Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk, Chudy Matt, Niski Rating Raw, Ryder i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: W spoilerze kara na gale TNA Destination X (zawiera spoilery i znajduje się w spoilerze):

-Abyss vs. Brian Kendrick for the X Division Title.

-Christopher Daniels vs. A.J. Styles.

-Samoa Joe vs. Kazarian.

-Rob Van Dam vs. Jerry Lynn.

-Zema Ion vs. Low Ki vs. Austin Aries vs. Jack Evans for a TNA contract.

-Alex Shelley vs. Robbie E vs. Shannon Moore vs. Amazing Red in an Ultimate X match to become No. 1 contender to the X Division Title.

-Douglas Williams has an open challenge.

:arrow: W Universla Studio na Florydzie, 11 września odbędzie się gala TNA PPV No Surrender.

:arrow: Ponoć do władz TNA wreszcie dotarło, że Sangriento to gówno nie pomysł i chcą go usunąć, aby znowu wkroczyć Amazing Red’em do federacji.

matt-hardy.jpg

:arrow: Za pomoca Twitter’a Matt Hardy zawiadomił swoich fanów (zapewne tylko rodzinę) o tym, ze w ostatnich dniach znacznie schudł co wywołane było chorobą, przez co zawodnik spożywał mało jedzenia i pił mało wody. Efekt – około 13 kilo poszło w powietrze, a teraz te diety, diety, a tu choroba i już leci. Można go z Jeffem porównywać chyba :P Będzie nam tu Swanton Bomby robił :P

:arrow: Wczorajszy odcinek Impactu był 300 na stacji Spike TV. Gratulujemy i życzymy … jak kto woli czego :P

:arrow: Rating Raw wyniósł … 2.4! Tak, zdecydowanie dziwny jest rating ponizej 3, ale pocieszenia sa takie, że spowodowane było to zapewne świetem 4 Lipca, a drugie pocieszenie jest takie, że jakby nie było od TNA gorzej nie będzie ;)

cmpunkkk.jpg

:arrow: CM Punk przy ewentualnym odejściu z WWE może nadal używać swojego ring name’u w przyszłej federacji, gdyż taka nazwa była stworzona przez niego.

:arrow: Main eventem następnego Monday Night Raw ma być Street Fight Match pomiędzy CM Punkiem a Johnem Ceną!

:arrow: Ponadto nazwa gali promowana jest jako: „ostatnie pojawienie się CM Punka w Bostonie”

zack-ryder.png

:arrow: Zack Ryder najprawdopodobniej nie będzie rozpoczynał feudu z Otungą i McGillicuttym, tylko … dołączy do nich! Po ewentualnym rozpadzie Nexus na PPV (odejście Punka) Zack mógłby pomagać temu TT.

:arrow: Podobne plany sa co do Masona Ryana. On również miałby nie ruszać w solowa karierę, tylko pomagać jakieś gwieździe WWE. Mówi się najgłośniej o Alberto Del Rio, który na SummerSlam miał rozpocząć feud z Ceną, bądź The Miz’ie!

rpa.gif

:arrow: Podczas touru WWE do RPA dużej liczbie zawodników z bagaży skradzione zostały różne cenne rzeczy.

:arrow: Na Facebooku Paul Bearer oznajmił iż musi jechać do studia WWE w Connecticut, aby zrealizować jakiś wielki tajemniczy SPECJALNY PROJEKT!

:arrow: 30 minut I 51 sekund akcji w ringu mieliśmy podczas ostatniego Raw!

:arrow: na Twitter’ze Randy Orton rozpoczal program, który ma na celu wprowadzenie arna Andersona do WWE HoF. Orton domaga się tego i stąd taki pomysł, poparło go już dużo gwiazd i nie tylko.

Newsy ze szpitala na szybciutko, tylko najważniejsze jakieś pierwsze lepsze. Zapalonne prawe płuco Fana odmeldowuje się na mecz ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Xenon

1

• Anonymus

1

• Ulicznik Xeb

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oo, brawa dla TNA za wczesną reakcję, a ile razy jeszcze Red będzie wznawiany? Schudł 13kg? No to będzie zdążał na eventy! Wątpię aby Punk, jeśli kiedyś odejdzie chciałby być dalej Punk'iem, ale możliwe, możliwe, jednak tak wypromowana nazwa jest dobra dla jego kariery. :) Strit Fajt? Jakby to Bret powiedział: Brutale! Żelkami będą się rzucać! Hmm, ciekawe, ciekawe, może zmieni ringname? WHAT?! Zack z tymi beztalenciami jako ich pomagier? Bo primo powinno być na odwrót, po sekundo nic, a po triecośtam również nic. AdR miałby dwóch pachołów? Kozaczek.

