Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Destination X 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wybieram Austin Ariesa za udział i trzymaniu poziomu w najefektowniejszej walce wieczoru. Mając do dyspozycji Evansa, czy Low Kiego można było się spodziewać, iż nareszcie poczuje się jak u siebie. Oczywiście warte jest odznaczyć, iż dostał kontrakt z TNA i przynajmniej ja mam nadzieję, że na tym jego rola w TNA się nie skończy. Aries bardzo dobrze pasuje do X'ów i mam nadzieję, że przynajmniej ktoś jeszcze ze składu tej walki zawita do tejże dywizji.

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• CezarMVP

1

• Godzila

1

• R_R_S

1

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie ciężka sytuacja mam swoich 3 faworytów takich, jak Shelley, Moore, Low Ki. Jednak stawiam na Low Ki'ego jak dla mnie to On grał pierwsze skrzypce w walce o kontrakt, poza tym był ŚWIETNY! Oglądałem walkę i szczerze liczyłem na jego wygraną bo pokazał kawał świetnej roboty, no i czemu On nie siedzi na SD? :|

Mój głos leci na Austina Aries'a . Wykręcił świetną walkę i zgarnął kontrakt z TNA. Świetnie się go oglądało :)

alexisy.png

Brian Kendrick. Wykręcił świetną walkę i pokonał Abyss'a. Zdobył pas. Ciekawe ile czasu będzie trzymał.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wahałem się między dwoma zawodnikami. Ariesem, a Brian'em. Aries wygrał kontrakt z TNA i pokazał swoje ponad przeciętne umiejętności, a Kendrick pokonał Monstera Abyssa i zgarnął pas. Obydwaj pokazali się z jak najlepszej strony. Po dłuższym zastanowieniu swój głos oddaję na Austina.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

10 dni czyli mam jeszcze szansę. Uważam, że najlepszym wrestlerem na gali TNA Desitination X był Brian Kendrick. Zdobył pas X-Division dzięki czemu Ci najlżejsi zawodnicy mają w końcu szansę walki jak równy z równym. Stał się on jednocześnie bohaterem Dywizji X co było widać po zakończeniu walki, kiedy to zostały wypuszczone konfetti i pojawiła się cała dywizja X by świętować razem z Brian'em.

• 2 tygodnie później...

Podsumowanie:

1.Brian Kendrick & Austin Aries

2.Jack Evans

3.Alex Shelley & Low Ki

Zapraszam również do tematu:

viewtopic.php?f=227&t=19896

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...