Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa fryzura MVP'ego, Urazy gwiazd, Punk, ADR i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Zaczynamy jak zawsze od urodzin. Dziś swoje 40 urodziny obchodzi były wrestler WWE Jamie Dundee. Najlepszego!

:arrow: W związku z nadchodzącym PPV, na którym odbędzie się walka Ultimate X powyżej znajduję się pierwszy Ultimate X Match, który odbył się w Nashville 2003 roku.

:arrow: Poniżej urywek wywiadu z zapaśnikiem ROH Claudio Castagnoli'm. Pytany on był o możliwości jego przejścia do WWE i o tym czy King of Wrestling przetrwało by w WWE.

Myśli o możliwości jego przejścia do WWE

"I think I would prefer to go as a package with Chris Hero. But I would be comfortable working there on my own. We have a the unique ability to perform in a singles environment and in a tag environment. I think we definitely have very good chemistry and we have greater potential as a team."

Czy King of Wrestling przetrwa w WWE?

"I think we could survive in the right circumstances. We have the tools to flourish in any wrestling company. We both have unique abilities to talk. Both Chris (Hero) and I are both really good singles wrestlers and tag wrestlers so I think we bring a lot to the table there. And the next step is to bring in actual teams (into the WWE) and not just two singles-wrestlers coming together. That's what's missing - actual teams that look alike and seem to have been a team for a long time."

http://www.youtube.com/watch?v=yK-OzkVugJ8

:arrow: A oto filmik, na którym widzimy byłego wrestlera WWE MVP'ego i jego nową fryzurę. W spoilerze daję też najnowsze zdjęcie Montel'a.

cmpw12.jpg

:arrow: Profil CM Punk'a powrócił do rosteru na stronie WWE.com.

1276127212439_f.jpg

:arrow: Gwiazda WWE John Morrison wraz z Meliną byli obecni na piątkowej i sobotniej gali FCW.

:arrow: TNA będzie organizatorem imprezy w Chenango County Fair w Norwich, Nowy Jork 12 sierpnia 2011 roku.

:arrow: A oto kolejny odcinek Wrestling Matters tym razem z Velvet Sky.

:arrow: W spoilerze podaję walki zapowiedziane na dzisiejsze NXT. (Bez wyników)

Yoshi Tatsu vs. Tyson Kidd

-Derrick Bateman and Daniel Bryan vs. Titus O'Neil and Darren Young

:arrow: No to teraz walki zapowiedziane na najbliższe SmackDown. (Bez wyników)

-Ezekiel Jackson and Daniel Bryan vs. Cody Rhodes and Ted DiBiase

-Jinder Mahal vs. Trent Barreta

-AJ vs. Tamina

-Kane vs. Mark Henry

-The Usos vs. Justin Gabriel and Heath Slater

-Sin Cara vs. Tyson Kidd

-Randy Orton vs. Sheamus

:arrow: W spoilerze podaję kilka zdjęć byłej Divy WWE Bobbi Billard dla europejskiego playboya.

bbwd4.jpg

bbwd1.jpg

bbwd3.jpg

bbwd2.jpg

bbwd5.jpg

bbwd6.jpg

:arrow: PWInsider.com donosi, że tacy zawodnicy jak The Great Khali, Kane i Conor O'Brian walczą z lekkimi i dokuczliwymi urazami.

JimRossPicture.jpg

:arrow: Jim Ross zamieścił na swojej stronie internetowej http://www.jrsbarbq.com kilka wpisów dotyczących Bret Harta, Tournee po Australii czy też o Show HBK'ja.

O Tournee po Australii

Speaking of Australia, WWE Raw talents are finishing up a 5 day tour there today. This tour will generate well over $3M in ticket sales revenue notwithstanding what the WWE will garner at their merchandise stands. Two live events had whopping 1.1M gates

O Bret Hart'cie

Happy belated birthday to our good friend and WWE Hall of Famer Bret Hart whose B-Day was yesterday if I'm not mistaken. @BretHart was a pleasure to see when last we were in Stamford together for the HBK/Hitman DVD. Bret looks great and seems to be very happy. He will always be one of my favorite wrestlers and Bret is often overlooked in how much of a positive influence Hitman had on Steve Austin's career in WWE. These two had some amazing bouts including one of my all time favorites at WM13.

O HBK i jego show.