Co do Matta to chyba wszyscy o tym wiedzą. Strasznie schudł bo widziałem jego zdjęcie po chorobie. Co do Punka to nie dziwię się, że jeżeli odejdzie z WWE to będzie miał nadal ten gimmick, ponieważ sam go stworzył więc moim zdanie federacja Vince'a McMahon'a nie powinna mu odbierać uprawnień. :D

Newsów mało ale za to większość ciekawych. Karta na Destination X szykuje się ciekawa, lecz przyznam szczerze, że nie oglądam TNA od dłuższego czasu i za bardzo nie wiem co się tam dzieje. News o Hardy no trochę specyficznie napisany, ale oki. Trochę mi się w to nie chcę wierzyć ze zjechał aż 13 kg. lecz jeżeli to prawda to choroba to żadna nowość w tym przypadku... Ciekawe co się dzieje z RAW, że tak niski rating. Dawno nie widzieliśmy takiego niskiego, a może to przez to że Punk był zawieszony? Nie mam pojęcia... Chciałbym jeszcze przejść na koniec do Zacka Rydera, bo widać że chłopak ma talent do tego biznesu i wkurzę się na WWE jak zwali jego sprawę. Nadaje się on na coś wielkiego i myślę że mógłby jak najbardziej zacząć od pomocy TT, ale po jego występach na YT proponuję rolę FACE. Dzięki za newsy, kuruj się w szpitalu i szybkiego powrotu do zdrowia i domu życzę.

Karta na Destination X jest naprawdę dobra, to PPV może być wielkim hitem! Czy jako Amazing Red, czy jako Sangriento on jest genialny, nieważne w jakim gimmicku, ale ja widzę go jako zwycięzcę niedzielnego Ultimate X Matchu. Mam nadzieję, że w ringu będzie widać efekty redukcji wagi Hardego, 13kg to bardzo dużo i to w tak krótkim czasie. Jubileuszowy odcinek Impactu bardzo, ale to bardzo dobry. Polecam go wszystkim fanom wrestlingu. Rating jak na RAW to rzeczywiście kiepski, ale daj spokój TNA, daj tej federacji jeszcze kilka lat :lol . Dla CM Punka i dla jego potencjalnego pracodawcy to świetna wiadomość, bo jako CM Punk jest znany na całym świecie, co przyniesie także korzyści dla federacji w której będzie pracował, czyli pewni ROH. Co do Street Fightu, to bardzo dobrze, walki ze stypulacją zawszę dają dużo więcej frajdy przy oglądaniu. Chyba nareszcie nadchodzi czas Zacka Rydera, co bardzo mnie cieszy, bo ma wielki potencjał. Mason Ryan u boku Del Rio? Czemu nie! Ale ja bardziej widziałbym go w jakimś feudzie np. z Markiem Henrym. Popieram Randego w sprawie wprowadzenie Andersona do HoF!. Dzięki wielki za newsy...tak trzymaj!

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Karta na TNA Destination - X zapowiada się na bardzo ciekawą. 13 kg, teraz tylko pomaluje se paznokcie i będzie jak Jeff =)) Dobre

posunięcie TNA że Amazing Red wraca do swojej postaci, myślę że to i dla nich i dla niego jest dobre. Rating Raw jest fatalny ale

pewnie to się raz zdarzyło a następne będą wynosić powyżej 3. Fajnie bo wreszcie Zack jest dostrzegany ale nie podoba mi się ten

pomysł wolałbym aby był w solowej karierze. Ciekawi mnie co tym razem WWE wymyśli z Paulem Bearer. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

13 kg w dól sporo teraz to tylko rzeźba :D, na pewno wyjdzie mu to na lepiej jak nabierze czystego mięśnia.

Co do mojego ulubionego CM Punka ;) , ksywka jak ksywka, ma dużą popularność jak by się nie nazywał w każdej federacji znajdzie rzeszę fanów.

Co do Main event mam nadzieje, że w każdym razie Janek zmiażdży Filipa :)

Tur WWE po afryce, jeżeli znaleźli jakieś żarcie np bułki to wykarmią całe plemię.

Sursum Corda - nie trać ducha nawet wtedy kiedy myślisz, że Bóg cie nie słucha.

• Styl:  Jasny

Wreszcie TNA poszło po rozum do głowy i wypierdoliło ten beznadziejny pomysł z Sangriento. Co to wogóle było - k***a Red z mopem na głowie - już lepiej prezentuje się sam mop :) Cóż z tego, ze 13 kilo poszło w powietrze, tyko trzeba jeszcze to utrzymać, a że Matt kocha krokiety to już wszyscy wiemy i znowu zobaczymy "Fatt'a" :) 300 odcinek - dziwiło mnie to, że nei był on wogóle promowany jako jednak spore wydarzenie dla TNA. No rating RAW zassał totalnie - to chyba jeden z najgorszych wyników od wielu lat. Ryder w Nexusach ? Jestem na NIE!! Kuźwa co WWE widzi wogóle w Ryanie?? to kloc jeszcze bardziej beznadziejny niż Batista. Jakby wrócił Dave byłby fajny match między nim a Ryan'em - Double Vision Match :D

To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

a teraz te diety, diety, a tu choroba i już leci. Można go z Jeffem porównywać chyba :P Będzie nam tu Swanton Bomby robił :P
Sangriento to gówno nie pomysł

Taka rada na przyszłość odnośnie tych dwóch, przykładowych cytatów. Ja, kiedy czytam newsy, wolę jednak informacje pisane prostym językiem, ale w miarę profesjonalnym, elokwentnym, jeśli można to tak nazwać. A takie wstawki odnośnie Swantona, czy jakieś 'gówna' moim zdaniem dobrze nie wyglądają. To tak ode mnie, troszkę na marginesie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...