Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#20 Audycja BGZ Wrestling - Turek i Droops + Goście

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

#20 Audycja BGZ Wrestling - Turek i Droops + Goście

'Triplemania & Wrestlezin!'

No i ruszamy z kolejną już audycja - tak, tak jest to audycja pod numerem 20, a jak wiecie, że takie sumy liczb to dla audycji BGZ nie przechodzą obojętnie. Trzeba utrzymać tradycję i my z Droopsem się o to postaraliśmy... O co chodzi? Dowiecie się w pewnym momencie słuchania audycji. Dzisiaj porozmawiamy sobie o największej gali AAA, czyli o Triplemanii (Postaraliśmy się w pigułce opowiedzieć o tym wydarzeniu i głównym celem było zachęcenia was do zobaczenia tej gali bo na prawdę warto. W drugiej części postaraliśmy się aby porozmawiać o nowym magazynie wrestlingowym "od fanów dla fanów" - czyli Wrestlezin. Pablo zdradził nam parę rzeczy, czego możemy się spodziewać, ale po wysłuchania audycji będziecie jeszcze z większym oczekiwaniem czekać na pierwszy numer Wrestlezin. W między czasie została przedstawiona nasza niespodzianka z okazji 20 audycji, więc mogę was teraz tylko zaprosić do wysłuchania i poprosić o komentarz. Zapraszamy!

PRZY MIKROFONACH PROWADZĄCY: TUREK & DROOPS

ORAZ GOŚCIE - PERI & PABLO MODJO

DOWNLOAD:

HOTFILE

http://hotfile.com/dl/123171149/eaf05a2 ... ablo_Modjo)_Triplemania__Wrestlezin.mp3.html

MEGAUPLOAD

http://www.megaupload.com/?d=QNYT4EX6

MEDIAFIRE

http://www.mediafire.com/?fup75m8sawxegl3

X7

http://x7.to/ms35e2

DO WYSŁUCHANIA:

http://turek268.wrzuta.pl/audio/6cituIf ... wrestlezin

DOWNLOAD:
HOTFILE
http://hotfile.com/dl/123171149/eaf05a2/20_Audycja_BGZ_Wrestling_-_Turek_i_Droops__Gocie_(Peri__Pablo_Modjo)_Triplemania__Wrestlezin.mp3.html

MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=QNYT4EX6

MEDIAFIRE
http://www.mediafire.com/?fup75m8sawxegl3

X7
http://x7.to/ms35e2

DO WYSŁUCHANIA:
http://turek268.wrzuta.pl/audio/6cituIfXNb2/20_audycja_bgz_wrestling_-_turek_i_droops_goscie_peri_pablo_modjo_triplemania_wrestlezin

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

OCENIANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 15 Lipca)
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

2

• patryniu

1

• fanfanfan

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

O TripleManii nie wysłuchałem wszystkiego, bo mnie to zwyczajnie nie interesuje (chodź może kiedyś jeszcze odsłucham tego wydania, kiedy będę chciał przekonać siędo Lucha), ale fragment o WrestleZinie jak najbardziej. Co mnie denerwowało, to "The End" (?) w tle. Zajebista piosenka, tylko problem w tym, że w niektórych momentach słabo słyszałem przez nią Pablo - zbyt głośne to było chłopaki. Poza tym to nie mam się do czego przyczepić, miała być reklama i była. 5/6...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No to, tak bardzo mnie się podobało jak pablo to opowiadał, wszystko trzymało się kupy taka audycja, jak najbardziej na plus. Poza tym bardzo mnie cieszy, że zostało poruszony ten wrestlezin bo to był bardzo ciekawy temat na audycję, ale troszkę więcej czasu można było mu poświęcić jednak i tak jest OK!Części o triplemanii nie słuchałem, bo mnie to kompletnie nie interesuje. :) A za część z pablo dam: 5/6. :) Sebu, a ja wszystko dobrze słyszałem. :P

• Styl:  Jasny

No audycja nawet udana wszystko trzymało się w miarę kupy, Peri dał rade no i nie wiem czy po tej audycji nie obejrzę sobie tej TripleMani czy jak to się tam pisze :P Lepsze były dissy niż reklama, ale tu wam też to nieźle wyszło no i w końcu coś się dzieje w tych audycjach, a nie jak zwykle Turek piepszy głupoty, a Drops ma ciche dni :P tym razem było inaczej więc daje zasłużone 5\6 ;)

Na wstępie dzięki za #20 audycje BGZ. Wszystko fajnie, ale ja bym coś zmienił. Peri po prostu chciał już opuścić audycję, czy to taka wasza fanaberia :8 . Nie róbcie takiego gówna, bo to tego nie fajnie się słucha. Jak by Peri najpierw był sam, a później dopowiadał i słuchaj wypowiedzi Pablo, to wszystko fajnie by się zgrało i na koniec by coś oboje gości coś powiedziało. Tak na pożegnanie. Wiecie, tak jak u Wojewódzkiego :) Kolejny minus to to, że nie było kolejny raz Quizu! Tak jak wam Xeb powtarzał, tak będę to robił i ja! Brak Quizu to minus w ocenie. Na zakończenie. Peri i Pablo spisali się znakomicie :) Dzięki jeszcze raz za audycję :) 4---/6

1.jpg

Iluzja.....