Another emailer took me to task about my opinion on hunting and particularly endorsing Shawn Michaels new adventure/hunting show on the Outdoor Life Network. I assume it's a generational thing as my Dad used to hunt and we processed and ate everything he harvested over the course of the year from Venison Sausage to quail. Dad's hunting helped our struggling family with our grocery bill and provided a source of lean, protein to supplement the beef, pork and chicken we raised on our farm. Another issue is the over population of some species. Either hunters are allowed to harvest these animals in a systematic, controlled manner or a respective state's wildlife department will handle it.

:arrow: W spoilerze podaję plany co do zwycięzcy walki o contendera do pasa WWE na wczorajszym Raw. Nie oglądałeś Raw nie otwieraj!

Jak wiemy Alberto Del Rio pokonał Rey'a i R-Truth'a i stał się #1 Contenderem do pasa WWE. Początkowo Alberto chciał wykorzystać prawo walki o pas na MitB lecz plany są takie, że Del Rio spotka się z Ceną w walce o pas na SummerSlam.

:arrow: Main Event Championship Wrestling ogłosiło, że Jerry Lawler i Scott Steiner pojawią się na ich 9/24 show w Kokomo, Indiana.

Lance2.jpg

:arrow: Total Championship Wrestling z Austin, Texas ogłosiło, że była gwiazda WWE i TNA Lance Hoyt (Vance Archer) podpisał kontrakt i stał się pełnoetatowym członkiem tej federacji.

:arrow: W spoilerze lista wrestlingowych DVD, które zostaną wydane w tym roku.

OUT NOW:

WWE: WrestleMania XXVII (Blu-Ray)

WWE: WrestleMania XXVII (3 DVD Collectors Edition)

WWE: WrestleMania XXVII (2 DVD)

TNA: Against All Odds & Victory Road Twin Pack (DVD)

WWE: Extreme Rules 2011 (DVD)

WWE: Extreme Rules 2011 (Blu-Ray)

WWE: The Very Best of WCW Monday Nitro (DVD)

June:

06/21: WWE: Over the Limit 2011 (DVD)

06/21: WWE: Over the Limit 2011 (Blu-Ray)

06/21: TNA: Lockdown 2011 (DVD)

06/28: WWE: Greatest Steel Cage Matches of All Time (DVD)

July:

07/12: WWE: Rey Mysterio: The Life of a Masked Man (DVD)

07/12: Card Subject to Change documentary (DVD)

07/19: TNA: Immortal Forever? (DVD)

07/19: WWE: Capitol Punishment 2011 (DVD)

07/19: WWE: Capitol Punishment 2011 (Blu-Ray)

07/26: WWE: Greatest Stars of the New Millennium (DVD)

07/26: WWE: Greatest Stars of the New Millennium (Blu-Ray)

August:

08/16: WWE: Money in the Bank 2011 (DVD)

08/16: WWE: Money in the Bank 2011 (Blu-Ray)

08/23: WWE: 50 Most Shocking, Surprising & Amazing Moments in WWE History (DVD)

08/23: WWE: 50 Most Shocking, Surprising & Amazing Moments in WWE History (Blu-Ray)

08/23: TNA: Sacrifice & Slammiversary Twin Pack (DVD)

September:

09/06: WWE: The Randy Orton Experience

09/13: WWE: SummerSlam 2011

09/20: TNA: Destination X 2011 (DVD)

09/27: WWE Studios: Inside Out [Triple H]

October:

10/11: WWE: SmackDown: The Best of 2010/11

10/18: WWE: September PPV TBD

10/25: WWE: Austin/Rock: The Rivalry

November:

11/??: WWE Studios: Blood Brothers [John Cena ]

11/01: WWE: Hell In A Cell 2011

11/22: WWE: Bragging Rights 2011

11/29: WWE: TBD

December:

12/13: WWE: Ted DiBiase - The Million Dollar Man

12/20: WWE: Survivor Series 2011

12/27: WWE: Best PPV Matches of 2011

:arrow: CM Punk przeprosił na swoim Twitterze za swoje zachowanie na jednym z HS w Australii. Oto jego wpis.

What I said is bullshit. I’m embarrassed. I own up to being a total douche in this situation and I offer a sincere apology to anybody I hurt with careless words.”

