Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Real Talk Show #9 - Special PPV Edition!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po pierwsze to taka innowacja i jeśli się przyjmie to będę to robił co miesiąc. Proszę Was o komentarze. :)

c524545e85.png

Josh Mathews: Wita Was Josh Mathews ze słonecznego Ontario w Kanadzie! Mieście naszej gwiazdy Edge'a! Złapałem kilku zawodników WCE i zadałem im kilka pytań! Chcecie je usłyszeć?! Zostańcie z nami!

[ Mathews podchodzi do rozmawiającego przez telefon Huntera czeka chwilę po czym się wita... ]

Josh Mathews: Witaj Hunter! Co sądzisz o Nowhere To Hide?

Triple H: Sądzę, że gala zapowiada się naprawdę znakomicie ! Walki wyglądają ciekawie tylko nie ma tam największej gwiazdy WCE czyli mnie.

Josh Mathews: Jakieś typy? Komuś kibicujesz?

Triple H: Hmmm... jakoś nie mam za bardzo swoich faworytów. Większość zawodników jest naprawdę dobra i trudno mi jest wybrać zwycięzców. Komu kibicuje ? Jednej osobie, a jest nią Shelton Benjamin. Może jeszcze Zack Ryder.

Josh Mathews: Chciałbyś coś powiedzieć fanom WCE?

Triple H: Oczywiście. Wierzcie we mnie cały czas, bo naprawdę warto i dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierają ! Oglądajcie Nowhere To Hide !

Josh Mathews: Dzięki Hunter, że znalazłeś dla mnie chwilkę.

Triple H: Nie ma sprawy Josh. Również dziękuję.

[ Josh odchodzi kilka kroków, pokazując piękne budynki na około niego i podchodzi do wielkiego czarnoskórego człowieka, który stoi przy budce z hot dogami to... Mark Henry! ]

Josh Mathews: Witaj Mark! Co możesz powiedzieć o najbliższej gali PPV?

Mark Henry:Jak mnie niema na tej gali to nie mamy o czym rozmawiać

Josh Mathews: Nie masz jakiś przyjaciół, którym byś chciał kibicować?

Mark Henry: Nikt tutaj nie jest wart mojej uwagi.

Josh Mathews: Rozumiem, a WCE Universe chciałbyś im coś przekazać?

Mark Henry: Niech wiedzą, że po moim powrocie WCE się zmieni na zawsze.

Josh Mathews: Wierzę w Twoje słowa, miłego odpoczynku.

[ Josh Mathews przechadza się po mieście i spotyka jednego z fanów WCE ]

Josh Mathews: O, cześć! Czego oczekujesz po najbliższej gali PPV?

Fan: Oczekuję, iż pokaże ona wielu fanom czym naprawdę jest wrestling. Sam w stosunku do każdej z gal a nawet tygodniówek mam niemałe wymagania, więc liczę że i tym razem bookerzy się postarają i uszykują fanom takie widowisko, którego dawno by nie zapomnieli.

Josh Mathews: A karta? Zadawala Cię?

Fan: Myślę, że każdy fan według swojego mniemania może czuć czasem nie dosyć, jednak nawet jako jeden z tych wymagających myślę, że zawodnicy pokażą klasę i ring stanie się prawdziwym centrum akcji. Sporo ciekawych walk, więc liczę na parę niespodzianek, które zawieszą poprzeczkę świata wrestlingu na wysokie progi.

Josh Mathews: Uf, po rozmowie z Tobą cieszę się, że nie jesteś jednym z Lets Go Orton! A jakieś typy? Komuś szczególnie kibicujesz?

Fan: Hmm... typy, typy... Mam nadzieję, że walka o pas Interkontynentalny stanie się niezapomnianą dzięki dużej obsadzie. Z pewnością wiele walk o pas przysporzy nam akcji, więc typuję pare nowych mistrzów po tejże gali. Co do kibicowania to od pewnego czasu się powstrzymuję i niech tak zostanie.

