Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupszy Finisher Wszechczasow :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Walls of Jericho to Elevated Boston Crab :P albo cos takiego

a propos wiem ze wtedy to nie bylby Scissors Kick, nigdzie nie powiedzialem ze to bedzie dalej Scissors Kick :D :D

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

10

• kWik

8

• fr3d

7

• Tommy

6

Top użytkownicy w tym temacie

hmm może nie najgłupszy, ale na pewno dziwnie wyglądający jest DDT wykonywany przez Ultimo Dragona.... przecież widać że przeciwnik musi ulcia najpierw wywindować do góry żeby ten mógł wypaść z drugiej strony :D
  • 2 tygodnie później...

mi się przypomniał taki gość jak Eric Skipper, czy alex...nie wiem...coś w tym stylu. Ten to dopiero miał "power" :sad: Tragedia!

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

:) chyba Elix Skipper :P i jego finisher to Overdrive. w sumie ciezko go opisac, ale rzeczywiscie nie byl najlepszy ;) zakladal noge na glowe przeciwnika, ktory pochylal sie twarza w strone maty, a reka lapal reke przeciwnika i gdy spadal to wykrecal ta reke tak, ze oponent w konsekwencji ladowal na plecach. wygladalo to dosyc zabawnie, nie widzialem walki, w ktorej ktokolwiek moglby sprzedac ten cios tak, zeby wygladal wiarygodnie, bo tego sie chyba nie da zrobic ;) heh finisher rzeczywscie denny ale Skipper jako cruiser moim zdaniem byl i jest swietny /chyba jest - dawno nie widzialem jego nowszych walk/

Mimo, że cieszyłem sie jak dziecko kiedy Ray Mysterio pokonał Chavo Classic'a, to za najgłupszą akcję uznaję 619. Oczywiście, akcja niesamowicie efektowna, ale czy nie wydaje wam się zastanawiające, że w każdej walce Raya przeciwnik pada na middle rope, aby ten mógł wykonać swoją firmówkę...

Najefektowniejsza akcja według mnie to Sharpshooter [ obojętne czy w wykonaniu braci Hart, Chrisa Benoit czy Stinga jako Scorpion Deathlock... ].

Akcja z cyklu wrestling is fake to - niestety - The Pedigree. Gdyby oponent podczas niej nie podskoczył, to wybił by sobie zęby kolanami :wink:

Pozdrawiam

"I am The Game and I want to play..."

k-Wik...czepiasz sie, przecież pisałem, że jakoś na E. jest ten Skipper:P Crippler's Cross-Face i podany post wczesniej Sharpshooter są naprawdę efektowne...

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

niespecjalnie przemawia do mnie People's Elbow, finisher Hogana i zmodyfikowane DDT, któe robi tzw. The Greatest Wrestler alive today, a naprawdę Największa Pizda Jaką Zatrudnia WWE, czyli Triple H
Let's get ready 2 rumble!!!

135541335740e9d0d9d6dc8.jpg

The Pedigree zmodyfikowanym DDT :shock:
"I am The Game and I want to play..."

przy odrobinie dobrej woli mozna uznac to za DDT

niespecjalnie przemawia do mnie People's Elbow, finisher Hogana i zmodyfikowane DDT, któe robi tzw. The Greatest Wrestler alive today, a naprawdę Największa Pizda Jaką Zatrudnia WWE, czyli Triple H

starajmy sie nie bluzgac wulgarnie na wrestlerow gdyz fani moga sie poczuc obrazeni, mnie ten komentarz lekko dotyka, choc przezyje.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Fakt, racja, przepraszam i więcej nie będe:)

a przynajmniej postaram się :):)

-------------------------------------

co nie zmienia faktu, że nie zmieniam zdania:)!!!

