Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ryze nie żyję! Faceturn Gabriel'a? Jim Ross, Kofi i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

IMG_00531.jpg

:arrow: Justin Honeycutt (bardziej znany jako Ryze) zmarł w sobotę w dziwnym wypadku na Magical Park Thrill Midway w Orlando na Florydzie w wieku 30 lat. W imieniu nas wszystkich, nasze kondolencje dla rodziny, przyjaciół i fanów pana Honeycutt'a.

:arrow: Dzisiaj swoje urodziny obchodzą: Były NWA Champion Barry Windham(51),były WWE i WCW Champion Sid Eudy (51). Najlepszego!

:arrow: Poniżej w spoilerze podaję 5 walk zapowiedzianych na TNA PPV Destnation X.

-Abyss vs. Brian Kendrick o pas X Division.

-Christopher Daniels vs. A.J. Styles.

-Samoa Joe vs. Kazarian.

-Rob Van Dam vs. Jerry Lynn.

-Ultimate X Match

-Zema Ion vs. Low Ki vs. Austin Aries vs. ?? o kontrakt TNA.

:arrow: W spoilerze walki, które odbędą się na dzisiejszym Raw.( Bez wyników)

-Eve i Kelly Kelly vs. The Bella Twins.

-David Otunga i Michael McGillicutty vs. Santino Marella i Vladimir Kozlov.

-Sgt. Slaughter vs. Jack Swagger.

-Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio vs. R-Truth in a No. 1 contenders match.

-The Miz vs. Alex Riley.

:arrow: A oto najnowszy Preview Thursday's IMPACT WRESTLING on SpikeTV

:arrow: Wrestling Observer donosi, że John Morrison nie powróci wcześniej niż w okolicach Września/Października. .

:arrow: A oto filmik, na którym "The Angry Grandpa" mówi o Impact Wrestling.

3w2oH6rVV56

:arrow: The Sydney Morning Herald ma artykuł, w którym Kofi Kingston przypomina, że w dzieciństwie w szkole był ofiarą zastraszania i znęcania. Poniżej urywek artykułu.

"When I went to school I was definitely bullied," Kingston told the children who are part of Underdogs, a Sydney, Australia based anti-bullying support group. "I wasn't the biggest guy, I grew up in a town [in America] that was affluent – a lot of people had a lot – and while my family wasn't what you'd call not well off, we didn't have what others had. So, it was tough. For me, growing up was just a matter of dealing with it. You'd try to fight it but there were some days I didn't want to go to school and come across certain people because I didn't want the conflict."

:arrow: Poniżej wpisy Chris'a Jericho i William'a Regal'a na temat tego, aby Arn Anderson wstąpił do HOF.

Chris Jericho

YES! Arn should be in the HoF for his personality alone! Funniest dude in wrestling- "look at this swingin dick"

William Regal

By the way,I agree with @RandyOrton about AA.Another mentor of mine since I came to America.

I don't think that anyone from our generation hasn't learned or laughed with AA.

AA to Mideon "you don't just have the worst body in this business but in any business including marshmallow taster".

:arrow: A oto krótki filmik z CM Punkiem w roli głównej na jednym z HS WWE w Australii.

justin-gabriel-3.jpg

:arrow: Justin Gabriel jest reklamowany na HS w RPA w teamie z Orton'em i Show'em. Czyżby faceturn?

:arrow: Australijski zapaśnik Josh Taylor był próbowany przez WWE na piątkowym HS w Australii. Taylor jest największym wrestlerem z Australii. A oto co powiedział o nim Andrew Venables.

"He is the heart and soul of wrestling in Australia. If he shows them half the dedication as he has locally then he will make it."

4541886301.jpg

:arrow: W sobotę, 16 lipca WWE Hall of Fame "Hacksaw" Jim Duggan pojawi się na Garden State Plaza Mall w Paramus w stanie New Jersey.

:arrow: Na swoim Twitterze, Val Venis twierdził, że był "blackballed" z WWE. Jest to prawdopodobnie wynikiem jego opinii na różne tematy, które publikował na swoim Twitterze.