Josh Mathews: Wielkie dzięki! Bardzo miło było zadać Ci te kilka pytań, miłego dnia. [ Mathews podaje fanowi smycz, breloczek kilka gadżetów bilet i plakat NtH z podpisami gwiazd ].

[ Mathews przechodzi obok apteki i spotyka Celtic Warriora. ]

Josh Mathews: Cześć Sheamus! Zbliża się pierwsze PPV od Shane'a co możesz powiedzieć?

Sheamus: Gala zapowiada się bardzo emocjonująco. Jest kilka bardzo ciekawych walk jak walka o pas WCE no i oczywiście o mój pas TV.

Josh Mathews: Chciałbyś coś przekazać swojemu rywalowi?

Sheamus: Jeff szanuję Cię ale w ringu zobaczysz dlaczego jestem mistrzem. Powodzenia

Josh Mathews: Teraz nie wypada przegrać, a coś dla wiernych kibiców?

Sheamus: Nie wypada przegrać i nie przegram. Gdy dowiedziałem się, że moim rywalem jest Jeff to postanowiłem się bardziej przygotować na tą walkę bo Jeff to nie przeciętniak jak Kofi czy inny wrestler. Hardy dużo osiągnął w WCE ale teraz będzie musiał ustąpić miejsce młodszym czyli Mi!

Josh Mathews: Pytanie było inne...

Sheamus: wiem wiem. Rozpędziłem się. Wiem, ze moich fanów nie jest tak wielu ale chcę im przekazać aby się nie martwili bo King Sheamus nie ma zamiaru oddać pasa

Josh Mathews: Dzięki Sheamus.

[ Josh zmierza już do swojej furgonetki z kamerzystami, ale spotyka opierającego się o nią palącego i popijającego jabola Trutha. ]

Josh Mathews: Cześć Truth, cześć Jimmy. Zbliża się PPV, co możesz nam powiedzieć o tej gali?

R-Truth : Najpierw byś mi dał mikrofon bałwanie . . . do siebie mam mówić?!

Josh Mathews: Ech, przecież Ci mój wsadziłem do ust... Powiesz coś o gali czy nie?

R-Truth : Dobra , dobra Joseph nie bądź taki wyrywny. To czegoś jeszcze nie wiesz?! Nie ma mnie na gali i niech mnie Shane i Mick w dupę pocałują!

Josh Mathews: Nie masz żadnych przyjaciół? Nie chcesz życzyć im powodzenia?

R-Truth : To same parszywe świnie i nieroby!

Josh Mathews: To może ludziom na trybunach...?

R-Truth : Tam przychodzą w większości sami debile, choć nie powiem czasem fajne dupy też. Co tu więcej mówić o tej gali spod gruszki wyjętej . . . Hmm . . . ogólnie to spodziewam się tragedii i to w najlepszym wypadku, no chyba, że te 2 zjeby pozwolą mi coś zrobić, a jak nie to zażądam podwyżki za niewykorzystywanie moich umiejętności podczas gdy o pasy walczą takie łamagi!

Josh Mathews: Yhy, dziękuję.

R-Truth : Np. taki zjeb genetyczny jak Jeff . . . pieprzony kryminalista! I to jeszcze w walce o pas!

Josh Mathews: Ja Ci już podziękowałem, więc oddaj mikrofon.

R-Truth : Nie oddam! Bo mały Jimmy jeszcze na pewno by coś powiedział, ale jako, że nie ma takiej możliwości także ja to zrobię! haha

R-Truth : Posłuchaj Józek, Ty bambaryło. Weź zrób coś dla mnie i nie mów za dużo dopóki nie umyjesz zębów!

