Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Destination X 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Destination X 2011. A oto walki:

1.

Saoma Joe vs Kazarian

2.

Douglas Williams Open Challenge Match

Mark Haskins vs Douglas Williams

3.

Tag Team Match

Generation Me vs Eric Young & Shark Boy

4.

#1 Contendership for X Division Title

Ultimate X Match

Alex Shelley vs Amazing Red vs Robbie E vs Shannon Moore

5.

Rob Van Dam vs Jerry Lynn

6.

Winner wins TNA Contract :P

Ultimate X Match

Low Ki vs Austin Aries vs Jack Evans vs Zema Ion

7.

X Division Championship

Brian Kendrick vs Abyss

8.

AJ Styles vs Christopher Daniels

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• cumer1077

1

• Brem

1

• Lusik

1

Top użytkownicy w tym temacie

Walka stała na wysokim poziomie świetne kontrataki po porostu całe prawdziwe X-division.Jeden minus dla mnie to brak wygranej low-ki :(

Zdecydowanie 4 Way o kontrakt. Mimo braku konstrukcji Ultimate X'a panowie pokazali sporo, a może i nawet więcej niż mogliby w tamtej stypulacji. Cieszy wygrana Ariesa, na którego po cichu liczyłem ponieważ jest moim ulubionym zawodnikiem z tej trójki.

No tak, jak dla mnie ten Ultimate X i walka o jego zdjecie urozmaicił by nam jeszcze bardziej te walke, ale i bez tego zasłużyła ona na miano walki gali. W sumie konkurowac z tą walką mógł jedynie Ultimate X Match, który był jednak znacznie za krótki i ewentualnie ME, który wlukł się w nieskończoność, dobrze, że sie skończył :P No czyli jak dla mnie jednogłośnie starcie wygrane przez Austina Ariesa najlepsza walką gali ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Urządzenie:  iPhone

Mój głos leci na 4 Way. Panowie pokazali piękno X division i zato im bardzo dziękuje. Szkoda tylko, że nie mieliśmy stypulacji Ultimate X, ale i tak było świetnie.

37184451712723064921.png

Chyba nie można inaczej zagłosować niż na walkę o kontrakt z TNA. Walka cały czas na wysokim poziomie, pokazali co potrafią i wszystko trzymało się kupy. Szybkie i dobrze wykonywane akcje co mnie bardzo cieszyło. Walka się ciągnęła i ciągnęła ale ani przez chwilkę nie naszło mnie na przewinięcie jakiegoś kawałku walki. Podsumowując walka Ultimate X Match uważam za najlepszą walkę gali Destination X.

Rzadko oglądam TNA, lecz to PPV musiałem oblukać ;) Ogólnie jak na TNA to PPV uważam za udane chociaż nadal jest niski poziom niektórych zawodników.. Nie ma innej opcji jak walka o kontrakt. Najlepsza, najfajniejsza, najOK :)

Podobnie jak moim poprzednicy ja również oddaję mój głos na Walkę o kontrakt z TNA.Była to najlepsza walka na tej gali, przez cały czas tej walki ciągle coś się działo w ringu, wszyscy zawodnicy pokazali się z jak najlepszej strony. ;)

lig48.jpg

No tu nie ma wielkiego wyboru, chociaż duzo walk było naprawde dobrych bądź świetnych, zaczynając od ku mojemu zaskoczeniu bardzo dobrego openera (szkoda że z tak kretyńskim zakończeniem -.-), przez TT, #1 contender, x division czy ME ale mimo to bez żadnych wątpliwości głos leci na walke o kontrakt. Panowie wymietli co było zresztą do przewidzenia. Wszyscy pokazali maksimum, akcja za akcją, walka naprawdę świetna. Wynik zaskoczył, Aries był ostatnia osobą którą bym obstawiał ale w sumie obojetnie kto by wygrał byłoby to potężne zasilenie dywizji X.

• Styl:  Jasny

Zdecydowanie 4 Way o kontrakt. Walka świetna. Mnóstwo fajnych akcji oraz wygrana wrestlera z chyba największą dozą charyzmy. Walka była bardzo dynamiczna i działo się dużo. Mam nadzieję, że TNA posłucha chantów publiki: "Sign them all" :)

Walka gali? Oczywiście, że 4 Way Match z udziałem takich panów jak Austin Aries, Jack Evans i reszta. ^^ Nie dość, że przecudna stypulacja, to jeszcze ludzie w niej którzy potrafią stworzyć takie przedstawienie. Naprawdę świetna walka i sądzę, że najlepsza jaka odbyła się na tej gali.

ahfo.png

luba_049.png

Sorry że nie będę oryginalny, ale w tym przypadku nie da się być. Walka gali to oczywiście Four Way Match, niczego jej nie brakowało, trzymała w napięciu do końca, była dynamiczna, zawierała dużo zwrotów akcji, jednym słowem- cudo! Mam nadzieję, że od tej pory X division pójdzie w dobrym kierunku i taki mecz jak ten, jeszcze kiedyś ujrzymy.

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Całe PPV było bardzo dobre, ale jedna walka zostanie zapamiętana na długo: Fatal 4 Way o kontrakt z TNA. W tym pojedynku było wszystko, co definiuje X-Division: szybkie tempo, akcja za akcją, spoty. Każdy z tych czterech dał z siebie wszystko, aby zadowolić kibica. Zwycięzca mnie lekko zaskoczył, bo nie stawiałem na Ariesa (jeśli już to Low Ki albo Evans) jednak przyglądając się tej sprawie dłużej to nawet dobrze się stało, bo Austin ma najwięcej charyzmy z tej czwórki, a w ringu wcale od reszty nie odstaje. Przyłączam się jednak do prośby kibiców w IZ: Sign them all!! This was awesome! Tylko mam jedno pytanie, czy to nie miał być Ulitimate X Match, bo coś tak mi się wydaje?

PS: a oto jak na razie prezentuje się (według mnie) 5 najlepszych PPV Main Streamu w tym roku:

1. Destination X

2. Extreme Rules

3. Over The Limit

4. Lockdown

5. Wrestlemania

DEAD MAN WALKING

Najlepszą walką gali był zdecydowanie 4 Way Match. Prawdziwa dywizja X. Wiele świetnych akcji charakterystycznych dla dywizji X :)

Jak dla mnie najlepszą walką tego PPV to:Rob Van Dam vs Jerry Lynn.Niespodziewałem się po tych dwóch zawodnikach jakiejś wybitnej walki ale gdy oglodałem tą walkę jakoś mi szbko zleciała.Po pierwsze RVD który pokazał swoje najlepsze triki , które nigdy mi się nie znudzą.Jerry Lynn który mnie naprawde zaskoczył tą niesamowitą kątrą po której wykonał leg drop i RVD zaczoł krwawić ten moment był epicki. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...