Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Destination X 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szczerze mówiąc zastanawiałem się nad dwoma walkami, które były świetne - Ultimate X Matchem i walką o kontrakt. W obu walkach panowie pokazali piękno X - Division, czyli dywizji którą TNA zdecydowanie gromi WWE czy inne fedki. Świetne akcje, kapitalny booking, do tego w bardzo dobrym wykonaniu. Walka o kontrakt dostarczyła chyba jednak większych emocji i była nieco ciekawsza, dlatego też ona dostaje miano najlepszej walki gali. Nieco zawiodłem się na walce Styles vs Daniels, ale ta też w sumie nie ssała.

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• cumer1077

1

• Brem

1

• Lusik

1

Top użytkownicy w tym temacie

Stawiam na Fatal 4 Way o kontrakt z TNA głównie z powodu, iż nazwiska umieszczone w składzie tej walki już przed jej rozpoczęciem obiecywały nielada akcję. Według mnie - udało im się. Cieszy mnie ponowne zawitanie do MS Low-Kiego czy Ariesa, u którego tym bardziej jestem szczęścia, iż dostał kontrakt z TNA. Miejmy nadzieję, że następne PPV nie będą aż tak odbiegały od DX, ale szczerze mówiąc tak obfitego w akcję PPV dawno nie widziałem.

To musi być F4W, no bo jaka inna? Walka pełna spotów, a to wiele osób lubi, inaczej Cara by nie miał wzięcia, poza tym ciekawi zawodnicy, nie było żadnych durnych rozwiązań, a walka nie zawiodła zdecydowanie walka o kontrakt.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zgadzam się z poprzednikami. Walka o kontrakt była najlepsza na tej gali. Świetne akcje i skoki zawodników. Bez wątpienia walka ta byłą lepsza od pozostałych.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Oczywiście walka 4-way o kontrakt do TNA. Wiele wspaniałych i efektownych akcji - szczególnie w wykonaniu Jack Evans'a i Low-Ki'ego. Walka na wysokim poziomie, ale czego mieliśmy się spodziewać, przecież ta czwórka to jedni z najlepszych wrestlerów w histori X-Division. Nie cieszę się jednak z wyniku tej walki. Moim zdaniem Evans lub Low-Ki bardziej zasługiwali na powrót do TNA. To oni sprawiali, że było to niepowtarzalne show.

• 2 tygodnie później...

Tak jak z przypuszczeń wynikało, najlepszą walkę tego PPV zostało "Winner wins TNA Contract", z udziałem takich wrestlerów, można rzec nowych nabytków TNA jak Austin Aeries, Low Ki, Jack Evans i Zema Ion. Wszyscy Ci wrestlerzy walczyli tylko po to, aby stać się gwiazdą TNA, stworzyli świetne show, choć odebrali im stypulacje Ultimate X, to i tak udało im się stowrzyć coś, wartego poświecienia swojego wolnego czasu. Sama Dixie Carter pochwaliła ich za tą walkę i raczej dlatego podpisała kontrakt z każdym z nich. Za to najlepszy w tej walce okazał się być Austin Aeries który został również wrestlerem tej gali.

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26243

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...