[ Ochrona WCE zabiera Truth'a od Josh'a i odbiera mu mikrofon, a Josh odjeżdża furgonetką ]

1. Zgadnijcie kim był fan? :) (User na forum) Dobra odp=pkt.repa. ;) Do końca tygodnia.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luks

1

• Ulicznik Xeb

1

• Blazi

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No fajnie, że reaktywowałeś Real Talk :D Fajnie się czytało. Budka z Hot Dogami pasuje do Henrego :D Śmieszna historyjka z pijanym Truth'em :D Wjechał na zarząd ostro :) A co do fana to pewnie to był fanfanfan :D

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Taak! Talk Show Powrócił ;) Dzięki! Wszystko fajnie... Fanem zapewne był T0meq ;) To był czysty strzał więc nie dziwie się że to pewnie zły strzał ;)

1.jpg

Iluzja.....

R-Truth : Np. taki zjeb genetyczny jak Jeff . . . pieprzony kryminalista! I to jeszcze w walce o pas!

=))=))=)) Kocham Cię cżłowieku, Gonzi jestes wielki =)) Real Talk genialny, jak zawsze z humorem, bardzo podobał mi się taki rodzaj prowadzenia Real Talku, po za Sheamusem to nie mieliśmy osoby występującej na PPV, dlatego mogleś tu wepchnąć kogos w deseń Alberto Del Rio. Ale mimo, że beze mnie to Real talk Show wypadł ekstra, dobrze, że chociaż jego CI zabierać nie chciałem :8 A i fanem mogłem byc ja, ale chyba raczej obstawię Pietrka.

P.S. Moje łasiczki, pamietajcie, że ostatnie zdanie mojej wypowiedzi ma być zmyłką, wiec nie rezygnujcie i mozecie nadal na mnie głosować :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Więc tak, mam kilka uwag. Ogólnie całe reaktywowane Talk Show jest moim zdaniem jak najbardziej na duży +. Ja zmieniłbym jednak trochę formę tego show. Po pierwszy postawiłbym na dłuższe wypowiedzi. 3-4 pytanie i dłuższe odpowiedzi ze strony zawodników. Wiem że to akurat nie zależy od ciebie ale może potrafiliby to zrobić. Drugą rzeczą jest moim zdaniem za duża ilość gości. Jak dla mnie max 2 gości. Kolejną rzeczą jest coś w stylu rozkręcania feudów i łączenia Talk Show z całą sytuacją WCE, wkręcanie różnych utarczek z BS, tworzenie różnych akcji pod koniec show. Urozmaiciłoby to całe show. Może przypadnie ci do gustu jakaś moja rada. Jeśli chodzi o tego fana to stawiam na Tomka. Dzięki że chciało ci się to robić dla NAS :D

Oo, ale powiedz mi po co mam ich namawiać na dłuższe wypowiedzi skoro sami ich nie piszą to znaczy, że nie mają nic więcej do powiedzenia co, więc wszystko to mija się z celem, a co mają pieprzyć od rzeczy? Dużo gości na 2-3 pytania? To nie był normalny talk show to był, jak napisał SPECIAL, przed PPV i zawodnicy wypowiadają się o gali, a chyba im więcej zdań tym lepiej, a poza tym nie jest to jakieś nie wiadomo, jak długie. Poza tym Twoje odpowiedzi też nie są strasznie długie. ;) Poza tym, jak sobie to wyobrażasz? Wade ma się rzucić nagle na Edge'a, kiedy ten jest w obecnej chwili nie Edge'm, a Adam'em w warzywniaku? No, kurde... // Xeb

Ja tylko napisałem jak by mogło to wyglądać w innej formie co nie znaczy że aktualna forma jest zła, gdyż uważam że jest bardzo dobra. Napisałem tylko to co można by jakoś wkręcić. Nic nie sugerował, uważam tylko że w innej formie też by się to dało zrobić. Nie mniej jednak Talk show dobry i oby ukazywał się co miesiąc.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

No nareszcie reaktywacja :) Talk Show wypadł bardzo fajnie. Było i na poważnie i śmiesznie. Fajna ta cała akcja z R-Truth'em. Ogólnie bardzo dobrze to wyszło i też dobry pomysł by zrobić coś takiego przed PPV. Myślę, że Hunter dobrze wypadł :) A, i ten tajemniczy fan to wg. mnie T0meq :)

ksgj.png