Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupszy Finisher Wszechczasow :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Peoples Elbow jest electryfing .. mozna mu wybaczyc ;P

Sixter - na leb upadles ? Kazdy finisher jest nieskuteczny.. teoretycznie to chuja boli, kazdy , z wyjatkiem paru.. i jednym z nich jest wlasnie Figure 4 ! Wiesz jak to kurwa boli ? To jest jeden z finisher'ow , wogole ciosow nie-markownanych ! Ehh.. poprostu mnie rozpierdalasz czasem swoimi textami.

I kurwa skoro markujesz Bradshaw'owi, jestes jego fanem i popierasz jego push, to moglbys przynajmniej poprawnie pisac nazwe jego finishera (ktory tak uwielbiasz, a ktorego efektownosc jesli wogole istnieje, nie jest zasluga Bradshaw'a) - Clothesline From Hell - bez THE !

4302049614329261d90190.jpg

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

10

• kWik

8

• fr3d

7

• Tommy

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Superkick mało efektowny?! O kurwa... jak dla mnie (może tylko dla mnie) to jedna z efektowniejszych akcji, zwlaszcza wykonana po jakimś reversalu (przykład - Armageddon 03 walka Michaelsa z Batistą). A co do Leg Dropa... no cóż, wybaczcie Hoganowi, ale wtedy były takie czasy, że finishery byly takie, a nie inne - Sleeper (Piper), Elbow Drop Of The Top Rope (Macho Man), Big Splash (Ultimate Warrior) itp. ;). A co do Figure 4 to przyznaje racje Rabolowi... przy tej akcji nie da się nawet markować, bo samo to założenie jest bolesne... wiem, bo jako mark to zakładalem :P.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Efektowne finishery: Sharpshooter, Figure Four, Spear(ale wykonany przez Billa lub przez Rhyno), Red star press, Tombstone, Chokeslam, Stunner, Steiner Recliner, frog splash, Ankle Lock, Diamond Cutter, F-5

Najgorsze:Leg Drop, The Stroke,Clothesline From Hell, Fu,Pediggre

drvampire - napisałem o tym wyżej :P Dla mnie sama akcja jest ok, tylko to "oczekiwanie w pochyleniu" ;) dobija

a fakt, nie zauważyłem, więc mamy to samo zdanie :D

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

• Urządzenie:  Windows

Stroke fajny jest :)

a najgorszy... worm to ssie i nie moge tego ogladac. poza tym superkick tez ssie :]

z tych fajniejszych haas of pain (tak to sie nazywalo? :P),

14412508044c725aa0e19e.gif

Ejjj...Stroke jest wyjebany...szczególnie wykonany z middle rope:) A do najbardziej efektownych finisherów zaliczyć można Shooting Star Press i Jason Cross Tope rope Leg-drop...woooooooow...to jest fajne. Z Submissionerów wykonywałem i doświadczyłem ich prawie wszystkie...Steiner Recliner (Camel Clutch) ssie pałe... inne są nawet nawet... (BTW: Texas Cloverleaf połączony z Crippler Cross-face'm wymiata...tylko, że potrzebna jest druga osoba:P)

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Efektowne finishery: Sharpshooter, Figure Four, Spear(ale wykonany przez Billa lub przez Rhyno), Red star press, Tombstone, Chokeslam, Stunner, Steiner Recliner, frog splash, Ankle Lock, Diamond Cutter, F-5

Najgorsze:Leg Drop, The Stroke,Clothesline From Hell, Fu,Pediggre

Stroke jest fajny..

Pedigree tez pod warunkiem ze HHH nie wypuszcza przeciwnika w polowie wykonywania.. (od jakiegos czasu tak robi).

FU ... taaa.. nie jest za gorsz efektowny.. zwlaszcza na Big Szole .. ehhh

Uwielbiam finisher Hogana - ilekroc widze zbiera mi sie na zygi. Podobne reakcje moj organim ma jak widze worm czy People elbow...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Leg Drop,Big Splash i ten od Ricka Steinera - wole sie obrócić i nie patrzeć jak Hogan wykonuje Leg Dropa, Warrior SPlasha a Steiner skacze ze słupka bo tak jak w przypadku Hartfana robi mi sie słabo.

Co do najefektowniejszych finisherów to jednym z moich ulubionych jest kończący od Nicka Mondo tylko że zapomniałem jak sie to zwie :roll: .

irish whip o liny bigfoot... a potem legdrop uwielbiam ta akcje.Napisalem ze superkick jest malo efektowny bo raczej zalicza sie do grupy tych chwytow ktore naleza do podstawowego asortymentu ciosow, natomiast w wykonaniu HBK'a odbieram superkick bardzo pozytywnie.