JimRossPicture.jpg

:arrow: Jim Ross napisał na swojej stronie notkę odnośnie DVD o Million Dollar Man'ie Ted DiBiase'im. Wydanie DVD planowane jest na 13 grudnia. Poniżej notka.

"Last I heard one was being either considered or edited. Not sure where it is in the process. Assume one will get done in time. I was interviewed for it several months ago."

Dzisiaj newsy pisane za Tupka. Przepraszam, że tak mało ale więcej nie znalazłem. Sorry.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• advance

1

• Droopi

1

• Illusion

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Faceturn Gabriela nie wiem na co? Po co? Czy to jest potrzebne? I ma coś zmienić? Bywa, ale teraz wątpię żeby Go tak gnębili. Wszystko naj dla gwiazd. Punk widać, że buntuje się, heh, ale tego wąsa ma dziwnego chłopak. Wracając do Gabriela myślę, że jego FT doda tylko 2x więcej 450 splash'y, a fani go za to polubią i tyle, poskacze itp, więc to nic mu więcej nie daje, a może miejsce na galach? Nie wiem. :) Dzięki za niusy.

Przede wszystkim R.I.P dla Ryze. Oczywiscie nie znalem go, ale szkoda, że kolejna osoba związana jeszcze trwale z wrestlingiem odchodzi od nas. Gabriel na pewno nie przejdzie face turnu, moze taki tweener, ale w swoim kraju bedzie jako Face, aby powygrywac wszystkie walki w ME i aby publicznosć była happy. No ta wymiana zdań Punka naprawdę świetna. Widac, że on potrafi nagadać czlowiekowi. Szkoda, że ta przemowa itp. to tylko Story, bo tak by go nie wysyłali na HS. Moze za to story na pozegnanie? :P Karta na Destination X zapowiada sie ciekawie, ale nie bede komentowal bo robie to w OD. Dzieki za newsy i sorki za tak krótki komentarz.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Teraz WWe niestety trzyma tylko CM Punk rendy i Riley. Jeśli ich zabraknie w WWE nie ma WWE. Większość zawodników, albo nie ma talentu albo ich talent jest marnowany przez federację Vince'a. Niestety ale TNA bardzo przegania moim zdaniem WWE pod względem szacunku dla każdego wrestlera oraz walk. WWE stawia zazwyczaj tylko na storyline. Niestety jeśli chodzi o storyline to ostatnio właśnie CM Punk wywarł wrażenie swoim promo. Randy jak zwykle trzyma poziom, oraz Riley, który powinien uciekać z WWE jak najszybciej ponieważ zostanie po nim tyle co po Drew. Czyli superstars i house show'y. Zaprzeczcie mi i powiedzcie że tak nie jest. TNA szanuje każdego zawodnika prawie a WWE trzyma w większości paru main eventerów a reszta nie ma nic do gadania. Gabriel może przejść faceturn, może coś się zmieni. Jako heel jest cienki, a umiejętności ma naprawdę ogromne. Tyle na ten temat niestety WWE jest dla mnie prawie martwe

Ryze... muszę się przyznać, że nie znałem tego człowieka, nie mniej jednak przykro, że tak młody człowiek opuścił ten świat. Powrót Morrisona w tak późnym terminie nie jest dobrą informacją. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. Ojej, Kofi opowiada swoją historię... Turek do dnia dzisiejszego jest bity i zastraszany, a jakoś nie narzeka. Już dawno temu mówiło się o tym, że Gabriel wystąpi na gali w RPA w teamie z face'ami. Nie musi to koniecznie oznaczać jego faceturnu. Jest u siebie, więc tak czy inaczej, zostałby zapewne ciepło przyjęty przez publikę. W każdym razie gdyby miał stać się "tym dobrym" to cieszyłbym się z tego ruchu ponieważ jako heel, Justin jest beznadziejny.

Dzięki za newsy :).

Większość zawodników, albo nie ma talentu albo ich talent jest marnowany przez federację Vince'a.

Stukupuku...

Niestety ale TNA bardzo przegania moim zdaniem WWE pod względem szacunku dla każdego wrestlera oraz walk.
Zaprzeczcie mi i powiedzcie że tak nie jest. TNA szanuje każdego zawodnika prawie a WWE trzyma w większości paru main eventerów a reszta nie ma nic do gadania.

