się prosta. Gdy dowiedziałem się o tym że Kendrick będzie walczył o pas z Abyssem na DX wiedziałem że go wygra. Storylinee nie był może i za długi ale dał nieco emocji,nerwów(pamiętam jak się dowiedziałem że Abyss wygrał tytuł) no i skończył się w bardzo ładnym stylu na DX. Nie widzę sensu by go kontynuować. Abyss w tym wszystkim był tylko ozdobą którą bookerzy musieli dać nie ze względu na jego umiejętności,styl lecz z tego powodu że kompletnie nie pasował do tego tytułu. Teraz dywizja X powinna wrócić do formy, pierwsze tygodniówki na pewno będą z nią mocno związane tylko ciekawe jak długo. Mam nadzieje że teraz x dywizja powróciła na dobre a nie na chwilkę. Myślę że Kendrick będzie teraz toczył program właśnie z Alexem ale znając TNA Immortals na pewno się w tym storylinee pojawią tylko nie wiem w jakiej formie. Mimo tego mam duże nadzieje że te kilka miesięcy będą dobrym czasem dla dywizji X i zobaczymy kilka dobrych pojedynków. Kto wie czy i Aries w to wszystko nie będzie zamieszany gdyż wątpie żeby taka gwiazda jobbowała w TNA, tym bardziej że kontrakt na pewno na porządny. Dzięki za napisanie dyskusji :t_up:

#SmartFanZone

No ja oczywiście aabsolutnie się zgadzam z Yao, Abbys jako, ze jest traktowany jako największy potwór w TNA to zostal poprostu wykorzystany do odrodzenia tej dywizji. Jak widzieliśmy caa dywizja zleciała sie, pomogła Kendrick'owi wygrać pas i dobrze, bo wreszcie ma go ktoś, kto pasuje do tej dywizji. Abbys swoje zadanie już skończył i od pasa zostanie odunięty. To, ze Bischoff na DX otrzymał cios od Kendricka myslę, że na Impact'cie może być jakis chociaz segment dt. tego zajścia, ale Erica zaatakuje Sting i bedzie cisza, kazdy pójdzie w swoją stronę. Immortals w swoja, Brian w swoją. Abbys niby prawo rewanżu ma, ale bezsensownym będzie dawanie mu go, szczególnie, ze Shelley wygrał pretendenta i może on na HJ weźmie title shota, a Abbysa wmieszaja w coś nowego i po sprawie. Czyli moje stanowisko końcowe: Koniec wszystkiego, wspominamy jeszcze na Impact'cie, ale Shelley bierze title shota na PPV, Abbys nie bierze rewanżu i git. Dzieki za dyskusje, mimo, że TNA nie cierpie 8)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Uwierzcie Panowie naprawdę chciał, aby to była prawda, jednak ''I fire you'' - ''zwalniam cię'' to mocne słowa ze strony Erica. Właśnie dlatego obawiam się, żeby Abbys dalej nie był pionkiem w tej grze i nie chciał jakiegoś rewanż. Chyba, że tak jak pisaliście zostanie to zaniechane ze względu na sytuacje między Immortals a Stingiem. Obawiam się właśnie, że może to nie będzie koniec tego ucisku X division, jednak chciałbym się mylić. A może więzi Abyssa z immortals osłabią się, widzieliśmy małe spięcie po walce, kiedy to popchnął Ray'a. Pozostaje czekać na jutrzejszy Impact. Dzięki Panowie za wyrażenie opinii i czekam na kolejne wypwiedzi.

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Uwierzcie Panowie naprawdę chciał, aby to była prawda, jednak ''I fire you'' - ''zwalniam cię'' to mocne słowa ze strony Erica. Właśnie dlatego obawiam się, żeby Abbys dalej nie był pionkiem w tej grze i nie chciał jakiegoś rewanż.

A co miał powiedzieć. O dzięki Abyss przegrałeś pas i przywróciłeś blask dywizji której nienawidzę? Myślę że bez sensu było by dawanie znowu Abyssa do storylinnu z dywizją X. Co prawda nie zdźiwie się jak dostanie rewanż przeciwko Kendrickowi i Alexowi jednak raczej na 100% go przegra. Jak dla mnie ten storylinee z Abyssem jest już skończone i TNA musi pomyśleć o jakimś o nowym. Najważniejsze jest to żeby czasem nie zapomnieli o X Dywizji, bo jak wiemy nieraz Creative Team ma krótką pamięć ;).

#SmartFanZone

Na TNA Impact nie wrócili nic do Abyss'a i wydaje mi się, że jest już po wszystkim. Teraz Kendrick'a czeka kolejna walka (myślę, że wygra)... a Abyss wraz z Immortal zajmą się teraz Sting'iem, clown'ami (AJ, Christopher...) i co najważniejsze odzyskanie pasa TNA World Heavyweight Championship. A to "I fire you"... sądze, że miało to tak bardziej postraszyć Brian'a i zastanawiać kibiców czy to może być prawda jakaś. Mam nadzieję, że teraz, kiedy pas X-Division jest w posiadaniu Kendrick'a zaczną się prawdziwe walki X-ów. W każdym razie Abyss nie będzie już chciał walczyć o to trofeum, jeśli można tak to nazwać. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam