Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 11/07/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

2 on 1 Handicap Non-Title Match

John Cena pokonał David'a Otunga & Michael'a McGillicutty'ego

2 Match

Non-Title Match

Kelly Kelly pokonała Melina

3 Match

Six Man Tag Team Match

Alex Riley, Kofi Kingston & Evan Bourne pokonali The Miz'a, R-Truth'a & Jack'a Swagger'a

4 Match

2 on 1 Handicap Match

Big Show vs Dolph Ziggler & Drew McIntyre zakończył się via Double Count-Out

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Ulicznik Xeb

1

• perfect1674326002

1

• Lusik

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Pierwszy spicz świetny, obaj dobrze gadali. ;) Potem ta walka, najbardziej mnie się podobało, jaki Jan miny odwalał po tym jak się dowiedział, że handicap. =))=)) Sama walka, Jan wraca do tego co kiedyś dostaje całą walkę, a w końcówce odrodzenie, jego wygrana była pewna, ale podobało mnie się zgranie i akcje drużynowe Nexus. Segment na BS był też bardzo ciekawy, tylko czekałem aż się pojawi Vince, On jest boski. ;) Szkoda, że się nie pojawił jednak wcześniej, bo miny Zigglera i Drewa byłyby lepsze, ale te mi wystarczyły, Vince miażdży w segmentach. Wam też się zdaje, że On nosi za duże ubrania? :8 :8 Ojojciu, ale to sztuczne chodzenie na BS K.K to była jakaś lipa. :| Kelly bawi się w Rikishiego zaraz spadnę z krzesła, a walka jest tak daremna, że aż chce się przewinąć, ale wytrwam!!! Co to za zakończenie walki? :shock: To chyba miał być playmaker, ale widzę, że coś nie wyszło... =))=)) Bliźniaczki w ringu i już mi lepiej. :D k***a, ale taki fajty, fajterki jedne by se mogły darować po walce, albo nie drzeć ryja przynajmniej. Ja tu już trans i chciałem usłyszeć, jak Miz krzyczy, że jest awesome, ale wszedł ten sepleniący Jacek, nooo luuudzieee. Rili? Rili? Rili? Miz. :*** Oo, chyba pierwszy raz słyszałem Evana przy mikrofonie, wyłączcie mu. :) On ma głos, jakby miał 11lat, o idzie jamajańczyk na ring, czyli zaraz będzie wstępny fajt o walizkę. Truflok miażdży. Rajli wpada do ringu i Miz bezcenne, podobało mnie się to ah, szkoda jednak, że, jak ktoś już zauważył hile w wuwue są cipkowaci. :( Coś mnie się zdaję, że ADR wygra chociaż jego wielkim fanem nie jestem tak jak Szynki, ale Go wolę. Styl walki lubię, ale powtarza się przy mikrofonie, a poza tym jakoś taki nudny jest. Znowu fejsy wygrywają? Buuuuuuuuuu! Końcówka do przewidzenia, ale niech wrócą do finishera A-Ri z NxT! Po tym co zobaczyłem po walce, jestem pewien, że niestety ADR zdobędzie walizkę. :( Kto tą walkę bookował? WTF? Ziggler się chowa za ringiem i wygląda przez jakieś dziurki nooo. Żenua. Spodziewam się w tej walce interwencji WSM. No i dobrze się spodziewałem, ponadto zdaję mnie się, że Drewniany będzie walczył z Dolphem o U.S czyli kolejna powtórka z rozrywki. Jakie grube zdechlaki, ahaha, a jak sapały miazga. Kocham to wchodzenie Wąsa na ring. :) Ogólnie ostatnio segment był zajebisty, tylko Jan coś zjebał. Hah, ale jaram się MiTB...

Poza tym dajemy wejście Meliny, a nie K.K!

PLUSY:

-CM Punk w segmentach jest niesamowity, zdajecie sobie sprawę, ile czasu antenowego on przegadał, ale warto było, bo świetnie się go słucha.

-Reakcja fanów na CM Punka, już nie mogę się doczekać, jak w Chicago- rodzinnej miejscowości Punka, jego fani zagłuszą ''armię'' Ceny!

-Ciąg zdarzeń po walce handicapowej, czyli kolejna konfrontacja Henry'ego z Big Show'em.

-Alberto Del Rio niszczy swoich przeciwników, coś na zasadzie Sheamusa z ostatniego epizodu Smackdown, jak dla mnie to murowany faworyt do zdobycia walizki.

-Segment promujący walkę Money in the Bank też przyjemnie się oglądało.

-Six Man Tag Team Match dało się oglądać, choć po takiej ekipie spodziewałem się dużo, dużo więcej.

MINUSY:

-WWE właśnie pokazało pozycję dywizji Tag Team'ów w WWE. To jest kompletnie bez sensu, że mistrzowie TT przegrywają mecz z Johnem Ceną, no ludzie! To są jednak mistrzowie i pokazywanie ich jako takich cieniasów wcale nie jest dobre.

-Pojedynek Dolph&McIntyre vs Big Show, to czysty żart i chyba komentarz tutaj jest zbędny.

-Trochę głupia scena na zapleczu, chodzi mi o tą w której Vince jest wyśmiewany.

-Ziggler chowający się za ringiem? Serio? W jakim świetle go to stawia? Ludzie on jest przecież mistrzem Stanów Zjednoczonych.

Raw nie podobało mi się, całe show uratował geniusz CM Punk'a, gdyby nie on to byłoby wręcz fatalnie. Ale ten epizod poświęcony był w głównej mierze kontrowersyjnej sytuacji kontraktu CM Punka, więc może idąc tym tropem zarząd zaniedbał resztę wydarzeń na poniedziałkowej gali.

Ogólna ocena: 3,5- szczególnie dzięki olbrzymim udziale Punk'a w gali. Liczę na poprawę a przede wszystkim na solidne, dobre PPV!

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

A więc plusiki i minusiki :

PLUSY:

+ Fajna scenka przed Six Man Tag Team Match w trakcie, której wszyscy biorący udział w Money in The Bank Ladder Match'u RAW (oprócz Rey'a Mysterio)

+ Długi występ CM Punk'a (najlepszy wrestler WWE moim zdaniem)

+ Pojawienie się Vince McMahon'a

+ Zwycięstwo Kelly Kelly

+ Pojawienie się Mark'a Henry'ego i promo walki na Money IN The Bank

+ No i oczywiście The Miz ze swoim "REALLY?"

+ Negociacja kontraktu z CM Punk'iem on LIVE(niby) [CM Punk i jego naśladowanie Vince'a McMahone'a

MINUSY:

- Przegrana mistrzów TAG-Team'u w handicap matchu (to jest kpina z WWE TAG TEAM Championship - mistrzowie przegrywają w handicap match'u - żałosne !)

- Bardzo krótka walka K.K. vs Melina

- Dziwne i szybkie zakończenie walki Handicap Big Show vs Ziggler & McIntyre

- Mała ilość walk

5.5/10? Moim zdaniem zasłużona jest taka ocenka

No to moze ja bez plusów minusów tylko tak ogółem. Pierwszy segment fajny, przemowa Punka i potem wchdozi Cena. Punk oczywiscie nie szczedzil sobie zarcików i fajnie wyszedł cały segment, potem walka Handicap. Oczywiste było, że mistrzowie TT jobbną Jasiowi, on musi wygrywac, ale jak kolega wyżej wspomniał dość słabym pomyslem, bo pokazuje, że ci mistrzowie i te pasy sa gówno warte. Potem Segmencior z Drew, Dolphem i Vickie. Kurde sam segment mnie smieszny się nie wydawał, dlatego tylk oczekał az wejdzie Vince, czekałem, czekłaem - No i wszedł :8 zgadzam sie z Xebem, on jest kozacki. Divy oczywiscie przesuwam. Tak potem Miz, Miz i fenomenalny Miz. Bardzo fajnie nam pogadał, potem cała akcja w ringu i ustalona walka. Oczywiście wygrywa druzyna normalnie słabsza, ale face'owie więc wiadomo. I potem moment najwazniejszy alberto czyści w ringu drabiną! Ohhh Yeah! Tak, niech on zdobedzie te walizkę! fakt, ME beznadziejny, z Zigglera zrobili cipkę nie wrestlera. Drew nie ma szans z Showem i ten wychodzi na double count out. Ziggler nawet pomóc nie próbował, jak już było po count out'cie to nie mogli mu dać, żeby walnał drabiną Showa i by go z Henrasem zlali? A tak wbija Henras, Drew i Ziggler wychodza na tej walce jak na handlu mrówek i tylko Mark potwierdza swoją dewastację Showa. Bardzo dobrze, bo jako heel jest sto razy lepszy niż Show. Ocena gali 5/10, było slabo. Dobrze, że chociaz MitB musi wyjść zajebiście!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Plusy:

- Kolejne bardzo dobre promo Punka;

- Przyzwoity six man tag team match, choć nierewelacyjny;

- Alberto Del Rio siejący zniszczenie : P. Mam nadzieję, że pomimo faktu posiadania tittle shota - Meksykanin zgarnie walizkę i wypełni się jego przeznaczenie;

- Przyjemny, generalnie - dobry segment z udziałem Vickie, Dolpha, Drew'a.

- Bourne przy mikrofonie daje rade. Spokojnie mógłby feudować z Dolphem o pas US.

Minusy:

- Poziom, czas trwania oraz rezultaty walk - Mistrz WWE jednak byle kim nie jest, ale porażka posiadaczów pasów TT - idealnie pokazuje, jaką wartość mają owe pasy;

- Melina jobbująca Kelly Kelly. Coś tu chyba jest nie tak, jak powinno :x

- Niezbyt ciekawe [przynajmniej - dla mnie] zakończenie czwartej walki, czy handicap match oraz słaby booking Dolpha Zigglera, który jakby nie patrzył - jest mistrzem US;

- Drew McIntyre ostatnimi czasy nie mógł wygrać walki na Superstars [chociażby z Mastersem], więc taki szybki awans i wskok do Main Eventu [nawet jednorazowy] nie jest IMO dobrym pomysłem.