Zaprzeczam i mówię że tak nie jest. Oczywiście, Vince jest zły i szmaci każdego, a Dixie jest święta i każdemu rozdaje po równo. Człowieku, przejrzyj na oczy. Możesz lubić bardziej TNA, rozumiem to oraz szanuję, ale proszę nie opowiadaj niestworzonych rzeczy. Wymienić ci zawodników zeszmaconych lub mało wykorzystywanych w TNA? Proszę bardzo: Shark Boy (już zwolniony), Suicide (nie wiem już nawet co się z nim dzieje), Amazing Red, Robbie E, Orlando Jordan, Okada, Murphy (żeby było jasne, nie chciałbym dla tych wszystkich zawodników pushu. Wymieniłem ich tylko w celu pokazania kto jest szmacony lub wykorzystywany w niewłaściwy sposób). Zapewne mógłbym tu jeszcze kogoś wymienić, ale ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na coś takiego jak TNA i patrzę tylko na same wyniki.

No to kolejne newsy w wykonani Blazi'ego.

Justin Gabriel był by fajny w roli face'a. Młody facet, młody. Szkoda, coraz więcej młodych ludzi ginie w wypadkach. =)) Turek, czy czegoś nie wiemy? Cena mówi że też był bity i zastraszany w szkole. Dużo wrestlerów miało taki przykry los. I Droops racja, Vice jest zły :D Dzięki za newsy! Może i mało ale dużo roboty masz codziennie :D

1.jpg

Iluzja.....

No wielka szkoda że następny wrestler opuścił nasz świat. Face Turn dla Gabriela ? No ja za tym za bardzo nie jestem ale jeżeli dla niego

to wyjdzie na plus to jestem za, może nawet fajny feud z Heathem. Znowu powrót Johna się przeciągnie, aż tyle miesięcy no szkoda że

tyle czasu będzie leczył kontuzje. Widać że Kofi miał ciężkie życie jak był mały ale nie on jeden. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Szkoda że ktoś znowu odchodzi. Świat wrestlingu się kurczy. Być może była to jakaś gwiazda swojej federacji więc tym bardziej. Współczucie dla rodziny. Spóźnionego najlepszego dla solenizantów.John wróci jeszcze później więc tym bardziej wielka szkoda. Angry Grandpa jest genialny :D Słuchałem go i śmiałem się. Mimo wieku fajnie najeżdża na Impact Wrestling. Co do Punka co to tu dużo mówić. Jest świetny. Nawet w wymianie zdań z fanem jakimś. Faceturn Gabriela jest na TAK. Duże, ogromne tak. Moim zdaniem jako Face byłby o wiele lepszy. Jako heel jest no co tu dużo mówić, beznadziejny. Dzięki za newsy :applause:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Ryze - nie mam najmniejszego kim był ten zawodnik i gdzie on walczył, jednak szkoda chłopa. Kolejna śmierć w świecie wrestlingowym. 30 lat - matko i córko :t_down: Najlepszego dla solenizantów. Destination X zapowiada się póki co mega zajebiście,a i lista walk również jest bardzo dobra, chociaż jedyną negatywną walką jest walka Abyss'a z Kendrickiem. Ale ogólem nei mogę sie doczekać tej gali, tak samo jak i MITB PPV. Oj będzie co porównywać, gdy gale sie już odbędą. Biedny Kofi :) Miejsce dla AA nalezy się i to bardzo - Four Horsemen - jak można zapomnieć taką grupę. No Punk nadal w formie - no trzeba przyznać, że dogadał nieco temu gościowi. A ten wąs to troszki mu nie pasuje. Ten dziadek to rozpierdolił system :D pojechał po TNA jak z furą gnoju :) Faceturn Gabriel'a ?? może, ale na pewno nie teraz i jest chyba tylko dlatego, żeby walczył z dobrymi na swoim terenie. W sumie jako face sprawdził by się - w NXT dobrze mu to wychodziło, bo jako heel - no cóż poprostu ssie. Reszta nie za ciekawa :)

Dzieki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...