Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prosze o CDKEY do endorphin 2.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Myslałem już że powymyslam ciosy w tej symuluwce nie tylko bijatyk lecz innych rzeczy.A tu nici kodu ni ma,i co zrobić jeśli ktos posiada taki program i zna klucz niech napisze.A dla tych którzy będą chcieli sie pobawic w tym programie daje link

http://www.naturalmotion.com/ele.htm

I macie też kilka filmików z YOUTUBE

http://youtube.com/watch?v=CX_SjNEU1tI&mode=related&search=

http://sjl-static16.sjl.youtube.com/vi/GvgB-fS9nYI/2.jpg

Krzysiek619

99717417646387694c5aa7.gif

• 9 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• batista

2

• krzysiek619

1

• Fedor124

1

Top użytkownicy w tym temacie

musisz sie zarejestrować na stronie głównej endorphine i przyślą ci ten kod

Po co odkopujesz ten temat, koleś jest zbanowany i tak mu nie pomożesz.
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• VictorV2
      Show rozpoczęło się z Benjamin’em Rios’em w ringu, przy którym stali jego ochroniarze.   Rios: ECCW…miałem nadzieję  że sytuacja rzeczywiście będzie inna, ale jak zwykle, kolejne miejsce gdzie polityka i faworyzowanie osób które są wygodne na górze. Por qué no me sorprende?   Rios wydawał się rozbawiony   Rios: Oczywiście że jedyna osoba która powinna walczyć o ten pas, ostatnia osoba z Top 4 TFI…i oczywiście że nie było mnie w tej walce. Wygląda na to że wszystko c
    • VictorV2
      Wiedziałem.  Wiedziałem że robienie sobie nadziei że ten Main Event z WM który mógłby być początkiem czegoś fajnego, początkiem "Nowej Ery" (Pun intended, don't sue me, Hunter) okazał się być tym, czym powinienem się spodziewać. Copium Overdose. Ale hej, tym razem mogę winić tylko i wyłącznie siebie za to że miałem nadzieję na coś nowego. W końcu Roman wygrał pas sam, pokazał że jest na szczycie i nie potrzebuje niczyjej pomocy. Pomimo długich przerw, pokazał że jest w stanie wykręcić jeszc
    • Bastian
      Last Woman Standing Match z udziałem Sol i Zarii to jedna z najlepszych walk od WWE w 2026 roku. Na WM42 takich nie uświadczycie. Unsanctioned Match z udziałem Fatu i Drew daleko w tyle. Mam nadzieję, że Sol nic się nie stało, bo ten upadek wyglądał bardzo groźnie. Gdy Ruca runęła na ziemię, w hali rozległa się cisza. Widać, że było groźnie. Zwykle WWE tuż po takich bumpach puszcza je w powtórkach w nieskończoność. Tutaj zero powtórek i zejście z anteny. Ewentualna kontuzja byłaby fatalną wieści
    • Grok
      Kevin Knight wyznał, że w dzieciństwie nie oglądał filmów o superbohaterach ani anime – zamiast tego fascynowały go przesadzone historie z wrestlingu. Knight udzielił wywiadu dla KATU News w Portland, promując dzisiejszy odcinek AEW Dynamite w Veterans Memorial Coliseum. Podczas rozmowy zapytano Knighta, co przyciągnęło go do profesjonalnego wrestlingu. Knight stwierdził: Zapytano też Knighta, czy jakiś konkretny wrestler szczególnie przykuł jego uwagę na początku. Wskazał na Kane’a.
    • Grok
      Tiffany Stratton liczy, że Brock Lesnar wróci na SummerSlam po pozornym pożegnaniu na WrestleMania 42. Stratton wyznała Adrianowi Hernandezowi, że mało brakowało, a rozpłakałaby się, gdy Lesnar zaczął zdejmować buty na WrestleMania 42. Ma nadzieję, że zobaczymy go jeszcze w ostatniej walce na SummerSlam. Lesnar otworzył drugą noc WrestleMania Sunday, walcząc z Oba Femi, który wygrał swój debiut na WrestleManii. Po walce Lesnar usiadł na środku ringu, zdjął rękawice i buty – to klasyczny ge
  • Dodaj nową pozycję...