Audycja jak na jubileuszową to bardzo dobrze wypadła. Część o Triplemanii krótka i takiej się spodziewałem. Jak widzimy nic więcej nie trzeba było żeby zachęcić ludzi do obejrzenia tej gali. Druga część co do magazynu to pablo zachęcił mnie jeszcze bardziej do oczekiwania na Wrestlezin. Za dwa dni dowiemy się wszystkiego. Współpraca między Audycjami a magazynem moim zdaniem powinna zostać zawiązana bo wyszło by to na dobre. Wasz singiel skomentuję w oddzielnym temacie :D Ogół audycji oceniam na 5! Dobry czas, bez nudów. Czekamy na #21 :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Po pierwsze gratuluję już dwudziestego odcinka.Audycja fajna. O Triplemanii słuchałem tylko pięć minut bo mnie nie interesowało. Ale już o miesięczniku słuchałem. I bardzo mi się podobało jak Pablo opowiadał. Tylko w pewnym momencie słabo go było słuchać i przez to ocenka minimalnie w dół. 5-/6. Nie mogę się doczekać następnej audycji ;). Czekam na Wrestlezin!

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Dobra, pierwsza częśc trochę przynudzała, ogólnie to mówiliście, że od WM wypadła lepiej, a walki krytykowaliście, pochwaliliście z 2 no to w sumie tak troche dziwnie. Sama gala z waszych opisów wyszła słabo, brakowało mi tu do dyskusji Yao który zawsze wnosił coś od siebie a tak Peri opowiadał, Droops i Turek potakiwali i w sumie dowiadywaliśmy się paru rzeczy tylko. Gala 3 minuty ... 3h 51min jak dla mnie za długa, a tych 3 dobrych walk nie warto tyle czasu tracic :P Jak dla mnie to to co mówiliscie ze TNA wiecej zyskuje na współpracy? Jak dla mnie ludzie ciagneli na te gale, ogladali ją w telewizji bo byli też ludzi z TNA, a AAA dla TNA robi mało i tu bym się sprzeczał w tej kwestii. Potem o WrestleZin bardzo dobra częsc i tylko za nia daje audycji 4+/6. A no i pioseneczka świetna, musze pobrac i ustawic na budzik w telefonie :D

Nie chcem sobie nabijać posta więc napiszę to tutaj. Na WM'ce też nie było więcej niż 2/3 dobre walki więc moim zdaniem 3mka wypadła o wiele lepiej :)//Yao

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Świetna audycja, dobry temat :D W końcu lucha. Szkoda, że Yao nie dał rady być na audycji gdyż mógł wnieść coś więcej. Ale to nie znaczy, że Peri sobie nie radził. Przeciwnie dobrze wypadł starał się jak najlepiej przedstawić TripleManie i git. Prowadzący też coś tam dorzucili od siebie no i dzięki temu ten temat się trochę przeciągnął.

Druga cześć audycji też mi się podobała. Pablo pozytywnie zaskoczył no i omówił WZ. Dość dobra audycja jak na okrągłą 20. i Ogólnie oby tak dalej i aby audycje dobiły 30 :)

Ocena: -5 gdyż brak na niej Yao i troszeczkę krótko o TM. Ale cały czas zaje :censored: !!!

alexisy.png

Nie kliknę "lubię to" bo nie pamiętam danych do konta :D No cóż mogę powiedzieć, piosenka zajebista. Faktycznie końcówka mogłaby być lepsza, ale i tak wielki + za to, że mieliście odwagę zaśpiewać (nie mówię, że było ładnie :D). Goście idealnie dopasowani do tematu audycji i daję 5/6. :t_up:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Fajnie że audycja o lucha ale jakoś mnie nie porwała. Brakowało mi w tym wszystkim dyskusji a było o czym dyskutować gdyż na 3mce pojawiło się wiele kontrowersyjnych wydarzeń. Szkoda że nie miałem wtedy neta bo pewnie by wystąpił i poruszyli byśmy jakoś dyskusje. Jednak Peri całkiem nieźle sobie poradził i jego występ zdecydowanie na plus. Mogliście jeszcze spróbować Hayabuse namówić i może jakaś dyskusja by była. Druga cześć audycji również fajna, wszystkie główne info o Wrestlezinie powiedziane, ogólnie podobało mi się. Moja ocena to taka mocna czwórka ;)

#SmartFanZone

OCENIANIE ZAKOŃCZONE

ŚREDNIA OCEN AUDYCJI:

5,19

Dziękujemy :)