Edytowane przez Punisher79

punisher lol zmodyfikowane ddt :))))) gosciu rozbawiles mnie do lez :) tak dalej i nie bluzgaj na triple h bo to nawet dobry wrestler ulubieniec eugene nie mylic eugena z forum :PP

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

przy odrobinie dobrej woli mozna uznac to za DDT

Są trzy możliwości

1. Nie wiesz jak wygląda Pedigree

2. Nie wiesz jak wygląda DDT

3. Nie widziałeś obu ciosów :D

Nie wiem w jaki sposób DDT może przypominać Pedigree, tu chyba potrzeba naprawdę dużej wyobraźni.

1. Wiem jak wygląda Pedigree

2. Wiem, jak wygląda standardowe DDT

i jest coś, co zdecydowanie łączy te dwa ciosy i je do siebie upodabnia:

przeciwnik uderza twarzą w ring

myślę, że aby to zauważyć, nie trzeba mieć aż tak dużej wyobraźni

ale jeśli kogoś to bulwersuje, to wybaczcie "obrazoburstwo" z mojej strony

------------------------------

choć przyznaję, jest spora różnica w przygotowaniu do ciosu

ok twoja wyobraznia ja sobie nie wyobrazam :) btw moglbys zmienic podpis konkretnie podpis bo ta twarz mi przypomina waldemara milewicza :/ zmasakrowanego z gory dziekuje
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Fani WWE poznali Rey Fenix w marcu zeszłego roku. Nie minęło dużo czasu, odkąd jego brat, Penta, pojawił się w głównym rosterze WWE. Bracia zostali przydzieleni do przeciwnych brandów: Penta do Raw, a Fenix do SmackDown. Penta wygrał Intercontinental Championship na Raw w zeszłym tygodniu, co było jego pierwszym tytułem w firmie. Z kolei Fenix walczył o United States Championship kilka razy, ale nie udało mu się zdobyć pierwszego pasa. Bracia zbudowali już reputację jako jeden z najlepszych ta
    • Bastian
      Nie przesadzajmy już z tym profesjonalizmem Ceny. Może i nie walczył pod wpływem jak Jeff Hardy, ale jak każdy gwiazdor w swoim fachu, wykazywał się gigantycznym ego. Rok temu CM Punk nawinął Jasiowi w twarz, parodiując go, że "Cena zakopał więcej talentów niż Undertaker"  Po sławetnym heel turnie sprzed roku Teddy Long wypalił, że pracował z Ceną i wie, że to prawdziwy heel  Dużo się mówiło o tym jak Cena torował wrestlerom drogę do pushu. Pamiętam o Aleksie Rileyu i Kennym Dykstrze. Nawet nied
    • HeymanGuy
      Podobno Tony Khan na powrót Willa Ospreaya który ma wypaść na okolice All In 2026 planuje zrobić Ospreay vs Omega.  No przydałaby sie kolejna odsłona, w PWG w 2015 było mega, w Japonii jeszcze lepiej, więc tym razem też by nie zawiedli. 
    • Bastian
      Nadrabiamy RAW z Seattle... Gdy tylko Usosi weszli na ring z żądaniem przeprosin od CM Punka, obawiałem się, że WWE cofnie się o krok i Punk faktycznie przeprosi. Tymczasem Brooks zrobił to, co potrafi najlepiej - zachował się jak skurwiel i podpalił rodzinkę  Jeśli w Las Vegas Punk i Roman odepną wrotki w ringu tak jak przy mikrofonie to 5 star murowany, ale na to się niestety nie zanosi.   Mówiło się o walce Finn - Dom już na WM41. Poczekać na to trzeba było cały rok, do kolejnej WM-
    • HeymanGuy
      Po zakontraktowaniu LaBrona Kozone MLW nie może się nacieszyć jakiego zawodnika z potencjałem mają u siebie. Niech mu dadzą chwilę pobyć u siebie zanim go będą wynosić pod niebiosa. Na razie to pamiętam go tylko z tego, że wygląda jakby miał zaraz wokół tego pasa zrobić Spinaroonie. 
  • Dodaj nową pozycję...