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ta nowa fryzura MVP mi się nie podoba. Lepszy były te dredy. A co do powrotu profila CM Punka do rosteru na stronie to nadal sądzę, że Straight Edge Savior nie powróci do korzeni tylko zostanie w starym WWE. Mam nadzieje, że Vanca Archera zobaczę kiedyś go w scenie nie zależnej-ROH.

Wszystkiego najlepszego, a z tą fryzurą MVP powiem szczerze, że ta w WWE i afro wyglądało u niego najlepiej, teraz wygląda zwyczajnie i troszkę traci takiej charyzmy. Powrócił? Od tak? Chociaż wczoraj było RAW, a nie wiem co się wydarzyło. Nie występują to się wożą. :D Walki na SD:

Szykuje się ciekawa walka poza tym Trent jest na gali co mnie się podoba, ale szkoda, że walczy z Mahalem bo pewne jest, że jobbnie, a szkoda. Poza tym pierwsza walka TT powinna być znośna (Bryan,Rhodes). Reszta walk to nic specjalnego, szkoda, że nie ma jakiegoś mini ladder match'u czy co. :)

Spoiler z dupą jest świetny... :) Khali ledwo co odpoczywał, a już coś się złego dzieje, poza tym jak Kane ma ograniczony być na MiTB to - Trent. Spoiler RAW:

Wychodzi, że Jan nie ma walki na PPV? :thinking:

Czyli Archer odszedł z WWE? Fajnie robią... Punk nie przepraszaj bo fanów tracisz. :P

Najlepszego dla Dundee. Fryzura MVP nie jest za fajna, o wiele lepszą miał jak był w WWE. No nie wiedziałem że Archer odszedł z WWE

jak widać dużo się tam teraz dzieje. Cóż fajnie by było oglądać King of Wrestling w WWE ciekawe z kim by mieli feud ? Dzięki za newsy.

No to Cena nie ma walki na MitB i do tego pewnie Del Rio nie wygra walizki bo ma walkę na SS 2011 :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Na sam początek to Jamie Dundee Najlepszego! No MVP zaszalał ze swoją fryzurką i nawet trzeba powiedzieć że mu pasuje. Co do profilu CM Punka, ale dobrze że jego profil przywrócono do rosteru WWE - będzie ciekawiej. Jak ja się cieszę! W końcu Vance Archer ma szansę na coś wiecej niż na walki na Superstrars, choć powiedzmy sobie szczerze... TNA to TNA... Na sam koniec chciałbym wspomnieć o ostatnim Raw, dam to jeszcze w spoiler żeby nie było pretensji:

Alberto będzie miał swoją walkę, ale na SS i według mnie to super wiadomość. Zobaczymy Punka na MitB i miejmy nadzieję że zdarzy się coś bardzo ciekawego - ale co? Zobaczymy.

Dzięki za newsy i czekam na dzisiejsze :D

Najlepszego dla wczorajszego solenizanta. Wywiad z Claudio nic nowego chyba nie wniósł, nadal jestem zdania że nie przejdzie do WWE. Fryzurka MVP niczego sobie. Profil Punka wrócił na strone WWE.com co oczywiście było do przewidzenia, co tu dużo mówić story genialne i czekamy na MiTB. Punk przeprosił? A to mnie zaskoczyło szczerze powiedziawszy. Ale powiedział co myślał. Przepraszam za bardzo krótki komentarz, obiecuję że w kolejnych newsach się poprawie :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

No tak, mówi się o ewentualnym przejściu Castagnoliego oraz Hero do WWE. Ja nie jestem jakoś przekonany co do tego pomysłu, ale obydwaj zawodnicy zrobią jak uważają. W tym momencie mi się to nie podoba. Profil Punka wrócił na oficjalną stronę WWE no i czemu tu się dziwić? Dobre story pomiędzy Punkiem - McMahonem - Ceną. Ciekaw jestem dalszego ciągu, a w szczególności oczekuję na galę Money In The Bank, na której na pewno będzie gorąco. Dobrze wiemy co działo się na Raw i te wydarzenia są skutkiem moich przeczuwań co do zwycięzcy Raw MITB Ladder Matchu. Na chwilę obecną według mnie pewniakiem jest Alberto Del Rio i nie ukrywam, iż cieszyłbym się gdyby ten właśnie pan wygrał owe starcie.

Dzięki za newsy :).