A figure for moze rzeczywscie boli nigdy nie probowalem,chyba ze na odkurzaczu, ale mi nie powiedzial czy bolalo :D

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Sixter masz brata lub siostrę? to spróbuj...powinni Ci zdać krótką relację:)

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Nienie, to nie tak. Najpierw jest Hulk-Up, tzn Hulk dostaje baty, az tu nagle.. dostaje powera.. wstaje.. pokazuje palcem w przeciwnika i razem z publicznoscia mowi.. YOU !!

Potem przeciwnik proboje atakowac, jednak Hulk blokuje Right Hand'a i sam uderza ! I tak robi 3 razy, potem dopiero Irish Whip, Big Boot, troche tauntowania z przykladaniem dloni do ucha, klaszcze w dlonie na znak leg dropa, no i wreszcie Immortal Leg Drop ! 1...2...3 !!

THE WINNER AND STILL THE WORST WRESTLER IN THE HISTORY OF PROFESSIONAL WRESTLING.. HOLLYWOOD, HUUUUULK, HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Fakt Fr3d The People's Elbow to nie jest to jakis mocny finisher,ale uwielbiam go i tak!!Może dlatego,że markuje Rockowi a moze dlatego ze to po prostu wyjebiście wygląda :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Android

wedlug mnie people's elbow nie wyglada tak zajebiscie, a jak jush mowa o najfajniejszych to od razu na mysl przychodzi mnie "5 star frog splash"

powaznie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja jak zawsze na żywo bo już kwestia przyzwyczajenia że każde PLE (poza SNME przez reklamy) na żywo choć karta zupełnie nie zachęca. - Lyra vs Becky : walka będzie świetna jak ostatnio ale coś feud mnie nie kręci i to będzie po prostu solidna walka ale jednak powtórka z ostatniej gali. - Tag Team Match : 2 gości których nie trawię więc mam nadzieję że to będzie zamykało galę to sobie wyłączę przed walką i zaoszczędzę czas na sen. - Walizka Kobiet : super skład. Dla mnie o ile nie wygra Ripley czy Naomi to będzie dobrze. - Walizka mężczyzn : nie podoba mi się skład. Almas to nudny jobber więc nie, Penta nie pasuje mi jakoś na głównego mistrza choć go bardzo lubię, LA Knight trochę mnie nudzi i mimo wszystko też nie widzę go z głównym pasem. Grande jest dobry i Gable zasługuje na swój moment ale kolejny raz, myślę bardziej o mid-cardowym pasie, no i jest duże ryzyko że któryś meksykanin przeszkodzi mu w walizce i neseser kolejny raz będzie zmarnowany. Rollinsa nie chcę bo nie lubię jak byli mistrzowie i ME zdobywają walizkę (zwłaszcza że rok temu McIntyre już ją miał) + znowu ryzyko nieudanego cash-inu. Zostaje Solo który udowodnił że jest za krótki na ME i jak za dużo się na nim opiera to nie daje rady. Także kto by nie wygrał to i tak nie będzie mi pasowało. Zamiast tego dałbym skład np : Cobb/Fatu, Black, Dominik, Gable (w sumie może być o ile nie wygra), Breakker i np Axiom/Fraser dla latania (i pyk mamy 3 z RAW i 3 ze SD, gwarancja dobrej walki i ciekawy zwycięzca)
    • Nialler
      Ja to w sumie cały maj nie oglądałem wrestlingu (obejrzałem tylko double or nothing), ale MITB to choćby skały srały nie odpuszczę jak bardzo ciulowe to by nie było.  Narzekacie, że tylko 4 walki na PLE? I będzie to trwać pewnie ze 3h45m? A myślicie, że reklamy kabanosów, gier, filmów czy czegokolwiek to trwają 30 sekund? Nie będzie tu jakiś wrestling nam reklam przerywać!
    • Jeffrey Nero
      Z tego co pamiętam to pojawiła się też w WWE w story Kane i Bryana jak mieli chyba tą terapię.
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Dzisiaj świat wrs obiegła informacja, że niedawno bodajże w wieku 44 lat zmarła aktorka, która grała w TNA postać sławnej Claire Lynch. Chyba każdy fan fedki pamięta to story i z czym ono się wiązało. Niestety dość szybko z powodu hejtu jaki wylał się na tę zatrudnioną do tej roli aktorkę skrócono storyline, który od początku był dla mnie słabym pomysłem. Pamiętam, że z czasem pojawiały się doniesienia, że miała ona dużo nieprzyjemności ze strony fanów i żałowała, że zgodziła się na angaż w TNA. Szkoda, że jej losy tak się ostatecznie potoczyły. RIP.
  • Dodaj nową pozycję...