• Styl:  Jasny

Dundee - nie znam gościa, ale sto lat :) Pietwszy UX Match był świetny, ale wg mnie nie mbyło potrzeby go dawać, gdyż nic nowego nie wnosi do tematu. Claudio i Chris - co raz głośniej o tej dwójce i ich ewentualnym przejściu do WWE. Ogólnie nie wiem co o tym myśleć. Technicy jak ci dwaj przydaliby sie w WWE, ale jak sobie przypominam co WWE zrobiło z Low Kim czy Blackiem - to już są pewne wątpliwości. Na scenei niezależnej są wielkimi gwiazdami, a co by ich spotkało w WWE ?? Można tylko gdybać. Ten fryz MVPego to żadna rewelacja - normalnie ścięte włosy. Po ostatnim RAW jest mega zajebiście ciekawie - a to zostało ogłoszone, gwarantuje mega emocje na PPV. Zdjęcia Bobbi (jej również nie znam) niezłe, ale uważam, że są to te "grzeczne" zdjęcia :) Do listy tych zawodników którzy mają urazy powinieneś dopisać jeszcze Cene, który rónież zmaga się z urazami szyi, biodra i pleców. Punk nie przepraszaj :)

THX

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Spóźnionego wszystkiego najlepszego dla solenizanta.Ten pierwszy Ultimate X match był świetny nawet krew się pojawiła. Dużo mówi się o dołączeniu do WWE KoW,mi się to podoba,bo mogą podnieść poziom dywizji tag,a oni wykręcają dobre pojedynki,ale muszą mieć też dobrych rywali,a w WWE to tylko Uso jako team.Mam nadzieję,że WWE pozwoliło by im na wykorzystanie całego swojego potencjału,a nie 'odjęliby' im trochę ruchów(era PG).Ta fryzura MVP jakoś mi się nie podoba.Stracił swój dany 'imicz'(nie wiem jak się to piszę).Najlepiej było mu z dredami.Cieszę się,że Punk powrócił do rosteru jak i do samej walki o pas.Między nim,a Johnem jest chemia w ringu i mogą stworzyć dobrą walkę na pożegnanie Punka z WWE.Tylko szkoda,że pasa nie zdobędzie bo Cena w razie porażki zostaje zwolniony.Szkoda mi Morrisona,bo jego przerwa potrwa i ominie go walka MITB na,której mógłby prawdopodobnie się znaleźć i byłby kandydatem do wygrania.Ale mam nadzieję,że na SS już powróci i pokona 'prawdę'(z którym miał walczyć na tej gali).

Tradycyjnie dzięki za newsy :!:

deathnotep.png

angle_02.gif

Najlepszego Jamie Dundee - kimkolwiek jest bo szczerze mowiac nigdy go w ringu nie widzialem, albo przynajmniej sobie nie przypominam. Pierwszego Ultimate X MAtchu szczerze mowiąc nigdy nie oglądałem więc dzięki że go wstawiłeś :) Nowy wygląd MVP - może być, na pewno nie podobało mi się to jego afro. Frzjer teraz będzie miałpo takiej reklamie niezły ruch. Ciekaw jestem maksymalnie tej sytuacji z Punkiem. Zapowiedział na twitterze że na MitB zdarzy sie coś niespodziewanego i już się nei mogę doczekać. Na pewno będę to oglądał LIVE! Może Punk wygra pas WWE i od razu ktoś zrealizuje kontrakt? Nie wnikam w to i pozostawię ten temat do oficjalnej dyskusji. Wrestling MAtters z Velvet Sky - całkiem spoko. Wyniki NXT mnei nieobchodzą bo nie oglądam, SD! nie chcę sobie spoilerować, a panie Billard oceniam powiedzmy 3+/6.

Ciekaw jaki urazy może mieć Khali skoro on tylko stoi w tym ringu i rusza się jak osioł, przynajmniej moim zdaniem nie obrażając jego fanów. Chętnie obejrzałbym ten program Michaelsa, znajde moze jutro czas. Szkoda zę Archer nie będzie występował w żadnej z większych federacji, bo bardzo go lubiłem, moze nie miał super osobowości ale mimo to fajnie się go ogladalo, jeszcze za czasów ECW. Ode mnie to tyl, i tak sie przemoglem zeby w koncu newsy skomentować co mi się ostatnio często nie zdarza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...